• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
والا من همیشه نوکیا داشتم.6230i-N93-n91-1100-7200 -6120classic
خیری ازشون ندیدم.(فقط از نوع اس ام اس نویسیش خوشم میومد)حس میکنم نوکیا از چند سال پیش رشد و تحول خاصی نداشته و فقط در حال تغییر قاب و ظاهر محصولاتشه.
سونی اریکسون هم کیفیت ساختش همواره منو فراری داده.
اصولا در خرید گوشی خیلی چلنج نیستم و دنبال فروش و خرید گوشی های جدیدتر نیستم
بازم از نظرات شما عزیزان ممنونم.

ببیینید جدا از اینکه الجی بازار فروش بدی داره برخلاف نوکیا و se نکته ای که حائز اهمیت ساپورت ضعیف نرم افزاری هست. فقط نرم افزارهای جاوا روشون نصب میشه که کارا نیستن . و اگر باگی داشته باشه هیچ آپدیت فریموری مثه سونی اریکسون و نوکیا واسش ارائه نمیشه که باگ هاش برطرف بشه و کلا از ین لحاظ خیلی ضعیفه.
پیشنهاد من بی شک ویواز هست.
والا از این سری 8 مگاپیکسلی های لمسی ال جی که سیستم عامل ندارن الان یه KC910 دستم هست که حقیقتش رو بخواید به اون شکل ازش راضی نیستم. دوربین بدی نداره ولی خب من همیشه گوشیهای این شکلی که سیستم عامل ندارن رو که می بینم یجورایی پوچ برام به نظر میان. حساسیت صفحه اش هم معمولی هست ولی عالی نیست. به نظرم یکمی روی Vivaz که علی گفت تحقیق کنید. البته قیمتش هم داره روز به روز پایینتر میاد و مناسب تر میشه.

صد در صد من همین حس رو با ویوتی داشتم. حتی اینترفیس گوشی کاملا خشک و تکراریه و دوتا تم واسش پیدا نمیشه!
Vivaz رو به نظر من بگیرید....خیلی عالیه...حداقل 4 تا برنامه بازی درست حسابی براش هست...

ال جی تو ایران اصلا به درد خریدن نمیخوره...ضمنا نگید خیری از نوکیا ندیدم...دارید اشتباه میکنید 1 بار که ال جی بخرید تازه قدر نوکیا رو خواهید دانست.

دقیقا همینطوره.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از همتون ممنونم.خیلی کمک کردین.
قیمت ویواز یه نمه کاذبه هنوز.میمونم پایین تر بیاد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازم ممنون
ولی بذارین یه پیشگویی بکنم
x6 و ویواز
در آینده ایی نزدیک خزوخیل ترین گوشی های ممکن میشن و وارث n73-5800-6600-k750 و... میشند:D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بازم ممنون
x6 و ویواز
در آینده ایی نزدیک خزوخیل ترین گوشی های ممکن میشن و وارث n73-5800-6600-k750 و... میشند:D

امکانش هست. چون هر دو هم به نوعی دلربا هستند! و هم امکانات خوبی دارن و قیمتشون هم داره روز به روز پایینتر میاد. البته فکر نکنم به اندازه اون 4 گوشی که گفتید برسن ولی به هر حال X6 رفته-رفته می تونه جایگزین 5800 بشه و Vivaz هم تبدیل به گوشی محبوب بین SE بازان.

Shortcut

Guest
لایک‌ها
2
بازم ممنون
x6 و ویواز

نه اینطور نیست
چون هیچوقت این گوشی ها قیمتشون به زیر 330 40 نخواهد رسید و گوشی ای ای خز میشه که زیر 200 باشه
5800 هم میگفتن ز میشه اما زیاد هم خز نشد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نه اینطور نیست
چون هیچوقت این گوشی ها قیمتشون به زیر 330 40 نخواهد رسید و گوشی ای ای خز میشه که زیر 200 باشه
5800 هم میگفتن ز میشه اما زیاد هم خز نشد.

اما این 5800 واقعا زیاد شده!
نمونه اش این تاپیک :

http://forum.persiantools.com/t121287-page53.html

فکر می کنم آمار بگیریم بالای 70% توی همین تاپیک فقط 5800 داشتن!

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي
راستش من ميخوام گوشي بگيرم ولي الان با خوندن اين پست ها يه كم توش موندم.
راستش براي من اينا مهمه:
1- قيمت زير 300 تومن
2 - دوربين عالي كه با اين رنج قيمت c905 و KC910 renoir بودن. (از لحاظ عكس جز فلش، با توجه به سايت gsmarena ديدم كه ال جي خيلي خيلي بهتر از سوني اريكسون بود)
3- مقاومت خوب در برابر ضربه (كه مثل اينكه هر دو خوب هستند)
4- wi-fi داشتن كه مثل اينكه هر دو دارند (من اينو براي اينترنت ميخوام نه چيز ديگه و ترجيح ميدم از اپرا ميني 5 استفاده كنم ولي با تو جه به پستهاي عزيزان نمي دونم كه ال جي ميتونه از واي فاي براي اپرا ميني استفاده كنه يا نه)
راستش اينا برام خيلي مهم بودن ولي خب با توجه به اينكه ال جي از فايلهاي آفيس پشتيباني ميكنه و اينكه قابليت پخش دايوايكس داره و صفحه نمايش 3 اينچي داره به نظرم مياد كه به سوني اريكسون ارجهيت داره ولي خب نميدونم كه پيشتيبانشي از جاوا چه طوره چون خوندم كه سوني اريكسون در اين زمينه عالي عمل ميكنه. و اينكه دوربين دوم هم داره كه البته زياد مهم نيست.
و راستش برام تاچ داشتن يا نبود تم يا بازي مهم نيست ولي خب برنام هاي كاربردي يه كم مهم هستن. ولي نه در اين حد كه سيستم عمال بخوام. اصلا اگه سيستم عامل نداشته باشه و بجاش جاوا رو كامل ساپورت كنه برام يه مزيته چون تا حالا هر چي خواستم رو جاوا پيدا كردم و روي گوشيه فعليم به راحتي جواب داده (k750i)
در مورد شاژش هم نميدونم ال جي در چه حديه. بازم بگم برام خوشگلي و تم داشتن و اينا مهم نيست.
ح الا با توجه به اين موضوعات منم الان كدوم رو بخرم؟ الان يه كم در مورد واي فاي ال جي گير كردم كه با اپرا ميني كار ميكنه يا نه و اصلا با فايلهاي كاربردي جاوا ميشه به اينترنت وصل شد يا نه؟ و اينكه پشتبانيش در مورد جاوا چه طوره؟ و اينكه كيفيت ساخت كدوم بهتره و در برابر ضربه مقاوم تر؟ اصلا كيفيت اي جي خوب هست يا هي بايد بره گارانتي؟
راستي يه سوال ديگه داشتم كه از كجا ميشه فهميد كه 2g network:quad band version هست يا tri band version؟ منطورم براي ال جي هست. اخه سال ديگه دارم ميرم كانادا و اونجا با 850 , 1900 كار ميكنه كه اگه تري باند ورژن باشه جواب 850 رو نميده. راستش حتما هم ميخوام الان گوشيمو عوض كنم نه اينكه برم اونجا بگيرم. :lol:
ممنون از همگي

والا از این سری 8 مگاپیکسلی های لمسی ال جی که سیستم عامل ندارن الان یه KC910 دستم هست که حقیقتش رو بخواید به اون شکل ازش راضی نیستم. دوربین بدی نداره ولی خب من همیشه گوشیهای این شکلی که سیستم عامل ندارن رو که می بینم یجورایی پوچ برام به نظر میان. حساسیت صفحه اش هم معمولی هست ولی عالی نیست. به نظرم یکمی روی Vivaz که علی گفت تحقیق کنید. البته قیمتش هم داره روز به روز پایینتر میاد و مناسب تر میشه.

سلام شواليه سياه جان. تاچ معمولي يعني چي؟ عالي چه زوريه؟ و اينكه اين گوشي ال جي kc910 يا kc910 renoir? چه فرقي راستي با هم دارن؟

Vivaz رو به نظر من بگیرید....خیلی عالیه...حداقل 4 تا برنامه بازی درست حسابی براش هست...

ال جی تو ایران اصلا به درد خریدن نمیخوره...ضمنا نگید خیری از نوکیا ندیدم...دارید اشتباه میکنید 1 بار که ال جی بخرید تازه قدر نوکیا رو خواهید دانست.
سلام
منطورتون از نبود بازي و تم هست يا چيزه ديگه مثل كيفيت ساخت و ...؟
امکانش هست. چون هر دو هم به نوعی دلربا هستند! و هم امکانات خوبی دارن و قیمتشون هم داره روز به روز پایینتر میاد. البته فکر نکنم به اندازه اون 4 گوشی که گفتید برسن ولی به هر حال X6 رفته-رفته می تونه جایگزین 5800 بشه و Vivaz هم تبدیل به گوشی محبوب بین SE بازان.
ويواز خوبه ولي الان گرونه و اينكه چون دوربينش حفاظ نداره براي من يه نكته منفي :p

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام به همگي
راستش من ميخوام گوشي بگيرم ولي الان با خوندن اين پست ها يه كم توش موندم.
راستش براي من اينا مهمه:
1- قيمت زير 300 تومن
2 - دوربين عالي كه با اين رنج قيمت c905 و KC910 renoir بودن. (از لحاظ عكس جز فلش، با توجه به سايت gsmarena ديدم كه ال جي خيلي خيلي بهتر از سوني اريكسون بود)
3- مقاومت خوب در برابر ضربه (كه مثل اينكه هر دو خوب هستند)
4- wi-fi داشتن كه مثل اينكه هر دو دارند (من اينو براي اينترنت ميخوام نه چيز ديگه و ترجيح ميدم از اپرا ميني 5 استفاده كنم ولي با تو جه به پستهاي عزيزان نمي دونم كه ال جي ميتونه از واي فاي براي اپرا ميني استفاده كنه يا نه)
راستش اينا برام خيلي مهم بودن ولي خب با توجه به اينكه ال جي از فايلهاي آفيس پشتيباني ميكنه و اينكه قابليت پخش دايوايكس داره و صفحه نمايش 3 اينچي داره به نظرم مياد كه به سوني اريكسون ارجهيت داره ولي خب نميدونم كه پيشتيبانشي از جاوا چه طوره چون خوندم كه سوني اريكسون در اين زمينه عالي عمل ميكنه. و اينكه دوربين دوم هم داره كه البته زياد مهم نيست.
و راستش برام تاچ داشتن يا نبود تم يا بازي مهم نيست ولي خب برنام هاي كاربردي يه كم مهم هستن. ولي نه در اين حد كه سيستم عمال بخوام. اصلا اگه سيستم عامل نداشته باشه و بجاش جاوا رو كامل ساپورت كنه برام يه مزيته چون تا حالا هر چي خواستم رو جاوا پيدا كردم و روي گوشيه فعليم به راحتي جواب داده (k750i)
در مورد شاژش هم نميدونم ال جي در چه حديه. بازم بگم برام خوشگلي و تم داشتن و اينا مهم نيست.
ح الا با توجه به اين موضوعات منم الان كدوم رو بخرم؟ الان يه كم در مورد واي فاي ال جي گير كردم كه با اپرا ميني كار ميكنه يا نه و اصلا با فايلهاي كاربردي جاوا ميشه به اينترنت وصل شد يا نه؟ و اينكه پشتبانيش در مورد جاوا چه طوره؟ و اينكه كيفيت ساخت كدوم بهتره و در برابر ضربه مقاوم تر؟ اصلا كيفيت اي جي خوب هست يا هي بايد بره گارانتي؟
راستي يه سوال ديگه داشتم كه از كجا ميشه فهميد كه 2g network:quad band version هست يا tri band version؟ منطورم براي ال جي هست. اخه سال ديگه دارم ميرم كانادا و اونجا با 850 , 1900 كار ميكنه كه اگه تري باند ورژن باشه جواب 850 رو نميده. راستش حتما هم ميخوام الان گوشيمو عوض كنم نه اينكه برم اونجا بگيرم. :lol:
ممنون از همگي

سلام شواليه سياه جان. تاچ معمولي يعني چي؟ عالي چه زوريه؟ و اينكه اين گوشي ال جي kc910 يا kc910 renoir? چه فرقي راستي با هم دارن؟

سلام
منطورتون از نبود بازي و تم هست يا چيزه ديگه مثل كيفيت ساخت و ...؟

ويواز خوبه ولي الان گرونه و اينكه چون دوربينش حفاظ نداره براي من يه نكته منفي :p
اگه برنامه خاصی نمی خوای استفاده کنی S8000 samsung
http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-2835.php
دوربینش 5مگ خوبیه ... تاچش هم خوبه ... برنامه و بازی زیادی براش نمی تونی فکر کنم پیدا کنی گرچه هیچ وقت دمبالش نرفتم...
بروزرش دلفین هسات که البته اپرا رو ساپورت می کنه (یعنی اپرا اینو ساپورت می کنه :دی )

samsung-jet-01.jpg

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
اگه برنامه خاصی نمی خوای استفاده کنی S8000 samsung
http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-2835.php
دوربینش 5مگ خوبیه ... تاچش هم خوبه ... برنامه و بازی زیادی براش نمی تونی فکر کنم پیدا کنی گرچه هیچ وقت دمبالش نرفتم...
بروزرش دلفین هسات که البته اپرا رو ساپورت می کنه (یعنی اپرا اینو ساپورت می کنه :دی )

samsung-jet-01.jpg
ممنون از جوابت ولي خب كاشكي ميگفتي چرا اونا نه و اين اره؟ فكر نكم خيلي تفاوت قيمت داشته باشند و اينكه براي من دوربين خيلي خيلي مهمه. اونا 8 مگ بودن و اين 5 و ال جي هم عكساش فوق العاده بود. البته تو سامسونگ اينو رو دوست دارم كه بودجم نميخوره. بازم ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیدونم فایل افیس چقدر براتون مهمه ولی اگر لازم ندارید 100 درصد همون سونی اریکسون رو بخرید که جاوا رو عالی ساپورت میکنه...در واقع بهترین هست...

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم فایل افیس چقدر براتون مهمه ولی اگر لازم ندارید 100 درصد همون سونی اریکسون رو بخرید که جاوا رو عالی ساپورت میکنه...در واقع بهترین هست...

سلام . ممنون از راهنماييتون برام فايل افيس خيلي مهم نيست ولي خب دوربين ال جي خيلي بهتر است واين برام خيلي مهمه، البته نميدونم تو فرم ور هاي جديدش كيفيت عكسش يهتر شده يا نه.
يه سوال جاواي ال جي بهتر هست يا جاواي سامسونگ؟ به شدن از اين گوشي s8000 خوشم اومده ولي خب دوربينش كاور نداره و اينكه 5 مگ هست كه خيلي خيلي مهمه برام.
بازم ممنون

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کیفیت عکس های اون سونی اریکسونه تا حدی بهتر شده با نسخه های جدید تر...

البته جاوای سامسونگ و ال جی تقریبا یکی هستن..تا حدودی سامسونگ بهتره کلا ولی هیچ موقع به هیچ وجه به سونی اریکسون نمیرسن...استاد گوشی جاوا هست در واقع سونی اریکسون...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

اگر یکی,دو روز صبر کنی عکس های گرفته شده با این دو تا رو آپلود می کنم و میذارم کنار هم.
هر کدوم یه سری مشکلات خاص خودشون رو دارن.
من به یه مشکلی با دوربین KC910 خوردم که فلش رو که آن می کنم هنگ می کنه! باید ببینم با آپدیت رفع میشه یا ببرم گارانتی. عجیب اینجا که تازه اینطوری شده!

منظورم حساسیت صفحه اش بود. اینکه مثلا یه بار فشار بدی و سریع عمل بکنه یا هی بزنی روی گوشی و جواب نده و این حرفها. KC910 هست و KC910i که من از مدل i ش خبر ندارم و نمیدونم تو بازار هست یا نه. مموری داخلیش رو افزایش دادن.

از نظر پردازش برنامه/بازی جاوا که کلا روی برندی غیر از SE فکر نکنید به نظر من.

Last edited:

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
کیفیت عکس های اون سونی اریکسونه تا حدی بهتر شده با نسخه های جدید تر...

البته جاوای سامسونگ و ال جی تقریبا یکی هستن..تا حدودی سامسونگ بهتره کلا ولی هیچ موقع به هیچ وجه به سونی اریکسون نمیرسن...استاد گوشی جاوا هست در واقع سونی اریکسون...

ممنون. ولي خب صفحه 3 اينچي ال جي خيلي وسوسه كننده هست بخصوص براي من كه با اينترنت موبايل زياد كار ميكنم. از لحاظ برنامه كاربردي هم يه ديكشنري سارا ميخوام روش نصب بشه و اپرا ميني 5. راستي در برنامه هاي جاوا مثل اپرا ميني، كيبورد كيورتي رو ساپورت مينكه. يعني ميشه با اپرا ميني 5 با گوشي ال جي مثلا يوزر پس وارد كرد يا ايميل نوشت. منطورم اينكه ميشه در برنامه هاي جاوا چيزي نوشت. چون يادم نمياد كجا ولي يه جا خوندم كه براي برنامه هاي جاوا گوشي ال جي كيبورد كيورتي رو ساپورت نميكنه. شرمنده هي ميپرسم و اطلاهاتم كمه.
ممنون:)

اگر یکی,دو روز صبر کنی عکس های گرفته شده با این دو تا رو آپلود می کنم و میذارم کنار هم.
هر کدوم یه سری مشکلات خاص خودشون رو دارن.
من به یه مشکلی با دوربین KC910 خوردم که فلش رو که آن می کنم هنگ می کنه! باید ببینم با آپدیت رفع میشه یا ببرم گارانتی. عجیب اینجا که تازه اینطوری شده!

منظورم حساسیت صفحه اش بود. اینکه مثلا یه بار فشار بدی و سریع عمل بکنه یا هی بزنی روی گوشی و جواب نده و این حرفها. KC910 هست و KC910i که من از مدل i ش خبر ندارم و نمیدونم تو بازار هست یا نه. مموری داخلیش رو افزایش دادن.

از نظر پردازش برنامه/بازی جاوا که کلا روی برندی غیر از SE فکر نکنید به نظر من.

بازم سلام.
ممنون از جوابتون. ميشه در مورد ال جي و كار با اپرا ميني بگيد راضي كننده هست يا نه؟ بعد ميشه لطف كنيد بگيد جاواي ال جي و سامسونگ مثل سوني اريكسون نيست يعني چي؟ يعني فايل هاي بالاي 1 مگ جاوا روشون نصب نميشه يا يه چيز ديگه؟
ممنونم:)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من حقیقت اصلا نه با ال جی کار کردم نه دست کسی دیدم نه دنبالش بودم..ولی بعید نیست که این مشکلات عجیب غریب رو داشته باشه مثل کی برد مجازی و ....

من توصیه ام اینه که اگر لمسی میخواید از نوکیا بخرید با خیال راحت....یا سونی اریکسون لمسی ...چون انها استاندارد و بدون مشکل کار میکنن....

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
من می خوام گوشی e72 بخرم کسی از معایبش خبر داره؟
میخوام باهاش اس ام اس و میل راحت تایپ بشه . اینترنت . و اکسل و تقویم خوب و یاداوری وظایف داشته باشه
موزیک هم بشه باهاش گوش کرد و رادیو .
انتن دهیش خوب باشه و دوربینش ....
و مقاوم هم باشه.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من می خوام گوشی e72 بخرم کسی از معایبش خبر داره؟
میخوام باهاش اس ام اس و میل راحت تایپ بشه . اینترنت . و اکسل و تقویم خوب و یاداوری وظایف داشته باشه
موزیک هم بشه باهاش گوش کرد و رادیو .
انتن دهیش خوب باشه و دوربینش ....
و مقاوم هم باشه.
دوربینش به درد نمی خوره ... ! آشغاله تقریبا !
برا موزیک اینا مشکلی نداره
اس ام اس هم خیــــــــــــــلی باهاش راحت نیست بنویسی...

اکسل و تقویم خوب و یاداوری وظایف داشته باشه
داره اینا رو ...

در کل گوشی بدی نیست ولی نسبت به قیمتش نمی ارزه ;)

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
مرسی دوست عزیز
تو سایت gsmarena.ir در مورد دوربینش نوشته که بهترین 5 مگاپیکسلی هست
The image quality of the Nokia E72 is among the best 5MP snappers we've seen.
اینجا
مگه صفحه کلید کامل رو نداره؟!چجوری سخته باهاش کار کردن؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مرسی دوست عزیز
تو سایت gsmarena.ir در مورد دوربینش نوشته که بهترین 5 مگاپیکسلی هست
The image quality of the Nokia E72 is among the best 5MP snappers we've seen.
اینجا
مگه صفحه کلید کامل رو نداره؟!چجوری سخته باهاش کار کردن؟

کیبورد qwerty کامل داره ولی کار با این کیبوردها توی دست مشخص میشه. توی هر دست متفاوت هست.
یکی باهاش راحته و یکی نیست. اما در مجموع E72 کیبورد قابل قبولی داره بین مدل های مشابه با خودش.

بالا