والا من همیشه نوکیا داشتم.6230i-N93-n91-1100-7200 -6120classic
خیری ازشون ندیدم.(فقط از نوع اس ام اس نویسیش خوشم میومد)حس میکنم نوکیا از چند سال پیش رشد و تحول خاصی نداشته و فقط در حال تغییر قاب و ظاهر محصولاتشه.
سونی اریکسون هم کیفیت ساختش همواره منو فراری داده.
اصولا در خرید گوشی خیلی چلنج نیستم و دنبال فروش و خرید گوشی های جدیدتر نیستم
بازم از نظرات شما عزیزان ممنونم.
ببیینید جدا از اینکه الجی بازار فروش بدی داره برخلاف نوکیا و se نکته ای که حائز اهمیت ساپورت ضعیف نرم افزاری هست. فقط نرم افزارهای جاوا روشون نصب میشه که کارا نیستن . و اگر باگی داشته باشه هیچ آپدیت فریموری مثه سونی اریکسون و نوکیا واسش ارائه نمیشه که باگ هاش برطرف بشه و کلا از ین لحاظ خیلی ضعیفه.
پیشنهاد من بی شک ویواز هست.
والا از این سری 8 مگاپیکسلی های لمسی ال جی که سیستم عامل ندارن الان یه KC910 دستم هست که حقیقتش رو بخواید به اون شکل ازش راضی نیستم. دوربین بدی نداره ولی خب من همیشه گوشیهای این شکلی که سیستم عامل ندارن رو که می بینم یجورایی پوچ برام به نظر میان. حساسیت صفحه اش هم معمولی هست ولی عالی نیست. به نظرم یکمی روی Vivaz که علی گفت تحقیق کنید. البته قیمتش هم داره روز به روز پایینتر میاد و مناسب تر میشه.
صد در صد من همین حس رو با ویوتی داشتم. حتی اینترفیس گوشی کاملا خشک و تکراریه و دوتا تم واسش پیدا نمیشه!
Vivaz رو به نظر من بگیرید....خیلی عالیه...حداقل 4 تا برنامه بازی درست حسابی براش هست...
ال جی تو ایران اصلا به درد خریدن نمیخوره...ضمنا نگید خیری از نوکیا ندیدم...دارید اشتباه میکنید 1 بار که ال جی بخرید تازه قدر نوکیا رو خواهید دانست.
دقیقا همینطوره.