همون c905 فوق العاده هست...البته w995 هم هست ولی گرونتره...
با سلام
من می خوام یه گوشی touch screen بخرم .
پولم هم حدود 350 تومان هست
می خوام گوشی حتما gps داشته باشه
در ضمن سیستم عامل هم داشته باشه تا بتونم برنامه روش نصب کنم
از بین مدل های سامسونگ و htc می خوام انتخاب داشته باشم
با این مشخصات چی میشه گیر آورد که خوب کار کنه؟
و اینکه چرا تعداد رنگ اکثر گوشی های تقریبا بالا قیمت htc و سامسونگ 56000 یا 260000 رنگ است ؟ در حالیکه نوکیا اکثر گوشیاش 16 میلیون رنگ هستند؟
چه فرقی داره؟ آیا وقتی از زوایای مختلف به lcd نگاه میکنی و تغییر رنگ میده و تاریک میشه بخاطر همین کم بودن تعداد رنگ هاست یا عیب از چیز دیگریه ؟
حالا خیلی هم رو اون 16 میلیون یا 256 کیلو زوم نکنیدخوب فکر کنم باید بودجه رو بالاتر ببرم
با بودجه حداکثر 440 تومنی
می خوام یه گوشی بخرم با این ویژگی ها
Touch screen ، GPS ، دوربین با کیفیت 3.2 به بالا ، سیستم عامل که برنامه براش زیاد باشه ، شتاب سنج ، کیفیت پخش آهنگ خوب
برند : nokia - htc - samsung
لطفا راهنمایی کنید
و اینکه چرا گوشی های htc و samsung تعداد رنگ هاشون اکثرا 56k و 262k هست ! اما نوکیا 16m رنگ ؟ آیا در دین تصاویر و صفحه lcd این تعداد رنگها خیلی تاثیر دارند ؟
Nokia 5800 همه این امکانات رو داره اما کیفیت دوربینش رو خوشم نیومد ، تقلب هم خیلی داره
حالا خیلی هم رو اون 16 میلیون یا 256 کیلو زوم نکنید
زیاد تفاوت کیفیت نیست.
شما که تا 440 میتونید سرمایه کنید میتونید n97 یا n97 مینی بگیرید
ویواز سونی اریکسون هم بزودی قیمتش میاد پایین الان 490 هست
ساتیو و omnia hd هم یه خورده از بودجه شما بالاترن اما امکاناتشون نیاز شمارو کاملا برآورده میکنند خیلی فراتر از نیاز شما
n86 هم هست که کیفیت صفحه نمایشش پایینه.
و گزینه های دیگه ....
اگه یکی دو هفته ای صبر کنین احتمالا ویواز به قیمت مطلوبتون برسه. انتخاب خوبی هم هستممنون از راهنمایی ، اینجا دکمه تشکر نداره نه ؟
نه دیگه 440 بیشتر نمی تونم هزینه کنم ، n97 ها هم کیبورد دارند که خوشم نمیاد
این دو مورد توصیه نمیشه.نظرتون در مورد Samsung S8000/S8003 Jet چیه ؟ قیمتش الان تو بازار تهران چنده با گارانتی اصلی؟
فقط تنها چیزی که من رو در موردش نگران کرده اینکه گویا نرم افزار gps روش نداره ، آیا درسته ؟ با توجه به اینکه سیستم عامل نداره آیا نرم افزار روش میشه نصب کرد؟ برنامه براش پیدا میشه؟
این دو مورد توصیه نمیشه.
ممنون از راهنمایی ، اینجا دکمه تشکر نداره نه ؟
نه دیگه 440 بیشتر نمی تونم هزینه کنم ، n97 ها هم کیبورد دارند که خوشم نمیاد
با سلام
دوست خوبم من مدتی هست که دارم تحقیق میکنم چه گوشیی بگیرم
تا 380 میخوام هزینه کنم
خیلی از اس 8000 خوشم اومد اما کلیپ هایی که در یو تیوب و تاچ متوسطش(از نظر خودم)دیدم نا امید شدمو
اتفاقی KM 900 ARENA رو دیدم
حس میکنم از نظر تاچ و جذابیت منو خیلی بهتر از S8000 باشه
کیفیت ساخت و بدنش هم منو جذب کرد.
من حیث المجموع خواستم نظر تخصصی شما رو بدونم
با توجه به سقف هزینه و نیاز هایی که از گوشی دارم(تاچ قوی.دوربین خوب.منو جذاب.)میخواستم منو راهنمای کنین
فقطچندتا تا سوال
1-این گوشی ال جی سی پی یو چند مگا هرتزی داره؟
2-قابلیت سیو چند اس ام اس داره؟
3-قابلیت ضبط صدا هنگام مکالمه داره؟
4-میشف FIRM WARE ش رو آپدیت کرد؟و اگر آپدیت میشه چه قابلیت هایی اظافه میشه
ممنونم
rms جان من از قیمت KM 900 خبر ندارم. سایت های GooshiShop و Gheymat بالای 420 زدن که با توجه به قیمت جهانیش خیلی خیلی بالاتر از حد معمول هست. فقط می خوام بگم که روی بازار فروشش هم فکر کن. یعنی اگر گرفتی و دیدی باهاش راحت نیستی, یا هر مشکل دیگه ای باهاش داشتی اون وقت به این سادگی ها و با قیمت مناسب دست دومش رو نمی تونی رد کنی. چون گوشی زیاد شناخته شده ای (حداقل در ایران) نیست. یکمی اینور و اونور رو نگاه می کردم دیدم که همین نبود Firmware های درست و حسابی دیگه دیگه از مشکلاتش هست. در کل به نظر من روی گزینه های شناخته شده تری هم می تونی حساب کنی.
سلام
ضمن تایید گفته های علیرضا و پارسا
کلا گوشی های الجی خیلی بد فروخته میشن و بخواید بفروشید خیلی کسر میکنه
لنز اشنایدر دارن که کیفیتی خوبی به نظر من نداره (من خودم ویوتی رو تجربه کردم)
کلا من جای شما باشم از برند نوکیا یا سونی اریکسون انتخاب میکنم
پیشنهاد من به شما x6 از نوکیا و ویواز از سونی اریکسون هست
ویواز الان حدود 440 هست که میاد پایینتر به 400 میرسه بزودی.
با تشکر بی پایان از شما
والا الان 360 با گارانتی پارس مایکروتل سراغ دارم.
از لحاظ کارکرد و منو ها بیشتر از اس 8000 پسندیدمش
حالا شما اگر که لطف کنی و پیشنهادتون رو بگین ممنون میشم
اظافه کنم که اهل خرید و فروش گوشی نیست.و فقط استفاده واسم مهمه.نکته دیگه ایی که باعث شد خوشم بیاد قابلیت مالتی تاچ و جنس فلزی کاورش بود.(gsm arena ریویو پر آبو تابی در موردش نوشته بود ).تقریبا انتظاراتم رو از یک گوشی عرض کردم.
بازم ممنونم و از شما میخوام که راهنمایی کنین
با تشکر