• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام
ماکسیسم تا 300 چه گوشی هایی پیشنهاد میکنید؟
من 5800 رو دیدم
دیگه چیزی ندیدم
الان 5800 چند هست؟

i900 سامسونگ چی؟
چنده؟
من موزیک خیلی گوش میدم با موبایل
به نظر شما i900 یا 5800?????? ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

I900 بالاتر از بودجه هست.
5800 حدود 275 باید شده باشه. اگر پسندیدیش که به نظر من بگیرش. امتحان خودش رو پس داده و مشکلی نداره

1240

Registered User
لایک‌ها
28
I900 بالاتر از بودجه هست.
5800 حدود 275 باید شده باشه. اگر پسندیدیش که به نظر من بگیرش. امتحان خودش رو پس داده و مشکلی نداره
داداش به قول معروف میگویند خز شده و همه گیر شده
الان 5310 دارم پارسال دست کمتر کسی بود الان خز خز شده
s8300 چطور؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
داداش به قول معروف میگویند خز شده و همه گیر شده
الان 5310 دارم پارسال دست کمتر کسی بود الان خز خز شده
s8300 چطور؟

خب از اون نظر بخوای در نظر بگیری I900 هم همچین تک نیست!
S8300 با بودجه ات نسبتا جور هست. اما خودت در نظر بگیر, غولی با این صفحه نمایش و دوربین و ساپورت فرمت های مختلف صوتی و تصویری با چنین باتری که داره رسما حال آدم رو میگیره.

تکرار : 5800 امتحان خودش رو پس داده

1240

Registered User
لایک‌ها
28
خب از اون نظر بخوای در نظر بگیری I900 هم همچین تک نیست!
S8300 با بودجه ات نسبتا جور هست. اما خودت در نظر بگیر, غولی با این صفحه نمایش و دوربین و ساپورت فرمت های مختلف صوتی و تصویری با چنین باتری که داره رسما حال آدم رو میگیره.

تکرار : 5800 امتحان خودش رو پس داده
ولی دوربین 8 مگا داره :f34r:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ولی دوربین 8 مگا داره :f34r:

W995 به خاطر دوربین + موسیقی برات مناسب هست ولی 100 تومنی از بودجه بالا میزنه
تو باید مشخص کنی که دنبال چی هست؟ دوربین برات مهم هست؟ سیستم عامل؟ به قول خودت خز نبودن؟ چون قبلش گفتی موسیقی زیاد گوش میدی قاعدتا باید دنبال گوشی با باتری خوب باشی.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
W995 به خاطر دوربین + موسیقی برات مناسب هست ولی 100 تومنی از بودجه بالا میزنه
تو باید مشخص کنی که دنبال چی هست؟ دوربین برات مهم هست؟ سیستم عامل؟ به قول خودت خز نبودن؟ چون قبلش گفتی موسیقی زیاد گوش میدی قاعدتا باید دنبال گوشی با باتری خوب باشی.
راست میگی داداش
من باید مشخص کنم وضعیت رو

1-من اهنگ خیلی گوش میدم
روزی 2-3 ساعت (در همین حدود)(برای همین 5310 گرفتم سری قبل- آهنگ خوب هست و باتری هم قابل قبوله)(کیفیت موزیک توی هندزفری خوب باشه اسپیکر کاربرد نداره برام زیاد)

پس باید به قول شما باتری خوب داشته باشه و صدای خوبی داشته باشه (سونی اریکسون بدم میاد)

2-بعد لمسی میخواهم و خوشگل و شیک باشه . خوش دست. (در حد s8300 و 5800)(تاچ ضعیف نباشه)

3-خز نباشه و نشه

4-کار کرد خوبی داشته باشه

5-بعدش دوربین خوب باشه
6-بعدش سیستم عامل

(میگن چون 5800 اولین تاچ هست واسه همین مشکلات داره)

Last edited:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوست عزیز s8300 فکر نکنم زیاد خوب باشه ، چون سیستم عامل نداره وای فای هم نداره

به نظرم میتونی به S8000 Jet فکر کنی

هم خیلی خوشدست و خوشگله ، قیمتش هم فکر نکنم بدون گارانتی بخواهی بگیری بیش از 350 باشه

درسه دوربینش 5 هست ، اما وای فای داره ، صفحه کلید نداره که بخواهد سنگینش بنه مثل s8300 ، صفحه اش هم AMOLED هست در کل من باهاش کار کردم خیلی عالی بود

Last edited:

1240

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز s8300 فکر نکنم زیاد خوب باشه ، چون سیستم عامل نداره وای فای هم نداره

به نظرم میتونی به S8000 Jet فکر کنی

هم خیلی خوشدست و خوشگله ، قیمتش هم فکر نکنم بدون گارانتی بخواهی بگیری بیش از 350 باشه

درسه دوربینش 5 هست ، اما وای فای داره ، صفحه کلید نداره که بخواهد سنگینش بنه مثل s8300 ، صفحه اش هم AMOLED هست در کل من باهاش کار کردم خیلی عالی بود
داداش سیستم عامل نداره 8000

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
1-من اهنگ خیلی گوش میدم
روزی 2-3 ساعت (در همین حدود)(برای همین 5310 گرفتم سری قبل- آهنگ خوب هست و باتری هم قابل قبوله)(کیفیت موزیک توی هندزفری خوب باشه اسپیکر کاربرد نداره برام زیاد)
پس باید به قول شما باتری خوب داشته باشه و صدای خوبی داشته باشه (سونی اریکسون بدم میاد)
2-بعد لمسی میخواهم و خوشگل و شیک باشه . خوش دست. (در حد s8300 و 5800)(تاچ ضعیف نباشه)
3-خز نباشه و نشه
4-کار کرد خوبی داشته باشه
5-بعدش دوربین خوب باشه
6-بعدش سیستم عامل
(میگن چون 5800 اولین تاچ هست واسه همین مشکلات داره)

باتری خوب + سیستم عامل + SE نباشه + لمسی + دوربین خوب میشه 5800 و 5530
که خب 5800 زیاد هست بین مردم و این رو نمی پسندی. روی 5530 نظر داشته باش. جی پی اس نداره ولی اگر به کارت نمیاد که خب ایرادی نداره. از اونور قیمتش خیلی مناسب هست. باتریش هم البته نرمال هست

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
منم امروز يه 5800 نقره اي كه بهتر بودش رو خريدم از خود اتصالات و روش يه شارژر فندكي هديه دادش
گفتش كه ديگه پايه و قلم اضافه و كيف و كابل tv ديگه نوكيا نميذاره به همين خاطر نداره
در ضمن تا حالا من كه باهاش موسيقي و فيلم ديدم حال كردم
به نظر من همين رو بگير
از علاءالدين نگير كه سرت كلاه ميذارن
برو تقاطع بهشتي و خيابان وليعصر مغازه اتصالات تابلو هستش
رفتي خريدي ببر طبقه بالا بده برات به ورژن 31 آپديت كنن كه تاچش بهتر ميشه و كلي مشل ازش رفع شده و ديگه هنگ و غيره نداره
من به قيمت 288 تومن تونستم بخرم ازشون

1240

Registered User
لایک‌ها
28
منم امروز يه 5800 نقره اي كه بهتر بودش رو خريدم از خود اتصالات و روش يه شارژر فندكي هديه دادش
گفتش كه ديگه پايه و قلم اضافه و كيف و كابل tv ديگه نوكيا نميذاره به همين خاطر نداره
در ضمن تا حالا من كه باهاش موسيقي و فيلم ديدم حال كردم
به نظر من همين رو بگير
از علاءالدين نگير كه سرت كلاه ميذارن
برو تقاطع بهشتي و خيابان وليعصر مغازه اتصالات تابلو هستش
رفتي خريدي ببر طبقه بالا بده برات به ورژن 31 آپديت كنن كه تاچش بهتر ميشه و كلي مشل ازش رفع شده و ديگه هنگ و غيره نداره
من به قيمت 288 تومن تونستم بخرم ازشون
من تهارن نیستم
280 :eek::eek:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
داداش سیستم عامل نداره 8000
میدونم سیستم عامل ندارم ، ولی فعلا بهترین جاواست با سیپیوی 800 مگاهرتزی ، و جی پی اس و وای فای و دوربین 5 خوب و صفحه لمسی براق و با کیفیت amoled و تاچ ویز اخرین نسخه و کیفیت صدای بسیار عالی و ....

فقط با این بودجه و این شروط سنگین 5800 پیشنهاد میشه

مگه میخواهی بری خواستگاری اینقدر شرط و شروط سنگین میگذاری دی !

dijitus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من اینجا تازه وارد هستم
مشكلي داشتم كه اگه كمكم كنين بسيار سپاسگزار خواهم شد.
من تا حالا موبايل نداشتم از داشتنشم زياد خوشم نمياد ولي بنا به دلايل كاري تقريبا مجبور شدم يكي بگيرم
فكر ميكنم كيبرد زياد بدرد من نخوره ولی اگه داشته باشه QWERTY باشه بتونم حد اقل 5 سال ازش استفاده كنم امكانات مكانيابي و مسيريابيش خوب باشه سيستم عامل قوي داشته باشه فايل صوتي رو خوب پخش كنه(نه فقط براي موزيك) حملو نقلش آسون باشه دوربينش رو براي چاپ عكس نميخوام ولي نسل سوم موبال رو خوب پشتيباني كنه و باطريش تا جاي ممكن قوي باشه با کامپیوتر Syncronize بشه
و از همه مهمتر حداقل قيمت ممكن رو داشته باشه
نظرتون راجه به 5800 چيه؟ این امکاناتو داره؟
در ضمن اگه جايي رو هم معرفي كنين كه موقع خريد كمتر سرم كلاه بزارن متشكر مي شم....

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من تا حالا موبايل نداشتم از داشتنشم زياد خوشم نمياد ولي بنا به دلايل كاري تقريبا مجبور شدم يكي بگيرم
فكر ميكنم كيبرد زياد بدرد من نخوره ولی اگه داشته باشه QWERTY باشه بتونم حد اقل 5 سال ازش استفاده كنم امكانات مكانيابي و مسيريابيش خوب باشه سيستم عامل قوي داشته باشه فايل صوتي رو خوب پخش كنه(نه فقط براي موزيك) حملو نقلش آسون باشه دوربينش رو براي چاپ عكس نميخوام ولي نسل سوم موبال رو خوب پشتيباني كنه و باطريش تا جاي ممكن قوي باشه با کامپیوتر Syncronize بشه
در ضمن اگه جايي رو هم معرفي كنين كه موقع خريد كمتر سرم كلاه بزارن متشكر مي شم....

سقف هزینتون چقدره؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

5800 کیبورد Qwerty نداره ولی کار با صفحه مجازیش هم راحت هست. پس جی پی اس و کیبورد و سیستم عامل و دوربین خوب میخوای داشته باشه. از سری E نوکیاچند گزینه مثل E75 و E72 داری. E71 هم هست که حدود 220 هزار تومان از E72 ارزونتر هست.

dijitus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5800 کیبورد Qwerty نداره ولی کار با صفحه مجازیش هم راحت هست. پس جی پی اس و کیبورد و سیستم عامل و دوربین خوب میخوای داشته باشه. از سری E نوکیاچند گزینه مثل E75 و E72 داری. E71 هم هست که حدود 220 هزار تومان از E72 ارزونتر هست.
متشکرم از راهنماییتون فکر می کنم با توجه به قیمت 5800 یا e1 مناسب باشهشما کدومو پیشنهاد می کنین؟طول مدت استفاده(سخت افزاری و نرم افزاری)برام مهمه؟ راستی با کامپیوتر syncoronize میشن؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
e71 و 5800 دو فرم مختلف دارن
5800 تاچ بدون صفحه کلید فیزیکی دوربین ضعیق اما بقیه مسائل خوب هست.
e71 هم خوب که شکلشو دیدید چطوریه
تقریبا همه کس پسند هم نیست
از لحاظ طول مدت استفاده فک نمیکنم تفاوتی باشه و نرم افزار برای هر دو تا به حد کافی هست و خواهد بود.
میتونید 5530 رو هم مدنظر قرار بدید که شباهت خیلی زیادی هم به 5800 داره و کمی ارزونتر هم هست.
کلا من بجای شما باشم5800 یا 5530 رو برمیدارم.
ضمنا e71 بخاطر فرم خاصی که داره همه کس پسند نیست و راحت نمیتونید بفروشیدش

Last edited:

dijitus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
e71 و 5800 دو فروم مختلف دارن
5800 تاچ بدون صفحه کلید فیزیکی دوربین ضعیق اما بقیه مسائل خوب هست.
e71 هم خوب که شکلشو دیدید چطوریه
تقریبا همه کس پسند هم نیست
از لحاظ طول مدت استفاده فک نمیکنم تفاوتی باشه و نرم افزار برای هر دو تا به حد کافی هست و خواهد بود.
میتونید 5530 رو هم مدنظر قرار بدید که شباهت خیلی زیادی هم به 5800 داره و کمی ارزونتر هم هست.
کلا من بجای شما باشم5800 یا 5530 رو برمیدارم.
ضمنا e71 بخاطر فرم خاصی که داره همه کس پسند نیست و راحت نمیتونید بفروشیدش

کلا به فکر فروش نیستم اونقدر استفاده می کنم تا عمرش تموم بشه متشکرم از راهنماییتون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
متشکرم از راهنماییتون فکر می کنم با توجه به قیمت 5800 یا e1 مناسب باشهشما کدومو پیشنهاد می کنین؟طول مدت استفاده(سخت افزاری و نرم افزاری)برام مهمه؟ راستی با کامپیوتر syncoronize میشن؟

بله مشکلی مشکلی ندارن. اگر دنبال کیبورد نیستین 5800 هم کارتون رو به خوبی راه میندازه. دوربینش آنچنان عالی نیست ولی به هر حال کار راه انداز هست.

بالا