• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من امروز گوشیم بعد از ۱۰ بار فلش کردن متوالی، به ملکوت اعلی پیوست و دیگه روشن نمیشه. از سال 83 تا حالا هم پول جای گوشی ندادم. این گوشی اخیر هم یک نمیخواستش دادش به من (motorola L7)
یک گوشی می خوام بخرم با مشخصات زیر:
۱- تاچ اسکرین. تمام صفحه بدون کی برد (کی بردش اسلایدی هم باشه مساله ای نداره. صرفا نصف صفحه را نگیره)
۲- کیفیت دوربین اصلا مهم نیست. نداشته باشه چه بهتر. پول اضافه نمیدم.
۳- تکنولوژی ها ابتدایی مانند wifi و GPS را حتما داشته باشه.
۴- بدنه مناسب و محکم. من زیاد هوای گوشی را ندارم. نمیخام یکبار که از دستم افتاد به ملکوت اعلی بره.
۵- در آینده نزدیک خز نشه
۶ - باتری خوب. تا ۳ روز جواب بده.

حالا م با گوشیم چه کار می کنم:
۱- اصلا اهل عکس انداختن نیستم.
۲- شاید روزی ۲ اس.ام.اس بزنم. ولی برای همون هم راحتی کار برام مهمه. l7 پدرم را درآورد با اون صفحه کلید مزخرف و اون T9 کندش. دوتا برنامه روش نصب کردم موقع sms زدن از نوشتن من عقب می افتاد. بر عکس s55 زیمنس که گویی ساخته شده بود برای کار با صفحه کلید.
۳- صحبتم هم کمه.
۴- این l7 با تمام بدیهاش برام حکم یک گجت را داشت. کلی برنامه کاربردی روش نصب کرده بود. در واقع گوشی برای من یک کامپیوتر کوچیک همراه هست که موزیک پخش می کنه و گهگاهی هم باهاش تماس میگیریند. گوشی های من آچار فرانسه زندگیم هستند.
5- گوشی باز نیستم تا یک گوشی خراب نشه چیز دیگری نمی خرم. پس مساله اینکه "بعدا خوب فروش بره" منتفیه.
با این قیمت این انتخابها را دارم

• نوکیا 5530 بدون gps. اگر داشت حتما همین را می خریدم.
  • امنیا. دو تا دوستام خریدند راضی نیستند. عمر باطریش کمه. ۱۰۰ تومن هم گرونتره. که کلا انتخابهای من را عوض می کنه.
  • اچ.تی.سی ویوا. خیلی زشته gps هم نداره. دیزاینش برای 5 سال پیشه. ولیکن می گن تاچش واقعا تاچه. آدم لذت می بره ا زکار کردن باهاش.
  • نوکیا ۵۸۰۰ بدنه ضعیف؟ قابلیت خز شدن داره؟! نظر شما گوشی بازها مهمه
  • نوکیا 6760 slide . هنوز از نزدیک ندیدمش. ولی امتیاز خوبی هم کسب نکرده.
کلا نوکیا ۵۸۰۰ می مونه و ۶۷۶۰ اسلاید. اگر از بدنه ۵۸۰۰ مطمئن بشم حتما می خرمش.
کسی پیشنهاد دیگری داره؟ در مورد خز شدن توضیح بدم که دنبال گوشی تک نیستم ولی دلم هم نمیخواد مثل نوکیا ۶۶۰۰ یا سونی اریکسون k750 بشه.

خب دیگه فعلا بسه. دارم از خوای و خستگی می میرم. همش سر این گوشی مزخرف بودم که آخرش هم درست نشد.
با تشکر دکتر فاوست.

پ.ن: ای چه طوره؟ ارزش ۱۰۰ تومن بیشتر را داره؟ htc touch 3g

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
...خودتون به خودتون جواب دادین.....5800 با توجه به مهم نبودن دوربین توصیه میشه

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
...خودتون به خودتون جواب دادین.....5800 با توجه به مهم نبودن دوربین توصیه میشه
نظرتون درباره بدنه و امکان خز شدنش چیه؟
htc touch3g ارزش 100 تومن بیشتر را داره؟ بدجوری چشمم را گرفته.
راستش را بخواهید گفتم شاید گوشی بهتری باشه که من ازش بی خبر باشم. گرچه هر چی سایت بود را گشتم. (2 ماه پیش نیز تصمیم به تعویض گرفته بودم.)
بعضی از چیزها رو صرفا موبایل بازهای داخلی می تونند جواب بدهند. نقدهای خارجی هم خیلی زیاد به درد ما نمیخورند.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بودجه چقدره؟

250؟ 300؟ نگفتید دقیق

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
بودجه چقدره؟

250؟ 300؟ نگفتید دقیق
همین که در عنوان تاپیک گفته شده. تا ۳۵۰. اگر ارزش داشته باشه .تا ۴۰۰ هم میرم. مثل همین htc touch 3g که مطئن نیستم ارزش داره یا نه که ۳۸۰ پول بدم. همون طور که گفتم در واقع به دنبال پاکت پی سی هستم که قابلیت تلفن همراه هم داشته باشه. دوربین هم اصلا مهم نیست. یک نوکیا w960 یکی داشت که خیلی کند بود. چند دقیقه طول می کشید تا روشن بشه.
از هر نظری استقبال می شود.

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نظرتون درباره بدنه و امکان خز شدنش چیه؟
htc touch3g ارزش 100 تومن بیشتر را داره؟ بدجوری چشمم را گرفته.
راستش را بخواهید گفتم شاید گوشی بهتری باشه که من ازش بی خبر باشم. گرچه هر چی سایت بود را گشتم. (2 ماه پیش نیز تصمیم به تعویض گرفته بودم.)
بعضی از چیزها رو صرفا موبایل بازهای داخلی می تونند جواب بدهند. نقدهای خارجی هم خیلی زیاد به درد ما نمیخورند.

والا خودم به شخصه باهاش کار کردم بدنه بدی نداره....نکته مهم سرعت گوشی بود که واقعا بالا بود....بنده به داستانی به نام خز و خز شدن اعتقادی ندارم کلا....ولی به نظر میرسه پتانسیل خز شدن رو داره کما اینکه الان هم یه جورایی خزه....من یکی که زیاد دیدم:f34r:

البته اگر قصد خرید پی پی سی دارید که داستان کلا فرق میکنه....با حدود 430 تومن یه دونه امنیا 8 گیگ میشه خرید....الان بنده حدود 1 سالی هست 16 گیگشو دارم و کاملا راضیم....یه جورایی با خرید امنیا کلا گوشی و گوشی بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار!!!!:cool:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
همین که در عنوان تاپیک گفته شده. تا ۳۵۰. اگر ارزش داشته باشه .تا ۴۰۰ هم میرم. مثل همین htc touch 3g که مطئن نیستم ارزش داره یا نه که ۳۸۰ پول بدم. همون طور که گفتم در واقع به دنبال پاکت پی سی هستم که قابلیت تلفن همراه هم داشته باشه. دوربین هم اصلا مهم نیست. یک نوکیا w960 یکی داشت که خیلی کند بود. چند دقیقه طول می کشید تا روشن بشه.
از هر نظری استقبال می شود.

تاچ 3g هم گزینه خوبیه....touch viva هم هست که دوربین ضعیف تر اما باتری بهتری داره نسبت به تاچ تری جی.....البته ناگفته نماند که جی پی اس نداره.....البته به نظرم اگر پای 400 تومن وسطه امنیا با 30 تومن بیشتر گزینه ایده آلیه!!!!

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
تاچ 3g هم گزینه خوبیه....touch viva هم هست که دوربین ضعیف تر اما باتری بهتری داره نسبت به تاچ تری جی.....البته ناگفته نماند که جی پی اس نداره.....البته به نظرم اگر پای 400 تومن وسطه امنیا با 30 تومن بیشتر گزینه ایده آلیه!!!!

والا خودم به شخصه باهاش کار کردم بدنه بدی نداره....نکته مهم سرعت گوشی بود که واقعا بالا بود....بنده به داستانی به نام خز و خز شدن اعتقادی ندارم کلا....ولی به نظر میرسه پتانسیل خز شدن رو داره کما اینکه الان هم یه جورایی خزه....من یکی که زیاد دیدم:f34r:

البته اگر قصد خرید پی پی سی دارید که داستان کلا فرق میکنه....با حدود 430 تومن یه دونه امنیا 8 گیگ میشه خرید....الان بنده حدود 1 سالی هست 16 گیگشو دارم و کاملا راضیم....یه جورایی با خرید امنیا کلا گوشی و گوشی بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار!!!!:cool:

اگر این طور هست که شما میگید باید در مورد امنیا بیشتر تحقیق کنم. بچه ها دارند، ازشون می پرسم.
اولین چیزی که من با دیدن تاچ-ویوا به ذهنم رسید این بودش که این چرا طراحیش برای ۵ سال پیشه! در یک سایتی داشتم نقدی در مورد touch 3gs می خوندم دیدم که گفته برخلاف تاچ-ویوا طراحی دهه نودی نداره.
ممنون بابت اطلاع رسانی.

a1i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من دیرور رفتم جمهوری به قصد خرید e52 رفتم اما HTC 3G و ِdiamondo قیمت کردم عصابم خورد شد برگشتم چیزی نخریدم.
حالا فردا صبح می خوام برم دوباره بدجور موندم بین اینا لطفا راهنمایی بفرمایید ...فوریه؟؟؟

HTC 3G گارانتی اصلی 340
diamond حدود 360 بدون گارانتی
E52 هم باگارانتی اصلی 325

من می خوام برای اس ام اس دادن و حرف زدن راحت باشه.
جناب Dark Knight ، E71 و پیشنهاد کرده بود خوشم نیومد ازش زیاد.

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
دوستانی که امنیا داشتند گفتند که این تمام صفحه ها که صفحه کلید ندارند sms زدن باهاشون در هنگام حرکت سخته. شما این را مد نظر داشته باش.
حالا چرا اعصابت خورد شد؟
منظورتون از HTc 3G همون Touch 3G هست؟ سایت گوشی شاپ قیمتش را زده ۳۹۰ تومن با گارانتی.
من برخلاف شما کارم فوری نیست. منتظرم قیمت گوشیها آندروید htc کمی پایین بیاد و هم جوابش را پس بده. شاید رفتم یک گوشی آندروید خریدم. فعلا با S55 عهد قجرم سر میکنم.

a1i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قیمت هارو دیروز از علائدین گرفتم بله همون touch 3g منظورم بود... عصابم باسه این خورد شد که منم به گفته شما فکر میکردم همون 390، 400 باسه همین بیخیال پی پی سی بودم کلا وقتی که قیمت کردم موندم چه کنم جدی....
diamond خوبه ولی فکر میکنم تایپ کردن و اس دادن باهاش سخت باشه و باطریشم هروز شارژ میخواد...
کسی پیدا نکردم دورو برم که htc داشته باشه یه دوتا سوال بپرسم ازش...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستانی که امنیا داشتند گفتند که این تمام صفحه ها که صفحه کلید ندارند sms زدن باهاشون در هنگام حرکت سخته. شما این را مد نظر داشته باش.

تایید میشه....البته بعد از یک مدت عادت میکنید سرعتتون واسه اس ام اس زدن میره بالا.....علاوه بر اون میشه از موس گوشی استفاده کرد که باز هم سرعت رو میاره پایین!!!!

a1i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان امنیا قیمتش چنده؟؟؟ قیمت گوشی شاپ با بازار فرق داره کمی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فقط امنیا یه ایرادی داره اونم اینه که صفحه اش تو نور خورشید ناپدید میشه...رسما هیچی دیده نمیشه...این رو در نظر داشته باشید...

a1i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا کلا پیشنهاد اساتید به من چیه؟؟ یک راهنمایی خوب!!1 از امنیا بدم نمیومد اما فکر نمیکنم به بوجم بخوره بگیرم ...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
....امنیا ظاهرا 16 گیگش شده حدود 430 تومن اینطوری که دوستان گفتند!!!!

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
دوستان از این مبایل ها کدوم خوبه؟

خوش دست باشه و وایرلس قوی داشته باشه و برنامه توش نصب بشه
کیفیت صدا هم خوب باشه
شارژ باطریش زود تموم نشه
خوش دست برای اس ام اس باشه

N97
nokia-n97-00.jpg

N79
nokia-n79-02.jpg

E75
nokia-e75-01.jpg

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
من منتظرم گوشی های آندرویید جواب خودشون را پس بدهند و کمی هم ارزونتر بشوند. مخصوصا موتورولا mailestone.
این انتظار حداقل یک سالی طول میشه. الان هم گوشی نیست که نظرم را جلب کرده باشه و در رنج قیمتم باشه.
هر کدوم یک عیبی دارند. نداشتن سیستم عامل، طراحی بد، بدنه پلاستیکی و غیره. ولی به یک گجت با برنامه های کاربردی نیاز دارم.
نظرتون چیه برم یک ایپاد تاچ بگیرم و با همین گوشی قدیمی بسازم؟ این موارد زیر را مد نظر قرار بدهید:
  • همون طور که در [۱] گفتم دوربین نیاز ندارم. و اگر اصلا دوربین نداشته باشه چه بهتر.
  • از خیر gps گذشتم. به نظرم برام اسباب بازی میاد. کاربردی براش ندارم و مطمئنم بعد از یک مدت دلم را می زنه.
  • من همیشه با این کیف پاسپورتی ها بیرون میرم. مشکل حمل و نقل ندارم. و هم L7 (اگر درست شد) و هم s55 گوشی های کوچیکی هستند.
  • برنامه های کاربردی زیادی داره.
  • اگر بخوام صبر کنم امکان داره به خاطر طرح حذف رایانه ها قیمت ها خیلی بالا بره.
  • در آینده هم اگر گوشی بخرم باز هم یک آیپاد تاچ دارم.

ipod_touch_32gb_3g.jpg

سلام من امروز گوشیم بعد از ۱۰ بار فلش کردن متوالی، به ملکوت اعلی پیوست و دیگه روشن نمیشه. از سال 83 تا حالا هم پول جای گوشی ندادم. این گوشی اخیر هم یک نمیخواستش دادش به من (motorola L7)
یک گوشی می خوام بخرم با مشخصات زیر:
۱- تاچ اسکرین. تمام صفحه بدون کی برد (کی بردش اسلایدی هم باشه مساله ای نداره. صرفا نصف صفحه را نگیره)
۲- کیفیت دوربین اصلا مهم نیست. نداشته باشه چه بهتر. پول اضافه نمیدم.
۳- تکنولوژی ها ابتدایی مانند wifi و GPS را حتما داشته باشه.
۴- بدنه مناسب و محکم. من زیاد هوای گوشی را ندارم. نمیخام یکبار که از دستم افتاد به ملکوت اعلی بره.
۵- در آینده نزدیک خز نشه
۶ - باتری خوب. تا ۳ روز جواب بده.

حالا م با گوشیم چه کار می کنم:
۱- اصلا اهل عکس انداختن نیستم.
۲- شاید روزی ۲ اس.ام.اس بزنم. ولی برای همون هم راحتی کار برام مهمه. l7 پدرم را درآورد با اون صفحه کلید مزخرف و اون T9 کندش. دوتا برنامه روش نصب کردم موقع sms زدن از نوشتن من عقب می افتاد. بر عکس s55 زیمنس که گویی ساخته شده بود برای کار با صفحه کلید.
۳- صحبتم هم کمه.
۴- این l7 با تمام بدیهاش برام حکم یک گجت را داشت. کلی برنامه کاربردی روش نصب کرده بود. در واقع گوشی برای من یک کامپیوتر کوچیک همراه هست که موزیک پخش می کنه و گهگاهی هم باهاش تماس میگیریند. گوشی های من آچار فرانسه زندگیم هستند.
5- گوشی باز نیستم تا یک گوشی خراب نشه چیز دیگری نمی خرم. پس مساله اینکه "بعدا خوب فروش بره" منتفیه.
با این قیمت این انتخابها را دارم

* نوکیا 5530 بدون gps. اگر داشت حتما همین را می خریدم.
* امنیا. دو تا دوستام خریدند راضی نیستند. عمر باطریش کمه. ۱۰۰ تومن هم گرونتره. که کلا انتخابهای من را عوض می کنه.
* اچ.تی.سی ویوا. خیلی زشته gps هم نداره. دیزاینش برای 5 سال پیشه. ولیکن می گن تاچش واقعا تاچه. آدم لذت می بره ا زکار کردن باهاش.
* نوکیا ۵۸۰۰ بدنه ضعیف؟ قابلیت خز شدن داره؟! نظر شما گوشی بازها مهمه
* نوکیا 6760 slide . هنوز از نزدیک ندیدمش. ولی امتیاز خوبی هم کسب نکرده.

کلا نوکیا ۵۸۰۰ می مونه و ۶۷۶۰ اسلاید. اگر از بدنه ۵۸۰۰ مطمئن بشم حتما می خرمش.
کسی پیشنهاد دیگری داره؟ در مورد خز شدن توضیح بدم که دنبال گوشی تک نیستم ولی دلم هم نمیخواد مثل نوکیا ۶۶۰۰ یا سونی اریکسون k750 بشه.

خب دیگه فعلا بسه. دارم از خوای و خستگی می میرم. همش سر این گوشی مزخرف بودم که آخرش هم درست نشد.
با تشکر دکتر فاوست.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام
ماکسیسم تا 300 چه گوشی هایی پیشنهاد میکنید؟
من 5800 رو دیدم
دیگه چیزی ندیدم
الان 5800 چند هست؟

1240

Registered User
لایک‌ها
28
i900 سامسونگ چی؟
چنده؟
من موزیک خیلی گوش میدم با موبایل
به نظر شما i900 یا 5800?????? ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:
بالا