dr-faust
Registered User
- نوشتهها
- 281
- لایکها
- 8
سلام من امروز گوشیم بعد از ۱۰ بار فلش کردن متوالی، به ملکوت اعلی پیوست و دیگه روشن نمیشه. از سال 83 تا حالا هم پول جای گوشی ندادم. این گوشی اخیر هم یک نمیخواستش دادش به من (motorola L7)
یک گوشی می خوام بخرم با مشخصات زیر:
۱- تاچ اسکرین. تمام صفحه بدون کی برد (کی بردش اسلایدی هم باشه مساله ای نداره. صرفا نصف صفحه را نگیره)
۲- کیفیت دوربین اصلا مهم نیست. نداشته باشه چه بهتر. پول اضافه نمیدم.
۳- تکنولوژی ها ابتدایی مانند wifi و GPS را حتما داشته باشه.
۴- بدنه مناسب و محکم. من زیاد هوای گوشی را ندارم. نمیخام یکبار که از دستم افتاد به ملکوت اعلی بره.
۵- در آینده نزدیک خز نشه
۶ - باتری خوب. تا ۳ روز جواب بده.
حالا م با گوشیم چه کار می کنم:
۱- اصلا اهل عکس انداختن نیستم.
۲- شاید روزی ۲ اس.ام.اس بزنم. ولی برای همون هم راحتی کار برام مهمه. l7 پدرم را درآورد با اون صفحه کلید مزخرف و اون T9 کندش. دوتا برنامه روش نصب کردم موقع sms زدن از نوشتن من عقب می افتاد. بر عکس s55 زیمنس که گویی ساخته شده بود برای کار با صفحه کلید.
۳- صحبتم هم کمه.
۴- این l7 با تمام بدیهاش برام حکم یک گجت را داشت. کلی برنامه کاربردی روش نصب کرده بود. در واقع گوشی برای من یک کامپیوتر کوچیک همراه هست که موزیک پخش می کنه و گهگاهی هم باهاش تماس میگیریند. گوشی های من آچار فرانسه زندگیم هستند.
5- گوشی باز نیستم تا یک گوشی خراب نشه چیز دیگری نمی خرم. پس مساله اینکه "بعدا خوب فروش بره" منتفیه.
با این قیمت این انتخابها را دارم
کسی پیشنهاد دیگری داره؟ در مورد خز شدن توضیح بدم که دنبال گوشی تک نیستم ولی دلم هم نمیخواد مثل نوکیا ۶۶۰۰ یا سونی اریکسون k750 بشه.
خب دیگه فعلا بسه. دارم از خوای و خستگی می میرم. همش سر این گوشی مزخرف بودم که آخرش هم درست نشد.
با تشکر دکتر فاوست.
پ.ن: ای چه طوره؟ ارزش ۱۰۰ تومن بیشتر را داره؟ htc touch 3g
یک گوشی می خوام بخرم با مشخصات زیر:
۱- تاچ اسکرین. تمام صفحه بدون کی برد (کی بردش اسلایدی هم باشه مساله ای نداره. صرفا نصف صفحه را نگیره)
۲- کیفیت دوربین اصلا مهم نیست. نداشته باشه چه بهتر. پول اضافه نمیدم.
۳- تکنولوژی ها ابتدایی مانند wifi و GPS را حتما داشته باشه.
۴- بدنه مناسب و محکم. من زیاد هوای گوشی را ندارم. نمیخام یکبار که از دستم افتاد به ملکوت اعلی بره.
۵- در آینده نزدیک خز نشه
۶ - باتری خوب. تا ۳ روز جواب بده.
حالا م با گوشیم چه کار می کنم:
۱- اصلا اهل عکس انداختن نیستم.
۲- شاید روزی ۲ اس.ام.اس بزنم. ولی برای همون هم راحتی کار برام مهمه. l7 پدرم را درآورد با اون صفحه کلید مزخرف و اون T9 کندش. دوتا برنامه روش نصب کردم موقع sms زدن از نوشتن من عقب می افتاد. بر عکس s55 زیمنس که گویی ساخته شده بود برای کار با صفحه کلید.
۳- صحبتم هم کمه.
۴- این l7 با تمام بدیهاش برام حکم یک گجت را داشت. کلی برنامه کاربردی روش نصب کرده بود. در واقع گوشی برای من یک کامپیوتر کوچیک همراه هست که موزیک پخش می کنه و گهگاهی هم باهاش تماس میگیریند. گوشی های من آچار فرانسه زندگیم هستند.
5- گوشی باز نیستم تا یک گوشی خراب نشه چیز دیگری نمی خرم. پس مساله اینکه "بعدا خوب فروش بره" منتفیه.
با این قیمت این انتخابها را دارم
- نوکیا 5530 بدون gps. اگر داشت حتما همین را می خریدم.
- امنیا. دو تا دوستام خریدند راضی نیستند. عمر باطریش کمه. ۱۰۰ تومن هم گرونتره. که کلا انتخابهای من را عوض می کنه.
- اچ.تی.سی ویوا. خیلی زشته gps هم نداره. دیزاینش برای 5 سال پیشه. ولیکن می گن تاچش واقعا تاچه. آدم لذت می بره ا زکار کردن باهاش.
- نوکیا ۵۸۰۰ بدنه ضعیف؟ قابلیت خز شدن داره؟! نظر شما گوشی بازها مهمه
- نوکیا 6760 slide . هنوز از نزدیک ندیدمش. ولی امتیاز خوبی هم کسب نکرده.
کسی پیشنهاد دیگری داره؟ در مورد خز شدن توضیح بدم که دنبال گوشی تک نیستم ولی دلم هم نمیخواد مثل نوکیا ۶۶۰۰ یا سونی اریکسون k750 بشه.
خب دیگه فعلا بسه. دارم از خوای و خستگی می میرم. همش سر این گوشی مزخرف بودم که آخرش هم درست نشد.
با تشکر دکتر فاوست.
پ.ن: ای چه طوره؟ ارزش ۱۰۰ تومن بیشتر را داره؟ htc touch 3g
Last edited: