baback1000
Registered User
- نوشتهها
- 67
- لایکها
- 0
والله خودتون جز انتخاباتتون گذاشته بودین...من که اضافه نکردم...!!
صفحه بزرگ میخوای C905 بخر..
به نظر شما 6220 نوكيا از اينا بهتره؟
والله خودتون جز انتخاباتتون گذاشته بودین...من که اضافه نکردم...!!
صفحه بزرگ میخوای C905 بخر..
سلام من مي خوام گوشي 5 مگاپيكسلي سوني اريكسون بخرم كداميك از نظر كارايي و كيفيت دوربين مناسب تراست؟
K850-C902-G900
سلام من میخواستم برای مادرم یه گوشی بخرم تا حداکثر 350 . ترجیحا نوکیا . دکمه های مالتی مدیاش جدا باشه . منوی فارسی هم داشته باشه . ممنون میشم اگه چیزی به نظرتون میرسه پیشنهاد بدین
سلام من میخواستم برای مادرم یه گوشی بخرم تا حداکثر 350 . ترجیحا نوکیا . دکمه های مالتی مدیاش جدا باشه . منوی فارسی هم داشته باشه . ممنون میشم اگه چیزی به نظرتون میرسه پیشنهاد بدین
راستی یادم رفت w902 را اضافه کنم از اون یکی ها بهتر نیست؟
فقط n82 بخر من خودم یکی دارم خیلی ازش راضیم آخر گوشیه قیمتشم فکر کنم تو مایه های 340 باشه
سلام آقایون/خانوم ها
یه گوشی نوکیا تا سقف 300 تومن چی پپیشنهاد می دین؟
لمسی نباشه - تاشو نباشه - گنده نباشه
خوشکل باشه - به همراه دوربین خوب - صدای خوب
چیز دیگه ای به ذهنم نرسید :?
شما توضيح نداديد كه دقيقا چي ميخايد اما با يه نگاه اجمالي مشخص ميشه كه N85 از لحاظ امكانات از بقيه سرتره.از بین این گوشی ها کدوم بهتره؟
g900
5800
n85
e71
برام لمسی بودن مهم نیست فقط امکانات داشته بشه و شیک باشه
یه گوشی خوب که مارکش سامسونگ یا نوکیا باشه
جدید و شیک باشه
الان ان 73 دارم باور کن هنوز گوشی بهترش پیدا نشده / در حد کل با ان95 هست
یه گوشی خوبه سگ جون / جدید و شیک که کیفیت صدای موزیکش هم خوب باشه
قیمتش 350-400 باشه
ابلیس
به s8300 سامسونگ یه نگاه بنداز به نظرمن گوشی خوبیه . کیفیت صداشو زیاد نمی دونم چه جوریه ولی دوربینش واقعا با کیفیته !
امنیا هم بد نیست. البته اگه قید باکیفیت بودن صفحه نمایش رو بزنی !
لینک های این 2 تا:
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php
http://www.gsmarena.com/samsung_s8300_ultratouch-2667.php
نوکیا N95 8GB شدیدا توصیه میشه..
از سونی اریکسون هم میتونید به C905 فکر کنید خیلی خوبه...
دستت درد نکنه/مرسی
این امنیا قشنگه ولی نفهمیدم قید کیفیت صفحه نمایشو بزن ؟ یعنی چجور
اون اس800 تاچ هست ؟ در مورد اون هم توضیح خودت بده . این لینکها نمیفهمم
ابلیس
سلام دوستان
می خواستم برا بابام یه گوشیه خوب بخرم در حد 350 تا 400
در درجه اول گوشیی باشه که هنگ نکنه ... دنبال سیستم عامل و برنامه بازی هم نیست بابای ما ...
دوربین و آهنگ گوش کردن هم زیاد تو موودش نیست
بیشتر باهاش زنگ بزنه و جواب زنگ هاش رو بده ...
یه کیفیت صدای خوب ... زنگ نسبتا خوب (نه خیلی بلند ... دنبال کل کل کردن هم نیست :دی)
صفحه نمایش بزرگ ... شارژ باطریش هم خوب طبیعتا هر بیشتر بهتر :دی
در نهایت هم از نظر ظاهری قشنگ باشه ... متاسفانه دیزاین ها جدیدا اصلا قشنگ نیستند ...
خودم هم یه مقدار تحقیق کردم ...
N79 به نظرم خوب اومد و جایی هم نخوندم که بگن زیاد هنگ بکنه ... در مورد N85 می گفتند زیاد هنگ می کنه ... حالا نمیدونم چجوریه ... اگر دنباله برنامه و از این جور کارا هم نباشی باز هم هنگ هست تو کارش یا نه ؟
رو سونی اریکسون هم زیاد تحقیق نکردم ... اگر مدلی مد نظر دوستان بود بگن ممنون میشم
تو این فروم هم که متاسفانه یه تاپیک باز میشه در مورد گوشی با عنوان همه چیز در مورد .... و فقط توش معرفی میشه و دیگه هیچ کدوم از دوستان نظرشون رو در مورد گوشی نمی نویسن یا حتی اون هایی هم که دارند نمیان ایرادات یا مزایای گوشی رو بگن .... با این حال
باز ممنون