• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام ، پکت pc تو اين رنج ميشه گرفت؟
اگه آره يه خورده توضيح بديد،دوربين مهم نيس !
اگه نه ، چه گوشی ميشه خريد با اين قيمت ويرلسس داشته باشه gps داشته باشه بهتره، دوربين هم مهم ميشه اينجا :) و ترجيحاً تچسکرين

ممنون ميشم راهنمای کامل کنيد
در مورد پی پی سی که بخش جداست اما الان با 450 تومن میشه اومنیا خرید که هم ویندوز موبایل داره هم دوربین 5 مگاپیکسلی خوبی داره! حافظه داخلی خوب و gps , wlan , ... تاچ هم که هست! و انتخاب خوبیه.

در مورد گوشی هم که خوب چون شما میخاید تاچ باشه با این شرایط 5800 هم نیازهاتون رو برطرف میکنه الا دوربین
اما اگه تاچ براتون مهم نباشه دستون باز میشه و انتخابهاییی مثه n82 , n79 , n85 که همگی قیمتشون زیر 400 هست ولی تاچ نیست در عوض دوربین های خوبی دارن و دیگر نیازهاتون رو هم برآورده میکنن.

کلا شما باید ببینی چه نیازیت بر دیگری ارجح هست و بعد دست به انتخاب بزنی.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام ، پکت pc تو اين رنج ميشه گرفت؟
اگه آره يه خورده توضيح بديد،دوربين مهم نيس !
اگه نه ، چه گوشی ميشه خريد با اين قيمت ويرلسس داشته باشه gps داشته باشه بهتره، دوربين هم مهم ميشه اينجا :) و ترجيحاً تچسکرين

ممنون ميشم راهنمای کامل کنيد

همونطور که Jaguar اشاره کردن برای PPC ای مناسب بودجه رو باید کمی بالاتر ببرین
اما -شرایط دوم- از نوکیا 5800 ( این تاپیک ) مناسب شما هست. E71 هم بین کیبورد دارها + GPS گزینه خوبی هست ( بدون در نظر گرفتن صفحه نمایش )

earnofnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فک کنم 5800 چيزيه که ميخوام، البته بايد بيشتر تحقيق کنم
ممنون از راهنماييتون

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب حیف که اینجا تنکس نداره من بسیار از همه دوستان متشکرم! کلآ 5800 رو از دلم بیرون کردم :دی

N85 ظاهر خوبی داره نسبتآ کشویی هم هست :دی قیمتش رو کسی داره؟
الان برای من مهم GPS هست و اینکه کلآ گوشی مشکل داری نباشه ...
کشویی و تاشو در اولیوت هستند! فکر نکنم تاچ به زیبایی 5800 تو همین رنج قیمت پیدا بشه ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قیمتش رو کسی داره؟

PersianTools = 403.000
GooshiShop = 395.000
DigiKala = 404.000

مبارک باشه علی
icon10.gif

gba

Registered User
لایک‌ها
25
خب حیف که اینجا تنکس نداره من بسیار از همه دوستان متشکرم! کلآ 5800 رو از دلم بیرون کردم :دی

N85 ظاهر خوبی داره نسبتآ کشویی هم هست :دی قیمتش رو کسی داره؟
الان برای من مهم GPS هست و اینکه کلآ گوشی مشکل داری نباشه ...
کشویی و تاشو در اولیوت هستند! فکر نکنم تاچ به زیبایی 5800 تو همین رنج قیمت پیدا بشه ...

من هنوز درک نمی کنم که چرا شما 5800 رو حذف کردید. اگه مشکل عکس برداری هستش که این آخرین فایرمویرش کیفیتشو افزایش داده و به نظر من کاملا راضی کننده است. n85 هم به غیر از اون صفحش چیز خاص دیگه ای نداره( cpu ـش هم از n95 8 گیگ ضعیف تره) 5800 هم آتیه بسی روشنی داره (مولتی تاچه، چند تا موبایل تاچ اسکرین دیگه هم نوکیا می خواد بده مثل n97 و یه مدل دیگه بود که اسمش یادم نمیاد ولی همون 5800 بدون gps بود ) تاچش هم عالیه (قبلا htc touch dual داشتم)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من هنوز درک نمی کنم که چرا شما 5800 رو حذف کردید. اگه مشکل عکس برداری هستش که این آخرین فایرمویرش کیفیتشو افزایش داده و به نظر من کاملا راضی کننده است. n85 هم به غیر از اون صفحش چیز خاص دیگه ای نداره( cpu ـش هم از n95 8 گیگ ضعیف تره) 5800 هم آتیه بسی روشنی داره (مولتی تاچه، چند تا موبایل تاچ اسکرین دیگه هم نوکیا می خواد بده مثل n97 و یه مدل دیگه بود که اسمش یادم نمیاد ولی همون 5800 بدون gps بود ) تاچش هم عالیه (قبلا htc touch dual داشتم)

با آخرین فریموری هم که اومده و کمی کیفیت رو بهبود بخشیده اما به هیچ وجه راضی کننده نیست. از نظر من.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

N95 هست که سی پی یوش قویه و گرنه سی پی یو N85 خیلی هم خوب و سریعه. من N95 هشت گیگ دارم و یکی از دوستانم N85 در مجموع میتونم بگم که N85 گوشی بهتری هست.

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه مخالفان و دارندگان گوشی 5800 مشکلات این گوشی رو بگن ممنون میشم
تا جایی که من شنیدم بیشتر با دوربینش مشکل دارن
مشکلات دیگه اش چیه ( لطفا اگه میفرمایید فلان چیزش ضعیفه به نسبت بفرمایید یا با یک گوشی هم رده مقایسه کنید )
ممنون

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من توی انتخاب هایی که داشتم الان بین n79 , 5800 مرددم
قیمت دقیق 79 n چند هست الان ؟
از طرفی دوربین و یه سری امکانات 79 قلقلک میده و از طرفی هم دوست دارم گوشی تاچ رو هم تجربه کنم
حالا به نظر شما واقعا 79 ارزش مبلغ اضافه پرداختی رو داره ؟
کارایی بیشتری داره ؟

ممنون میشم کمکم کنید

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ان 79 حدود 350 هست شاید 345 این حدودا هم گیرت بیاد و اختلاف قیمتش حدود 30 تومنه!
بنظ من که ارزششو داره.

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز اول که ممنون از جوابت
2000 پسته شدنت هم مبارک !

بعد الان دیگه بحث پولی نیست چون خیلی تفاوتی ندارن
شما دلیل انتخابت برای 79 چیه ؟! برتریش رو تو چه موردی میبینی ؟
چنتا سوال جدید پیش میاد ؟!
سیستم عامل سری 60 جدید تا چه حد به 5800 قابلیت های جدید میده ؟! براش حسنه یا ضعف ؟
تفاوت کیفیت ساخت دو گوشی چقدره ؟!
خرابی کدوم بیشتره ؟!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عزیز اول که ممنون از جوابت
2000 پسته شدنت هم مبارک !

بعد الان دیگه بحث پولی نیست چون خیلی تفاوتی ندارن
شما دلیل انتخابت برای 79 چیه ؟! برتریش رو تو چه موردی میبینی ؟
چنتا سوال جدید پیش میاد ؟!
سیستم عامل سری 60 جدید تا چه حد به 5800 قابلیت های جدید میده ؟! براش حسنه یا ضعف ؟
تفاوت کیفیت ساخت دو گوشی چقدره ؟!
خرابی کدوم بیشتره ؟!

با سلام
ممنون
من دلیل انتخابم دوربین بهتری هست که n79 داره و شاید این نظر یکم شخصی باشه چون من دوربین برام مهم هست و شاید برای شما درجه اهمیت پایینتری داشته باشه.

خوب سیستم عامل 60 ورژن 5 خصیصه بارزش همون تاچ بودنشه. و خوب اگر علاقمند به تاچ باشید این حسن محسوب میشه و بنظر من مشکلی نداره (قبلا هم عرض کردم کاستی 5800 فقط دوربینش هست و مشکل خاص دیگه ای نداره)
کلا سری های جدید کیفیت ساخت بالایی ندارند و این در مورد همشون تقریبا یکیه.
خرابی هم که دیگه ربطی به مدل گوشی نداره ممکنه در هر مدلی اتفاق بیفته. اما 5800 قبلا یه مشکل صدا در هنگاه مکالمه داشت که با تعویض کپسول و یه راهه دیگه که نیاز به بازشدن کامل گوشی نداشت مشکلش حل میشد , البته این قضیه تو همه نبود تک و توک به این مشل میخوردن.در ضمن 5800 گوشی مقاومی هست و در چند مورد زمین خوردن دیدم که مشکلی پیش نیومده براش.

در ضمن خوندن ریویو و مقایسه این دو گوشی میتونه کمکون کنه!
ریویوی 5800 فارسی انگلیسی
ریویوی N79 فارسی انگلیسی

زیاد وسواس به خرج ندید و هر مدل که نظرتون رو جلب میکنه و نیازهاتون رو برآورده بخریدش.

Last edited:

r7asmu7s

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه ی دوستان . این دفعه دیگه فکر زیاد کردم خودمو نزدیک ه 2 ساعت ترکوندم . بین 5800 و n85 انتخاب کنم .

2 تا 5800 تا دم خرید رفتم سر گارانتی مسخره بازی در آوردم :دی . با 319 تومان ( آقا هرچی می خواید بگید !! گرفتم تموم شد !! ) گرفتم بالاخره /

خواستم این جا از همه ی دوستانی که نظر های خیلی مفیدی راجع به خرید این گوشی دادند تشکر کنم ...

از مازیار عزیز هم معذرت بخوام که این دفعه به SE خیانت کردم :دی

یا علی /

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام به همه ی دوستان . این دفعه دیگه فکر زیاد کردم خودمو نزدیک ه 2 ساعت ترکوندم . بین 5800 و n85 انتخاب کنم .

2 تا 5800 تا دم خرید رفتم سر گارانتی مسخره بازی در آوردم :دی . با 319 تومان ( آقا هرچی می خواید بگید !! گرفتم تموم شد !! ) گرفتم بالاخره /

خواستم این جا از همه ی دوستانی که نظر های خیلی مفیدی راجع به خرید این گوشی دادند تشکر کنم ...

از مازیار عزیز هم معذرت بخوام که این دفعه به SE خیانت کردم :دی

یا علی /

5800 خریدین؟
مبارکتون باشه. به پای هم پیر شین :D

r7asmu7s

Registered User
لایک‌ها
22
آره حاجیکس . همون کوفتی رو خریدم . اون به پام پیر میشه :دی مثل بقیه گوشی ها :دی

بازم تشکر از همه .

baback1000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من مي خوام گوشي 5 مگاپيكسلي سوني اريكسون بخرم كداميك از نظر كارايي و كيفيت دوربين مناسب تراست؟
K850-C902-G900

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کلا اول C902 بعد K850// در انتها هم G900

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والله خودتون جز انتخاباتتون گذاشته بودین...من که اضافه نکردم...!!

صفحه بزرگ میخوای C905 بخر..

بالا