• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام تا سقف 350 گوشی کشویی شیک چی پیشنهاد میدید دوستان ؟
من خودم U600 دارم راضیم . U900 پیشنهاد میشه ؟

U900 چه ارزون شده (
298.gif
) با توجه به اینکه U600 داری و راضی هستی انتخاب خوبی میتونه باشه ( با توجه به اینکه فقط کشویی میخوای )
تو این رنج N81 8GB هست که جدای از سیستم عاملش که باید ببینی با کارت میاد یا نه هیچ خصوصیت ویژه ای نداره .
اگرم میتونی صبر کنی شانست رو برای C905 امتحان کن, البته کی برسه به این رنج معلوم نیست, خارج از کشور حدود 500$ فروش میره .
N95 معمولی هم که در همین حدود رنج -بالا/پایین- هست

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
U900 چه ارزون شده (
298.gif
) با توجه به اینکه U600 داری و راضی هستی انتخاب خوبی میتونه باشه ( با توجه به اینکه فقط کشویی میخوای )
تو این رنج N81 8GB هست که جدای از سیستم عاملش که باید ببینی با کارت میاد یا نه هیچ خصوصیت ویژه ای نداره .
اگرم میتونی صبر کنی شانست رو برای C905 امتحان کن, البته کی برسه به این رنج معلوم نیست, خارج از کشور حدود 500$ فروش میره .
N95 معمولی هم که در همین حدود رنج -بالا/پایین- هست
ممنون ، به خاطر ظاهرش همون U900 رو پسندیدیم . با اجازه شما یه تاپیک اختصاصی براش میزنم دوستانی که گرفتن بیان نظر بدن .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یه W960 آکبند هست زیرقیمت بازار. هر کی خواست پیغام خصوصی بده. تحویل با پست پیشتاز.

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی پرشین تولزی ها
می خوام یه گوشی بخرم که به ترتیب
قابلیت دسته بندی SMS داشته باشه ( یعنی بتونم اس ام اس هامو تو فلدر های متفاوت دسته بندی کنم و بعدا ازش استفاده کنم)
اولویت بعدی دوربینه و باتری و بعدش هم نرم افزارهایی که ساپورت میکنه . صدای اسپیکر هم تقریبا برام مهم نیست . همیشه هندزفری تو گوشمه , پس شفافیت صداش مهم تره تا صدای اسپیکر, چون بیشتر سایلنس میزارم اگر ویبره خوبی هم داشته باشه که عالیه
حالا فکر میکنید کدوم گوشی بتونه اینایی که گفتم ساپورت کنه؟

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام به تمامی پرشین تولزی ها
می خوام یه گوشی بخرم که به ترتیب
قابلیت دسته بندی SMS داشته باشه ( یعنی بتونم اس ام اس هامو تو فلدر های متفاوت دسته بندی کنم و بعدا ازش استفاده کنم)
اولویت بعدی دوربینه و باتری و بعدش هم نرم افزارهایی که ساپورت میکنه . صدای اسپیکر هم تقریبا برام مهم نیست . همیشه هندزفری تو گوشمه , پس شفافیت صداش مهم تره تا صدای اسپیکر, چون بیشتر سایلنس میزارم اگر ویبره خوبی هم داشته باشه که عالیه
حالا فکر میکنید کدوم گوشی بتونه اینایی که گفتم ساپورت کنه؟

گوشی های نوکیا با سیستم عامل سیمبین واسه شما مناسبه
با خواسته هایی که شما از گوشی دارید میشه گوشی های مختلفی نام برد اگه بخوایید تا 160 پول بدید 5320 اکسپرس موزیک اگه تا 200 گوشی 6220 مناسبه اگه تا250 گوشی N78 واگه تا 350 مد نظرتونه میتونه5800 یا N79 یا ... مناسب باشه.
باید دقیقا بگید تاچقدر به گوشیتون بودجه اختصاص میدید.

به امید پیشرفت های روزافزون

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به پرشین تولزیای عزیز مخصوصا Doom
دستتون درد نکنه از راهنماییتون . خیلی خوب بود. فکر کنم N79 بیشتر از همه به ذائقه ام جور در بیاد . فقط میمونه نکته اساسی
کسی فروشگاه موبایل پرشین تولزی که سر آدم کلاه نگذاره میشناسه به منم بگه . جنس قلابی جای اصل نده . گرون نده و ... چون حقیقتش به این فروشگاهها اعتماد ندارم
از بچه های پرشین تولزی , فروشگاه پرشین تولزی میشناسه لطفا پیام بهم بده ممنونش میشم.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام به پرشین تولزیای عزیز مخصوصا Doom
دستتون درد نکنه از راهنماییتون . خیلی خوب بود. فکر کنم N79 بیشتر از همه به ذائقه ام جور در بیاد . فقط میمونه نکته اساسی
کسی فروشگاه موبایل پرشین تولزی که سر آدم کلاه نگذاره میشناسه به منم بگه . جنس قلابی جای اصل نده . گرون نده و ... چون حقیقتش به این فروشگاهها اعتماد ندارم
از بچه های پرشین تولزی , فروشگاه پرشین تولزی میشناسه لطفا پیام بهم بده ممنونش میشم.

روی N78 هم فکر کنید, بیش از 100.000 ارزونتر از N79 هست و روی کاغذ -حداقل- غیر از دوربین چیزی کم نداره
البته کیپدش رو حتما قبل از خرید تست کنید
در PersianTools فروشگاه رسمی ای برای فروش موبایل وجود نداره
در " این بخش " دوستان گوشیهای دست دو و گاهی هم آکبند رو برای فروش میذارن

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه . ولی قبلا در مورد n78 یکم تحقیق کردم میگن باری که ایندفعه وارد شده خوب در نیومده و خرابی و هنگی زیاد داشته.
ضمنا من نخواستم اینجا گوشی بخرم . از برو بچز خواستم اگر فروشگاه آشنای خوب میشناسن بهم پیام بدن که اینجوری نه تبلیغ جایی بشه و نه خلاف قوانین فروم باشه
بازم ممنون که راهنمائیم کردی .

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز دارم میرم برای خرید . به عنوان آخرین سوال قبل خرید میخواستم بدونم بین P1, n78 کدوم پیشنهاد میشه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بستگی داره به دیدگاه و نظر شما...

ببینید صفحه بزرگ و لمسی اگر میخواین با یه کی برد خیلی عالی و باتری مناسب...روی P1 شک نکنید...بسیار مناسبه...

دوربین بهتر و برنامه های بیشتر میخواین N78 پیشنهاد میشه...

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر برنامه مگه چقدر تفاوت میکنه یا چه برنامه هایی مگه برا نوکیا هست که برای P1 نیست؟
البته من با سیستم عامل موبایل زیاد آشنا نیستم ولی میدونم هردو Symbian هستند . حالا این برنامه ها روی هم اجرا میشن یا نه رو نمی دونم ؟ یه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برنامه های P1 معروف به سیمبین UIQ 3 هستن

و مال نوکیا سری های جدیدش که N78 هم جز اونها هست سیمبین سری 60 ویرایش 3 یا همون S60 V3 هستن..

تعداد برنامه های سری 60 بیشتر هست...البته برای UIQ 3 هم برنامه های خیلی خوب و زیادی پیدا میشه...ولی کلا تنوع تو سری 60 بیشتره...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من باشم N78 بر میدارم! سرعت پردازش ه بسیار بالایی داره!
P1 میشه گفت قدیمی شده ... جایگزین های خوبی هم براش اومده مثل ه G900 ... ولی کلا اگه اهل ه برنامه/بازی هستی دستت توی سری 60 خیلی باز تر از Uiq ه!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب دوستان چی پیشنهاد میدن تو این رنج قیمت؟
5800 که به شدت من رو جذب کرده! در واقع میخوام برم برای خرید همین گوشی اما گفتم قبلش یک مشورتی هم کرده باشم!
کلآ سلیقه من هم که روی گوشی های کشویی هست هرچند 5800 کشویی نیست اما هم ظاهرش و هم امکاناتش جذبم کرده

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من باشم N78 بر میدارم! سرعت پردازش ه بسیار بالایی داره!
P1 میشه گفت قدیمی شده ... جایگزین های خوبی هم براش اومده مثل ه G900 ... ولی کلا اگه اهل ه برنامه/بازی هستی دستت توی سری 60 خیلی باز تر از Uiq ه!

این g900 از بدترین گوشیهایی هست که دیدم. خواهشا به کسی توضیه اش نکنید. کیفیت مونیتور و همینطور عکاسی به شدت وخیم هست.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
خب دوستان چی پیشنهاد میدن تو این رنج قیمت؟
5800 که به شدت من رو جذب کرده! در واقع میخوام برم برای خرید همین گوشی اما گفتم قبلش یک مشورتی هم کرده باشم!
کلآ سلیقه من هم که روی گوشی های کشویی هست هرچند 5800 کشویی نیست اما هم ظاهرش و هم امکاناتش جذبم کرده

اگر کشویی دوست داری به نظرم N85 بگیر. لمسی نیست ولی از 5800 بهتره. صفحه نمایشش خیلی خوشرنگه و عکسهاش هم خوبه خیلی هم جمع و جور و خوش ساخته. البته 5800 هم گوشی خوبیه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اگر کشویی دوست داری به نظرم N85 بگیر. لمسی نیست ولی از 5800 بهتره. صفحه نمایشش خیلی خوشرنگه و عکسهاش هم خوبه خیلی هم جمع و جور و خوش ساخته. البته 5800 هم گوشی خوبیه.

مرسی
N85 چند هست؟! هرچند 5800 رو باز بیشتر میپسندم! تا جایی که تاپیکش رو هم خوندم مشکلی نداشته کسی باهاش. تفاوتهای این دوتا گوشی بیشتر در چه زمینه هایی هست! البته به جز کشویی بودن و لمسی بودنشون و صفحه نمایشی که فرمودید ...

بالا