Mohammadirani@
Registered User
سلام تا سقف 350 گوشی کشویی شیک چی پیشنهاد میدید دوستان ؟
من خودم U600 دارم راضیم . U900 پیشنهاد میشه ؟
ممنون ، به خاطر ظاهرش همون U900 رو پسندیدیم . با اجازه شما یه تاپیک اختصاصی براش میزنم دوستانی که گرفتن بیان نظر بدن .U900 چه ارزون شده () با توجه به اینکه U600 داری و راضی هستی انتخاب خوبی میتونه باشه ( با توجه به اینکه فقط کشویی میخوای )
تو این رنج N81 8GB هست که جدای از سیستم عاملش که باید ببینی با کارت میاد یا نه هیچ خصوصیت ویژه ای نداره .
اگرم میتونی صبر کنی شانست رو برای C905 امتحان کن, البته کی برسه به این رنج معلوم نیست, خارج از کشور حدود 500$ فروش میره .
N95 معمولی هم که در همین حدود رنج -بالا/پایین- هست
خیلی ساده است . ممنون
سلام به تمامی پرشین تولزی ها
می خوام یه گوشی بخرم که به ترتیب
قابلیت دسته بندی SMS داشته باشه ( یعنی بتونم اس ام اس هامو تو فلدر های متفاوت دسته بندی کنم و بعدا ازش استفاده کنم)
اولویت بعدی دوربینه و باتری و بعدش هم نرم افزارهایی که ساپورت میکنه . صدای اسپیکر هم تقریبا برام مهم نیست . همیشه هندزفری تو گوشمه , پس شفافیت صداش مهم تره تا صدای اسپیکر, چون بیشتر سایلنس میزارم اگر ویبره خوبی هم داشته باشه که عالیه
حالا فکر میکنید کدوم گوشی بتونه اینایی که گفتم ساپورت کنه؟
سلام به پرشین تولزیای عزیز مخصوصا Doom
دستتون درد نکنه از راهنماییتون . خیلی خوب بود. فکر کنم N79 بیشتر از همه به ذائقه ام جور در بیاد . فقط میمونه نکته اساسی
کسی فروشگاه موبایل پرشین تولزی که سر آدم کلاه نگذاره میشناسه به منم بگه . جنس قلابی جای اصل نده . گرون نده و ... چون حقیقتش به این فروشگاهها اعتماد ندارم
از بچه های پرشین تولزی , فروشگاه پرشین تولزی میشناسه لطفا پیام بهم بده ممنونش میشم.
من باشم N78 بر میدارم! سرعت پردازش ه بسیار بالایی داره!
P1 میشه گفت قدیمی شده ... جایگزین های خوبی هم براش اومده مثل ه G900 ... ولی کلا اگه اهل ه برنامه/بازی هستی دستت توی سری 60 خیلی باز تر از Uiq ه!
خب دوستان چی پیشنهاد میدن تو این رنج قیمت؟
5800 که به شدت من رو جذب کرده! در واقع میخوام برم برای خرید همین گوشی اما گفتم قبلش یک مشورتی هم کرده باشم!
کلآ سلیقه من هم که روی گوشی های کشویی هست هرچند 5800 کشویی نیست اما هم ظاهرش و هم امکاناتش جذبم کرده
اگر کشویی دوست داری به نظرم N85 بگیر. لمسی نیست ولی از 5800 بهتره. صفحه نمایشش خیلی خوشرنگه و عکسهاش هم خوبه خیلی هم جمع و جور و خوش ساخته. البته 5800 هم گوشی خوبیه.