maloose...to
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 96
- لایکها
- 1
n958gig دارم پارسال 600 تومن خریدم امسال لابد ارزون شده گوشی خوبیه دوربینش فوق العاده هست
n958gig دارم پارسال 600 تومن خریدم امسال لابد ارزون شده گوشی خوبیه دوربینش فوق العاده هست
مرسی
N85 چند هست؟! هرچند 5800 رو باز بیشتر میپسندم! تا جایی که تاپیکش رو هم خوندم مشکلی نداشته کسی باهاش. تفاوتهای این دوتا گوشی بیشتر در چه زمینه هایی هست! البته به جز کشویی بودن و لمسی بودنشون و صفحه نمایشی که فرمودید ...
مرسی
N85 چند هست؟! هرچند 5800 رو باز بیشتر میپسندم! تا جایی که تاپیکش رو هم خوندم مشکلی نداشته کسی باهاش. تفاوتهای این دوتا گوشی بیشتر در چه زمینه هایی هست! البته به جز کشویی بودن و لمسی بودنشون و صفحه نمایشی که فرمودید ...
سلام به همگی....
الان به نظر شما N79 بهتره یا N85 ؟ من خودم N73 دارم که می خوام اگه بشه بدمش بره و بعد یکی از اینا رو بگیرم.
اصولا چی بهتر پیشنهاد می شه؟ می خوام تا جایی که ممکنه از تاچ پرهیز کنم، و البته نسبت به کشویی هم قبلا تمایل نداشتم، الان یه کمی عدم تمایلم کمتر شده.
شاید یه مقایسه اجمالی از امکانات این دو گوشی کمکتون کنه.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2497&idPhone1=2496
که متوجه میشین در حقیقت این دو گوشی در باطن اختلافی به هم به اونصورت ندارن.
رم همراه n85 8 گیگ هست و رم n79 4 گیگ .
ظاهر دو گوشی هم خیلی مهم هست که من 85 رو بیشتر میپسندم.
و قیمت که حدودا 50 تومن 85 قیمتش بالاتره.
بستگی به سلیقتون داره اما اگر نظر شخصی بخواین من n85 رو بیشتر میپسندم.
تشکر از راهنمایی جگوار جان، لطف کردی برادر....
خب دوستان چی پیشنهاد میدن تو این رنج قیمت؟
5800 که به شدت من رو جذب کرده! در واقع میخوام برم برای خرید همین گوشی اما گفتم قبلش یک مشورتی هم کرده باشم!
کلآ سلیقه من هم که روی گوشی های کشویی هست هرچند 5800 کشویی نیست اما هم ظاهرش و هم امکاناتش جذبم کرده
الان به نظر شما N79 بهتره یا N85 ؟ من خودم N73 دارم که می خوام اگه بشه بدمش بره و بعد یکی از اینا رو بگیرم.
اصولا چی بهتر پیشنهاد می شه؟ می خوام تا جایی که ممکنه از تاچ پرهیز کنم، و البته نسبت به کشویی هم قبلا تمایل نداشتم، الان یه کمی عدم تمایلم کمتر شده.
این وسط N78 که بیش از 100.000 ارزونتر از 79 هست رو هم در نظر بگیر.
اون 22 صفحه تاپیک 5800 رو حتما دیدی. نظر دارندگان این گوشی درش هست
کلا علی با صفحه لمسی راحت هستی یا نه؟ فرق هم می کنه گوشی تا گوشی .. سیستم تا سیستم .. اگر قبل از خرید گیر بیاری و تست کنی بهتر هست
فکر نمی کنم به 350 رسیده باشه!
هر دو گوشیهای کاملی هستند. مموری 8 گیگ - صفحه کمی بزرگتر - battery -کمی- بهتر رو برای N85 در نظر داشته باش. از اون طرف کمی هم گرونتر هست. اما بحث کشویی-حجیم تر بودنش هم هست. N79 گوشی خوش دستی هست. امکانات قابل قبولی هم داره. این وسط N78 که بیش از 100.000 ارزونتر از 79 هست رو هم در نظر بگیر.
تشکر از شما! فکر کنم بشه این رو هم تو همین حدود قیمت گرفت منتهی من خیلی از ظاهر این گوشی خوشم نمیاد
با توجه به اینکه این اواخر قیمتش به 270 80 رسیده! فک کنم 180 بتونی بفروشیش. شایدم کمتر یا بیشتر ولی همین حدود فروش میرهپ.ن: راستی الان دست دوم N73 رو چقدر بر می دارن؟
sJaguar و علیرضای عزیز بسیار تشکر
برآیند بحث این شد بیخیال 5800 بشم! اما خیلی خوشگله ها ....
اگه میخای دوربین خوبی داشته باشه گوشیت بله بیخیال شی بهتره.
دوربینش زیر 3.2 هست؟
من برام خیلی دوربین مهم نیست! فقط نگران تاچش هستم! و اینکه گوشی هنگ نکنه ...
Iphone در چه رنج قیمتی هست؟