• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به شدت هر چه تمام تر تایید میشه:cool:.....البته همتون نرید بخرید خزبشه...لول....البته فکر میکنم تا حدودی شده کما بیش دست مردم میبینم ولی بعید میدونم مثل 990 بشه....کاش این جی700 و جی 900 زودتر میومدن تو بازار!!!!!

G700 / G900 رو " اینجا " قیمت دادن!! G700 مدتی دیگه میتونه رقیب جدی P1 باشه

ymoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یکی از دوستام امروزn78 رو با قیمت باور نکردنی 330 و با گارانتی اتصالات خرید
حتی از فروشنده ۲ ۳ بار هم پرسیدیم اشتباه نمی کنه
چون مغازه بغلی با گارانتی اتصالات ۴۰۰ می داد

فروشنده گفت چون خودش وارد می کنه ارزون تره
ولی گارانتی اتصالات داره؟

کسی می تونه بگه قضیه چیه؟
گوشی ساخت فنلاند هست و همراهش ۲ گیگ کارت حافظه داره که رو جعبه نوشته
همچنین ۳۰ تا آهنگ هم همراهش بود و چون عربی بود فکر کنم برای خاور میانه باشه

نظر دوستان چیه؟
یعنی تقلبی اینم ومده؟:(

ممنون

Last edited:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام

یکی از دوستام امروزn78 رو با قیمت باور نکردنی 330 و با گارانتی اتصالات خرید
حتی از فروشنده ۲ ۳ بار هم پرسیدیم اشتباه نمی کنه
چون مغازه بغلی با گارانتی اتصالات ۴۰۰ می داد

فروشنده گفت چون خودش وارد می کنه ارزون تره
ولی گارانتی اتصالات داره؟

کسی می تونه بگه قضیه چیه؟
گوشی ساخت فنلاند هست و همراهش ۲ گیگ کارت حافظه داره که رو جعبه نوشته
همچنین ۳۰ تا آهنگ هم همراهش بود و چون عربی بود فکر کنم برای خاور میانه باشه

نظر دوستان چیه؟
یعنی تقلبی اینم ومده؟:(

ممنون

سایت GooshiShop با گارانتی پارس تل زده 325.000

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
می خوام یه گوشی بخرم تا سقف 450 لطفا راهنمایی کنید:
1- صفحه ی نمایش بزرگ 2.4 یا 2.6 اینچ
2-حافظه ی داخلی بالا یا قابلیت ممری حداقل 4 گیگ
3-Symbian
4- دوربین مهم نیست. حتی اگه نداشت بهتره!!!
5-سرعت کار بالا
من کلا با گوشی video زیاد نگاه میکنم. قابلیت اینو داشته باشه که فایلهای تصویری با کیفیت بالا رو پخش کنه.
بعضی از دوستان W960 W950 رو معرفی کردند.
ممنونم اگه راهنمایی کنید

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
می خوام یه گوشی بخرم تا سقف 450 لطفا راهنمایی کنید:
1- صفحه ی نمایش بزرگ 2.4 یا 2.6 اینچ
2-حافظه ی داخلی بالا یا قابلیت ممری حداقل 4 گیگ
3-Symbian
4- دوربین مهم نیست. حتی اگه نداشت بهتره!!!
5-سرعت کار بالا
من کلا با گوشی video زیاد نگاه میکنم. می خوام که فایل های تصویری رو با سرعت خوبی پخش کنه.
ممنونم اگه راهنمایی کنید

با این شرایط اولین گزینه ای که به نظرم میرسه W960 هست, برای Video که گفتید, میتونید Mp4 با کیفیت واقعا روش تماشا کنید, همچنین پلیرهای جانبی برای یک سری فرمت دیگه هم دانلود کرد
سیمبین که هست, سرعت خوبی داره, حافظه فلش 8 گیگ, صفحه نمایش ..
فقط قیمت روز ازش ندارم ولی با این بودجه برای خریدش به مشکل نمیخورید
همچنین روی W950 هم فکر کنید, خصوصیات مورد نظر رو داره ( دوربین هم نداره ), قیمت پایینتری هم داره ( همراه با حافظه 4 گیگ )
در بین سیمبین های نوکیا هم N95 به ذهنم میرسه, همچنین P1/G700 هم قیمت مناسبی دارن با این خصوصیات

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
قیمت w960 حدود 460.000 و w950 حدود 250.000 تومان هستش.
دلیل این 200 تومن تفاوت قیمت فقط توی دوربین و 4 گیگ حافظه ی
بیشتر w960 هستش یا تفاوت مهمی دارن؟؟؟؟
مرسی

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قیمت w960 حدود 460.000 و w950 حدود 250.000 تومان هستش.
دلیل این 200 تومن تفاوت قیمت فقط توی دوربین و 4 گیگ حافظه ی
بیشتر w960 هستش یا تفاوت مهمی دارن؟؟؟؟
مرسی

البته اگر W950 رو 250.000 گیر بیارید ( کمی پیدا کردنش سخت تر از قبل شده )
ولی کلا همون دوربین/8 گیگ/وای فای قاعدتا جدیدتر بودن گوشی که قیمت رو بالا میبره
غیر از اینها کمی ( شاید حتی در عمل به طور ساده هم نشون نده ) W960 سریعتر هست

Last edited:

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام به اساتيد
من يه گوشي دخترپسند!! مي خوام گوشي قبلي زد610 بود كه عاشقش بود الانم يه چيزي مثل اون مي خواد ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
تشكرات

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام به اساتيد
من يه گوشي دخترپسند!! مي خوام گوشي قبلي زد610 بود كه عاشقش بود الانم يه چيزي مثل اون مي خواد ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
تشكرات

کلا بین موارد زیبا ( سلیقه ای هست البته ) سونی اریکسون W760 گزینه بدی نیست, از نظر امکانات که مشکلی نداره, طراحی خوبی هم داره, همچنین T650 ظاهری زیبا+شیک داره در کنار امکاناتی مناسب
خود K770 در چند رنگ میتونه گزینه خوبی باشه ( به خاطر تنوع رنگ )
از طرفی S500 هم برای مدتی رقیب اصلی Z610 به حساب میومد بین گوشیهای زیبا
از بین گوشیهای نوکیا یک سری 5310 رو میپسندن, همچنین 6500 کلاسیک
به طور کلی این موضوع کاملا سلیقه ای هست, باید لیست گوشیهایی که در رنج مورد نظر هستند رو کشید بیرون و بعد تصمیم گیری کرد

این 2 تاپیک رو هم ببینید :

مشاوره برای خرید گوشی دخترونه

گوشی نوکیا دخترونه

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
خلاصه بگم

6220 کلاسیک ( صفحه نمایش خوب به نسبت N82 ولی یه ریزه کوچیکتر ، صدای بهتر از N82 ولی بدون WLAN )
N82 با همه مزایاش و عیوب بالا
G900 سونی اریکسون ...
یا اصلا شما بگید ....

نکات :
1- اول از همه دوربین
2- صدای هندزفری ( mp3 player ز)
3- فیلمبرداری
4- صدای Speaker

نکات انحرافی که خیلی مهم نیست ولی خب نکته به حساب میاد.
1- تو اولین برخوردی که با P1 داشتم زیاد از UIQ خوشم نیومد ولی اگه گوشی خوبی باشه زیاد مهم نیست
2- تا حالا فقط سونی اریکسون داشتم و بدم نمیاد این دفعه نوکیا رو امتحان کنم ولی در نهایت بازم مهم نیست
3- ترجیحا بالای 400 نشه ( این خیلی مهمه )
:rolleyes: همین

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من N82 داشتم...P1 داشتم...الان هم 2-3 روزه G900 خریدم...

ببینید اون دوربینی که N82 داره دوربین فوق العاده ای هست...واقعا خوب عکس میگیره..فیلم برداری هم عالی...ولی خب اسپیکر خوبی نداره...از P1 صداش کمتره...ولی عیب زیاد داره...اسپیکر نسبتا ضعیف...دکمه های ریز و فوق العاده ناراحت...تو 6 ماهی که دستم بود واقعا عذاب میکشیدم...اخرش هم عادت نکردم...

P1 یه جورایی یه چیز خوب و متوسط هست که همه چی رو با هم داره در حد نرمال...البته باتری خوبی داره...اسپیکر عالی داره...کی برد محشری داره...صفحه لمسی بزرگی داره که خیلی باهاش ادم راحت هست..ولی خب دوربینش معمولیه...

الان هم G900 خریدم...دوربین 5 داره ولی یه دوربین معمولی...یعنی اصلا در حد و اندازه های امثال N82 نیست ولی خب از P1 دوربینش بهتره...اسپیکر فوق العاده ای داره...یعنی واقعا صداش بلنده از N82 و P1 بلند تر..حتی شاید از N95 هم بلندتر...صفحه لمسی داره که کار باهاش راحته..یکم منو ها نسبت به P1/w960 عوض شدن و بهتر شدن...کلا انتخاب خوبیه...یعنی من راضیم الان...

شاید بهتر باشه همه امکاناتی که گفتین رو بخواین یکجا داشته باشین به N95 معمولی فکر کنید که 450 این حدودا گیر میاد...

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
من N82 داشتم...P1 داشتم...الان هم 2-3 روزه G900 خریدم...

ببینید اون دوربینی که N82 داره دوربین فوق العاده ای هست...واقعا خوب عکس میگیره..فیلم برداری هم عالی...ولی خب اسپیکر خوبی نداره...از P1 صداش کمتره...ولی عیب زیاد داره...اسپیکر نسبتا ضعیف...دکمه های ریز و فوق العاده ناراحت...تو 6 ماهی که دستم بود واقعا عذاب میکشیدم...اخرش هم عادت نکردم...

P1 یه جورایی یه چیز خوب و متوسط هست که همه چی رو با هم داره در حد نرمال...البته باتری خوبی داره...اسپیکر عالی داره...کی برد محشری داره...صفحه لمسی بزرگی داره که خیلی باهاش ادم راحت هست..ولی خب دوربینش معمولیه...

الان هم G900 خریدم...دوربین 5 داره ولی یه دوربین معمولی...یعنی اصلا در حد و اندازه های امثال N82 نیست ولی خب از P1 دوربینش بهتره...اسپیکر فوق العاده ای داره...یعنی واقعا صداش بلنده از N82 و P1 بلند تر..حتی شاید از N95 هم بلندتر...صفحه لمسی داره که کار باهاش راحته..یکم منو ها نسبت به P1/w960 عوض شدن و بهتر شدن...کلا انتخاب خوبیه...یعنی من راضیم الان...

شاید بهتر باشه همه امکاناتی که گفتین رو بخواین یکجا داشته باشین به N95 معمولی فکر کنید که 450 این حدودا گیر میاد...

اگه دوربینش اینجوریه که میگی ، بی خیالش میشم .
در مورد 6220 کلاسیک چی؟
اصلا از ریخت و قیافه این N95 بدم میاد lol موجود بی ریختیه به نظر من و البته طبق نظر اساتید ضعف در باطری .
اگه این WLAN نبود و ریخت معمولی این 6220 کلاسیک ، همین فردا می خریدمش
نظر دیگه چی؟
( راستی ، ممنون Mazi )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

100% تایید میشه

--

با توجه به اینکه دوربین رو در نظر داری + پخش موسیقی در سطح بالا انتخاب یکمی سخت میشه
N82 که به خاطر اسپیکر حذف میشه, G900/P1 هم به خاطر دوربین, N95 هم که گویا خوشت نمیاد
شاید یه بررسی روی N78 داشته باشی هم بد نباشه
راستی از 6220 چه قیمتی داری ؟

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
100% تایید میشه

--

با توجه به اینکه دوربین رو در نظر داری + پخش موسیقی در سطح بالا انتخاب یکمی سخت میشه
N82 که به خاطر اسپیکر حذف میشه, G900/P1 هم به خاطر دوربین, N95 هم که گویا خوشت نمیاد
شاید یه بررسی روی N78 داشته باشی هم بد نباشه
راستی از 6220 چه قیمتی داری ؟

6220 = 410
البته مطمئنم پاینتره الان
اتفاقا به N78 فکر کردم ، یعنی اگر دوربین 5MP ، مدل N82 رو داشت اصلا جای درنگ نبود ( با اینکه دکمه هاش یه جوریه )

baback1000

Registered User
لایک‌ها
0
من يه گوشي w910i داشتم که بعلت اينکه صداش کم بود فروختم حالا چه گوشيي بخرم که از w910i بالاتر باشه و ال.سي.دي بزرگي مثل ا.ن داشته باشه و صداشم زياد باشه؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من يه گوشي w910i داشتم که بعلت اينکه صداش کم بود فروختم حالا چه گوشيي بخرم که از w910i بالاتر باشه و ال.سي.دي بزرگي مثل ا.ن داشته باشه و صداشم زياد باشه؟

اگر فقط صدای بلند رو در نظر داری :

W900 ( که دیگه پیدا نمیشه )
W550 ( قدیمی شده )
W850 ( نسبتا قدیمی شده و البته نسبت به W900 هم ضعیفتر هست از نظر اسپیکر )
3250 ( که مشکلات زیادی داره )
N73/N73 ME ( که تقریبا با قیمتی که N78 داره کسی سمتش نمیره )

گوشیهای چینی ( این NEC ای ها هم همینطور! ) چند اسپیکر دارن و مخصوص اینکار هستن!! هرچند به بعضی مجانی هم بدی حاضر نیستن بگیرن

-
برای خودم هم سوال پیش اومد واقعا در نسل جدید کدوم گوشی/گوشی ها اسپیکری قویتر جهت پخش موسیقی دارن!؟ باز نسل های قبل امتحان خودشون رو پس دادن و مشخص هست

baback1000

Registered User
لایک‌ها
0
اگر فقط صدای بلند رو در نظر داری :

W900 ( که دیگه پیدا نمیشه )
W550 ( قدیمی شده )
W850 ( نسبتا قدیمی شده و البته نسبت به W900 هم ضعیفتر هست از نظر اسپیکر )
3250 ( که مشکلات زیادی داره )
N73/N73 ME ( که تقریبا با قیمتی که N78 داره کسی سمتش نمیره )

گوشیهای چینی ( این NEC ای ها هم همینطور! ) چند اسپیکر دارن و مخصوص اینکار هستن!! هرچند به بعضی مجانی هم بدی حاضر نیستن بگیرن

-
برای خودم هم سوال پیش اومد واقعا در نسل جدید کدوم گوشی/گوشی ها اسپیکری قویتر جهت پخش موسیقی دارن!؟ باز نسل های قبل امتحان خودشون رو پس دادن و مشخص هست
k850 چطوره؟ در ضمن از برند سونی اریکسون معرفی کنید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

من با توجه به تست هایی که کردم و خیلی از گوشی ها رو هم میدونید که داشتم و تند تند عوض میکنم...

صدای G900 سونی اریکسون شدیدا توصیه میشه...واقعا بلنده...صدای P1 هم خیلی خوبه...

نوکیا هم تا جایی که دیدم هنوز هیچ کدوم از گوشی هاش به پای N95/N95 8gig نمیرسن...واقعا صدای با کیفیت و بلندی دارن....در اینده نزدیک روی 5800 حساب کنید که از N95 هم بلندتره :)

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من با توجه به تست هایی که کردم و خیلی از گوشی ها رو هم میدونید که داشتم و تند تند عوض میکنم...

صدای G900 سونی اریکسون شدیدا توصیه میشه...واقعا بلنده...صدای P1 هم خیلی خوبه...

نوکیا هم تا جایی که دیدم هنوز هیچ کدوم از گوشی هاش به پای N95/N95 8gig نمیرسن...واقعا صدای با کیفیت و بلندی دارن....در اینده نزدیک روی 5800 حساب کنید که از N95 هم بلندتره :)

پس با این حساب از نسل فعلی ها روی G900 میشه حساب کرد از این نظر ( میگم هرچی 900 ه کار درسته ها از W900 و G900 گرفته تا i900 و U900
icon10.gif
) دستت درد نکنه
rose.gif

بالا