خب X10 که از هر لحاظ به جز کیفیت LCD برتره
هیچکدوم تشخیص درستخط فارسی نداره
در مورد X10
آی گفتی ، البته کیفیت صفحه اش هم خوبه ، البته به امولد نمیرسه .
خب X10 که از هر لحاظ به جز کیفیت LCD برتره
هیچکدوم تشخیص درستخط فارسی نداره
سلام به همگی
خب من دنبال یه گوشی هستم نهایتا تا چهار صد . البته اگه کمتر هم شد جای دوری نمیره !!!!
به دوربین هم فیلم برداری هم عکسای خیلی حساس هستم. حتما هشت به بالا باشه . بازم میگم من اولین کاری که این چن روزه میکنم اینه که دوربینش خوب عکس میگیره خوب فیلم میگیره ؟
سیستم عامل داشته باشه زیاد مهم نیست برام. البته اندروید پیدا شد با همچی مبلغی خیلی خوشحال میشم بپذیرمش !!!
تاچ باشه صفحش هم هر چی واید تر بهتر !!!!
خودم ساتیو چشممو گرفته به علاوه ویواز . البته N8 خیلی خوبه منتها قیمتش بی جور بالاست .به نظرتون قیمتش عجیب میخوابه یا تو همین رنج بالا پایین میکنه ؟
سلام به همگی
خب من دنبال یه گوشی هستم نهایتا تا چهار صد . البته اگه کمتر هم شد جای دوری نمیره !!!!
به دوربین هم فیلم برداری هم عکسای خیلی حساس هستم. حتما هشت به بالا باشه . بازم میگم من اولین کاری که این چن روزه میکنم اینه که دوربینش خوب عکس میگیره خوب فیلم میگیره ؟
سیستم عامل داشته باشه زیاد مهم نیست برام. البته اندروید پیدا شد با همچی مبلغی خیلی خوشحال میشم بپذیرمش !!!
تاچ باشه صفحش هم هر چی واید تر بهتر !!!!
خودم ساتیو چشممو گرفته به علاوه ویواز . البته N8 خیلی خوبه منتها قیمتش بی جور بالاست .به نظرتون قیمتش عجیب میخوابه یا تو همین رنج بالا پایین میکنه ؟
mmsmm و mohsen25 عزیز خیلی ممنون از نظرات ارزشمندتون
راسش من دوربین خیلی برام مهمه . خیلی خیلی . هم عکس هم فیلمبرداری . اینایی هم که میگن یه دوربین دیجیتا بخر و گوشی باید نرم افزار داشته باشه به نظرم حرف مفته . گوشی همیشه کنار دست آدمه ثبت وقایع حساس و شیرین و تلخ یکی از خصلت های گوشیهکه این کارو باید خوب انجام بده
از سیستم عامل استفاده ی آن چنانی نمیکنم. عملا هم اینو بگم که استفاده ی بهینه میکنم !!! من با جاوا خدایی خیلی راحت ترم !!! یه آدم مگه چقدر نرم افزار میخواد که اینقدر سر سیستم عامل دوستان بحث میکنن من موندم. من هر نرم افزاری که لازم بود رو در قالب همین جاوا دیدم خدایی .
ولی خب این صفحه لمسی ویواز خیلی داغونه که شنیدم دوستان ایراد میگیرن ازش ؟این موردیه که نمیشه گذشت ازش
راسی یه سوال. من تو یه سایتی نمودار نزول قیمت نوکیاn8 رو دیدم. به نظرتون تا سه چار ماه دیگه رو چارصد وای میسته ؟ الان دورو بر چارصدو هشتاده یکی دو هفته پیش پونصدو بیست بود
مورد بسیار عجیب دیگه اینکه ساتیو پارسال بود چارصدو بیس امسال شده چارصدو هشتاد !!! تنها گوشی که اینقدر افزایش قیمت داشته
آها اچ تی سی دوربینش پایینه این موردی که نمیشه ازش گذشت. ضمن اینکه پول برند هم میخوره عملا. بابت اسمشون هم باید پول اضافه بدیم .
این مدلو من سرچ کردم دیدم یکی گفت این گوشی دوربینشو ول کنی هیچی دیگه نداره. یه گوشی خیلی عادی میشه. نرم افزار خوب که نمیخوره وای فای که نداره سیستم عامل هم نداره. فقط قد داره و هیکل !!! تازه سیصد و خردی هم قیمتشه .شما یک نگاهی به samsung pixon 12 هم بنداز
این مدلو من سرچ کردم دیدم یکی گفت این گوشی دوربینشو ول کنی هیچی دیگه نداره. یه گوشی خیلی عادی میشه. نرم افزار خوب که نمیخوره وای فای که نداره سیستم عامل هم نداره. فقط قد داره و هیکل !!! تازه سیصد و خردی هم قیمتشه .
بروبچز به ویواز ما راضی شدیم. فقط میخوام ببینم اصل و بدل نداشته باشه؟ تو نت سایت رسمی جی اس ام میگه دویست و چهل و نه تومن. من تو بابل هستم طرف چطوری اینجا میگه دویست و چهل و پنج تومن ؟یه جام گفت دویست و پنجاه تومن ؟ من موندم قیمتای اینجا یه ده تومن باید بالاتر باشه. تازه شروع میگه دویست و پنجاه شما مطمئن باشید با تخفیف میشه حتی دویست سی و پنج چهل هم گرفت . من تو سایتا که میبینم همین رنج قیمته. میگم اصل و بدل نداشته باشه ؟چطوری میشه فهمید اصله یا بدله ؟
یکی از دوستان میگفت وزنش کن !!میگفت جنسی که اصل نباشه عمرا همون وزنو داشته باشه.
ترازو رو وقتی میشه بدست اوورد که رفتیم خونه همه چی تموم شد !!!!!!
بعد یه مورد دیگه بگم و برم !!ویواز جزو مدل های هک شده هستش که بهش نرم افزار بخوره ؟
سلام Exporter عزیز
محافظ دوربین خیلی برات مهمه؟
اگر باشه فکر نمیکنم انتخاب خوبی داشته باشین
پیکسون 12 صفحه نمایشش تاچ مقاومتی داره و کار باهاش سخته
با این قیمت HTC 7 Mozart پیشنهاد میکنم ولی محافظ دوربین نداره
میشه گلکسی ایس هم خرید که این هم محافظ لنز دوربین نداره
منم میخوام تا 350 تومن بگیرم... دوستام میگن ویو2 بگیر من خودم از گلکسی ایس خوشم اومده.... کدوم؟؟؟