• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
ایکس 10 یک ماه دیگه به آندروید 2.3 آپدیت میشه..
البته باز هم از صفحه نمایش 16میلیون رنگ و مولتی تاچ خبری نیست
ایکس 10 به قیمتش واقعا گوشی خوبی هست
فقط و فقط مشکل تار بودن LCD رو داره که به احتمال زیاد با آپدیتی که میاد مشکل حل میشه

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همگی

خب من دنبال یه گوشی هستم نهایتا تا چهار صد . البته اگه کمتر هم شد جای دوری نمیره !!!!

به دوربین هم فیلم برداری هم عکسای خیلی حساس هستم. حتما هشت به بالا باشه . بازم میگم من اولین کاری که این چن روزه میکنم اینه که دوربینش خوب عکس میگیره خوب فیلم میگیره ؟

سیستم عامل داشته باشه زیاد مهم نیست برام. البته اندروید پیدا شد با همچی مبلغی خیلی خوشحال میشم بپذیرمش !!!

تاچ باشه صفحش هم هر چی واید تر بهتر !!!!

خودم ساتیو چشممو گرفته به علاوه ویواز . البته N8 خیلی خوبه منتها قیمتش بی جور بالاست .به نظرتون قیمتش عجیب میخوابه یا تو همین رنج بالا پایین میکنه ؟

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
اونایی که دنبال گوشی هستن میتونن این بخش رو هم مطالعه کنن. کمک نسبتا خوبیه

اول میپرسه گوشی چی میخواید قشنگ دونه دونه موارد رو بررسی میکنه که چی دوست دارید بعدم بهتون معرفی میکنه چیا خوبه تو اون سلیقه ای که دارید

http://gsm.ir/search_adv.php

Last edited:

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
اینجا اینقد سوت و کوره که من پشیمون شدم !!!

خود مباید به خودم اطلاعات بدم !!!

بروبچز میگم هر کی میخواد گوشیو سه بعدی ببینه یعنی رو و پشت و اینور و اونورشو قشن دید بزنه به این سایت سر بزنه. به صورت فایل فلش همه طرف گوشیو نشون میده تا طرف دستش بیاد که گوشی چطوره

http://www.gooshishop.com/ItemsList.aspx?3dview=true

نوکر همگی . من مدل انتخابیم ویواز شد با توجه به دوربینش و جیب مبارک و گرون بودن بقیه ی اجناس !!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام به همگی

خب من دنبال یه گوشی هستم نهایتا تا چهار صد . البته اگه کمتر هم شد جای دوری نمیره !!!!

به دوربین هم فیلم برداری هم عکسای خیلی حساس هستم. حتما هشت به بالا باشه . بازم میگم من اولین کاری که این چن روزه میکنم اینه که دوربینش خوب عکس میگیره خوب فیلم میگیره ؟

سیستم عامل داشته باشه زیاد مهم نیست برام. البته اندروید پیدا شد با همچی مبلغی خیلی خوشحال میشم بپذیرمش !!!

خودم ساتیو چشممو گرفته به علاوه ویواز . البته N8 خیلی خوبه منتها قیمتش بی جور بالاست .به نظرتون قیمتش عجیب میخوابه یا تو همین رنج بالا پایین میکنه ؟

من ویواز داشتم خودم گوشی خوبیه اگه کاری به سیستم عاملش نداشته باشی (که سیمبیانه) و همینطور صفحه اش آنچنان بزرگ نیست (با توجه به گوشی های 4.3 اینچی کنونی)، بلندی صداش زیاد نیست و تاچش هم مقاومتیه و حساس نیست.
ساتیو رو پسر خالم داشته اون اصلا راضی نبود ازش تا اینکه فروختش به نظر من ویواز یا ویواز پرو خیلی بهتر از ساتیو هستن البته دوربین ساتیو خیلی بهتر از اون 2 تاس.

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی

مدل های زیادی می تونید بگیرید ولی به نظرم دور سیمبین را خط بکش
من جات بودم htc می گرفتم hd mini هست ویندوز موبایلم هست قیمتشم خیلی مناسبه
خیلی از مدل های دیگه htc تو این رنج قیمت هست

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
mmsmm و mohsen25 عزیز خیلی ممنون از نظرات ارزشمندتون

راسش من دوربین خیلی برام مهمه . خیلی خیلی . هم عکس هم فیلمبرداری . اینایی هم که میگن یه دوربین دیجیتا بخر و گوشی باید نرم افزار داشته باشه به نظرم حرف مفته . گوشی همیشه کنار دست آدمه ثبت وقایع حساس و شیرین و تلخ یکی از خصلت های گوشیهکه این کارو باید خوب انجام بده

از سیستم عامل استفاده ی آن چنانی نمیکنم. عملا هم اینو بگم که استفاده ی بهینه میکنم !!! من با جاوا خدایی خیلی راحت ترم !!! یه آدم مگه چقدر نرم افزار میخواد که اینقدر سر سیستم عامل دوستان بحث میکنن من موندم. من هر نرم افزاری که لازم بود رو در قالب همین جاوا دیدم خدایی .

ولی خب این صفحه لمسی ویواز خیلی داغونه که شنیدم دوستان ایراد میگیرن ازش ؟این موردیه که نمیشه گذشت ازش

راسی یه سوال. من تو یه سایتی نمودار نزول قیمت نوکیاn8 رو دیدم. به نظرتون تا سه چار ماه دیگه رو چارصد وای میسته ؟ الان دورو بر چارصدو هشتاده یکی دو هفته پیش پونصدو بیست بود

مورد بسیار عجیب دیگه اینکه ساتیو پارسال بود چارصدو بیس امسال شده چارصدو هشتاد !!! تنها گوشی که اینقدر افزایش قیمت داشته

آها اچ تی سی دوربینش پایینه این موردی که نمیشه ازش گذشت. ضمن اینکه پول برند هم میخوره عملا. بابت اسمشون هم باید پول اضافه بدیم .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
mmsmm و mohsen25 عزیز خیلی ممنون از نظرات ارزشمندتون

راسش من دوربین خیلی برام مهمه . خیلی خیلی . هم عکس هم فیلمبرداری . اینایی هم که میگن یه دوربین دیجیتا بخر و گوشی باید نرم افزار داشته باشه به نظرم حرف مفته . گوشی همیشه کنار دست آدمه ثبت وقایع حساس و شیرین و تلخ یکی از خصلت های گوشیهکه این کارو باید خوب انجام بده

از سیستم عامل استفاده ی آن چنانی نمیکنم. عملا هم اینو بگم که استفاده ی بهینه میکنم !!! من با جاوا خدایی خیلی راحت ترم !!! یه آدم مگه چقدر نرم افزار میخواد که اینقدر سر سیستم عامل دوستان بحث میکنن من موندم. من هر نرم افزاری که لازم بود رو در قالب همین جاوا دیدم خدایی .

ولی خب این صفحه لمسی ویواز خیلی داغونه که شنیدم دوستان ایراد میگیرن ازش ؟این موردیه که نمیشه گذشت ازش

راسی یه سوال. من تو یه سایتی نمودار نزول قیمت نوکیاn8 رو دیدم. به نظرتون تا سه چار ماه دیگه رو چارصد وای میسته ؟ الان دورو بر چارصدو هشتاده یکی دو هفته پیش پونصدو بیست بود

مورد بسیار عجیب دیگه اینکه ساتیو پارسال بود چارصدو بیس امسال شده چارصدو هشتاد !!! تنها گوشی که اینقدر افزایش قیمت داشته

آها اچ تی سی دوربینش پایینه این موردی که نمیشه ازش گذشت. ضمن اینکه پول برند هم میخوره عملا. بابت اسمشون هم باید پول اضافه بدیم .

شما یک نگاهی به samsung pixon 12 هم بنداز:cool:

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
شما یک نگاهی به samsung pixon 12 هم بنداز
این مدلو من سرچ کردم دیدم یکی گفت این گوشی دوربینشو ول کنی هیچی دیگه نداره. یه گوشی خیلی عادی میشه. نرم افزار خوب که نمیخوره وای فای که نداره سیستم عامل هم نداره. فقط قد داره و هیکل !!! تازه سیصد و خردی هم قیمتشه .

بروبچز به ویواز ما راضی شدیم. فقط میخوام ببینم اصل و بدل نداشته باشه؟ تو نت سایت رسمی جی اس ام میگه دویست و چهل و نه تومن. من تو بابل هستم طرف چطوری اینجا میگه دویست و چهل و پنج تومن ؟یه جام گفت دویست و پنجاه تومن ؟ من موندم قیمتای اینجا یه ده تومن باید بالاتر باشه. تازه شروع میگه دویست و پنجاه شما مطمئن باشید با تخفیف میشه حتی دویست سی و پنج چهل هم گرفت . من تو سایتا که میبینم همین رنج قیمته. میگم اصل و بدل نداشته باشه ؟چطوری میشه فهمید اصله یا بدله ؟

یکی از دوستان میگفت وزنش کن !!میگفت جنسی که اصل نباشه عمرا همون وزنو داشته باشه.

ترازو رو وقتی میشه بدست اوورد که رفتیم خونه همه چی تموم شد !!!!!!

بعد یه مورد دیگه بگم و برم !!ویواز جزو مدل های هک شده هستش که بهش نرم افزار بخوره ؟

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
این مدلو من سرچ کردم دیدم یکی گفت این گوشی دوربینشو ول کنی هیچی دیگه نداره. یه گوشی خیلی عادی میشه. نرم افزار خوب که نمیخوره وای فای که نداره سیستم عامل هم نداره. فقط قد داره و هیکل !!! تازه سیصد و خردی هم قیمتشه .

بروبچز به ویواز ما راضی شدیم. فقط میخوام ببینم اصل و بدل نداشته باشه؟ تو نت سایت رسمی جی اس ام میگه دویست و چهل و نه تومن. من تو بابل هستم طرف چطوری اینجا میگه دویست و چهل و پنج تومن ؟یه جام گفت دویست و پنجاه تومن ؟ من موندم قیمتای اینجا یه ده تومن باید بالاتر باشه. تازه شروع میگه دویست و پنجاه شما مطمئن باشید با تخفیف میشه حتی دویست سی و پنج چهل هم گرفت . من تو سایتا که میبینم همین رنج قیمته. میگم اصل و بدل نداشته باشه ؟چطوری میشه فهمید اصله یا بدله ؟

یکی از دوستان میگفت وزنش کن !!میگفت جنسی که اصل نباشه عمرا همون وزنو داشته باشه.

ترازو رو وقتی میشه بدست اوورد که رفتیم خونه همه چی تموم شد !!!!!!

بعد یه مورد دیگه بگم و برم !!ویواز جزو مدل های هک شده هستش که بهش نرم افزار بخوره ؟

سلام دوست جون
من خودم pixon 12 دارم يه يكسالي ميشه. دوربينش خيلي خيلي خيلي عاليه ولي فيلم برداري نهو براي من فيلم برداريش اصلا قابل قبول نيست چون اتوماتيك فوكوس ميكنه و نصف وقت ميبيني فيلمش مات چون داره فوكوس ميكنه حتي اگه فقط روي يه چيز باشه و در روز روشن .
يه چند تا مشكل ديگه هم داره 1- كيفيت عكساش به تميزي لنزش بيش از حد بستگي داره . سر همين بايد هميشه يه دستمال عينك تو جيبت باشه. شيشهي روي لنزش محافط نداره و بايد خيلي مواظب باشي.
سر همين به نطر من اين گوشي به درد كسايي ميخوره كه شلخته نيستن و خيلي مواظبا. من خودم با اين قضيه مشكل دارم چون ادم مرتبي نيستم ولي فعلا يه يكسالي هست كه داره كار ميكنه.
راستي واي فاي هم داره. فلش زنونش عاليه. ميتونه به عنوان يه دوربين ديجيتال نسبتا خوب روش حساب كني.
تاچش به مراتب بهتر از ويواز هست. كلا تاچش با اينكه مقاومتي خوبه. كيفيت صفحه نمايش عالي داره. كيفيت صدا رو سپيكر و گوشي عاليه. راستي به خاطر جاي لنز پشتش خوش دست نيست. باتريش قابل تحمله. ديگه سوال باز داري بپرس. اهان راستي خيلي برنامه روش نصب نميشهو يع سري نصب ميشه ولي بگير نگير داره. راستي اين با نوكيا N8 فعلا گوشي هايي هستن كه وايد عكس هم ميگيرن. اگه ميخواي رو TV يا laptop وايد نگاه كني خيلي اين ويژگي عالي ميشه.

خوب حلال ميريم سر ويواز كه 1 هفته باهاش كار كردم. تاچش اعصابتو خورد ميكونه پس نخرششششششششششششششششششششش. كيفيت عكس و فيلمش اصلا اونزوري كه فكر ميكني نيست. زمان خودش خوب بود ولي الن اصلا بهش فكر هم نكن. جدي ميگم.

خوب ميبينم كه شما هم مثل من علاقه به دوربين داري و دوربين برات مهمه پس اينا رو چك كن: (راستي بگو كه عكس برات مهمه يا فيلم چون خيلي در انتخاب گوشي تاثير گزار هست)

1- Samsung Wave I or II جفتشون 5 مگا پيكسلا ولي عكس هاي اونا به نظر من از 80 درصد 8 مگا پيكسلي ها هم بهترهو فيلم برداري فوق العاده فول اچ دي دارن. اگه تو كا ر زوم تا اخرين درجه نباشي ميتونم بگم كيفيت عكساش مثل پيكسون 12 من هست. (اين گوشي رو برادرم داره خوب با هاش ور رفتم). cpu عالي تاچ توپ و بسيار سريع هستن. ويو 1 هم كيفيت صفحه اي داره كه هنوز خيلي گوشي ها ندارن. قيمت الان بين 280- 330 هست. راستي باتري هر دو هم 1500 هست كه خيلي چيزه خوبيه. اگه از من بپرسي ميگم كه تنها مشكل اين دو گوشي اينه سيستم عامل بادا هستن و نه اندروييد. يه چيز ديگه هر نوع فيلمي مثل avi & MKV هم مثل مرد پخش ميكنه من باهاش فيلم 2 گيگي هم ديدم.

2- Samsung Galaxy Ace دوربين 5 خوب ولي فيلم برداري اصلا جالب نيست. باتري خوبه نه عالي. 3.5 اينچ براي اينترنت خوبه. اندروييد هست. يكم كيفيت رنگهاي صفحش بي روحه نه اينكه بده خوبه ولي مثل گوشيهاي تاپ نيست. از لحاظ رزولوشن خوبه. كلا گوشي خوبيه. اين براي كسي خوبه كه هم سيستم عامل ميخواد هم دوربين و ميخواد همه چيز خوب نه عالي باشه. قيمت 300- 330. راستي من با اين گوشي كار نكردم ولي نقد 10 صفحهاي ازش خوندم و اكثر عكساش هم خودم چك كردم. gsmarena.com

3- نوكيا ‍C7 دوربين 8 مگا پيكسل. فيلم برداريش از هندي كم 2 سال پيش من هم بهتره. عكسش هم خوبه . تاچ خوب فقط سيمبين هست. باتري خوب. كيفيت صفحه نماشي خوب. خوش دست هم هست. قيمتش الان فكر كنم حدود 350 يا كمتر باشه . باهاش يه چند ساعتي ور رفتم.

4- اگه ميتونستي تا 420 هم مايه بزاري ميگفتم برو Xperia X10 بگير. دوربين 8 مگا پيكسل. عكس و فيلم خوبه. 4 اينچ. تاچ خوبي داره اندروييده كيفيت صفحش خيلي خوبه. باتري نسبتا خوب. كلا گوشي خوبيه فقط به نظر من يه كم براي جيب شلوار پسر بزرگه. :)

5- اگه عكس خوب ميخواستي ولي بدون زوم LG P500 optimums one هم گوشي خوب هست. اندروييد هست. كيفيت صفحش عاليههههههههههههههه. دوربين 3.2 مگا هست. براي 3.2 عكسهاي خوبي ميگيره ولي فيلم نه. باتري بسيار خوبي داره. خيلي شيك و خوش دسته. CPU يكم پايينه و يه مشكلي كه داره وقتي داري تاچ ميكني يهو CPU ميره رو 100 و كند ميشه. اينو تو ويرايش فايلهاي آفيس و بازي ها ميشه راحت ديد. كيفيت صدا سپيكر و گوشي فوق العاده ي داره. تاچش خيلي خوبه. قيمتش الان فكر كنم بدون گارانتي 230-250 هست. بازم ميگم اگه نخاي رو عكسا وسواس بخرج بدي براي 3.2 عكساش خوبه. من عكساشو كه ميندازم روي TV 40 اينچ خيلي خوب نشون ميده.

راستش از HTC هم گوشي خوب هست ولي من بنظر من گوشيهاي HTC نسبت به قيمتشون زياد نمي ارزن البته خوب اين نظره منه. ن.كيا هم الكي گرونه بعضي مدلاش.

بازم ميگي منظورم از گوشي خوب نسبت قيمتش يه امكاناتشه وگرنه اگه ميخواستم قيمت رو بي خيال بشم. ميگفتم برو Galaxy s2 Samsung يا LG‌ Optimus 2X 3D يا متورولا milestone 3 بخر. يا حتي Xperia Arc.

بازم اگه سوال داشتي در خدمتم. :)

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
میخوام یه گوشی بگیرم که اولویت هام ایناست:
1. دوربین خوب با auto focus و فلش معقول و محافظ لنز حتما داشته باشه
2. ترجیحا جی پی اس داشته باشه (وجود یا عدم وجودش ، زیاد اهمیتی نداره)
3. فارسی رو درست ساپورت کنه
4. تاچ باشه (در کنار نمایشگر لمسی ، کیبورد کشویی هم داشت که چه بهتر. نداشت هم مهم نیس)

سیستم عاملش مهم نیس. چون اهل برنامه نصب کردن و جینگولک بازی نیستم. (البته با سیستم عامل ها هم مشکلی ندارم و میتونم راحت باهاشون کار کنم. منظورم این بود که لزومی نداره حتما os خاصی داشته باشه)

فکر می کنم pixon12
( ام 8910 ) انتخاب خوبی باشه. اینجا 350 تومنه که خب دست دومش هم بین 200 تا 250 گیر میاد
کسی می دونه از زبان فارسی در منو و sms ها پشتیبانی می کنه یا نه؟
اس ام اس های فارسی رو درست نشون میده یا حروف رو جدا جدا ( ا ی ن ج و ر ی ) می نویسه؟

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام Exporter عزیز
محافظ دوربین خیلی برات مهمه؟
اگر باشه فکر نمیکنم انتخاب خوبی داشته باشین
پیکسون 12 صفحه نمایشش تاچ مقاومتی داره و کار باهاش سخته
با این قیمت HTC 7 Mozart پیشنهاد میکنم ولی محافظ دوربین نداره
میشه گلکسی ایس هم خرید که این هم محافظ لنز دوربین نداره

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام Exporter عزیز
محافظ دوربین خیلی برات مهمه؟
اگر باشه فکر نمیکنم انتخاب خوبی داشته باشین
پیکسون 12 صفحه نمایشش تاچ مقاومتی داره و کار باهاش سخته
با این قیمت HTC 7 Mozart پیشنهاد میکنم ولی محافظ دوربین نداره
میشه گلکسی ایس هم خرید که این هم محافظ لنز دوربین نداره

درود بر حمید جان

والا کارم یه جوریه که زود روی گوشی ( و در کل وسایلم ) خط و خش میفته و این شامل لنزش هم میشه طبیعتا. به خاطر همین تا حالا همه ی گوشیامو از نوع هایی انتخاب کردم که محافظ لنز داشتن ( کا 750 - سامسونگ یو 600 - ...) محافظ نداشته باشه هم به جز کثیف شدن لنزش ، مشکل حادی پیش نمیاد ولی چه بهتر که محافظ داشته باشه

اچ تی سی mozart رو چک کردم قیمتش بالاتر از چیزی که انتظار داشتم بود ( 420 تا 450 ) :wacko:

Galaxy Ace هم با اینکه اختلاف قیمت زیادی با pixon12 نداره ، ولی دوربینش 5 مگاپیکسل هست ( در مقابل پیکسون 12 مگاپیکسلی )
همینجوری ظاهری هم که مقایسه کنیم ، نمیشه گلکسی Ace رو به پیکسون ترجیح داد

Galaxy Ace
collapse_40b_collapsed.png

Pic04.jpg

Pixon 12
collapse_40b_collapsed.png

Pic03.jpg

lastpost-left.png
جهت اطلاع دوستان:
در مورد اس ام اس فارسی پرسیدم. گفتن که مشکلی نداره. ولی به عنوان مثال گوشی سامسونگ اس 5233 در این زمینه مشکل داره. گفتم که اگر خواستید بخرید ، حواستون به این نکته باشه

pouyan23

Registered User
لایک‌ها
0
منم میخوام تا 350 تومن بگیرم... دوستام میگن ویو2 بگیر من خودم از گلکسی ایس خوشم اومده.... کدوم؟؟؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
منم میخوام تا 350 تومن بگیرم... دوستام میگن ویو2 بگیر من خودم از گلکسی ایس خوشم اومده.... کدوم؟؟؟

ویو مشخصاتش بالاتره ولی گلکسی آندروید داره
در حالی که ویو بادا هستش
به نظر من بهتره آندروید بگیرین (ایس)

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
به نظر من هم اندرويد بگير ACE پردازنده به نسبت خوبيم داره 800 هست و ساير امكاناتش هم جالب هست اگر يه كم بيشتر هزينه مي كني HTC Desire هم خوبه من جفتش رو لينك مي دم مقايسه كني بد نيست
s5830 Glaxy ACE - بازار مازار
اين ACE هست و
HTC Desire - بازار مازار
اين هم DESIRE

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
آقا PIXON خيلي قديمي شده و ديگه تو بازار نيست اگر باشه به سختي گير بياد، شما توجه كن همه امكانات و مسائلي كه مد نظرت هست تاريخ توليد و ارائه گوشي رو هم مد نظر قرار بده يه گوشي لا اقل
2011 بگيريد پيكسون ساخت ماه June 2009 هست
ACE،‌Desire يا نهايتا X10 سوني اريكسون گزينه هاي بهتري هستند

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
در تاييد و تكميل صحبت دوستمون كه از دوربين مو بايل گفت ببينيد دوربين هاي ديجيتال يا آنالوگ بايد قابليت هايي مثل WDR رو داشته باشند كه در مقابل نور متفاوت بتونه ميزان لوكس رو تنظيم كنه و لنز با فاصله كانوني مناسبي داشته باشند رزولوشن تصوير و ميزان تصوير برداري فريم در هر ثانيه مهم هست كه بسياري از دوربينه اي موبايل ها اينها رو در كنار هم ندارند./
در مورد سامسونگ، تفكر قديمي رو از سامسونگ فراموش كنيد تكنولوژي خوبي رو در گوشي ها استفاده مي كنه و مدلهاي متنوع خوبي داره البته سوني اريكسون هم براي همه مدل داره از ويواز بگير با سيمبين و دوربين خوب تا X12 يا همون ARC يه اندرويد حرفه اي با پردازنده خوب بيشتر بايد ديد شما چي مي خوايد از گوشي خيلي درگير مدل نشيد اول بايد انتظار خودتون از گوشي رو دقيق بدونيد
الان اين HTC EVO 3D - بازار مازار يكي از شاهكارهاي آخر اچ تي سي هست صفحه نمايش 3D ولي آيا بدرد هر كاربري مي خوره؟

بالا