darvish.m
Registered User
- نوشتهها
- 463
- لایکها
- 160
تو رنج قيمت شما بايد يا HTC WILDFIRE - بازار مازار اينو بريد دنبالش يا HTC Wildfire S - بازار مازار البته سامسونگ fit , mini ,gio هم هستند
به نظر من یک عدد X10 سونی اریکسون بگیرید از همشون بهتره.
به نظر من Wave2 بگیر بازی های HD رو باز میکنه در اینده اندروید هم روش پورت میشه قیمتش هم مناسبهدوستان من بين htc legend و galaxy ace گير كردم مشخصاتشون نزديك بهم هست.بيشتره م براي موزيك و بازي ميخوام.يه راهنمايي بكنين
دوستان من بين htc legend و galaxy ace گير كردم مشخصاتشون نزديك بهم هست.بيشتره م براي موزيك و بازي ميخوام.يه راهنمايي بكنين
سلام دوستان
من قصد خرید یه گوشی ذارم با سقف قیمت 400 تومن. اگه مدلی پیدا بشه که مزایای زیادی داشته باشه و بیارزه حاضرم بودجه مو کمی افزایش هم بدم.
گزینه هایی که دارم ایناست:
HTC Wildfire S
Samsung Galaxy Ace S5830
Samsung S8530 Wave II
Nokia C7
HTC Desire
سیستم عامل و نصب نرم افزار برام مهمه. بازی خور نیستم ولی بازی هم میکنم. راجع به کیفیت دوربینش هم به 5مگاپیکسل راضیم ولی 5مگاپیکسلی که کیفیت قابل قبولی داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین که کدومشون تو این رنج مناسب تره و چرا.مزایا و معایب هر مدل رو هم دوس دارم بدونم.
سلام دوستان
من قصد خرید یه گوشی ذارم با سقف قیمت 400 تومن. اگه مدلی پیدا بشه که مزایای زیادی داشته باشه و بیارزه حاضرم بودجه مو کمی افزایش هم بدم.
گزینه هایی که دارم ایناست:
HTC Wildfire S
Samsung Galaxy Ace S5830
Samsung S8530 Wave II
Nokia C7
HTC Desire
سیستم عامل و نصب نرم افزار برام مهمه. بازی خور نیستم ولی بازی هم میکنم. راجع به کیفیت دوربینش هم به 5مگاپیکسل راضیم ولی 5مگاپیکسلی که کیفیت قابل قبولی داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین که کدومشون تو این رنج مناسب تره و چرا.مزایا و معایب هر مدل رو هم دوس دارم بدونم.
مرسی پارسا
از نوکیا زیاد خوشم نمی یاد. ترجیح هم می دم اگه بشه اندروید بگیرم
جیو چه طوره؟ اچ تی سی از اون بهتره؟
دوستان منم میخوام یه چیزی تو همین رنج 300-350 بگیرم و ترجیح میدم یه مدل کارکرده با کارایی بالاتر بگیرم تا گوشی نو با کارایی کمتر
میخوام که اولا سیستم عامل روش باشه نه جاوا و سیمبین و... بعد اینکه cpu هرچه بهتر - کیفیت صفحه نمایش بالاتر و دوربینش هم در حد خوب باشه و اگه hd باشه هم بهتر! برای موسیقی گوش دادن و ضیط صدای استاد (2 ساعت متوالی) و تایپ فارسی هم مشکلی نداشته باشه بهترین گزینه هام چیه ؟راستی ظاهر زیبایی هم داشته باشه
خودم خیلی وقت هست دنبال نمیکنم مدلها رو اینه که خیلی خبر ندارم .... ولی چیزی که با گشتن تو مشخصات گوشی ها پیدا کردم htc desire بنظرم بهتر از باقی گزینه ها اومد (هم کارایی و مشخصا هم ظاهرش) و البته گفتم اگه کارکردشو بگیرم تو همین رنج درمیاد
حالا نظر اساتید موبایل چی هست؟ اینارو باید کار کرده باشی تا خوب و بدش پیدا بشه!