• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

pouyan23

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از دوستان....من خودم ایس رو انتخاب کردم...واقعا سخت بود. چون wave2 گوشی خیلی قوی هست از همه نظر از ایس بهتره..... فقط بادا بودنش مشکله که بادا هم کم کم داره خوب میشه ولی اندروید جا افتاده .. پس من اندروید رو انتخاب میکنم و ایس میگیرم...دوستان توی خرید به جز داشتن 2قاب به چیز دیگه ای توجه کنم؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
قابش مهمه و گارانتي هم كه نداره يعني مايكروتل بايد بگيري كه تو بازار نيست و بخاطر گارانتي هاي ديگه مثل پارسه و اين داستان ها پول گارانتي ازتون نگيرند،‌ مباركتون باشه

imperfect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قصد خرید یه گوشی ذارم با سقف قیمت 400 تومن. اگه مدلی پیدا بشه که مزایای زیادی داشته باشه و بیارزه حاضرم بودجه مو کمی افزایش هم بدم.
گزینه هایی که دارم ایناست:
HTC Wildfire S
Samsung Galaxy Ace S5830
Samsung S8530 Wave II
Nokia C7
HTC Desire

سیستم عامل و نصب نرم افزار برام مهمه. بازی خور نیستم ولی بازی هم میکنم. راجع به کیفیت دوربینش هم به 5مگاپیکسل راضیم ولی 5مگاپیکسلی که کیفیت قابل قبولی داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین که کدومشون تو این رنج مناسب تره و چرا.مزایا و معایب هر مدل رو هم دوس دارم بدونم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من یک عدد X10 سونی اریکسون بگیرید از همشون بهتره.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اخرین قیمتی که داشتم ازش 410 تومن بوده....واقعا میارزه.

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان من بين htc legend و galaxy ace گير كردم مشخصاتشون نزديك بهم هست.بيشتره م براي موزيك و بازي ميخوام.يه راهنمايي بكنين

mshakeri94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من بين htc legend و galaxy ace گير كردم مشخصاتشون نزديك بهم هست.بيشتره م براي موزيك و بازي ميخوام.يه راهنمايي بكنين
به نظر من Wave2 بگیر بازی های HD رو باز میکنه در اینده اندروید هم روش پورت میشه قیمتش هم مناسبه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
طبق تحقيق galaxy gio و galaxy fit هم به انتخاب ها اضافه شد.دوستان كمك كنين.انتخاب سخت شده

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
من قصد خرید یه گوشی ذارم با سقف قیمت 400 تومن. اگه مدلی پیدا بشه که مزایای زیادی داشته باشه و بیارزه حاضرم بودجه مو کمی افزایش هم بدم.
HTC Wildfire S
Samsung Galaxy Ace S5830
Samsung S8530 Wave II
Nokia C7
HTC Desire

سیستم عامل و نصب نرم افزار برام مهمه. بازی خور نیستم ولی بازی هم میکنم. راجع به کیفیت دوربینش هم به 5مگاپیکسل راضیم ولی 5مگاپیکسلی که کیفیت قابل قبولی داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین که کدومشون تو این رنج مناسب تره و چرا.مزایا و معایب هر مدل رو هم دوس دارم بدونم.

Samsung I9003 Galaxy SL-4G

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام دوستان
HTC Wildfire S
Samsung Galaxy Ace S5830
Samsung S8530 Wave II
Nokia C7
HTC Desire

سونی اریکسون x10
گالکسی اس ال

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
دوستان منم میخوام یه چیزی تو همین رنج 300-350 بگیرم و ترجیح میدم یه مدل کارکرده با کارایی بالاتر بگیرم تا گوشی نو با کارایی کمتر
میخوام که اولا سیستم عامل روش باشه نه جاوا و سیمبین و... بعد اینکه cpu هرچه بهتر - کیفیت صفحه نمایش بالاتر و دوربینش هم در حد خوب باشه و اگه hd باشه هم بهتر! برای موسیقی گوش دادن و ضیط صدای استاد (2 ساعت متوالی) و تایپ فارسی هم مشکلی نداشته باشه بهترین گزینه هام چیه ؟راستی ظاهر زیبایی هم داشته باشه
خودم خیلی وقت هست دنبال نمیکنم مدلها رو اینه که خیلی خبر ندارم .... ولی چیزی که با گشتن تو مشخصات گوشی ها پیدا کردم htc desire بنظرم بهتر از باقی گزینه ها اومد (هم کارایی و مشخصا هم ظاهرش) و البته گفتم اگه کارکردشو بگیرم تو همین رنج درمیاد
حالا نظر اساتید موبایل چی هست؟ اینارو باید کار کرده باشی تا خوب و بدش پیدا بشه!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
یه گوشی می خوام حدود 300 باشه

دوربین اصلا برام مهم نیست. ترجیحا توانایی خوندن آفیس رو داشته باشه و زیر نور آفتاب هم بشه ازش استفاده کرد

چند تا گزینه معرفی کنید

ممنون

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
گوشیم داغون شده، باید سریع یه گوشی بگیرم

یه نیم نگاهی به پست من داشته باشید

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
@ DIXIE CHIKS

سلام ٫ ببخشید دیر شد
چه سیستم عاملی مد نطرتون هست ؟ آندروید یا سیمبین یا ویندوزفون ؟

اگه آندروید HTC-Wildfire گزینه ی خوبیه
البته کیفیت صفحه نمایشش خیلی خیلی خوب نیست ! ولی زیر نور آفتاب من تست می کردم خوانایی نسبتا خوبی داشت...
در مورد فایل های آفیس تو آندروید نمی دونم چجوری اند منتها
قیمتش 280-290 هست فکر کنم

اگر سیمبین Nokia-C6-01
این گوشی دوربینش یه کم ضعیفه و اوتوفوکس نداره که البته گفتید مهم نیست
صفحه نمایش وایلدفایر نسبت به این زیر نور آفتاب بهتر دیده میشه ولی خوبه در کل
Nokia C6-01 - Full phone specifications

ویندوزفون هم پیشنهاد می کنم نخرید ولی از اون جایی که کار با فایل آفیس براتون مهمه بد نیست یه بررسی ای هم رو ویندوزفون ها داشته باشین
چون همه شون edit/view دارند برای فایلهای آفیس
HTC-Trophy رو نگاه کن
HTC Trophy - Full phone specifications
صفحه نمایشش رو ندیدم چجوریه ولی تو رنج قیمتیه که می خوای

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
دوستان منم میخوام یه چیزی تو همین رنج 300-350 بگیرم و ترجیح میدم یه مدل کارکرده با کارایی بالاتر بگیرم تا گوشی نو با کارایی کمتر
میخوام که اولا سیستم عامل روش باشه نه جاوا و سیمبین و... بعد اینکه cpu هرچه بهتر - کیفیت صفحه نمایش بالاتر و دوربینش هم در حد خوب باشه و اگه hd باشه هم بهتر! برای موسیقی گوش دادن و ضیط صدای استاد (2 ساعت متوالی) و تایپ فارسی هم مشکلی نداشته باشه بهترین گزینه هام چیه ؟راستی ظاهر زیبایی هم داشته باشه
خودم خیلی وقت هست دنبال نمیکنم مدلها رو اینه که خیلی خبر ندارم .... ولی چیزی که با گشتن تو مشخصات گوشی ها پیدا کردم htc desire بنظرم بهتر از باقی گزینه ها اومد (هم کارایی و مشخصا هم ظاهرش) و البته گفتم اگه کارکردشو بگیرم تو همین رنج درمیاد

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
مرسی پارسا

از نوکیا زیاد خوشم نمی یاد. ترجیح هم می دم اگه بشه اندروید بگیرم

جیو چه طوره؟ اچ تی سی از اون بهتره؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
مرسی پارسا

از نوکیا زیاد خوشم نمی یاد. ترجیح هم می دم اگه بشه اندروید بگیرم

جیو چه طوره؟ اچ تی سی از اون بهتره؟

خواهش می کنم (من اسم شما رو نمیدونم :eek:)

راستیش من به برتر بودن یه مارک نسبت به بقیه زیاد معتقد نیستم ٫ هر برندی که مدلش خوبه یه مدلش خوب نیست
جیو رو هم راستش تا حالا حتی از نزدیک ندیدم نمیدونم چجوریه... ولی ظاهرا که گوشی خوبیه مشکل خاصی براش ننوشته اند

//

راستش من راجع به گوشی های دست دو اطلاعاتی ندارم
ولی ذیزایر گوشی خوبیه
یه مشکل قبلا ها داشت که فقط رو مموری داخلی گوشی می شد برنامه ریخت (که حدود ۱۰۰مگ بود) نمیدونم حل شد/میشه یا نه :-??

بالا