اسمی قله
Registered User
- نوشتهها
- 327
- لایکها
- 39
خودم از اچ تی سی
اچ تی سی با 400 میتونی بخری ولی چیز زیاد شاخی نیستش
مثلا eplor یا wildfire s باید واسه خرید خوبش بالای 400 هزینه کنی
خودم از اچ تی سی
سلام دوست عزیز.پیشنهاد من بهتون خرید اچ دی 2 تایوانی هست که 7 تا سیستم عامل رو پشتیبانی می کنه و گوشی مخصوص کوکر ها هستش.بهترین رام های اندروید و سیستم عامل های دیگه رو می تونید روش با سرعت نور اجرا کنید.من خودم کار تخصصی با این گوشیه.سوالیم بود در خدمتم
دوست عزیزم همونطور که در پخ هم خدمتتون عرض کردم خیر با یک رام پایدار مثل سیفون 2.3.7 خیالتون جمعه جمع میشه
با سلام و درود به اساتید محترم
تا سقف 400 ت میخوام گوشی بگیرم و توقعاتم از گوشی ایناست :
آنتن دهی بالا
دوربین خوب
سیستم عامل اندروید
سرعت خوب (( سی پی یو قوی ))
لطفا مدل هایی که میتونه تو این رنج قیمت توقعات منو برطرف کنه معرفی کنید
با سپاس
سلام
متاسفانه قیمت ها خیلی رفته بالا و گوشی های اندروییدی اکثرا رفتن بالاتر از 400 تومن ولی خب انتخاب هایی هنوز هست که بد نیستن مثلا سونی اریکسون ایکسپریا مینی یا ایکسپریا مینی پرو، اچ تی سی چاچا.
اگه سی پی یو بالا بخواید فکر کنم ایکسپریا مینی پرو گزینه ی خوبی باشه. اگه بودجه تون رو بالاتر ببرید میتونید از بین گوشی های جدید سونی هم انتخابهایی داشته باشید که هم جدید و خوبن و هم قیمتشون مناسبه (البته الان که دلار و درهم زیادی رفته بالا دیگه اونقدرها هم قیمتشون مناسب نیست!)
سلام
متاسفانه قیمت ها خیلی رفته بالا و گوشی های اندروییدی اکثرا رفتن بالاتر از 400 تومن ولی خب انتخاب هایی هنوز هست که بد نیستن مثلا سونی اریکسون ایکسپریا مینی یا ایکسپریا مینی پرو، اچ تی سی چاچا.
اگه سی پی یو بالا بخواید فکر کنم ایکسپریا مینی پرو گزینه ی خوبی باشه. اگه بودجه تون رو بالاتر ببرید میتونید از بین گوشی های جدید سونی هم انتخابهایی داشته باشید که هم جدید و خوبن و هم قیمتشون مناسبه (البته الان که دلار و درهم زیادی رفته بالا دیگه اونقدرها هم قیمتشون مناسب نیست!)
درود ضمن تایید صحبت های دوست عزیزمون
تو این رنج قیمت با توجه به گرونی دلار با این پول بهتره که گوشیه دست دوم بگیرین
که با 400 تومن یا یه مقدار بیشتر میتونید از بازارچه همین جا گوشی دست دوم خوبی پیدا کنید
یا حق!!
از پاسخ دو دوست عزیز ممنونم
میشه لطفا بفرمایید چه گوشیهایی میتونم دست دوم بگیرم با این بودجه ؟
مثلا اگه تاپیک خرید بزنم نام چه مدلهایی رو ببرم ؟
بستگی داره به اینکه تمیزی گوشی در چه حدی باشه، به نظرم تاپیک بزن و بودجه رو مشخص کن و از نوع گوشی اسم نبر مثلا "خرید گوشی آندروییدی تا 400 تومن" اینجوری برای انتخاب دستت بازه و میتونی از بین گوشی هایی که بهت پیشنهاد میشه راحت انتخاب کنی، مسلما ممکنه گوشی آکش خیلی گرونتر باشه ولی با توجه به اینکه مثلا خط و خش زیاد داره قیمتش بیشتر کم بشه.
اگه یه کم بودجه ت بیشتر بود و یه دیزایر اچ دی کارکرده میخریدی پشیمون نمیشدی.
ممنون از راهنماییت
بستگی داره به اینکه تمیزی گوشی در چه حدی باشه، به نظرم تاپیک بزن و بودجه رو مشخص کن و از نوع گوشی اسم نبر مثلا "خرید گوشی آندروییدی تا 400 تومن" اینجوری برای انتخاب دستت بازه و میتونی از بین گوشی هایی که بهت پیشنهاد میشه راحت انتخاب کنی، مسلما ممکنه گوشی آکش خیلی گرونتر باشه ولی با توجه به اینکه مثلا خط و خش زیاد داره قیمتش بیشتر کم بشه.
اگه یه کم بودجه ت بیشتر بود و یه دیزایر اچ دی کارکرده میخریدی پشیمون نمیشدی.
دیزایر اچ دی دو هسته ای هست؟؟
س.من یه گوشی میخوام تاسقف 400هزارتومن میتونی کمکم کنید تا چه مدلی بخرم.لطف میکنید..........
س.من یه گوشی میخوام تاسقف 400هزارتومن میتونی کمکم کنید تا چه مدلی بخرم.لطف میکنید..........
با توجه به قیمت امروز بازار تا 600 تومان گزینه های خوبی که حدود 900 تا هفته پیش بودن رو به روتونه و تو برندهای سامسونگ و اچ تی سی مخصوصا