• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام دوست عزیز.پیشنهاد من بهتون خرید اچ دی 2 تایوانی هست که 7 تا سیستم عامل رو پشتیبانی می کنه و گوشی مخصوص کوکر ها هستش.بهترین رام های اندروید و سیستم عامل های دیگه رو می تونید روش با سرعت نور اجرا کنید.من خودم کار تخصصی با این گوشیه.سوالیم بود در خدمتم

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوست عزیز.پیشنهاد من بهتون خرید اچ دی 2 تایوانی هست که 7 تا سیستم عامل رو پشتیبانی می کنه و گوشی مخصوص کوکر ها هستش.بهترین رام های اندروید و سیستم عامل های دیگه رو می تونید روش با سرعت نور اجرا کنید.من خودم کار تخصصی با این گوشیه.سوالیم بود در خدمتم

درسته اینم میشه
راستی اندروید 4 روش نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟؟
بازی هارو خوب اجرا میکنه؟؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیزم همونطور که در پخ هم خدمتتون عرض کردم خیر با یک رام پایدار مثل سیفون 2.3.7 خیالتون جمعه جمع میشه

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
عزیزم این نسخه رامه نه نسخه اندروید.این نسخه بر پایه اندروید 4 هستش و همونیه که گفتم با سرعت نور کار می کنه;)

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
با سلام و درود به اساتید محترم

تا سقف 400 ت میخوام گوشی بگیرم و توقعاتم از گوشی ایناست :

آنتن دهی بالا
دوربین خوب
سیستم عامل اندروید
سرعت خوب (( سی پی یو قوی ))

لطفا مدل هایی که میتونه تو این رنج قیمت توقعات منو برطرف کنه معرفی کنید

با سپاس

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام و درود به اساتید محترم

تا سقف 400 ت میخوام گوشی بگیرم و توقعاتم از گوشی ایناست :

آنتن دهی بالا
دوربین خوب
سیستم عامل اندروید
سرعت خوب (( سی پی یو قوی ))

لطفا مدل هایی که میتونه تو این رنج قیمت توقعات منو برطرف کنه معرفی کنید

با سپاس

سلام
متاسفانه قیمت ها خیلی رفته بالا و گوشی های اندروییدی اکثرا رفتن بالاتر از 400 تومن ولی خب انتخاب هایی هنوز هست که بد نیستن مثلا سونی اریکسون ایکسپریا مینی یا ایکسپریا مینی پرو، اچ تی سی چاچا.
اگه سی پی یو بالا بخواید فکر کنم ایکسپریا مینی پرو گزینه ی خوبی باشه. اگه بودجه تون رو بالاتر ببرید میتونید از بین گوشی های جدید سونی هم انتخابهایی داشته باشید که هم جدید و خوبن و هم قیمتشون مناسبه (البته الان که دلار و درهم زیادی رفته بالا دیگه اونقدرها هم قیمتشون مناسب نیست!)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام
متاسفانه قیمت ها خیلی رفته بالا و گوشی های اندروییدی اکثرا رفتن بالاتر از 400 تومن ولی خب انتخاب هایی هنوز هست که بد نیستن مثلا سونی اریکسون ایکسپریا مینی یا ایکسپریا مینی پرو، اچ تی سی چاچا.
اگه سی پی یو بالا بخواید فکر کنم ایکسپریا مینی پرو گزینه ی خوبی باشه. اگه بودجه تون رو بالاتر ببرید میتونید از بین گوشی های جدید سونی هم انتخابهایی داشته باشید که هم جدید و خوبن و هم قیمتشون مناسبه (البته الان که دلار و درهم زیادی رفته بالا دیگه اونقدرها هم قیمتشون مناسب نیست!)

درود ضمن تایید صحبت های دوست عزیزمون
تو این رنج قیمت با توجه به گرونی دلار با این پول بهتره که گوشیه دست دوم بگیرین
که با 400 تومن یا یه مقدار بیشتر میتونید از بازارچه همین جا گوشی دست دوم خوبی پیدا کنید
یا حق!!

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

درود ضمن تایید صحبت های دوست عزیزمون
تو این رنج قیمت با توجه به گرونی دلار با این پول بهتره که گوشیه دست دوم بگیرین
که با 400 تومن یا یه مقدار بیشتر میتونید از بازارچه همین جا گوشی دست دوم خوبی پیدا کنید
یا حق!!

از پاسخ دو دوست عزیز ممنونم

میشه لطفا بفرمایید چه گوشیهایی میتونم دست دوم بگیرم با این بودجه ؟

مثلا اگه تاپیک خرید بزنم نام چه مدلهایی رو ببرم ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از پاسخ دو دوست عزیز ممنونم

میشه لطفا بفرمایید چه گوشیهایی میتونم دست دوم بگیرم با این بودجه ؟

مثلا اگه تاپیک خرید بزنم نام چه مدلهایی رو ببرم ؟

بستگی داره به اینکه تمیزی گوشی در چه حدی باشه، به نظرم تاپیک بزن و بودجه رو مشخص کن و از نوع گوشی اسم نبر مثلا "خرید گوشی آندروییدی تا 400 تومن" اینجوری برای انتخاب دستت بازه و میتونی از بین گوشی هایی که بهت پیشنهاد میشه راحت انتخاب کنی، مسلما ممکنه گوشی آکش خیلی گرونتر باشه ولی با توجه به اینکه مثلا خط و خش زیاد داره قیمتش بیشتر کم بشه.
اگه یه کم بودجه ت بیشتر بود و یه دیزایر اچ دی کارکرده میخریدی پشیمون نمیشدی.

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
بستگی داره به اینکه تمیزی گوشی در چه حدی باشه، به نظرم تاپیک بزن و بودجه رو مشخص کن و از نوع گوشی اسم نبر مثلا "خرید گوشی آندروییدی تا 400 تومن" اینجوری برای انتخاب دستت بازه و میتونی از بین گوشی هایی که بهت پیشنهاد میشه راحت انتخاب کنی، مسلما ممکنه گوشی آکش خیلی گرونتر باشه ولی با توجه به اینکه مثلا خط و خش زیاد داره قیمتش بیشتر کم بشه.

ممنون از راهنماییت

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

دیزایر اچ دی دو هسته ای هست؟؟

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
س.من یه گوشی میخوام تاسقف 400هزارتومن میتونی کمکم کنید تا چه مدلی بخرم.لطف میکنید..........

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
س.من یه گوشی میخوام تاسقف 400هزارتومن میتونی کمکم کنید تا چه مدلی بخرم.لطف میکنید..........

سلام
توی این اوضاع بازار تا 400 تومن گوشی خوب نو نمیشه پیدا کرد (البته اگه گوشی آندروییدی خواید بخرید)، بهتره دنبال کارکرده باشید.

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
با توجه به قیمت امروز بازار تا 600 تومان گزینه های خوبی که حدود 900 تا هفته پیش بودن رو به روتونه و تو برندهای سامسونگ و اچ تی سی مخصوصا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با توجه به قیمت امروز بازار تا 600 تومان گزینه های خوبی که حدود 900 تا هفته پیش بودن رو به روتونه و تو برندهای سامسونگ و اچ تی سی مخصوصا

محمد جان تو سامسونگ ها چی میشه خرید؟؟
فک کنم ادونس بشه نه؟؟

بالا