• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

aras.1002

Registered User
لایک‌ها
11
من خيلي از LG P970 خوشم اومده ولي از هركي مي پرسم ميگه گوشي هاي ال جي اصلا خوب نيست و خريدنش ضرره نظر شما چيه؟؟؟ واقعا ال جي به درد نخوره؟؟

دوست عزیز دروغ میگن نشنیده بگیر
من یه LG OPTIMUS L3 E400 دارم حرف نداره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من خيلي از LG P970 خوشم اومده ولي از هركي مي پرسم ميگه گوشي هاي ال جي اصلا خوب نيست و خريدنش ضرره نظر شما چيه؟؟؟ واقعا ال جي به درد نخوره؟؟

معمولا تو ایران کسی زیاد از ال جی تعریف نمیکنه.....

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
دوست عزیز منم میگفتم ال جی خوب نیست.مشتری اول وآخرش خود خریداره واز این حرف ها...
ولی وقتی با این p970 کار کردم نظرم به کل عوض شد.اگه این افراد هم با این گوشی کار کنند نظرشون عوض میشه.
کلا به حرف کسی نکن چون گوشیش خیلی شاخه

mohsengham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
با توجه به بودجه قصد خرید Huawei U8655 Ascend Y 200 رو دارم:
Huawei Ascend Y200 - Full phone specifications
بنظر شما برای من که عمده استفادم اس‌ام‌اس و اینترنت هست مناسبه؟ حافظه‌ی کمش برای نصب نرم‌افزارها دردسر ساز نمیشه؟ LG Optimus L3 E405 هم همین قیمته، کدوم رو توصیه می‌کنین؟
خیلی ممنون

salhasalha

Registered User
لایک‌ها
0
من موسیقی کار می کنم و یه گوشی می خوام که ضبط و پخش صداش عالی باشه.تا سقف 600 تومن و اگه گوشی ای با قیمت پایین تر هم سراغ داشتید ممنون می شم راهنماییم کنید

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان . سال نو مبارک
گوشی 2 سیم کارت آندرویدی و با پدر مادر چی پیشنهاد می کنین؟
از آی فون با اون قطعه ی دو سیم کارته کردن کسی استفاده کرده؟کیفتیت و کاراییش خوب هست؟
من اهل بازی نیستم.بیشتر کار با نت ، تاچ خوب(تا الان مقاومتی استفاده کردم و باهاش خیلی راحت ترم) ساده و شیک.ترجیحا مشکی.دوربینش هم خوب باشه.رایتل پشتیبانی کنه که چه بهتر

قیمت ترجیحا تا 600 حالا یه کم بالا و پایین. من خودم نظرم روی htc desire sv هست
مرسی

Last edited:

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
ببينيد قيمتش رو چرا مي گوييد پايين تر؟ الان سولا و سوني جي تو يه رنج هستند با قيمت مناسب
البته پروسسور تك هسته اي هست اگر مي خواهيد تو اين رنج ها دو هسته اي رو تجربه كنيد من
پيشنهاد مي كنم
در جموع سولا گوشي پرفروشي هست و مشككلي ندارد

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان . سال نو مبارک
گوشی 2 سیم کارت آندرویدی و با پدر مادر چی پیشنهاد می کنین؟
از آی فون با اون قطعه ی دو سیم کارته کردن کسی استفاده کرده؟کیفتیت و کاراییش خوب هست؟
من اهل بازی نیستم.بیشتر کار با نت ، تاچ خوب(تا الان مقاومتی استفاده کردم و باهاش خیلی راحت ترم) ساده و شیک.ترجیحا مشکی.دوربینش هم خوب باشه.رایتل پشتیبانی کنه که چه بهتر

قیمت ترجیحا تا 600 حالا یه کم بالا و پایین. من خودم نظرم روی htc desire sv هست
مرسی

کسی پیشنهادی نداره؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
اگر گوشی حرفه ای می خواهید به قول خودتون پدر مادر دار من یک مدل پیشنهاد دارم اما یک مقدار از بودجه شما بیشتر هست حالا ببینید
SAMSUNG GALAXY S DUOS S7562

ارزانتر هم من سونی تیپو دوال

سامسونگ s6102

سامسونگ s6802
رو پیشنهاد می دم البته به نظرم اخری در وا ایس دو سیم کار بهترین گزینه واسه شماست با قیمت و بودجه شما بینیدشون باز خواستید راجع بهشون بحث می کنیم

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
اگر گوشی حرفه ای می خواهید به قول خودتون پدر مادر دار من یک مدل پیشنهاد دارم اما یک مقدار از بودجه شما بیشتر هست حالا ببینید
SAMSUNG GALAXY S DUOS S7562

ارزانتر هم من سونی تیپو دوال

سامسونگ s6102

سامسونگ s6802
رو پیشنهاد می دم البته به نظرم اخری در وا ایس دو سیم کار بهترین گزینه واسه شماست با قیمت و بودجه شما بینیدشون باز خواستید راجع بهشون بحث می کنیم

مرسی از وقتی که گذاشتی دوست خوب من
بین این 3 تا موندم :
Desire V و Galaxy S Duos S7562 و Xperia E dual

چیزایی که واسم مهمه اینه که طوری طراحی شده باشه که اس ام اس دادن باهاش سخت نباشه.هنگ نکنه(من زیاد اهل بازی نیستم ، نرم افزار هم خیلی زیاد روش نصب نخواهم کرد).وقتی با اینترنت یه سیم کارت کار می کنی از دسترس خارج نشه!!!کیفیت تصویرش خوب باشه.مخصوصا زیر نور
ممنون می شم راهنماییم کنین

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
ببینید بهرحال HTC DESIRE V صفحه بزرگتری نسبت به SONY XPERIA E
که بحث اس ام اس رو براتون راحت تر می کنه دوربین اصلی قوی تری هم داره و کلا جون دار تر از سونی ای هست
اما DESIRE V وhttp://www.bazarmazar.com/samsung/451-samsung-galaxy-s-duos-s7562.html
ببینید خیلی از ویژگی های این دو مدل به هم نزدیک هستند اما سامسونگ کمی قیمت مناسب تری دارد و اینکه اچ تی سی یک مقدار تو بحث فارسی مشکلاتش بیشتر از سامسونگ است البته با رام custom مشکل اگر باشد هم حل مب شود اما اگر خیلی کاربر حرفه ای نیستید با توجه به بودجه همون s7562 می تونه انتخاب مطمئن تری باشه

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام دوستان

دوستان یه گوشی بهم معرفی می کنید راستش اندروید باشه! قابلیت ادیت فایل های افیس رو داشته باشه ! قیمت هم نهایتا تا 550 تومن ( این نهایت بودجه هست) بقیه مسائل دیگه مهم نیس

soooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه گوشی می خوام در حدود 500 که مقاومتش بالا باشه چون من گوشی رو زود داغون می کنم:confused:
htc status چطوره؟
تاچش و دوربینشم برام مهمه و اینترنتش.
ممنون میشم راهنماییم کنید

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
به جا استتوس یه چاچا بگیر منتها باید محافظ صفحه وگاردم بخری
گوشی های موتورولا بهترین کیفیت بدنه رو دارن
اگه موتورولا دیفای گیربیاری عالیه گوشی سگ جونیه
البته فکرنکنم نوش اینقیمت باشه ولی دست دو تمیزش میتونی گیر بیاری

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
اگر گوشي رو زود از بين مي بري گوشي رند بگير كه قابل تعمير باشه ال سي دي اش گير بياد مثلا
GALAXY S5830 ACE هم به بودجه ات مي خوره

soooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به جا استتوس یه چاچا بگیر منتها باید محافظ صفحه وگاردم بخری
گوشی های موتورولا بهترین کیفیت بدنه رو دارن
اگه موتورولا دیفای گیربیاری عالیه گوشی سگ جونیه
البته فکرنکنم نوش اینقیمت باشه ولی دست دو تمیزش میتونی گیر بیاری

چرا چاچا؟
درسته که htc دیگه گارانتی نداره؟
دوست من پارسال تابستون یه htc desire hd خرید که خراب شد و چند ماه بعد بجاش یه sony ercsson دادن!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگر گوشي رو زود از بين مي بري گوشي رند بگير كه قابل تعمير باشه ال سي دي اش گير بياد مثلا
GALAXY S5830 ACE هم به بودجه ات مي خوره

ایس ارزش نداره که اینقد پول بدی
جیو بخره بهتره چون زیاد فرقی با ایس نداره

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
Galaxy Gio بيشتر با Galaxy Fit مقايسه ميشه چرا كه هم صفحه كوچتري از ايس داره - هم دوربين اصلي ضعيف تر اايس داره - هم ورژن آندرويد ديفالت پايين تر از ايس
در مجموع در مورد اين چند گوشي سامسونگ يك ضعف مهم وجود داره كه بد نيست بدونيد پايين بودن حافظه داخلي كه اگر خيلي درگيرش نباشيد از پرفروش ترين مدل هاي سامسونگ گالكسي ايس و فيت بودند

بالا