سلام و خسته نباشید به دوستای عزیز...واقعا تاپیک جامعی هست ولی خب ماشالا بالای 100صفحه هستش و منم تنبل دیگه نرفتم بخونم ببینم اون چیزی که میخوامو میتونم پیدا کنم یا نه و عرض معذرت بابت اینکه تاپیک جدا نزدم چون احساس کردم اینجا میتونم نتیجه بهتری بگیرم...با اجازه بقیه من مشخصات مد نظرمو میگم اگه مدلی تو این مایه ها بود ممنون میشم بهم معرفی کنین اینم بگم بودجم پره پر تا ی میلیون یا یکو صد هست و ترجیحا سامسونگ و سونی معرفی کنین...راستی شنیدم تو گوشی های اندرویدی اس ک میاد صفحه روشن نمیشه،درسته؟برنامه ای براش هست؟
خب بریم سراغ مشخصات:
1.سیستم عامل اندروید بالای 4 حالا بشه اپدیتش کرد ک چه بهتر...
2.صفحه نمایش بالای 3.5 اینچ با تراکم نسبتا قابل قبول در حد گلکسی وین...
3.یکی از مهمترین مشخصات مد نظرم باتریه قوی...من خیلی بخوام بازی کنم ساب وی بازی میکنم ولی زیاد اس بازی میکنم...میخوام حداقل 2روز رو ساپورت کنه...
4.یکی دیگه از مهمترینا دو سیم همزمان باشه ینی هر دو سیم هم ارسال و دریافت پیام و هم دریافت و برقراری تماس رو داشته باشه ینی اینجوری نباشه که سیم یک ارسال و دریافت داشته باشه ولی سیم 2 فقط دریافت داشته باشه...البته اگه این وسط مدلی باشه که همه چیزایی ک میگمو داشته باشه ولی 2 سیم نباشه اشکال نداره...
5.دوربینش حداقل 5 باشه و فلاش قوی داشته باشه که جای چراغ قوه هم استفاده شه و اینکه دوربینش 5 واقعی باشه و فیلم برداریشم حداقل 720 باشه...
6.فیلم اچ دی و بازی اچ رو راحت بتونه اجرا کنه...فول اچ دی نه فقط اچ دی...
7.رنگ سفید داشته باشه حتما...
دختری که گوشیش سفید نباشه دختر نیس...
8.تاچش نسبتا عالی باشه...
9.دوربین دوم داشته باشه و ترجیحا 3جی پشتیبانی کنه...
10.رم 1 و حافظه داخلیش حداقل 4 باشه...
11.سی پی یوش دیگه 1 گیگاهرتز باشه سرعتش حداقل...
12.سنسور هاش خوب کار کنه ترجیحا تنظیم نور داشته باشه...
13.امکان نسب برنامه رو مموری رو داشته باشه...
راستش من یه مدته میخوام جی ال ایکس جی 4 ان اف سی بخرم ولی یکم مرددم چون ی سری خیلی تعریف کردن و ی سری خیلی کوبیدنش و رنگ سفیدشم نیس
(
هنوزم خیلی دوس دارم جی4 بخرم مهم نیس برام ک ی سری میگن مهمون چند وقتته و زود خراب میشه و غیره...چون اینا بستگی داره طرف چیجوری کار کنه با گوشیش...من الان جی ال ایکس 2610i دارم حتی تو اب افتاد ولی اخ نگفت چقد از دستم با ضرب افتاد ولی هیچیش نشد فقط صفحش یکم خش برداشت...
شرمنده ک یکم زیاد شد ولی خب من تاحالا اسمارت نداشتم واسه همین میترسم اونی ک میخوام نباشه بازم بگم اینو که دو سیم بودن و همزمان بودنش واسم مهمه...ینی لازم نباشه هی از سیم 1 سوییچ کنم به 2 از 2 سوییچ کنم به 1...
پیشاپیش از دوستانی که به سوالم پاسخ میدن بی نهایت تشکر میکنم...موفق باشین:lol: