به جای گوشیای ۱.۱ میلیونی، جی ال ایکس رو پیشنهاد کنم...
طبق این بررسیهای علمی که در سایتش صورت گرفته:
واقعا بهترین مشاوره ای بود که میشد داد
به جای گوشیای ۱.۱ میلیونی، جی ال ایکس رو پیشنهاد کنم...
طبق این بررسیهای علمی که در سایتش صورت گرفته:
برای 0.2 اینچ صفحه بیشتر ارزش داره (از لحاظ قیمت)بجای زد اس 3 خرید؟
تا1100 اس3 خوبه؟ اینکه رمش 1 هست مشکلی نداره برای بعضی بازی ها؟ جنس بدنه هم که پلاستیکه
ممنون از نظراتتون.اس3 برای حداقل 3 سال کارمیده؟باتوجه به جنس پلاستیکش.
صفحه نکسوز کمی کوچیک هست
برند الجی هم خاطره خوب ندارم(نه از لحاظ خود گوشی ها یه خاطره ای برام زنده میشه)
به نظر منم نکسوز4 بهتره از اس3به جای اس 3 نکسوس 4 بگیر ارزشش خیلی بیشتره.....
دوربین لومیا 920 بهتره یا ایکس پریا ZR ؟
روی کاغذ دوربین 13 مگاپیکسلی ZR بهتره (هر چند که در اصل 8 ـه) ولی دوربین گوشی های نوکیا همیشه عالی بوده و مال لومیا 920 هم می گن خیلی خوبه...
من برام دوربین خیلی مهمه از 920 هم به خاطر دوربین + طراحیش بیشتر از ZR خوشم اومده.
بعد ویندوز فون الان تا چه هدی اپ هاش کرک شدن؟ ویندوز فونی که روی لومیا 920 هست چطوره از این نظر؟
من با گوشی کار خاصی نمی خوام کنم به جز وبگردی و استفاده از دوربینش...فکر نکنم تو ویندوز فون با این موارد مشکلی داشته باشم! تپ تالک که می دونم داره!دوربین لومیا سرتره
اگه دنبال کرک باشی توصیه میکنم سراغ ویندوز نرو
هرچند بنظرم استفاده از اپهای کرک شده کار غیراخلاقیییه
من با گوشی کار خاصی نمی خوام کنم به جز وبگردی و استفاده از دوربینش...فکر نکنم تو ویندوز فون با این موارد مشکلی داشته باشم! تپ تالک که می دونم داره!
فیلم هم فکر کنم تو ویندوز فون بشه دید با زیرنویس...اگه نمی شه بگید.
بازی هم که نمی کنم با گوشی.
خیلی عجیبه دوربین 13 ZR که هیچ 20 مگاپیکسلی سری ایکس پریا هم در همون حد 8 مگاپیکسلی های لومیا هست به گفته خیلی ها.
ظاهر لومیا هم که بهتره و ویندوز فون هم جذابه.
مرسی.
راستی پفتید پیورویو، نظرتون در مورد PureView 808 چیه؟
سیمین بل ـی که روش هست می شه چیزایی مثل تپ تالک و پلیر فیلم اچ دی روش نصب کرد؟ شنیدم اپریشن سیستمش خیلی خوبه...ولی خوب دیگه سیمین تاریخش تموم شده!
به نظرم اینکه سیمین دیگه ساپرت نمی شه مهم نیست ولی خب منقرض شده، ظاهرشم از گوشی های امروزی عقبه و یاد 5800 می اندازه آدم رو و به خاطر همین فکر این گوشی رو می کنم ازش زده می شم ولی وقتی یادم میاد قوی ترین دوربین رو بین گوشی ها داره دوباره هوس می کنم بخرمش و بدجور سردوراهی گیر کردم!
شاید بگید اینهمه دوربین برات مهمه برو سراغ دوربین فیلم برداری و عکس برداری ولی خب اینجا ایرانه و حمل گوشی به عنوان دوربین راحتره برای کسی که می خواد هی فیلم و عکس بگیره...توجه کمتریم جلب می کنه.
موافقم بین اندرویدیها توی این رنج نکسوس ۴ بهترینه البته اگه طرف دوربین براش چندان مهم نباشهتا رنج یک تومن به نظرم نکسوس 4 از همه بهتره