• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به جای گوشیای ۱.۱ میلیونی، جی ال ایکس رو پیشنهاد کنم...
طبق این بررسی‌های علمی که در سایتش صورت گرفته:

8.jpg

NFvc.gif

واقعا بهترین مشاوره ای بود که میشد داد:D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
برای 0.2 اینچ صفحه بیشتر ارزش داره (از لحاظ قیمت)بجای زد اس 3 خرید؟
تا1100 اس3 خوبه؟ اینکه رمش 1 هست مشکلی نداره برای بعضی بازی ها؟ جنس بدنه هم که پلاستیکه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
برای 0.2 اینچ صفحه بیشتر ارزش داره (از لحاظ قیمت)بجای زد اس 3 خرید؟
تا1100 اس3 خوبه؟ اینکه رمش 1 هست مشکلی نداره برای بعضی بازی ها؟ جنس بدنه هم که پلاستیکه

تا 1100 من Optimus G رو پیشنهاد میکنم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ممنون از نظراتتون.اس3 برای حداقل 3 سال کارمیده؟باتوجه به جنس پلاستیکش.
صفحه نکسوز کمی کوچیک هست
برند الجی هم خاطره خوب ندارم(نه از لحاظ خود گوشی ها یه خاطره ای برام زنده میشه)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ممنون از نظراتتون.اس3 برای حداقل 3 سال کارمیده؟باتوجه به جنس پلاستیکش.
صفحه نکسوز کمی کوچیک هست
برند الجی هم خاطره خوب ندارم(نه از لحاظ خود گوشی ها یه خاطره ای برام زنده میشه)

یعنی انقد ریز بینی که یک دهم اینچ اذیتت میکنه؟:D
کسی که میره سراغ نکسوس به برندش کاری نداره چون نکسوس ها فرق دارن

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دوربین لومیا 920 بهتره یا ایکس پریا ZR ؟
روی کاغذ دوربین 13 مگاپیکسلی ZR بهتره (هر چند که در اصل 8 ـه) ولی دوربین گوشی های نوکیا همیشه عالی بوده و مال لومیا 920 هم می گن خیلی خوبه...
من برام دوربین خیلی مهمه از 920 هم به خاطر دوربین + طراحیش بیشتر از ZR خوشم اومده.
بعد ویندوز فون الان تا چه هدی اپ هاش کرک شدن؟ ویندوز فونی که روی لومیا 920 هست چطوره از این نظر؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
دوربین لومیا 920 بهتره یا ایکس پریا ZR ؟
روی کاغذ دوربین 13 مگاپیکسلی ZR بهتره (هر چند که در اصل 8 ـه) ولی دوربین گوشی های نوکیا همیشه عالی بوده و مال لومیا 920 هم می گن خیلی خوبه...
من برام دوربین خیلی مهمه از 920 هم به خاطر دوربین + طراحیش بیشتر از ZR خوشم اومده.
بعد ویندوز فون الان تا چه هدی اپ هاش کرک شدن؟ ویندوز فونی که روی لومیا 920 هست چطوره از این نظر؟

دوربین لومیا سرتره
اگه دنبال کرک باشی توصیه می‌کنم سراغ ویندوز نرو
هرچند بنظرم استفاده از اپ‌های کرک شده کار غیراخلاقی‌ییه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دوربین لومیا سرتره
اگه دنبال کرک باشی توصیه می‌کنم سراغ ویندوز نرو
هرچند بنظرم استفاده از اپ‌های کرک شده کار غیراخلاقی‌ییه
من با گوشی کار خاصی نمی خوام کنم به جز وبگردی و استفاده از دوربینش...فکر نکنم تو ویندوز فون با این موارد مشکلی داشته باشم! تپ تالک که می دونم داره!
فیلم هم فکر کنم تو ویندوز فون بشه دید با زیرنویس...اگه نمی شه بگید.
بازی هم که نمی کنم با گوشی.
خیلی عجیبه دوربین 13 ZR که هیچ 20 مگاپیکسلی سری ایکس پریا هم در همون حد 8 مگاپیکسلی های لومیا هست به گفته خیلی ها.
ظاهر لومیا هم که بهتره و ویندوز فون هم جذابه.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
من با گوشی کار خاصی نمی خوام کنم به جز وبگردی و استفاده از دوربینش...فکر نکنم تو ویندوز فون با این موارد مشکلی داشته باشم! تپ تالک که می دونم داره!
فیلم هم فکر کنم تو ویندوز فون بشه دید با زیرنویس...اگه نمی شه بگید.
بازی هم که نمی کنم با گوشی.
خیلی عجیبه دوربین 13 ZR که هیچ 20 مگاپیکسلی سری ایکس پریا هم در همون حد 8 مگاپیکسلی های لومیا هست به گفته خیلی ها.
ظاهر لومیا هم که بهتره و ویندوز فون هم جذابه.

برای کاربردهای شما مشکلی نداره داداش خیلیم خوبه

والا این ابعاد عکس رو آیفون یبار کلا از بازار حذف کرد ولی باز تبش با اندرویدی‌ها بالا رفته
ابعاد تصویر رو با نرم‌افزار هم میشه زیاد کرد ولی آیا عکسی که ثبت شده‌رو میشه با نرم‌افزار کیفیتش رو افزایش داد و جزئیات بیش‌تری رو توش گنجوند؟

مهم سنسور و لنزن که لنز و سنسورهای نوکیا و همچنین نرم‌افزاری که نوکیا روی گوشی‌هاش گذاشته در حال حاضر بهترین‌های موجودن. ترکیب عالی از نرم‌افزار و سخت‌افزار

من خودم دوربین DSLR دارم که رزولوشن عکسش ۱۰.۱ مگاپیکسله ولی ابعاد عکسی که من نیاز دارم همون ۳ مگاپیکسله. بنظر شما کیفیت عکس حتی همون لومیا یا پیورویو با اون سنسور و لنز خارق‌العاده میتونن از دوربینم سرتر باشن؟ مسلما خیر
همونطور که توی سری لومیا دوربین اولین اولویت بوده و مارک‌های دیگه نتونستن در مقابلش حرفی برای گفتن داشته باشند.
نوکیا سابقیه خیلی خوب و طولانی‌یی در زمینه عکاسی موبایل داره که هیچ شرکت دیگه‌ای چنین سابقه و تجربیاتی رو در اختیار نداره
کیفیت ساخت لومیا حرفی برای گفتن نذاشته

اگه مشکلی با کمبود اپلیکیشن‌های ویندوزفون نداری که مطابق اونچه گفتی، نداری توی خرید لومیا ۱٪ هم شک به دلت راه نده

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
مرسی.
راستی گفتید پیورویو، نظرتون در مورد PureView 808 چیه؟
سیمین بل ـی که روش هست می شه چیزایی مثل تپ تالک و پلیر فیلم اچ دی روش نصب کرد؟ شنیدم اپریشن سیستمش خیلی خوبه...ولی خوب دیگه سیمین تاریخش تموم شده!
به نظرم اینکه سیمین دیگه ساپرت نمی شه مهم نیست ولی خب منقرض شده، ظاهرشم از گوشی های امروزی عقبه و یاد 5800 می اندازه آدم رو و به خاطر همین فکر این گوشی رو می کنم ازش زده می شم ولی وقتی یادم میاد قوی ترین دوربین رو بین گوشی ها داره دوباره هوس می کنم بخرمش و بدجور سردوراهی گیر کردم!
شاید بگید اینهمه دوربین برات مهمه برو سراغ دوربین فیلم برداری و عکس برداری ولی خب اینجا ایرانه و حمل گوشی به عنوان دوربین راحتره برای کسی که می خواد هی فیلم و عکس بگیره...توجه کمتریم جلب می کنه.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
مرسی.
راستی پفتید پیورویو، نظرتون در مورد PureView 808 چیه؟
سیمین بل ـی که روش هست می شه چیزایی مثل تپ تالک و پلیر فیلم اچ دی روش نصب کرد؟ شنیدم اپریشن سیستمش خیلی خوبه...ولی خوب دیگه سیمین تاریخش تموم شده!
به نظرم اینکه سیمین دیگه ساپرت نمی شه مهم نیست ولی خب منقرض شده، ظاهرشم از گوشی های امروزی عقبه و یاد 5800 می اندازه آدم رو و به خاطر همین فکر این گوشی رو می کنم ازش زده می شم ولی وقتی یادم میاد قوی ترین دوربین رو بین گوشی ها داره دوباره هوس می کنم بخرمش و بدجور سردوراهی گیر کردم!
شاید بگید اینهمه دوربین برات مهمه برو سراغ دوربین فیلم برداری و عکس برداری ولی خب اینجا ایرانه و حمل گوشی به عنوان دوربین راحتره برای کسی که می خواد هی فیلم و عکس بگیره...توجه کمتریم جلب می کنه.

اصلا فکرش رو هم نکن!
ضمنا دوربین پیورویو توی سری لومیا هم استفاده شده :)

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تا رنج 1.100 فعلا بهترین سونی اکسپریا zr هست و اچ تی سی وان ایکس. که هر دوشون هم به 4.4 کیت کت اپدیت میشن.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
تا رنج یک تومن به نظرم نکسوس 4 از همه بهتره:)
موافقم بین اندرویدی‌ها توی این رنج نکسوس ۴ بهترینه البته اگه طرف دوربین براش چندان مهم نباشه
من خودم نکسوس ۴ دارم و از همه‌چیزش راضیم بجز دوربینش که برای گرفتن هر عکسی مجبورم آیفونم رو درآرم.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
من همون طور که گفتم سیستم عامل، قدرت سخت افزاری و موارد مشابه دیگه اصلا برام مهم نیست و دوربین گوشی واسم مهمه.
فقط اگه می شه یه نمونه فیلم گرفته شده با لومیا 920 و یه فیلم گرفته شده با پیورویو 808 بدید مقایسه کنم. نگید یوتوب چون بهش دسترسی ندارم...یه جا بگید که بشه دید لینک دانلود هم بود چه بهتر.
بعد روی سیمبین بل پیورویو 808 دقیقا چه برنامه های مهمی نصب نمی شه که روی ویندوز فون می شه؟ منظورم برنامه های مربوط به وب گردی هست+شکلک های اس ام اس (اینا واسه من مهمن!:) )
روی سیمبین بل taptalk نصب می شه دیگه؟ هنوزم ممکنه باز نوکیا براش آپدیت بده! حالا نداد هم ما که استفاده خاصی از نظر برنامه و اینا نداریم...
مساله اینجاست که دوربین پیورویو سالاره (41 مگاپیکسل با لنز و سنسور بی رقیب بین کل گوشی ها) و هر چیم نگاه می کنم از کسی نشنیدم سیمبین بل از لحاظ نداشتن اپلیکشن حیاتی خاصی کمبود داشته باشه!

Last edited:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
دوست عزیز شکلک اس ام اس که برا طرف مقابل مثل شما نیست :D
سیمبین رو هم فراموش کنید پشتیبانی ازش به طور کامل حذف شده. شما دوربین میخوای بگیری برو یه dslr بگیر چرا دنبال گوشی هستی ؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من:
اگه الویتتون عکس و فیلم هست گوشی نمیتونه راضیتون کنه.
دوربین خیلی بهتره که از 150 به بالا هست.اگه هم در کنارش به گوشی نیاز دارید به نظرم هر دو رو بخرید.

بالا