• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آخ که چقدر بد دسته این سونی زد!
سه ساعت تو علائدین بالاپایین رفتم هررررچقدر این گوشی رو دستم گرفتم دیدم راه نداره با یک دست نمیشه باهاش کار کرد ازوناست که روزی ده بار از دستم بیفته
صبر می کنم اوپتیموس G2 یکم ارزون شه اون رو بخرم :(

در ضمن قیمت کرج از متوسط علائدین حداقل 50 تومن پائین تره وقتمو تلف کردم رفتم اونجا
با نکسوس 5 کار کردی؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
با نکسوس 5 کار کردی؟

نه نکسوس کار نکردم
شاید اپل بگیرم! مثل اینکه این جای جدیدی که اومدم خیلی به کار میاد. دو سه تا چشمه ازش دیدم نمیدونم با اندرویید هم جواب میده یا نه

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
دست دوم نمیگیرم بیشتر از یک و صد هم بودجه ندارم
نسبت به اس 3 دوربینش بهتره و گرافیکش
فقط صفحه اش انگار بدتره
سلام
دوست عزیز یک هشدار جدی به شما بدهم در مورد انتخاب و خرید گوشی
اصلا به اعداد و ارقام که در مشخصات گوشی ها نوشته شده نمیتونید اعتماد کنید. مخصوصا بین دو برند.
همین گوشیهای سونی دو تا گوشی 13 مگاپیکسلشم با هم خروجیشون متفاوته.
من همیشه به دوستان سری لومیا پیشنهاد میدم.تجربه خودم این هست که منصفانه بخواهید الان خرج کنید و جنس خوب و کیفیت خوب رو با هم داشته باشید سراغ سری لومیا برید.
ایفون همه چیزش عالیه.ولی قیمتش افتضاح است.
سامسونگ گوشیهاش الکی قیمتش توی ایران بالا رفته.
سونی کیفیت ساخت و مخصوصا باطریهاش خوب نیست.
ولی نوکیا کیفیت ساختش واقعا توی 820 که دارم الان. و 920 که اکثرا تعریف میکنند. 520 که بین المللی تعریفش میکنند.
در آخر 925لومیا پیشنهاد من هست. درسته دوربینش 8 هست.ولی تکنولوژی و سایز صفحه حساسش خیلی مهمه. که مطمئن باشید در عمل خیلی بهتر از دوربین اکسپریا های 13 هست.

alialavia11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه گوشی میخوام دخترونه
ملاکها ایناس
از همه مهمتر ظریف باشه
رم بخوره حتما
بلوتوث حتما داشته باشه
اینا خیلی مهمه
v3i تو نظرمون هست اگه کسی چیز جدیدی داره لطف کنه بگه
ممنون:happy:

بچه ها یه سری به این فروشگاه بزنین قیمتهاش عالیه امکان جستجوی پیشرفته هم داره

http://www.irangushi.com - ایران گوشی - irangushi

wacko1.gif

amir mm

Registered User
لایک‌ها
69
به صرفه تر از همه جا دبی هست الان نکسوس با درهم ازاد در میاد 1100 کلا هر چی خواستید بخرید از دبی بخرید من خودم یه کارت 7750 را از اونجا 220 خریدم که اینجا بالا 300 هست!!!!!

amir mm

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
دوست عزیز یک هشدار جدی به شما بدهم در مورد انتخاب و خرید گوشی
اصلا به اعداد و ارقام که در مشخصات گوشی ها نوشته شده نمیتونید اعتماد کنید. مخصوصا بین دو برند.
همین گوشیهای سونی دو تا گوشی 13 مگاپیکسلشم با هم خروجیشون متفاوته.
من همیشه به دوستان سری لومیا پیشنهاد میدم.تجربه خودم این هست که منصفانه بخواهید الان خرج کنید و جنس خوب و کیفیت خوب رو با هم داشته باشید سراغ سری لومیا برید.
ایفون همه چیزش عالیه.ولی قیمتش افتضاح است.
سامسونگ گوشیهاش الکی قیمتش توی ایران بالا رفته.
سونی کیفیت ساخت و مخصوصا باطریهاش خوب نیست.
ولی نوکیا کیفیت ساختش واقعا توی 820 که دارم الان. و 920 که اکثرا تعریف میکنند. 520 که بین المللی تعریفش میکنند.
در آخر 925لومیا پیشنهاد من هست. درسته دوربینش 8 هست.ولی تکنولوژی و سایز صفحه حساسش خیلی مهمه. که مطمئن باشید در عمل خیلی بهتر از دوربین اکسپریا های 13 هست.
کاملا موافق هستم اصلا دوربین xperia sl با z قابل مقایسه نیست. دوربین گوشی 1020 هم که خدای دوربینه

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
آخ که چقدر بد دسته این سونی زد!
سه ساعت تو علائدین بالاپایین رفتم هررررچقدر این گوشی رو دستم گرفتم دیدم راه نداره با یک دست نمیشه باهاش کار کرد ازوناست که روزی ده بار از دستم بیفته
صبر می کنم اوپتیموس G2 یکم ارزون شه اون رو بخرم :(

در ضمن قیمت کرج از متوسط علائدین حداقل 50 تومن پائین تره وقتمو تلف کردم رفتم اونجا
دوست عزیزم
گوشی اکسپریا زد رو نتونستید با یک دست کار کنید. بعد چطوری با G2 میتونید؟
کلا گوشی بزرگتر از 4 اینچ را فکر یک دستی کار کردن رو نکنید دیگه. :)

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
کجای وین فون خوبه عزیز?
وین فون هنوز اراد زیاد داره یکی تداشتن فایل منجر نداشتن چیز پی ان روز نبودن برنامه ها. گول دوربین نوکیا رو نخورید مخواید دوربین داشته باشید برید یه dslr بگیرید وگرنه تو تست که دوربین اس4 سامسونگ که هنوز سره. میتونید تو جی اس ام ببینید لینکهاشو .
تست بین اس4 و لومیا 1520 یا نوت 3 و 1520 520 ر من برا خانمم گرفتم عزیز دوربین در حد 5 مگا هست .
ضمن اینکه با گوشی 5 اینچی هم میشه با یه دست کار کرد.

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

amir mm

Registered User
لایک‌ها
69
کجای وین فون خوبه عزیز?
وین فون هنوز اراد زیاد داره یکی تداشتن فایل منجر نداشتن چیز پی ان روز نبودن برنامه ها. گول دوربین نوکیا رو نخورید مخواید دوربین داشته باشید برید یه dslr بگیرید وگرنه تو تست که دوربین اس4 سامسونگ که هنوز سره. میتونید تو جی اس ام ببینید لینکهاشو .
تست بین اس4 و لومیا 1520 یا نوت 3 و 1520 520 ر من برا خانمم گرفتم عزیز دوربین در حد 5 مگا هست .

کجای سایت هست؟؟فعلا که جی2 1020نوکیا و اچ تی سی وان از اس4 سرتره برو درست ببین تو دوربین

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
کجای وین فون خوبه عزیز?

باشه آقا هر چی شما میگی همونه. موفق باشی

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
دوست عزیزم

اتفاقا خیلی راحت تو دست قرار میگیره پایینش لبه گرد داره میشینه کف دست کلی تست کردم خودم وگرنه که زد رو گرفته بودم! طراحی ارگونومیکش بهتره جی2
نکسوس ولی خوش دست تر هست مسلما چون کوچیکتره

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
اتفاقا خیلی راحت تو دست قرار میگیره پایینش لبه گرد داره میشینه کف دست کلی تست کردم خودم وگرنه که زد رو گرفته بودم! طراحی ارگونومیکش بهتره جی2
نکسوس ولی خوش دست تر هست مسلما چون کوچیکتره
دوست عزیز شما بهترین کار را انجام میدید.من همیشه به همه پیشنهاد میکنم برای خرید گوشی
اول کسب اطلاعات سخت افزاری و نظرات کاربران از اینترنت و انتخاب چند گزینه
دوم .مشاهده از نزدیک و در دست گرفتن گوشی
سوم.مقایسه قیمت از اینترنت و مغازه های شهرمان
چهارم.خرید

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
دوست عزیزم

دوست عزیز جی 2 طراحیش به شکلیه که راحت میشه با یک دست کارکرد ، من جی 2 دستم گرفتم بحالتی که شست دستم کاملا به بالای نمایشگر و بغل نمایشگر به راحتی دسترسی داشت ، زد برای کار با یک دست ساخته نشده با اینکه کوچکتر از جی 2 اما نمیشه با یک دست کار کرد نه زد بلگه بیشتر گوشی ها (اس 4 ، زد1 و ... ) اینطورین ...
برای چی الجی لبه های بغل رو باریک کرده ؟؟ بخواطر اینکه اینچ بیشتری رو توی فضای کمتری بگنجونه و درنتیجه بدنه جمع و جورتر و خوشدست تر میشه ... اگه حرفای منو قبول ندارید برید توی نمایندگی ها از نزدیگ با 2 تا گوشی کارکنید ...

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
دوست عزیز جی 2 طراحیش به شکلیه که راحت میشه با یک دست کارکرد ، من جی 2 دستم گرفتم بحالتی که شست دستم کاملا به بالای نمایشگر و بغل نمایشگر به راحتی دسترسی داشت ، زد برای کار با یک دست ساخته نشده با اینکه کوچکتر از جی 2 اما نمیشه با یک دست کار کرد نه زد بلگه بیشتر گوشی ها (اس 4 ، زد1 و ... ) اینطورین ...
برای چی الجی لبه های بغل رو باریک کرده ؟؟ بخواطر اینکه اینچ بیشتری رو توی فضای کمتری بگنجونه و درنتیجه بدنه جمع و جورتر و خوشدست تر میشه ... اگه حرفای منو قبول ندارید برید توی نمایندگی ها از نزدیگ با 2 تا گوشی کارکنید ...
چرا قبول نکنم.
حتما درست میفرمایید،ممنون

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
نمایندگی های سامسونگ در شهرستان فقط گوشی رو با گارانتی میفروشن؟

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سلام دوستان یه گوشی تا1200 میشه معرفی بفرمایید 1-صفحه بزرگی داشته باشه و با کیفیت 2- سخت افزارش بالا باشه دوربین و بقیه چیزا اولویت های بعدی اون 2 تا اولی از همه مهم تره .

بالا