به نظر من:سلام دوستان یه گوشی تا1200 میشه معرفی بفرمایید 1-صفحه بزرگی داشته باشه و با کیفیت 2- سخت افزارش بالا باشه دوربین و بقیه چیزا اولویت های بعدی اون 2 تا اولی از همه مهم تره .
به نظر من:
نکسوز 5 خوبه
شایعات زیادی پشت سرش هست:دیممنون از همه دوستانی که نظر دادن حالا این نکسوس 5 به نظر گوشی خوبی میاد ولی خیلی از وضعیته باتریش می نالن دوستانی که دارن یا سابقه کار باهاش رو دارن تقریبا وضعیت باتریش رو چطور ارزیابی کردن ؟ به ساعت منظورم هستش :general601:
دادا من از الجی اصلا خوشم نمیاد ولی اقلا تو این ی فقره الجی بد کار نکرده و صفحش بهتره از زد1سلام
میخواستم بپرسم که بنظر دوستان اگه g pro بفروشم یه z ultra بخرم کار درستیه؟میشه گفت یه گوشی بهتر خریدم؟بیشتر صفحه نمایش مد نظرم هست
ایا ultra صفحه نمایش پر نور تر و واضحتری داره؟
دادا من از الجی اصلا خوشم نمیاد ولی اقلا تو این ی فقره الجی بد کار نکرده و صفحش بهتره از زد1
سونی صفحه نمایش هاش افتضاحه...
دادا وان هم صفحش خوبه یا باترفلای ولی خوب صفحه نمایش تخصص سامسونگه....که اینطور....
پس اگه واقعا صفحه نمایش میخوام باید برم سراغ سامسونگ که فقط اس4داره و بعدشم نوت3
نوت2که دیگه قدیمیه و فول اچ دی نیست
بقیه برندا چی هم سطح گوشی خودم هست با صفحه نمایش قویتر؟
دادا وان هم صفحش خوبه یا باترفلای ولی خوب صفحه نمایش تخصص سامسونگه....
من خودم زد داشتم الان اس4 گرفتم کیفیتشون خدا خرماس
نوت3 هم محشره
نوت2 هم خوبه ولی الان دیگه ارزش خرید نداره ب نظر من !(بخاطر اینکه صفحه نمایشش فول اچ دی نیس و اپدیت هم نمیشه دیگه پردازنده هم ک تعریفی نداره...)
بعید میدونم 4.4.2 براش بیاد اخه اونجوری باید واس نوت1 هم 4.2.2 بیاد 4.1.2 اون باشه این 4.4.2 بی انصافیه !وان خوب هست ولی متاسفانه اندازش خیلی واسم کوچیکه و همچنین باتری بسیار ضعیف که همه ازش مینالن وگرنه از بقیه ی جهات خیلی خوبه
اس4 هم که کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبی داره که باز هم کوچیکه (البته بنظر بنده چون عادت به صفحه نمایشهای بالای 5دارم)و باتزی ضعیف و داغ کردن زیاد وگرنه نسخه 4هسته ایش رو میگرفتم
نوت2 هم کاملا درست عرض میکنید ولی 4.4.2واسش میاد تنها بدیش رزولوشن صفحشه
ضفحه نمایش Z ultra واقعا فوق العادستسلام
میخواستم بپرسم که بنظر دوستان اگه g pro بفروشم یه z ultra بخرم کار درستیه؟میشه گفت یه گوشی بهتر خریدم؟بیشتر صفحه نمایش مد نظرم هست
ایا ultra صفحه نمایش پر نور تر و واضحتری داره؟
سلام
من با توجه به مشخصات زیر میخوام گوشی بگیرم
فقط هم اینها باشه کافیه :
صفحه نمایشش خیلی بزرگ باشه با کیفیت تصویر خیلی خوب
دوربینش متوسط رو به خوب باشه
3G باشه و اینترنت خوبی داشته باشه و جی پی آر اس آفلاین
برای وبگردی مناسب باشه
قطعات به کار رفته در ساخت گوشی و سخت افزار باکیفیت باشند
من چون تا 7 عصر سر کار هستم بیشتر استفاده م از گوشی فقط پیامک . و اس ام اس و وکمی وبگردی هست
و زیاد امکانات دیگه ش شاید برام کاربر نداشته باشه ولی امکانات هم داشته باشه خوبه
تا 1.100-1.200 به نظرتون GALAXY 6.3 MEGA یا GALAXY 5.8 مگا چطوره ؟
گوشی (فبلت ) که بزرگ باشه و جواب خودشو از نظر کیفیت داده باشه چی هست ؟
چی بگیرم ؟ و چه رنگی ش شیک تر هست اون مدل ؟
ممنون
سلام عزيزمسلام
من با توجه به مشخصات زیر میخوام گوشی بگیرم
فقط هم اینها باشه کافیه :
صفحه نمایشش خیلی بزرگ باشه با کیفیت تصویر خیلی خوب
دوربینش متوسط رو به خوب باشه
3G باشه و اینترنت خوبی داشته باشه و جی پی آر اس آفلاین
برای وبگردی مناسب باشه
قطعات به کار رفته در ساخت گوشی و سخت افزار باکیفیت باشند
من چون تا 7 عصر سر کار هستم بیشتر استفاده م از گوشی فقط پیامک . و اس ام اس و وکمی وبگردی هست
و زیاد امکانات دیگه ش شاید برام کاربر نداشته باشه ولی امکانات هم داشته باشه خوبه
تا 1.100-1.200 به نظرتون GALAXY 6.3 MEGA یا GALAXY 5.8 مگا چطوره ؟
گوشی (فبلت ) که بزرگ باشه و جواب خودشو از نظر کیفیت داده باشه چی هست ؟
چی بگیرم ؟ و چه رنگی ش شیک تر هست اون مدل ؟
ممنون
سلام عزيزم
شما بهتر هست از سيستم عامل ويندوز فون استفاده كنيد كه گوشي لوميا ١٣٢٠ با انتظاراتتون كاملا منطبق هست و گوشي عالي هستش
Sent from my iPad using Tapatalk
کسی نیس؟؟؟؟سلام به همه بروبچ گل PT
یکی از آشنایان قصد خرید موبایل داره بهم گفت با بودجه 1 میلیون تا 1200 چه چیزی پیشنهاد میکنی؟
خودش میگه از سونی خوشش میاد به خاطر ضدضربه و ضدآب بودنش
حالا شما دوستان چه پیشنهادهایی دارین؟از برندهای دیگه هم بگین موردی نداره فقط دلیلشم بگین که قانعش کنم
انتظاراتشم گفت کیفیت دوربینش خوب باشه و صفحش زیاد کوچیک نباشه
خلاصه یه گوشی عالی در همه زمینه ها در رنج قیمت خودش باشه
هر پیشنهادی هم داشتین با دلیل بگین چرا خوبه؟
ممنون