aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
T2 ultraببین بدرد میخوره
T2 ultraببین بدرد میخوره
بنظر من با ۲۰۰ افزایش بودجه ال جی جی ۲ یا هوآوی پی ۷ بگیر. یا اگر افزایش برات امکان نداره حتما دقت کن گوشیت نسل چهارم اینترنت همراه رو پشتیبانی کنه.دوستان قصد خرید گوشی تا حدود 1 میلیون رو دارم مدلی که مد نظرم هست فعلا galaxy s4 i9500 هست ولی میخواستم دوستان اگه انتخاب های بهتری هم هست با دلیل و مدرک بگن
من دوسش ندارم، رمش با این قیمت ارزش خرید نداره. بدون شک با این مبلغ 9500سامسونگ با ارزش ترِ. اگه میتونی بزرگتر بگیری T2Dual ultra هم گوشی عالیه هستش.HTC Desire 816 dual sim
چطوره؟
گزینه خوبیه- سنس جدید htc روی این گوشی وجود داره که تا استفاده نکنی نمی فهمی ، روانترین سنس تا حالا بودهHTC Desire 816 dual sim
چطوره؟
من یه گوشی xiaomi mi3 دارم و قصد فروشش رو دارم دو هفته پیش خریدم گوشی فوق العاده عالی هستیه گوشی میخوام دخترونه
ملاکها ایناس
از همه مهمتر ظریف باشه
رم بخوره حتما
بلوتوث حتما داشته باشه
اینا خیلی مهمه
v3i تو نظرمون هست اگه کسی چیز جدیدی داره لطف کنه بگه
ممنون:happy:
گوشی به این گرونی که لوازم جانبیش پیدا نمیشه و خراب بشه کسی کمکی نمیکنهمن یه گوشی xiaomi mi3 دارم و قصد فروشش رو دارم دو هفته پیش خریدم گوشی فوق العاده عالی هست
این گوشی رو میتونه پرقدرت با note3 و g2 و one m7 رقابت کنه واز با یک مقایسه خودتون ناخوداگاه Mi3 رو میپسندید.
یک سری از اطلاعات کلی گوشی رو در اختیارتون قرار میدم
Mi3:
Snapdragon 801
CPU krait 400 coat core
2.3Ghz frequency prosses
Graphic Adreno 330
Ram 2G
Screen size: 5 inch Full HD(1920*1080)l
Memory: 16 G
Camera13Mp
Full HD Video Capturing
Front Camera 2Mp
گوشی فوق العاده عالی هست
اگر سوال داشتید درخدمتتون هستم[email protected]
برای اطلاعات بیشتر میتونید به gsmarena.com مراجعه کنید
قیمت گوشی1200.000 هست
دوست عزیز من 816 دارم-دیشب هم یک اس4 خریدمHTC Desire 816 dual sim
چطوره؟
تو این رنج قیمت گوشی های زیادی هستسلام دوستان
گوشی دخترونه حدود 1 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت ، اگه قرار به این جور توضیحات باشه رنگ هم دخترونه نیست و معمولا به گوشی های رنگ روشن و فانتزی نمی گیم دخترونه ، شما اصل موضوع رو ول کردی چسبیدی به یه چیز دیگه ، منظور من اینه که یه گوشی مناسب این رنج با رنگهای مورد پسند خانمها ، بازم با این اوصاف ممنونم از جوابتونتو این رنج قیمت گوشی های زیادی هست
گوشی دخترونه نداریم عزیز اون رنگه دخترونست
جی 2 سفید
اس 4 سفید رنگ یا رنگای دیگه
یا هر گوشی دیگه با تعویض قاب هم تبدیل میشه به دخترونه
گوشی مخصوص دخترا ساخته نشده معمولا به گوشی های با رنگ روشن و فانتزی میگیم دخترونه
میتونم ازتون بخوام یه لینک از گوشی که دخترونه ساخته شده بهم بدی اگه جوابم غیر منطقیه؟دوست عزیز ممنون از توضیحاتت ، اگه قرار به این جور توضیحات باشه رنگ هم دخترونه نیست و معمولا به گوشی های رنگ روشن و فانتزی نمی گیم دخترونه ، شما اصل موضوع رو ول کردی چسبیدی به یه چیز دیگه ، منظور من اینه که یه گوشی مناسب این رنج با رنگهای مورد پسند خانمها ، بازم با این اوصاف ممنونم از جوابتون
میتونم ازتون بخوام یه لینک از گوشی که دخترونه ساخته شده بهم بدی اگه جوابم غیر منطقیه؟