danial_arch
Registered User
:general304::general304:متسفانه در حال حاضر امکانش نیست
یعنی یه گوشی ساخته باشن صرفا جهت رفاه حال کیجا نوشهری؟؟؟؟
کوبانی تنها نیست
سفارش بدیم گوشی دخترونه بسازن
:general304::general304:متسفانه در حال حاضر امکانش نیست
یعنی یه گوشی ساخته باشن صرفا جهت رفاه حال کیجا نوشهری؟؟؟؟
کوبانی تنها نیست
:general304::general304:
آقای عزیز عرض کردم که این یک جمله با گویش عامیانه است!!!! دوباره عرض می کنم منظور اینست" یک گوشی متناسب با این رنج قیمت و دارای تنوع رنگهای مورد پسند خانمها " . اینطور نیست که فقط شما بدونی گوشی موبایل چیه و توی این صنعت چی داره تولید میشه ! آره قربونت برم ، بیخیال اصن من جواب نمی خام. ممنونمیتونم ازتون بخوام یه لینک از گوشی که دخترونه ساخته شده بهم بدی اگه جوابم غیر منطقیه؟
منظورتون htc glacier هستش؟موبایل مخصوص بانوان هم ساخته میشه مثل HTC glamore
Sent from my HTC_M8x using Tapatalk
دوست من بنده گفتم رنگ دخترانه داریم نه گوشیه دخترانهآقای عزیز عرض کردم که این یک جمله با گویش عامیانه است!!!! دوباره عرض می کنم منظور اینست" یک گوشی متناسب با این رنج قیمت و دارای تنوع رنگهای مورد پسند خانمها " . اینطور نیست که فقط شما بدونی گوشی موبایل چیه و توی این صنعت چی داره تولید میشه ! آره قربونت برم ، بیخیال اصن من جواب نمی خام. ممنون
http://www.phonearena.com/phones/HTC-Glamor_id5665منظورتون htc glacier هستش؟
چیزی به اسم glamor نداریم!!!
کجاش نوشته شده girl ?
جای زرتی پاسخ دادن یه تحقیق بکنید در اینترنت. ااین گوشی ویژه بانوان هست به گفته خود کارخونه.کجاش نوشته شده girl ?
رنگش روشنه ابیه منم گفتم رنگ گوشی دخترانست طرح دخترانه ساخته نشده که قاب مخصوص برای دخترا هست درست نیست؟
زشته این کار دوست عزیز:general304::general304:
جای بی ادبی یکم ادب یاد بگیرید موفق باشیدجای زرتی پاسخ دادن یه تحقیق بکنید در اینترنت. ااین گوشی ویژه بانوان هست به گفته خود کارخونه.
Sent from my HTC_M8x using Tapatalk
من هم بتون دیزایر ۸۱۶ رو پیشنهاد میدم. یا او تی سی وان یا یکم پایینتر لنوو اس ۸۲۰.آقای عزیز عرض کردم که این یک جمله با گویش عامیانه است!!!! دوباره عرض می کنم منظور اینست" یک گوشی متناسب با این رنج قیمت و دارای تنوع رنگهای مورد پسند خانمها " . اینطور نیست که فقط شما بدونی گوشی موبایل چیه و توی این صنعت چی داره تولید میشه ! آره قربونت برم ، بیخیال اصن من جواب نمی خام. ممنون
شاید متوجه نشدم بعضی از دوستان در مواردی اطلاعات دارن و ما هم در مواردی هم کمک میگیریم و هم کمک میکنیم تو اون رنج دخترونه ترین گوشی فکر میکنم پی 7 هواوی باشهعزیزم فکر نمی کنم جمله من اینقدر مبهم باشه، عرض کردم منظور اینه که " یک گوشی متناسب با این رنج قیمت و دارای تنوع رنگهای مورد پسند خانمها "
سلامسلام دوستان
گوشی دخترونه حدود 1 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
Zphone