• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
با وجود ان 95 و ان 82 امکان خز شدن ان81 از نظر من کمتره.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حالا مهمیش کاراییش نیست ، میخوام ازتون بپرسم بین 910 و ان81 ِ 8 گیگ ، کدومشون استعداد ِ خز شدن رو بیشتر داره ؟!

والا به نظر من دبلیو910 اگر یک دفعه قیمتش نکشه پایین(که بعید هست )...استعداد خز شدن کمتری داره....

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان ... سوالی داشتم ، ما دور و برمون دبلیو910ی داشتیم که دزدیدنش 3 روز پیش فکرم نکنم پیدا بشه ...

اما این بابایی که W910 رو داشت همچنان میخواد همون رو بخره ...

اولا" میخواستم بپرسم قهوه ایش هست علائلدین ؟!
دوما" من بهش میگم بیا برو یه ان81 ِ 8 گیگ بخر ... حالا مهمیش کاراییش نیست ، میخوام ازتون بپرسم بین 910 و ان81 ِ 8 گیگ ، کدومشون استعداد ِ خز شدن رو بیشتر داره ؟!

توصیه ی دوستان از لحاظ خز شدن و ایضا" ارزون شدن چیه ؟ ( از لحاظ سیمبین بودن و سی پی یو و اینا که ان81 کولاکه نسبت به 910 )

نظر من رو میخوای N81 زودتر زياد میشه ( با توجه به قيمت بالای W910 )
در هر صورت کمی افزايش بودجه برای N82 هم میتونه خوب باشه ( البته % زياد شدن'ش به شدت بالاست !! )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نظر من رو میخوای N81 زودتر زياد میشه ( با توجه به قيمت بالای W910 )
در هر صورت کمی افزايش بودجه برای N82 هم میتونه خوب باشه ( البته % زياد شدن\\\'ش به شدت بالاست !! )

از سعید ، علی و علیرضای عزیز ممنونم ...

راستش ان82 به شدت زشت هست ... و بسیار ساده چون Bar Shape هست ... علت انتخاب اون 2 تای دیگه بخاطر غیر ساده بودنشه ... اون ها لا اقل خوش قیافه هستند و سلایدینگ هستند ...

منتها مشکل من هم همینه که سیاست های بازار جهانی مشخص نیست ، این سیاست های عجیب غریب که با سیاست های هردمبیل ِ بازار ایران جمع بشه یه چیز ِ خارق الانگیزی میشه که دیگه ........... :D

خدا از اونی که 910 رو پیچوند نگذزه ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بین n96 و n95 8 gig کدوم مناسبره !
دنبال یه گوشی با این امکانات هستم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
بین n96 و n95 8 gig کدوم مناسبره !
دنبال یه گوشی با این امکانات هستم
عزیز جان! مگه 96 اومده اخه؟! شما بزار بیاد ببین چنده! ببین اون موقه 95 چنده بعد مقایسه کن!

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام به اساتيد
من مي خوام گوشي ان 73 موزيكم رو عوض كنم حالا موندم ان 82 بگيرم يا ان 95 راستي اگه دوستان قيمت دقيق اين گوشيها رو هم بگن ممنون ميشم بخصوص ان 73 موزيك من رو كه تميز هست و ظاهرا هم فنلاندي چند ميگيرن
اگه دوستان در اين محدوده گوشي مناسبي هم سراغ دارن كه بهتر از ان 82 يا ان 95 هستش لطف كنن معرفي كنند

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام به اساتيد
من مي خوام گوشي ان 73 موزيكم رو عوض كنم حالا موندم ان 82 بگيرم يا ان 95 راستي اگه دوستان قيمت دقيق اين گوشيها رو هم بگن ممنون ميشم بخصوص ان 73 موزيك من رو كه تميز هست و ظاهرا هم فنلاندي چند ميگيرن
اگه دوستان در اين محدوده گوشي مناسبي هم سراغ دارن كه بهتر از ان 82 يا ان 95 هستش لطف كنن معرفي كنند

N82 بر اساس تاپيک " قيمت روز موبايل " شده 450.000 تا 500.000
N95 هم 505.000
از طرفی N73 ME آکبند بايد حدود 320.000 باشه(؟) و دست 2 هم فرق میکنه ( شرايط گوشی چطور هست / خريدار کی باشه ) ولی فکر می کنم روی 270.000 هم بتونيد حساب کنی
بودجه دقيق رو مشخص کنيد / اگر 500.000 هست مواردی مثل :

N82
N95
K850
W910
P1
& ...

رو میتونيد تهيه کنيد
اگر دنبال اسمارت لمسی هستيد P1 گزينه مناسب هست
اگر واکمن با صفحه نمايش فوق العاده میخوايد در کنار امکانات مناسب موسيقی W910 میتونه گزينه خوبی باشه
اگر دنبال صفحه نمايش با کيفيت + دوربين قدرتمند + پردازش/سرعت مناسب جاوا هستيد میشه روی K850 فکر کرد
N82 هم علاوه بر مشخصات K850 در کنار جی پی اس + سيستم عامل گوشی عالی ای هست
اگر تا 450.000 گير اورديد به نظر من ارزش'ش رو داره (
263cylj.gif
)

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد
راستش ن82 رو خیلی ها میگن مدل آپگرید شده ی ن73 هست, سیستمشون فرق زیادی نداره و همینطور سخت افزاری, البته فرق ها که زیادی ولی منظورم اینه که با خرید ن82 یا ن95 زیاد احساس تازگی نخواهی کرد و نمی ارزه به مقدار ضرری که در این راه بکنی! مگر اینکه کلا بخوای سلیقتو عوض بکنی و بری پاکت پی سی بخری...
فقط و فقط نظر شخصی بود

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
ممنون از راهنمائي دوستان
اگه تفاوت ن95 و ن82 از نظر قيمت اينقدر كم هستش بنظرتون كدووم يكي بهتره؟
راستي من تو يكي از مغازه ها ديدم نوشته ن82 سري جديد!فول!495 تومن حالا مي خواستم بدونم اين سري جدي با سري قديم چه تفاوتي داره؟از خود مغازه دار هم بعلت شلوغي بيش از حد چيزي نتونستم بپرسم و فكر هم نكنم فايده اي داشته باشه
راستي اين دوربين ك850 و پي 1 چقدره؟مشخصات كاملش رو دارين؟
خدمت استاد عزيز هم عرض كنم كه بودجه حول و حوش 500 هستش گوشي خودم رو هم 250 مي خوان نمي دونم بدم يا نه؟

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمائي دوستان
راستي من تو يكي از مغازه ها ديدم نوشته ن82 سري جديد!فول!495 تومن حالا مي خواستم بدونم اين سري جدي با سري قديم چه تفاوتي داره؟از خود مغازه دار هم بعلت شلوغي بيش از حد چيزي نتونستم بپرسم و فكر هم نكنم فايده اي داشته باشه
خدمت استاد عزيز هم عرض كنم كه بودجه حول و حوش 500 هستش گوشي خودم رو هم 250 مي خوان نمي دونم بدم يا نه؟
n82 از n95 بهتر و همسطح n95 8gb است.
گوشیتو 250 بد نیست ولی 260 270 خوبه اگه بتونی بفروشی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنون از راهنمائي دوستان

مشخصات کامل + نمونه عکس های گرفته شده با این موارد رو در GsmArena میتونيد تماشا کنيد
250.000 هم بد نيست به نظرم- در هر صورت 3 راه ديگه هم برای فروش هست

به نيازمنديهای همشهری ( قسمتی که گوشی دست 2 میخرن ) تماس بگيريد و قيمت رو جويا بشيد
پاساژ علاءالدین( زيرزمين مخصوصا ) برين و قيمت بگيريد
در همين PersianTools هم يک تاپيک براش بزنيد

در مورد N95 هم اطلاعات مناسبی در تاپيک این گوشی پيدا میشه
بين N82 و N95 من باشم N82 رو انتخاب می کنم ( مگر اینکه بحث N95 ~ 8GB پيش بياد که خارج از بودجه هست )

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
ممنون از راهنمائيهاي كامل دوستان عزيز
راستشو بخواين كمي تا قسمتي از قيافه ن 95 بيشتر خوشم مياد حالا اگه لطف كنيد و ازعلتهاي خودتون براي ترجيح ن82 بگيد هم ممنون ميشم
برم زورمو بزنم شايد تونستم قيمت گوشي خودمو يكم بالاتر ببرم
راستي اين سري جديد كه فروشنده نوشته الكيه يا واقعا ن82 سري قذيم و جديد و فول و... داره؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنون از راهنمائيهاي كامل دوستان عزيز
راستشو بخواين كمي تا قسمتي از قيافه ن 95 بيشتر خوشم مياد حالا اگه لطف كنيد و ازعلتهاي خودتون براي ترجيح ن82 بگيد هم ممنون ميشم
برم زورمو بزنم شايد تونستم قيمت گوشي خودمو يكم بالاتر ببرم
راستي اين سري جديد كه فروشنده نوشته الكيه يا واقعا ن82 سري قذيم و جديد و فول و... داره؟

حقيقت'ش اطلاعی از سری قديم & جديد يا فول ندارم ( دوستان دقيق تر میدونن )
به خاطر :

فلش زنون
وزن کمتر و ابعاد مناسب
2 گیگ مموری همراه

و البته مهم ترين نکته سليقه هست- يعنی اگر ظاهر N95 رو میپسندين میتونه گزينه خوبی باشه- در تاپيک'ش هم اطلاعات خوبی پيدا میشه ( اینجا )

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام 530 بدم HTC touch بگیرم. مورد اصلی برام کوچیک و باریک بودن گوشی در کنار امکانات مناسب هستش.دوربین برام مهم نیست که 3باشه یا 2 وفلاش داشته باشه یا نه!!
موزیک هم در حد کیفیت معمول برام بسه.
گوشی ازلحاظ نرم افزاری اذیت نکنه و هی هنگ نکنه پشت سر هم!!
لمسی باشه خوب خوبه.خوشگل هم باشه.
ممنون میشم از راهنماییتون.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
من میخوام 530 بدم HTC touch بگیرم. مورد اصلی برام کوچیک و باریک بودن گوشی در کنار امکانات مناسب هستش.دوربین برام مهم نیست که 3باشه یا 2 وفلاش داشته باشه یا نه!!
سی پی یو تاچ کمی ضعیف ه و میتونه در اجرای سریع برنامه ها کند واقع شه! اگر شما تاکید روی پاکت پی سی دارید دوستان بخش پاکت پیسی حسابی فعال اند... اونجا سوال اتون رو مطرح کنید... البته اگر مسئله دیزاین برای شما مهم باشه زیبا تر از تاچ هست اما خیلی کمه!

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
اگه مشکل مالی ندارید فکر کنم مدل های انهنسد تاچ (رم و سی پی یو و یه چیزای دیگشو آپگرید کردن) می تونه عالی باشه که حدودا 50 100 تومنی به نسبت آپگریدش میاد روش و در ایران هم شاید بتونید گیر بیارید

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به خاطر :

فلش زنون
وزن کمتر و ابعاد مناسب
2 گیگ مموری همراه

و البته اضافه کنم که درسته دوربین هر دو 5 هست....ولی عکسهایی که با ن82 گرفته شده نسبت به عکسهای ن95 بهتره حداقل من که مقایسه کردم بهتر دیدم!!!

راستي اين دوربين ك850 و پي 1 چقدره؟

ک850 دوربین 5 و پی وان دوربین 3.2 مگا پیکسلی دارن!!!

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
با راهنمائيها و توضيحات دوستان قانع شدم و ميرم دنبال ن 82
فقط دو سوال ديگه هم داشتم آيا ن82 نوانائي پشتيباني از اين سيستم جديدي كه صدا و سيما راه اندازي كرده(البته فعلا آزمايشي)يعني دريافت شبكه هاي تلويزيوني dvb-h رو هم داره يا نه؟
دوم اينكه بنظر شما بعد عيد(يعني اواخر فروردين)چقدر ممكنه قيمتش كاهش پيدا كنه وارزش صبر كردن داره يا نه؟
ممنون از همه دوستان

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
با راهنمائيها و توضيحات دوستان قانع شدم و ميرم دنبال ن 82
فقط دو سوال ديگه هم داشتم آيا ن82 نوانائي پشتيباني از اين سيستم جديدي كه صدا و سيما راه اندازي كرده(البته فعلا آزمايشي)يعني دريافت شبكه هاي تلويزيوني dvb-h رو هم داره يا نه؟
دوم اينكه بنظر شما بعد عيد(يعني اواخر فروردين)چقدر ممكنه قيمتش كاهش پيدا كنه وارزش صبر كردن داره يا نه؟
ممنون از همه دوستان
خیر, در نوکیا فکر می کنم فقط ن77 و ن92 این قابلیت رو دارند
قیمت ن82 به هیچ وجه فکرنمی کنم بیاد زیر 410 400 تومن, پس ارزش 2 3 ماه صبر کردن اون هم صبر در ایام نوروز رو نداره!
موفق باشی

بالا