emperatour
Registered User
با وجود ان 95 و ان 82 امکان خز شدن ان81 از نظر من کمتره.
حالا مهمیش کاراییش نیست ، میخوام ازتون بپرسم بین 910 و ان81 ِ 8 گیگ ، کدومشون استعداد ِ خز شدن رو بیشتر داره ؟!
سلام دوستان ... سوالی داشتم ، ما دور و برمون دبلیو910ی داشتیم که دزدیدنش 3 روز پیش فکرم نکنم پیدا بشه ...
اما این بابایی که W910 رو داشت همچنان میخواد همون رو بخره ...
اولا" میخواستم بپرسم قهوه ایش هست علائلدین ؟!
دوما" من بهش میگم بیا برو یه ان81 ِ 8 گیگ بخر ... حالا مهمیش کاراییش نیست ، میخوام ازتون بپرسم بین 910 و ان81 ِ 8 گیگ ، کدومشون استعداد ِ خز شدن رو بیشتر داره ؟!
توصیه ی دوستان از لحاظ خز شدن و ایضا" ارزون شدن چیه ؟ ( از لحاظ سیمبین بودن و سی پی یو و اینا که ان81 کولاکه نسبت به 910 )
نظر من رو میخوای N81 زودتر زياد میشه ( با توجه به قيمت بالای W910 )
در هر صورت کمی افزايش بودجه برای N82 هم میتونه خوب باشه ( البته % زياد شدن\\\'ش به شدت بالاست !! )
عزیز جان! مگه 96 اومده اخه؟! شما بزار بیاد ببین چنده! ببین اون موقه 95 چنده بعد مقایسه کن!بین n96 و n95 8 gig کدوم مناسبره !
دنبال یه گوشی با این امکانات هستم
سلام به اساتيد
من مي خوام گوشي ان 73 موزيكم رو عوض كنم حالا موندم ان 82 بگيرم يا ان 95 راستي اگه دوستان قيمت دقيق اين گوشيها رو هم بگن ممنون ميشم بخصوص ان 73 موزيك من رو كه تميز هست و ظاهرا هم فنلاندي چند ميگيرن
اگه دوستان در اين محدوده گوشي مناسبي هم سراغ دارن كه بهتر از ان 82 يا ان 95 هستش لطف كنن معرفي كنند
راستش ن82 رو خیلی ها میگن مدل آپگرید شده ی ن73 هست, سیستمشون فرق زیادی نداره و همینطور سخت افزاری, البته فرق ها که زیادی ولی منظورم اینه که با خرید ن82 یا ن95 زیاد احساس تازگی نخواهی کرد و نمی ارزه به مقدار ضرری که در این راه بکنی! مگر اینکه کلا بخوای سلیقتو عوض بکنی و بری پاکت پی سی بخری...سلام به اساتيد
من مي خوام گوشي ان 73 موزيكم رو عوض كنم حالا موندم ان 82 بگيرم يا ان 95 راستي اگه دوستان قيمت دقيق اين گوشيها رو هم بگن ممنون ميشم بخصوص ان 73 موزيك من رو كه تميز هست و ظاهرا هم فنلاندي چند ميگيرن
اگه دوستان در اين محدوده گوشي مناسبي هم سراغ دارن كه بهتر از ان 82 يا ان 95 هستش لطف كنن معرفي كنند
n82 از n95 بهتر و همسطح n95 8gb است.ممنون از راهنمائي دوستان
اگه تفاوت ن95 و ن82 از نظر قيمت اينقدر كم هستش بنظرتون كدووم يكي بهتره؟
راستي من تو يكي از مغازه ها ديدم نوشته ن82 سري جديد!فول!495 تومن حالا مي خواستم بدونم اين سري جدي با سري قديم چه تفاوتي داره؟از خود مغازه دار هم بعلت شلوغي بيش از حد چيزي نتونستم بپرسم و فكر هم نكنم فايده اي داشته باشه
راستي اين دوربين ك850 و پي 1 چقدره؟مشخصات كاملش رو دارين؟
خدمت استاد عزيز هم عرض كنم كه بودجه حول و حوش 500 هستش گوشي خودم رو هم 250 مي خوان نمي دونم بدم يا نه؟
ممنون از راهنمائي دوستان
اگه تفاوت ن95 و ن82 از نظر قيمت اينقدر كم هستش بنظرتون كدووم يكي بهتره؟
راستي من تو يكي از مغازه ها ديدم نوشته ن82 سري جديد!فول!495 تومن حالا مي خواستم بدونم اين سري جدي با سري قديم چه تفاوتي داره؟از خود مغازه دار هم بعلت شلوغي بيش از حد چيزي نتونستم بپرسم و فكر هم نكنم فايده اي داشته باشه
راستي اين دوربين ك850 و پي 1 چقدره؟مشخصات كاملش رو دارين؟
خدمت استاد عزيز هم عرض كنم كه بودجه حول و حوش 500 هستش گوشي خودم رو هم 250 مي خوان نمي دونم بدم يا نه؟
ممنون از راهنمائيهاي كامل دوستان عزيز
راستشو بخواين كمي تا قسمتي از قيافه ن 95 بيشتر خوشم مياد حالا اگه لطف كنيد و ازعلتهاي خودتون براي ترجيح ن82 بگيد هم ممنون ميشم
برم زورمو بزنم شايد تونستم قيمت گوشي خودمو يكم بالاتر ببرم
راستي اين سري جديد كه فروشنده نوشته الكيه يا واقعا ن82 سري قذيم و جديد و فول و... داره؟
سی پی یو تاچ کمی ضعیف ه و میتونه در اجرای سریع برنامه ها کند واقع شه! اگر شما تاکید روی پاکت پی سی دارید دوستان بخش پاکت پیسی حسابی فعال اند... اونجا سوال اتون رو مطرح کنید... البته اگر مسئله دیزاین برای شما مهم باشه زیبا تر از تاچ هست اما خیلی کمه!من میخوام 530 بدم HTC touch بگیرم. مورد اصلی برام کوچیک و باریک بودن گوشی در کنار امکانات مناسب هستش.دوربین برام مهم نیست که 3باشه یا 2 وفلاش داشته باشه یا نه!!
موزیک هم در حد کیفیت معمول برام بسه.
گوشی ازلحاظ نرم افزاری اذیت نکنه و هی هنگ نکنه پشت سر هم!!
لمسی باشه خوب خوبه.خوشگل هم باشه.
ممنون میشم از راهنماییتون.
اگه مشکل مالی ندارید فکر کنم مدل های انهنسد تاچ (رم و سی پی یو و یه چیزای دیگشو آپگرید کردن) می تونه عالی باشه که حدودا 50 100 تومنی به نسبت آپگریدش میاد روش و در ایران هم شاید بتونید گیر بیاریدمن میخوام 530 بدم HTC touch بگیرم. مورد اصلی برام کوچیک و باریک بودن گوشی در کنار امکانات مناسب هستش.دوربین برام مهم نیست که 3باشه یا 2 وفلاش داشته باشه یا نه!!
موزیک هم در حد کیفیت معمول برام بسه.
گوشی ازلحاظ نرم افزاری اذیت نکنه و هی هنگ نکنه پشت سر هم!!
لمسی باشه خوب خوبه.خوشگل هم باشه.
ممنون میشم از راهنماییتون.
به خاطر :
فلش زنون
وزن کمتر و ابعاد مناسب
2 گیگ مموری همراه
راستي اين دوربين ك850 و پي 1 چقدره؟
خیر, در نوکیا فکر می کنم فقط ن77 و ن92 این قابلیت رو دارندبا راهنمائيها و توضيحات دوستان قانع شدم و ميرم دنبال ن 82
فقط دو سوال ديگه هم داشتم آيا ن82 نوانائي پشتيباني از اين سيستم جديدي كه صدا و سيما راه اندازي كرده(البته فعلا آزمايشي)يعني دريافت شبكه هاي تلويزيوني dvb-h رو هم داره يا نه؟
دوم اينكه بنظر شما بعد عيد(يعني اواخر فروردين)چقدر ممكنه قيمتش كاهش پيدا كنه وارزش صبر كردن داره يا نه؟
ممنون از همه دوستان