• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان عزیز
من یه گوشی نوکیاE 65 دارم که از انتن دهیش زیاد راضی نیستم
می خواستم یه گوشی نوکیا بخرم که : اول از همه آنتن دهی حسابی داشته باشه و وقتی صحبت می کنم فقط الو نگم و نشنوم و اینکه زیبا باشه.
بعدش دوربین قوی و وضوح تصویر بالا و اینکه برنامه هاش هم موجود باشه و ...
دیگه حالا هر گلی زدید به سر خودتون زدید امیدوارم کمکم کنید
ممنونم
دریا

به نظرم اول این مورد آنتن دهی رو ریشه یابی کنید
ببینید منطقه ای که هستید به اصطلاح ایراد کلی داره ؟ گوشی رو با سیم کارت دیکه ای ( از همون اپراتور ) امتحان کنید و سیم کارت رو هم جدا تست کنید ( در مواقعی سیم کارت به صورت تکی هم امکان داره ایراد داشته باشه که میسوزونن و مجدد میدن )

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان عزیز
من یه گوشی نوکیاE 65 دارم که از انتن دهیش زیاد راضی نیستم
می خواستم یه گوشی نوکیا بخرم که : اول از همه آنتن دهی حسابی داشته باشه و وقتی صحبت می کنم فقط الو نگم و نشنوم و اینکه زیبا باشه.
بعدش دوربین قوی و وضوح تصویر بالا و اینکه برنامه هاش هم موجود باشه و ...
دیگه حالا هر گلی زدید به سر خودتون زدید امیدوارم کمکم کنید
ممنونم
دریا

اگر خط شما ایرانسله که بحثش جداست مشکل از شبکه است. ولی اگر همراه اوله نباید اینطور باشه آنتن دهی E65 خیلی هم خوبه. شاید گوشیت مشکل داره

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان درست میگن....مدل ای65 به طور کلی آنتن دهی ضعیفی نداره.....ممکنه جایی که شما هستین اینجوریه یا گوشی به صورت موردی ایراد داره!!!!..ایرنسل هم که کلا آنتن نمیده !!!!

دریا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خطم همراه اوله . شایدم گوشیم مشکل داره چون سیم کارتم رو روی گوشیهای دیگه امتحان می کنم خوب می شه
اگه مشکل از گوشیم باشه باید چیکار کنم؟

r7asmu7s

Registered User
لایک‌ها
22
سلام ... من این سوال رو از Dark Knight و برادر مازیار هم پرسیدم ...
من بین خرید گوشی P1 و N82 گیر کردم ...
از یه طرف p1 لمسی هست و خدای امکانات ولی n82 با حدود 90 هزار تومان دوربین 5 داره و من اگه n82 بگیرم دیگه دوربین جدا نمی گیرم ...
علاقه ی من سر P1 هست ولی خوب ... 90 تومان واقعا" ارزش دوربین جدا رو داره ... نه؟ میشه راهنمایی کنید؟

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام من گوشیn 82 نقره اي دارم ميخواستم بدونم فرقش با n82 مشکی چيه؟دوستم ميخواست بخره فروشنده گفته بود مشکی بهتره و قيمتش هم بين 420 تا 470 هست که همون مشکی هاش هم با هم فرق دارن(از لحاظ مدل)
ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام من گوشیn 82 نقره اي دارم ميخواستم بدونم فرقش با n82 مشکی چيه؟دوستم ميخواست بخره فروشنده گفته بود مشکی بهتره و قيمتش هم بين 420 تا 470 هست که همون مشکی هاش هم با هم فرق دارن(از لحاظ مدل)
ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد

تا جایی که میدونم هیچ فرقی ندارن ( غیر از رنگ )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در تایید علیرضا هیچ فرقی اونقدر واضح و مهم ندارن جز رنگ...

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون که راهنماييم کردين فکر کنم فروشنده ميخواسته سرکارش بزاره
tongue2.gif

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر دوستان الان بگیرم یا صبر کنم ۳-۴ ماه دیگه قیمتش میاد پایین؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
3-4 ماه دیگه میتونی 600 تومن بخری...

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

سایتی رو می شناسید که گوشی های هر مارک رو بر حسب most favorite نشون بده؟ می خواهم پرطرفدارترین ها رو ببینم.

راستش خودم از N85 خوشم اومد ولی قیمتش گرون بود ( 700 تومان) تازه فنلاند هم نبود...
بین اون مدل بالا و N78 و W980i هم یه مقایسه کلی می شه بکنید؟

مرسی.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام

سایتی رو می شناسید که گوشی های هر مارک رو بر حسب most favorite نشون بده؟ می خواهم پرطرفدارترین ها رو ببینم.

راستش خودم از N85 خوشم اومد ولی قیمتش گرون بود ( 700 تومان) تازه فنلاند هم نبود...
بین اون مدل بالا و N78 و W980i هم یه مقایسه کلی می شه بکنید؟

مرسی.

" این قسمت " از GsmArena رو هم یه نگاهی بنداز
در مورد مقایسه, به طور کلی W980 یه Music Phone ه و علت ساختش چیز دیگه ای بوده ( پخش موزیک با امکانات بالا مثل Earphone مناسب - 8 گیگ حافظه - باتری قوی - پلیر مناسب ) دوربین 3.2 ش هم کار راه انداز هست ولی نبود فلش و AF برای بعضی مشکل ساز هست, در حال که 2 مورد دیگه اسمارت هایی هستن با قابلیت هایی مناسب, اگر با N82 مشکلی نداری گزینه مناسبی هست به جای N85 ( مشخصا قیمت خیلی بهتری هم داره ) طی مدتی که استفاده میکردم 2 مورد نسبتا اذیت میکرد : یکی کیپد باریک و دیگری اسپیکر ضعیف
در مورد N78 یه سر به " تاپیکش " بزن, چند نفر این گوشی رو دارن و میتونن راهنمایی بکنن, نسبت به قیمتش واقعا میرزه فقط کیپدش کمی باریک هست و از این نظر خیلی عادت به کار باهاش رو ندارن

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
" این قسمت " از GsmArena رو هم یه نگاهی بنداز
در مورد مقایسه, به طور کلی W980 یه Music Phone ه و علت ساختش چیز دیگه ای بوده ( پخش موزیک با امکانات بالا مثل Earphone مناسب - 8 گیگ حافظه - باتری قوی - پلیر مناسب ) دوربین 3.2 ش هم کار راه انداز هست ولی نبود فلش و AF برای بعضی مشکل ساز هست, در حال که 2 مورد دیگه اسمارت هایی هستن با قابلیت هایی مناسب, اگر با N82 مشکلی نداری گزینه مناسبی هست به جای N85 ( مشخصا قیمت خیلی بهتری هم داره ) طی مدتی که استفاده میکردم 2 مورد نسبتا اذیت میکرد : یکی کیپد باریک و دیگری اسپیکر ضعیف
در مورد N78 یه سر به " تاپیکش " بزن, چند نفر این گوشی رو دارن و میتونن راهنمایی بکنن, نسبت به قیمتش واقعا میرزه فقط کیپدش کمی باریک هست و از این نظر خیلی عادت به کار باهاش رو ندارن

مرسی علیرضا جان.

اون لینکی که دادید رو نگاه کردم.(اولی). درمورد مطلوبیت بیشتر رو تعداد طرفدار تکیه کرده بود که بنابراین گوشی های جدید توش زیاد نبود... مثلا N70 سومی بود...

N82 رو هم که شما مواردی رو که به عنوان معایبش ذکر کردید مهمن...

فکر کنم باید بازم بگردم پس... البته من خیلی حساسیتی رو مارک نوکیا ندارم.... اگه از مارک های دیگه هم به نظرتون چیز جالبی میاد ممنون می شم بگید.

بازم ممنون.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

من به احتمال زیاد یه بودجه بهتر دستم میرسه و میخواستم نظرتون رو راجع به Innov از سامسونگ بدونم
yes.gif

توی همون حدود چی دیگه پیشنهاد میکنید؟که هم خوشگل باشه هم دوربین قوی داشته باشه

ممنون
rainbowsmall.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
من به احتمال زیاد یه بودجه بهتر دستم میرسه و میخواستم نظرتون رو راجع به Innov از سامسونگ بدونم
yes.gif

توی همون حدود چی دیگه پیشنهاد میکنید؟که هم خوشگل باشه هم دوربین قوی داشته باشه
ممنون
rainbowsmall.gif

پس به طور کلی دنبال یه Camera Phone قدرتمند هستین, جنگ 8 مگاپیکسلی ها فعلا ( در بازار داخلی ) به نوعی بین همین گوشی, C905 سونی اریکسون و M8810 سامسونگ هست. عملا ( و همچنین روی کاغذ i8510 گزینه برتری هست ) در سایت " DailySE " میتونید یه مقایسه دوربینی رو از این گوشی و C905 ببینید. مشخصات پایه مثل صفحه نمایش/سیستم عامل/حافظه هم که مشخص هست. البته C905 فلش زنون داره که اون نداره ولی به نظرم ( باز بسته به استفاده هرکسی داره ) میشه از این مورد در برابر سایر قابلیت های i8510 گذشت.
در مورد i8510 که گفتین " این تاپیک " رو هم بخونین و در مورد C905 هم " اینجا "
همچنین برای دیدن نمونه عکس های گرفته شده با این 2 جدای سایت GSMArena در گوگل هم به نتیجه میرسین.
اما بین 5 مگاپیکسلی ها ( حالا این اعداد 8/5/3.2 گاهی هم فقط بازی روی کاغذ هستند, در عمل باید دید که چه میکنن ) هم گزینه های بسیار خوبی پیدا میشه, از 6220 نوکیا و KC550 ال جی که فقط 225.000 قیمت دارن تا i900 سامسونگ که این چند ماه حسابی ( فوق العاده حسابی!! ) در بازار داخلی طرفدار پیدا کرده

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    54.6 KB · نمایش ها: 2

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
پس به طور کلی دنبال یه Camera Phone قدرتمند هستین, جنگ 8 مگاپیکسلی ها فعلا ( در بازار داخلی ) به نوعی بین همین گوشی, C905 سونی اریکسون و M8810 سامسونگ هست. عملا ( و همچنین روی کاغذ i8510 گزینه برتری هست ) در سایت " DailySE " میتونید یه مقایسه دوربینی رو از این گوشی و C905 ببینید. مشخصات پایه مثل صفحه نمایش/سیستم عامل/حافظه هم که مشخص هست. البته C905 فلش زنون داره که اون نداره ولی به نظرم ( باز بسته به استفاده هرکسی داره ) میشه از این مورد در برابر سایر قابلیت های i8510 گذشت.
در مورد i8510 که گفتین " این تاپیک " رو هم بخونین و در مورد C905 هم " اینجا "
همچنین برای دیدن نمونه عکس های گرفته شده با این 2 جدای سایت GSMArena در گوگل هم به نتیجه میرسین.
اما بین 5 مگاپیکسلی ها ( حالا این اعداد 8/5/3.2 گاهی هم فقط بازی روی کاغذ هستند, در عمل باید دید که چه میکنن ) هم گزینه های بسیار خوبی پیدا میشه, از 6220 نوکیا و KC550 ال جی که فقط 225.000 قیمت دارن تا i900 سامسونگ که این چند ماه حسابی ( فوق العاده حسابی!! ) در بازار داخلی طرفدار پیدا کرده

سلام علیرضا خان

ممنون از راهنماییتون!!عالی بود!
starsprinkl.gif

یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که آیا واقعا 8 با 5 فرقی نداره؟؟
eggheadsmile.gif

من مدل ال جی ای که معرفی کردید رو دیدم!اما هیچ وقت جرات نکردم طرف اینجور برند ها برم!!چطوریه؟قابل اطمینان هستند؟تصویر سامسونگ یا ال جی!!؟ F480 طلایی هم به عنوان 5 مگا دوست داشتم

درضمن...من دوست داشتم گوشی با قدرت و امکانات Innov بود اما تاچ!خوب فکر میکنم راحتتر میشد باحاش کارکرد!(حالا تا نظر صاحب نظران چی باشه)

یه سوال دیگه هم دارم...ماجرای فیلمبرداری این ها چی هست؟پیکسل پیکسل میشه؟میشه راهنمایی کنید؟:blush:

پ.ن:میشه به بررسی تخضصی های سایت هایی مثل جی اس ام اعتماد کرد؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام علیرضا خان
ممنون از راهنماییتون!!عالی بود!
starsprinkl.gif

یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که آیا واقعا 8 با 5 فرقی نداره؟؟
eggheadsmile.gif

من مدل ال جی ای که معرفی کردید رو دیدم!اما هیچ وقت جرات نکردم طرف اینجور برند ها برم!!چطوریه؟قابل اطمینان هستند؟تصویر سامسونگ یا ال جی!!؟ F480 طلایی هم به عنوان 5 مگا دوست داشتم
درضمن...من دوست داشتم گوشی با قدرت و امکانات Innov بود اما تاچ!خوب فکر میکنم راحتتر میشد باحاش کارکرد!(حالا تا نظر صاحب نظران چی باشه)
یه سوال دیگه هم دارم...ماجرای فیلمبرداری این ها چی هست؟پیکسل پیکسل میشه؟میشه راهنمایی کنید؟:blush:
پ.ن:میشه به بررسی تخضصی های سایت هایی مثل جی اس ام اعتماد کرد؟

اون مدل ال جی رو فقط مثال زدم ( از نظر قیمت )
اینکه 5 با 8 فرقی داره/نداره بستگی به گوشی مورد نظر داره. مثلا N80. من دوربین K750 رو واقعا بیشتر میپسندم. با اینکه روی کاغذ اون 3.2 هست و دومی 2 مگاپیکسل. شرایط مختلفی ( مثل لنز ) رو میشه در نظر گرفت. کلا من به عکاسی وارد نیستم ولی یه بحث همیشگی = " خرید موبایل+دوربین یا خرید Camera Phone " بوده که این هم باز برمیگرده به شخص. خود من هنوز با همین PowerShot A400 ای که الان اگر آکبندش پیدا بشه شاید 100.000 هم قیمت نداشته باشه کارم راه میفته . از هر نظر نیازی به تهیه دوربین جدید نمیبینم. با N82/T650 هم عکس های خوبی میتونم بگیرم در نتیجه پول پای دوربین نمیدم. حالا یک وقت هست کسی دنبال شیوه/سبک دیگه ای در عکاسی هست ( که من وارد نیستم و بخش عکاسی مناسب تر هست برای پیگیری ) که اون قضیه اش فرق میکنه. در مورد سایت جی اس ام اگر منظورتون GSM.Ir هست که به نظر میرسه مشکلی نداره و به هر حال مطالب بسیاری -احتمالا- ترجمه باشه و البته اکثر این سایت ها به حالت معرفی می نویسن. یعنی بررسی روی امکانات کلی ( امکانات روی کاغذ )
فیلم برداری اینها رو دقیقا با مگاپیکسل ( دوربین ) نمیشه تعریف کرد, یعنی مثلا C905 که 8 مگاپیکسل هست لزوما فیلمبرداری بهتری نسبت به یه گوشی 5 مگاپیکسلی نداره. فریم/سایز!/فرمت و غیره رو هم میشه دخیل دونست. در این مورد " اینجا " رو هم نگاه کنید
در مورد صفحه لمسی هم یجورایی سلیقه ای هست. من خیلی هارو میشناسم که اصلا با صفحه لمسی مشکل دارن! یعنی دنبال گوشی با امکانات خوب +بدون صفحه لمسی هستن. روی i900 هم نظر داشته باشین
حالا دوستان راهنمایی دقیق تری میکنن

بالا