farhad1234
Registered User
- نوشتهها
- 353
- لایکها
- 1
بترتیبشما از لحظ که حساب کنی جی 2 برتر است ، شما بگین چه فاکتور هایی برات مهمه تا من برات کامل توضیح بدم
1. لگ نداشته باشه
برای وب گردی
باتری
دوربین
نرم افزار
بترتیبشما از لحظ که حساب کنی جی 2 برتر است ، شما بگین چه فاکتور هایی برات مهمه تا من برات کامل توضیح بدم
اگه از لحظ باتري مد نظرت هست ، اين سه تا عكس را ببين ، ميزان نگه داشتن شارژ براي كداميك را به طور دقيق نشان داده
![]()
![]()
![]()
اگه سرعت دستگاه مد نظرت هست ، این لینک رو ببین ، برای سرعت دستگاه طبق آزمون بنچمارک امتیاز داده
LG G2 benchmarks are done, check it how it stacks against the Sony Xperia Z Ultra - GSMArena Blog
در مورد دوربین هم که توی پست قبلی برات توضیح دادم
اگه بازهم سوالی برات باقیست ، بگو تا بیشتر توضیح بدم
داداش خیلی ممنون
خیلی لطف کردی
در آخر ب نظرتون کدوم رنگش خشکلتره/؟
نظر خودن سفیده
به نظر من از خوب به بد:دوستان بین این 3تا گوشی موندم
htc 1
s4
G2
نظر خودم جی 2 هست
یکی یه راهنمایی درست حسابی بکنه
میخوام برم بخرم.........
ممنون
سلام.دوستان ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه اكسپريا زد بخرم يا اس 4؟ ميخام از لحاظ خوش دستي و دوربين و باطري و اينكه هنگ نكنه خوب باشه.
نسبت امکانات به قیمتش کمه و ارزش خرید نداره به نظر مننسبت به قیمتش؟
یا امکاناتش
ممنون
واقعا خوبه
داداش اینو بگیر از اپسا موبایلدوستان ميتونيد يك راهنمايي بهم بكنيد؟ من تا يكي دو ماه ديگه (يعني تا آخر آذر ) يك گوشي بخرم كه بيشتر نظرم رو اس 4 يا نوت 3 هست . و همچنين نميخام 2 تومن هم پول واسه گوشي بدم.تا 1700 يا نهايت 1800 هرچي كمتر بشه خب بهتره. به نظرتون تا اونموقع نوت 3 قيمتش مياد پايين؟و اينكه الان ي دست دوم نوت 3 همين فروم ديدم قيمتش 1800 هست به نظرتون دست دوم رو بخرم يا صبر كنم همون يك ماه ديگه نو بخرم؟به نظرتون ميارزه صبركنم يا نه همون دست دوم رو بگيرم اگه قراره نوت 3 اون زمان هم قيمتش بالا باشه؟حدودا چقد افت قيمت داره به نظرتون؟
داداش اینو بگیر از اپسا موبایل
Samsung Galaxy Note 3 N9005 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل سامسونگ گلکسی نوت 3 ان 9005 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
بهتره از 9000
نوت3 خیلی بهتر از اس4 هست.به نکسوز5 هم میشه فکر کرد به نظرم از نوت3 بهتره.
احتمالا تا 2 ماه دیگه 1850 بشه.به نظرتون صبر كنم تا يكي دو ماه ديگه قيمتش چقدر افت ميكنه؟چون بيشتر از 1800 نميتونم.به نظرتون ارزش داره دست دوم بخرم يا صبر كنم شايد قيمتش اومد پايين نو بخرم؟الان ي دست دو 1750 پيدا كردم .به نظرتون بگيرم؟
مرسي .ايشاله كه تا دوماه ديگه قيمت 9005 هم متعادلتر ميشهاحتمالا تا 2 ماه دیگه 1850 بشه.
به نظر من نو بخرید.و ترجیحا مدل 9005
آره احتمالا ارزونتر یا هم قیمت 9000 بشه چون 9505 و 9500 هم همین اتفاق افتادمرسي .ايشاله كه تا دوماه ديگه قيمت 9005 هم متعادلتر ميشه