Hrithik
Registered User
1-زد یا زد ال
2-اپتیموس جی
ساير اساتيد نظري ندارند ؟
1-زد یا زد ال
2-اپتیموس جی
Motorola RAZRساير اساتيد نظري ندارند ؟
مسلما اس4 چون اندرویده.وتو اندروید بهترین انتخاب اس4 هست.سلام دوستان
بین s4 و iiphone 5 موندم
کدومش؟؟؟
بعد 9500 با 9505
چه فرقی دارند؟؟
ممنون
سلام دوستان و اساتيد
تا 1.5 چي پيشنهاد ميدين ؟
الان كه قيمتا اومده پايين خودم قصد خريد نوت 2 رو دارم
شما چي پيشنهاد ميدين ؟
بهتره اول نیازهاتون را بگید.هردو از لحاظ برنامه و بازی غنی هستند ولی خوب اندروید برنامه فارسی بیشتر داره.پیشنهاد من اندرویده-نیازهاتون را بگید تا بهتر راهنمایی کنیمبا سلام
دوستان بنده برای خرید گوشی بین آیفون 4اس و یکی از مدلهای سامسونگ مثل اس 4 یا یه چیزی تو همین مایه ها موندم
خودم می خواستم اپل بگیرم اما یکی از دوستام گفت اونقدرهایی براش نرم افزار و بازی و .... نیست ولی سامسونگ با سیستم عامل آندروید تو بازی و نرم افزار براش ته وجود نداره
دوستان اگه راهنمایی کنن که کدوم یکی رو انتخاب کنم و دلیل قانع کننده برام بیارن ممنون میشم
تو همین مایه قیمت باشه مثلاً حدود 1.500.000 تا 1.700.000
فقط اپل یا سامسونگ یا هر گوشی دیگه که دوستان صلاح میدونن با توجه به اینکه بنده خیلی از لحاظ اینکه نرم افزار براش کافی باشه و راحت پیدا بشه خیلی تاکید دارم
مرسی
فکر می کنم نیازهامو گفتمبهتره اول نیازهاتون را بگید.هردو از لحاظ برنامه و بازی غنی هستند ولی خوب اندروید برنامه فارسی بیشتر داره.پیشنهاد من اندرویده-نیازهاتون را بگید تا بهتر راهنمایی کنیم
اگه قیمت محدودیتی نداره:i9505فکر می کنم نیازهامو گفتم
از نظر نرم افزارپذیری در حد خوب و قابل قبولی باشه
من می خوام بدونم برای iOS به اندازه آندروید برنامه و بازی هست و راحت میشه پیداشون کرد یا خیر. فارسی و انگلیسی بودنش مهم نیست فقط کافی و در دسترس باشه
اندازه کمی برام مهمه که بشه به عنوان گوشی ازش استفاده کرد نه تبلت و نسبت به پولی که میدم راضیم کنه
ممنوناگه قیمت محدودیتی نداره:i9505
تا1500:اکسپریا زد ال
تا1200:اکسپریا اس پی
تا1000:اکسپریا تی
تا800:اکسپریا ال
اینا ارزش خرید بالایی دارند.
شما اگه فقط برا نصب برنامه و بازی میخواید و خیلی کارای دیگه هواوی جی 510 و ایس2 کاملا راضیتون میکنند از هر نظر ولی خوب بیشتر میخواید هزینه کنید اینا ارزش خرید دارند.
ممنون
با توضیحات شما باید برم سراغ آندروید
اما نظرتون رو راجع به 4اس ندادید؟
دوست من، منظورم آیفون 4اس بوداس4 = بهترین گوشی اندروید ی حال حاضر
گوشی بسیار خوبیه
قیمتش از بودجتون بیشتره حدودای 1900
نظر من اینه که برید سمت اندروید چون اندروید بهتره.برا همین حرفی از 4اس نزدمممنون
با توضیحات شما باید برم سراغ آندروید
اما نظرتون رو راجع به 4اس ندادید؟
100درصد اندروید بهتره.پس لومیا خط میخوره.من بودم اکسپریا زد ال برمیداشتم یا اس پی به جای نکسوز4.سلام
من بین 920 NOKIA LUMIA با LG Nexus 4 گیر کردم . قیمتاش تقریبا یکیه . میشه یه راهنمایی بکنید بگین کودوم بیشتر با توجه به قیمت می ارزه؟
xperia spسلام دوستان.یک گوشی عالی می خواهم برای بازی و نرم افزار و قیمتشم از 1550000بالا نره