• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

sahoo

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دوستان
بین s4 و iiphone 5 موندم

کدومش؟؟؟
بعد 9500 با 9505
چه فرقی دارند؟؟

ممنون

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام دوستان
بین s4 و iiphone 5 موندم

کدومش؟؟؟
بعد 9500 با 9505
چه فرقی دارند؟؟

ممنون
مسلما اس4 چون اندرویده.وتو اندروید بهترین انتخاب اس4 هست.
نسخه9505بهتره.تقفاوت زیادی ندارند.برتری های9505: 9505 کمتر گرم میشه-کمتر لگ داره-بهینه تره-بهتر باتری نگه میداره-از شبکه مخابراتی 4g و lte پشتیبانی میکنه-پشتیبانی بهتری ازش میشه-بازیا چیپش رو بهتر پشتیبانی میکنند و...
درکل 9505خیلی بهتره ولی ارزونتره.چون بعضیا فکر میکنند8هسته 9500دریک زمان فعاله که اینطور نیست-
نیازهاتون را بگید شاید یه گوشی مثل اس پی یا اکسپریا ال هم راحت کارتون را راه بندازه و نیاز به این همه هزینه نباشه-بازی ای نیست تا10سال دیگه که اس پی و ال اونا رو نتونند اجرا بکنن.

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان و اساتيد
تا 1.5 چي پيشنهاد ميدين ؟
الان كه قيمتا اومده پايين خودم قصد خريد نوت 2 رو دارم
شما چي پيشنهاد ميدين ؟

تو رنج پول شما به نظرم نوت 2 بهترینه

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
با سلام
دوستان بنده برای خرید گوشی بین آیفون 4اس و یکی از مدلهای سامسونگ مثل اس 4 یا یه چیزی تو همین مایه ها موندم
خودم می خواستم اپل بگیرم اما یکی از دوستام گفت اونقدرهایی براش نرم افزار و بازی و .... نیست ولی سامسونگ با سیستم عامل آندروید تو بازی و نرم افزار براش ته وجود نداره
دوستان اگه راهنمایی کنن که کدوم یکی رو انتخاب کنم و دلیل قانع کننده برام بیارن ممنون میشم
تو همین مایه قیمت باشه مثلاً حدود 1.500.000 تا 1.700.000
فقط اپل یا سامسونگ یا هر گوشی دیگه که دوستان صلاح میدونن با توجه به اینکه بنده خیلی از لحاظ اینکه نرم افزار براش کافی باشه و راحت پیدا بشه خیلی تاکید دارم
مرسی

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با سلام
دوستان بنده برای خرید گوشی بین آیفون 4اس و یکی از مدلهای سامسونگ مثل اس 4 یا یه چیزی تو همین مایه ها موندم
خودم می خواستم اپل بگیرم اما یکی از دوستام گفت اونقدرهایی براش نرم افزار و بازی و .... نیست ولی سامسونگ با سیستم عامل آندروید تو بازی و نرم افزار براش ته وجود نداره
دوستان اگه راهنمایی کنن که کدوم یکی رو انتخاب کنم و دلیل قانع کننده برام بیارن ممنون میشم
تو همین مایه قیمت باشه مثلاً حدود 1.500.000 تا 1.700.000
فقط اپل یا سامسونگ یا هر گوشی دیگه که دوستان صلاح میدونن با توجه به اینکه بنده خیلی از لحاظ اینکه نرم افزار براش کافی باشه و راحت پیدا بشه خیلی تاکید دارم
مرسی
بهتره اول نیازهاتون را بگید.هردو از لحاظ برنامه و بازی غنی هستند ولی خوب اندروید برنامه فارسی بیشتر داره.پیشنهاد من اندرویده-نیازهاتون را بگید تا بهتر راهنمایی کنیم

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
بهتره اول نیازهاتون را بگید.هردو از لحاظ برنامه و بازی غنی هستند ولی خوب اندروید برنامه فارسی بیشتر داره.پیشنهاد من اندرویده-نیازهاتون را بگید تا بهتر راهنمایی کنیم
فکر می کنم نیازهامو گفتم
از نظر نرم افزارپذیری در حد خوب و قابل قبولی باشه
من می خوام بدونم برای iOS به اندازه آندروید برنامه و بازی هست و راحت میشه پیداشون کرد یا خیر. فارسی و انگلیسی بودنش مهم نیست فقط کافی و در دسترس باشه
اندازه کمی برام مهمه که بشه به عنوان گوشی ازش استفاده کرد نه تبلت و نسبت به پولی که میدم راضیم کنه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فکر می کنم نیازهامو گفتم
از نظر نرم افزارپذیری در حد خوب و قابل قبولی باشه
من می خوام بدونم برای iOS به اندازه آندروید برنامه و بازی هست و راحت میشه پیداشون کرد یا خیر. فارسی و انگلیسی بودنش مهم نیست فقط کافی و در دسترس باشه
اندازه کمی برام مهمه که بشه به عنوان گوشی ازش استفاده کرد نه تبلت و نسبت به پولی که میدم راضیم کنه
اگه قیمت محدودیتی نداره:i9505
تا1500:اکسپریا زد ال
تا1200:اکسپریا اس پی
تا1000:اکسپریا تی
تا800:اکسپریا ال
اینا ارزش خرید بالایی دارند.
شما اگه فقط برا نصب برنامه و بازی میخواید و خیلی کارای دیگه هواوی جی 510 و ایس2 کاملا راضیتون میکنند از هر نظر ولی خوب بیشتر میخواید هزینه کنید اینا ارزش خرید دارند.

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
اگه قیمت محدودیتی نداره:i9505
تا1500:اکسپریا زد ال
تا1200:اکسپریا اس پی
تا1000:اکسپریا تی
تا800:اکسپریا ال
اینا ارزش خرید بالایی دارند.
شما اگه فقط برا نصب برنامه و بازی میخواید و خیلی کارای دیگه هواوی جی 510 و ایس2 کاملا راضیتون میکنند از هر نظر ولی خوب بیشتر میخواید هزینه کنید اینا ارزش خرید دارند.
ممنون
با توضیحات شما باید برم سراغ آندروید
اما نظرتون رو راجع به 4اس ندادید؟

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون
با توضیحات شما باید برم سراغ آندروید
اما نظرتون رو راجع به 4اس ندادید؟

اس4 = بهترین گوشی اندروید ی حال حاضر
گوشی بسیار خوبیه
قیمتش از بودجتون بیشتره حدودای 1900

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

amir30b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بین 920 NOKIA LUMIA با LG Nexus 4 گیر کردم . قیمتاش تقریبا یکیه . میشه یه راهنمایی بکنید بگین کودوم بیشتر با توجه به قیمت می ارزه؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام
من بین 920 NOKIA LUMIA با LG Nexus 4 گیر کردم . قیمتاش تقریبا یکیه . میشه یه راهنمایی بکنید بگین کودوم بیشتر با توجه به قیمت می ارزه؟
100درصد اندروید بهتره.پس لومیا خط میخوره.من بودم اکسپریا زد ال برمیداشتم یا اس پی به جای نکسوز4.
یا 2-3ماهی صبر میکردم برا نکسوز 5 که نسبت به قیمت300دلاریش فوق العادست. تقریبا هم قدرت اس4 نسخه9505 هست
بین این3گزینه ترجیح میدم صبر کنم برا نکسوز5

hazhirmahmodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.یک گوشی عالی می خواهم برای بازی و نرم افزار و قیمتشم از 1550000بالا نره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
بغیر از زد کدوم گوشی های سونی ضد ابند؟

بالا