• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

alireza-m-2014

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من بین گوشی iPhone 6sوGalaxy S7 edge نمی دونم کدوم انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
سلام
من بین گوشی iPhone 6sوGalaxy S7 edge نمی دونم کدوم انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید

با سلام و ارادت
ایفون 6 اس
S7 EDGE

ببینید بحث بین اندروید و ای او اس یک بحث قدیمی است شما با اندروید کاربری راحت تری خواهید داشت و انتقال دیتا برای کاربر معمولی راحت تر خواهد بود
اگر کاربر کمی حرفه ای تری هستید با ایفون و امکانات ان بیشتر لذت خواهید برد اما اگر کاربر معمولی تری هستید اس 7 را بگیرید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من دنبال یه گوشی دو سیم کارت که کیفیت دوربین خوبی داشته باشه و همچنین سخت افزار خوب و همین طور مادون قرمز داشته باشه و 4جی باشه هستم
فقط تو این بین تو گوشی های موجود محصولات شیائومی رو پیدا کردم mi5 , redmi
و ال جی جی 5 که شیائومی رو از لحاظ تعمیرات و امکانات نگرانم و جی 5 هم پشت سرش حرف و حدیث زیاده
ال جی جی 4 هم هست که امکاناتی رو که می خوام داره البته شنیدم که باتریش ضعیفه اما الان قیمتش خوب شده و من
همراه خودم پاور بانک دارم و خیلی بابت باتری نگران نیستم
کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

Last edited:

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
با سلام و احترام
به نظر بنده انتخاب برند با پشتیبانی قوی تر و اینده روشن تر در دراز مدت مناسب تر می تواند باشد.
بنده در این رنج Samsung Galaxy S6 یا ارزانتر Samsung Galaxy A5 2016 را پیشنهاد دارم.

mohammad000000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درود
میخوام یه نوت 4 سامسونگ بگیرم. ولی یکی از آشناها که خودش اپل داره گفت اصلا خرید گوشی اندروید حروم کردنه میگه هر اپلی بخری بهتر از اینه که اندروید بخری. نظر شما چیه؟
کدوم رو بخرم؟
اگر پولش رو داری آیفون بخری خیلی بهتره

mohammad000000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درود
میخوام یه نوت 4 سامسونگ بگیرم. ولی یکی از آشناها که خودش اپل داره گفت اصلا خرید گوشی اندروید حروم کردنه میگه هر اپلی بخری بهتر از اینه که اندروید بخری. نظر شما چیه؟
کدوم رو بخرم؟
اگر پولش رو داری آیفون بخری خیلی بهتره

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
با سلام
Samsung Galaxy Note 4 در این تاریخی که این پست گذاشته می شود دیگر ارزش ندارد برای خرید چرا که مدت هاست Note 5 در بازار است و نوت 6 هم در راه است.
بحث ایفون و اندروید یک بحث همیشگی است که کاربری ان کاملا به توانمندی های شخصی و نوع کاربری بستگی دارد. شما ممکن است ایفون بخرید و نتوانید از تمام امکانات ان استفاده کنید.
به نظر من اگر کاربر معمولی هستید و خیلی زمان کنکاش و کاربری تخصصی ندارید آندروید برای شما مناسب تر است و اگر حتما نوت می خواهید. Note 5 را پیشنهاد می کنم.

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
من دنبال یه گوشی دو سیم کارت که کیفیت دوربین خوبی داشته باشه و همچنین سخت افزار خوب و همین طور مادون قرمز داشته باشه و 4جی باشه هستم
فقط تو این بین تو گوشی های موجود محصولات شیائومی رو پیدا کردم mi5 , redmi
و ال جی جی 5 که شیائومی رو از لحاظ تعمیرات و امکانات نگرانم و جی 5 هم پشت سرش حرف و حدیث زیاده
ال جی جی 4 هم هست که امکاناتی رو که می خوام داره البته شنیدم که باتریش ضعیفه اما الان قیمتش خوب شده و من
همراه خودم پاور بانک دارم و خیلی بابت باتری نگران نیستم
کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
اگر کیفیت دوربین براتون مهمهه سمت mi نرید که کلا جالب نیست از لحاظ دوربین و یکسری مشکلاتم با ussd داره تو ایران که کلا دردسره گرفتنش
اما جی 4 و 5 ,هر دو گوشی های خیلی خوبی هستند و از لحاظ عکس برداری هر دو عالین فقط بر میگرده به بودجه شما که کدومو انتخاب کنید به شایعات زیاد توجه نکنید اصولا سایتایی که نقد میکنن دنبال یه مشکل کوچیکن که بزرگش کنند به این چیزا توجه نکنید فقط حتما هر دو گوشیو با گارانتی تهیه کنید

shayan4540

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان بار جدید رسید بیاین کانال و گروه
لینک کانال ما روزانه قیمت جدید کالا ها و عکس محصولات و کد های تخفیف دوره ای ما قرار میگیرد
https://telegram.me/weststoreir
موجودی همیشه انبار و عکس ها همگی داخل کانال قرار میگیرد.
لینک گروه ما:
https://telegram.me/joinchat/BS4Bjj1PgRt-r1_UoAsXaQ
گروه در رابطه با موبایل های شیائومی و میزو وletvو... کلا برند های کمیاب کشور چین است.

توجه ⚠️ ..................................................⚠️توجه
با رسیدن افراد داخل کانال به 700 نفر تخفیفات ویژه ای داخل سایت قرار داده میشود به صورت کد تخفیف برای شما عزیزان لطفا کمک کنید که به عدد بالا برسیم تا از تخفیفات ویژه ما بهره مند شوید.
عضو بشید تا از لوازم جانبی خاص و لوکس ما بهره مند شوید.
با تشکر.

shayan4540

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان بار جدید رسید بیاین کانال و گروه
لینک کانال ما روزانه قیمت جدید کالا ها و عکس محصولات و کد های تخفیف دوره ای ما قرار میگیرد
https://telegram.me/weststoreir
موجودی همیشه انبار و عکس ها همگی داخل کانال قرار میگیرد.
لینک گروه ما:
https://telegram.me/joinchat/BS4Bjj1PgRt-r1_UoAsXaQ
گروه در رابطه با موبایل های شیائومی و میزو وletvو... کلا برند های کمیاب کشور چین است.

توجه ⚠️ ..................................................⚠️توجه
با رسیدن افراد داخل کانال به 700 نفر تخفیفات ویژه ای داخل سایت قرار داده میشود به صورت کد تخفیف برای شما عزیزان لطفا کمک کنید که به عدد بالا برسیم تا از تخفیفات ویژه ما بهره مند شوید.
عضو بشید تا از لوازم جانبی خاص و لوکس ما بهره مند شوید.
با تشکر.

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام خدمت همگی
سقف بودجه 1.5 ملیون با این خصوصیات
بروز ترین نرم افزار و سخت افزار / سرعت بالا و کیفیت عالی دوربین و بدنه / زیاد مسافرت میرم و عکس میگیرم و تماس دارم و گاها هم گوشی از دستم میفته
نظر خودم بین دو برند شیائومی mi5 و هوای p9 مردد هستم / البته شیائومی یه مقدار بد گیر میاد
ممنون میشم راهنمایی کنید

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
بنظرتون تو گوشی هایی که بزودی میان و بهترین گوشی های فعلی بازار کدومشون دوربین جلوی بهتری داره؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
آقا One X 3 plus رو ببین. برند چینی هست. مثل میزو و شیائومی . من دارم. خیلی راضیم ! 1500

amir1378

Registered User
لایک‌ها
111
سلام من شدیدا بین دو گوشی P9 هوآوی و LG V10 موندم
کدوم بهتره ؟!!

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
بنده Huawei را در بازار فعال تر و قوی تر می بینم
فروش خوبی را هم HUAWEI P9 داشته است.

javad1220

Registered User
لایک‌ها
20
با عرض سلام
من می خواستم ببینم بین این گوشی ها به ترتیب کدامیک قویتر و ضعیفتر هستش البته برای بازی و کارهای سنگین
Xperia Z3 Plus (Z4)
Xiaomi MI5 Pro
Xiaomi Mi 5s
Xiaomi Mi 5
با تشکر فراوان

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
با عرض سلام
من می خواستم ببینم بین این گوشی ها به ترتیب کدامیک قویتر و ضعیفتر هستش البته برای بازی و کارهای سنگین
Xperia Z3 Plus (Z4)
Xiaomi MI5 Pro
Xiaomi Mi 5s
Xiaomi Mi 5
با تشکر فراوان

دلیل علاقه شما به این برند Xiaomi را نمیدانم ولی با در نظر گرفتن پردازنده + رم + کارایی مناسب باتری که مهم است مدل Mi 5s Plus بهترین گزینه برای شماست
گوشی سونی Xperia Z4 پیشنهاد بسیار خوبیست مخصوصا استفاده از پردازنده باکیفیت اما متاسفانه باتری ضعیفی دارد که اگر شما خیلی به این گوشی فشار وارد نکنید خرید آن پیشنهاد میشود

Last edited:
بالا