حالا آیفون که هنوز ریلیز نشده بیاد هم قیمتش بالای 700 تومنهبگو از خارج یه I-PHONE بیارن برات همین قیمتها هم هست
یکیم برا من بیارن:blush:
حالا آیفون که هنوز ریلیز نشده بیاد هم قیمتش بالای 700 تومنهبگو از خارج یه I-PHONE بیارن برات همین قیمتها هم هست
یکیم برا من بیارن:blush:
حالا آیفون که هنوز ریلیز نشده بیاد هم قیمتش بالای 700 تومنه
منم یه گوشی میخوام حدود 500 تومن.
کیفیت صداش مهمه برام.
و دوست دارم ال سی دی بزرگ و باکیفیتی داشته باشه
دوربین زیاد مهم نیست اما اگه داشته باشه بهتره.
یا صفحه کلید کامل یا تاچ اسکرین باشه.
البته به جز پی 990
تو اخبار خوندم فردا خارج از کشور ما این گوشیو برا فروش میذارن . احتمال هم دادن 2 روز اول 200000 تا فروش کنه
قیمتشم 500 دلار به بالا اعلام شده
اگه یه سری به اینجا بزنی و پست شماره 58 رو بخونی دیگه بی خیال اپل و اون گوشی بی مصرفش میشی
http://forum.persiantools.com/t65490-page4.html
منم یه گوشی میخوام حدود 500 تومن.
کیفیت صداش مهمه برام.
و دوست دارم ال سی دی بزرگ و باکیفیتی داشته باشه
دوربین زیاد مهم نیست اما اگه داشته باشه بهتره.
یا صفحه کلید کامل یا تاچ اسکرین باشه.
البته به جز پی 990
در مرحله اول با PPC چطوری !؟ کلا Qtek S200 میتونه يک گزينه مناسب باشه با توجه بسيستم عامل 'ش ( ويندوز موبايل ) و دوربين 2 مگاپيکسل ( بدون فلش و AF ) و وای فای و صفحه لمسی و با کيفيت
فقط در مورد صدا 'ش ( مثل اکثر PPC ها ) راضی'ت نمیکنه![]()
علتی که P990 رو نمیخوای چيه!؟ بين سری E نوکيا گوشيهای با صفحه نمايش با کيفيت و کيبورد کامل هم میتونی مواردی رو پيدا کنی![]()
![]()
تا حالا PPC نداشتم و خیلی دوست دارم داشته باشم. منتها فکر میکنم توی این قیمت ها چیز خوبی گیرم نیاد.
ازون طرف هم دوست دارم کیفیت تصویر و صدای گوشی بالا باشه. یه جورایی بشه به عنوان MP3 Player یا Mp4 ازش استفاده کرد.
مشخصاتش رو دیدم. قیافه ش هم خوبه. قیمتش چنده اونوقت؟
یعنی به w950 یا سری ای مثلا ارجحیت داره؟
کلا ازینکه سیستم عاملش WM5 و کلی نرم افزار مختلف داره خوشم میاد
راستش من قبلا P910 داشتم که خب بعد از اینکه سیم کارت رو فروختم اونو گذاشتم کنار. الآن هم یکی دوماهی هست که بابام P990 خریده و باهاش کار کردم. مثل P910 نیست. از همه بیشتر سرعتش پایینش رو اعصابمه.
بعدشم گوشی ایه که خیلی زیاد شده. و خب. خیلی دوست ندارم.
البته اگه گوشی بهتری گیرم نیاد همون p990 رو میخرم چون از سری p کلا خوشم میاد.
اتفاقا از E62 نوکیا هم خوشم اومده. البته E61i هنوز به بازار نیومده فکر کنم؟
منتها دقیق نمی دونم چه قابلیت هایی داره. مثلا کیفیت صداش چطوره. یا اصلا سیستم عاملش چی هست. نرم افزاراش هست؟ و چیزایی ازین دست. اگه لطف کنی و اطلاعاتی در موردش بدی ممنون میشم. منظورم اطلاعات سخت افزاری و اینا نیست. همه ش رو توی سایت نوکیا دیدم. بیشتر میخوام در موردش قضاوت بشه یا مقایسه کنید با گوشی ها دیگه. مثل پی 990.
ام 600 هم که بیخیال. پی 990 خیلی بهتر از ام 600ه
ام 600 هم که بیخیال. پی 990 خیلی بهتر از ام 600ه
خب به نظرم باید به PPC فکر کنم چون توی اسمارت فونها دیگه بهتر از پی 990 فک نکنم باشه.در مورد PPC به نظر'م تجربه بدی نمیتونه باشه
روی کيفيت تصوير PPC | S200 شک نکن ولی اسپيکر'ش ( صدا ) آنچنان قوی نيست
در مورد گزينه ها ( PPC ها ) يی که تا 500.000 میتونی تهيه کنی :
1: Qtek S200
2: Qtek 9100
3: Hyundai A200
اولی و دومی CPU 'شون 200 مگاهرتز هست و سومی 520 // به طور کلی S200 يک گزينه استاندارد هست که دوربين 2 مگاپيکسل - وای فای - صفحه شفاف - سازگاری مناسب با WM 05 از نکات قابل توجه'ش هست و 2 ایراد اساسی داره :
1: CPU ضعيف ، به طور کلی CPU ای که S200 داره توانايی اجرای راحت و مناسب بازی های سنگين رو نداره ( يعنی دچار لگ/کندی میشه ) و در Load کردن برنامه های سنگين هم ضعيف هست ، هرچند برای شروع کار ( شروع کار با ويندوز موبايل ) به نظرم بهترين گزينه هست با توجه به امکاناتی که داره
2: اسپيکر ضعيف ، از نظر سخت افزاری هم اسپيکر'ش ضعیف هست و قطعه ای به نام بازر داره که به راحتی میسوزه
قيمت'ش رو میتونی از فروشگاه رمضانی در جمهوری پاساژ Aladdin بگيری من اخرين قيمتی که داشتم 455.000 بود که البته سيامک میگه فروشگاه رمضانی در فروش ويژه S200 رو 380.000 میفروشه !!
اما اینکه از W950 بهتره يا نه بايد ببينی بيشتر چی مورد نياز'ت هست / همونطور که میدونی در درجه اول سيستم عامل این 2 از نظر تعداد برنامه ، بازی کاملا متفاوت هست و ويندوز موبايل 100 ها برابر UIQ 3.0 برنامه ، بازی داره ( ولی سليقه هم ملاک هست )
اما W950 يک واکمن هوشمند و کامل هست ( در این زمان اصلا توصيه نمیکنم بخری چرا 'ش رو بعدا میگم ) که از صفحه نمايش با کيفيت ، EarPhone عالی ، آپشنها و دکمه های مخصوص موسيقی ، 4 گيگ حافظه بهره میبره و کليه امکانات يک Walkman برتر رو داره و در کنار'ش سيستم عامل UIQ 3.0 هست که روز به روز داره پيشرفت میکنه ولی فعلا آنچنان برنامه ، بازی برا 'ش گير نمياد
اما چرا توصيه نمیکنم W950 بخری !؟ طی خبرهايی مبنی بر توفق انتشار Firmware های جديد برای P990/W950/M600 و افت قيمت W950 تا فقط 250$ در خارج از کشور ، این گوشی داره کم کم از رده خارج میشه ، به عبارتی خارج از کشور 230.00 قيمت داره ولی در ایران سيتادل 560.000 میفروشه ( اگر عوض نشده باشه قيمت'ش )
اگر مثل P990 به قيمت واقعی'ش در ایران میرسيد بيشتر میشد رو 'ش فکر کرد
در کل اگر با P990 مشکل خاصی نداري از نظر امکانات يا ظاهر گزينه بسيار مناسبی هست با توجه به قيمتی که پيدا کرده
از قيمت E61i خبر ندارم ولی E62 حدودا 420.000 هست با گارانتی اتصالات / " 4liloft " از E62 استفاده میکنه که میتونی اطلاعات جانبی مثل اسپيکر و غيره رو ازش بگيری / سيستم عامل'ش هم سيمبين سری 60 | 9.1 هست که برنامه ، بازيهای خاص خود'ش رو داره و البته بايد به مواردی مثل وزن 144 گرم ، نبود دوربين ، نبود وای فای هم اشاره کرد
خب به نظرم باید به PPC فکر کنم چون توی اسمارت فونها دیگه بهتر از پی 990 فک نکنم باشه.
شنیدم که صدای S200 خیلی افتضاحه؟
i-mate JAMin تو همین قیمتا نیست مگه؟
اون چطوره؟
خب به نظرم باید به PPC فکر کنم چون توی اسمارت فونها دیگه بهتر از پی 990 فک نکنم باشه.
شنیدم که صدای S200 خیلی افتضاحه؟
i-mate JAMin تو همین قیمتا نیست مگه؟
اون چطوره؟
آقا میگن N73 کشید قیمتش پایین درسته؟
چنده شده؟ Music Edition اش چنده ؟
یکی از بچه ها گفت امروز شدش 390!!!
یکی تایید کنه تا ما امیدوار بشیم
دوستان گرامی سلام ...
من اشتباهی یک تاپیک جداگانه برای سوالم زدم ... معذرت می خوام ...
من یک گوشی یا PPC تا سقف 530 تومن می خوام ... چون من زیاد اهل گوشی عوض کردن نیستم می خوام گوشیم تمام امکانات رو داشته باشه ( مخصوصا WLAN ) ... اگر پیشنهادتون PPC باشه چه بهتر ... ولی P1 هم توی فکرم هست ( 520 تومن ) ... نظرتون رو لطفا بگید ... خیلی ممنون