• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی در مورد ان81 چیزی میدونه؟
صداش چطوره از نظر کیفیت؟از نظر بلندی در چه حده؟
حالت اسلایدش روون هستش از ان95 بهتره؟
با کلاسه؟میدونم که هست.
سرعتش از 5700 بیشتره؟
به قیمت می ارزه؟

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی در مورد ان81 چیزی میدونه؟
صداش چطوره از نظر کیفیت؟از نظر بلندی در چه حده؟
حالت اسلایدش روون هستش از ان95 بهتره؟
با کلاسه؟میدونم که هست.
سرعتش از 5700 بیشتره؟
به قیمت می ارزه؟

باید بگم که با توجه به قیمت و دیزاینی و امکاناتی که داره خیلی خوشحالم که n95 نگرفتم!!( یه مدت دیگه جز جواد ترین گوشی های بازار میشه) ، نمایشگرش هم از تمامی گوشی ها موجود نوکیا قوی تر و با کیفیت تره صداش هم که دیگه حرف نداره ، من 3250 داشتم قبلا که صداش حرف اول رو می زد ولی n81 کیفیتی داره که تا به حال روی هیچ گوشیی ندیدم ، اصلا هم با 5700 و این گوشی ها مقایسش نکن :D

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید بگم که با توجه به قیمت و دیزاینی و امکاناتی که داره خیلی خوشحالم که n95 نگرفتم!!( یه مدت دیگه جز جواد ترین گوشی های بازار میشه) ، نمایشگرش هم از تمامی گوشی ها موجود نوکیا قوی تر و با کیفیت تره صداش هم که دیگه حرف نداره ، من 3250 داشتم قبلا که صداش حرف اول رو می زد ولی n81 کیفیتی داره که تا به حال روی هیچ گوشیی ندیدم ، اصلا هم با 5700 و این گوشی ها مقایسش نکن :D

دراینکه کیفیتش از 3250 بیشتره هیچ شکی نیست بلندی صداش چطوره؟
سرعتش چطوره؟
چند خریدی؟معمولی یا هشت گیگ؟
الان چنده؟
کار کردن با کیبوردش راحته؟
بابا بیشتر توضیح بده اینجوری فقط دهنمون رو آب انداختی:happy::D

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
دراینکه کیفیتش از 3250 بیشتره هیچ شکی نیست بلندی صداش چطوره؟
سرعتش چطوره؟
چند خریدی؟معمولی یا هشت گیگ؟
الان چنده؟
کار کردن با کیبوردش راحته؟
بابا بیشتر توضیح بده اینجوری فقط دهنمون رو آب انداختی:happy::D

3250 و یا گوشی های نمونه حتی n73 که میگن خیلی کیفیت داره صداش ، جیغ گوشی خیلی زیاده یعنی صداشون رو که بلند می کنی کیفیت صدا پایین میره و فقط جیغ می زنه ، منتها n81 اصلا اینطوری نیست و کاملا خلاف این ماجراست ، سرعتش خوب(منو های چند رسانه ای خیلی زیبایی داره ) ، من 8 گیگ رو گرفتم ، هفته پیش رفتم طرف نداشت ، سفارشی مثله اینکه خودش20 تا از دبی آورد ، با گارانتی axiom امارات ، همین جا هم کارت گارانتی ارس گذاشت روش ، 410 تومن. 50 تا موزیک و 10 تا کلیپ عربی اورجینال هم روش بود.

زیبایی که باعث می شه مخصوصا در شب نمایان بشه چراق چشمک زنی هست که دور نویگیشنش هر از چند ثانیه در حالت استندبای نمایان میشه. خلاصه از نظر من که حسابی فشن هست و کارایی خیلی خوبی داره ، فقط امیدوارم جواد نشه مثل n73 که مجبورم ردش کنم بره... تنها نقطه ضعفش کییفت دوربینش هست که 2 mpix هست و از نظر من عیب نیست چون باعث میشه خیلیا به خاطر دوربینش همون n73 رو بردارن و اگر دوربینش هم 5 بود ، دیگه اسمش n81 نبود ، n95 بود! :lol::lol::lol:

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3250 و یا گوشی های نمونه حتی n73 که میگن خیلی کیفیت داره صداش ، جیغ گوشی خیلی زیاده یعنی صداشون رو که بلند می کنی کیفیت صدا پایین میره و فقط جیغ می زنه ، منتها n81 اصلا اینطوری نیست و کاملا خلاف این ماجراست ، سرعتش خوب(منو های چند رسانه ای خیلی زیبایی داره ) ، من 8 گیگ رو گرفتم ، هفته پیش رفتم طرف نداشت ، سفارشی مثله اینکه خودش20 تا از دبی آورد ، با گارانتی axiom امارات ، همین جا هم کارت گارانتی ارس گذاشت روش ، 410 تومن. 50 تا موزیک و 10 تا کلیپ عربی اورجینال هم روش بود.

زیبایی که باعث می شه مخصوصا در شب نمایان بشه چراق چشمک زنی هست که دور نویگیشنش هر از چند ثانیه در حالت استندبای نمایان میشه. خلاصه از نظر من که حسابی فشن هست و کارایی خیلی خوبی داره ، فقط امیدوارم جواد نشه مثل n73 که مجبورم ردش کنم بره... تنها نقطه ضعفش کییفت دوربینش هست که 2 mpix هست و از نظر من عیب نیست چون باعث میشه خیلیا به خاطر دوربینش همون n73 رو بردارن و اگر دوربینش هم 5 بود ، دیگه اسمش n81 نبود ، n95 بود! :lol::lol::lol:

اقا خیلی ممنون از توضیحاتت.در مورد خز شدنش هم مطمئن باش خز نمیشه.
410 هزار تومان هشت گیگش رو خریدی دیگه نه؟
دوربینش همون بهتر که 2 هستش خیلی ها وقتی این دوربین رو ببینن طرفش نمیرن.
مطمئنا گوشی هستش که خز نمیشه توی این قیمت طرف میره گوشی بخره که دوربینش5 باشه.
توی قم که اصلا من یدونه ندیدم دو روز توی بازار قم گشتم هیچ مغازه ای این گوشی رو نداشت.
من دارم کم کم قلکم رو پر میکنم که برم بخرمش احتمالا تو هفته ی اول بهمن میخرمش.اگه تا اون موقع منصرف نشم که نخواهم شد.
خب یکم از معایبش بگو.یه تاپیک زدم که مقایسه بین ان81 و 82 هستش اگه میشه اونجا بیا

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
نظرتون در مورد 6500 slide چیه از بدنه فلزیش خوشم میاد .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نظرتون در مورد 6500 slide چیه از بدنه فلزیش خوشم میاد .

قيمت دقيق'ش رو دارين ؟ اول بايد ديد چند هست
به طور کلی اگر نزديک به 380.000 باشه ( نقل از دیجیکالا . کام )
گوشی کاملی به حساب میاد ( دوربين قوی ، LCD خوب ، وزن مناسب )
يک نکته که هست در مورد آخرين آپديت'ش ( که ديگه Freeze نمیشه ) ساعت SMS به هم میريزه
در کل تا 380.000 گزينه زياد هست که میشه روی اون ها هم فکر کرد و بعد تصميم گرفت

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

میخواستم بدونم از این گوشیا نیست که زود خش بیوفته؟
برا من این مسئله خیلی مهمه
مثلا صفحه کلیدش یا خود ال سی دی خش زود نمیوفته ؟ ( مثلا N93i رو اگه دیده باشید سریع خش میفته . میخوام بدونم اینجوری نیست ؟ )

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
میشه یه گوشی معرفی کنید تا همون حدود 400 تومن .
دوربینش خیلی برام مهم نیست .
ولی ظاهر گوشی , خوش دست بودن , شارژ مناسب و کیفیت ساخت خوب و مستحکم باشه
- مثلا از نزدیک که بعضی از مدل های گوشی های سونی اریکسون رو نگاه میکنی یا دستت میگیری احساس میکنی جنس بدنه و مواد به کار رفته در ساخت گوشی خیلی چیپ و نامرغوبه ولی گوشی های نوکیا اینجوری نیست یا من حداقل ندیدم یا حتی بعضی از گوشی ها رو دیدم که مثلا دکمه هاشون لق میزنه یا اگه بصورت اسلایدی یا در دار هست درشون موقع باز و بسته شدن استحکام لازم رو نداره یا لق میخوره مثلا بابام U600 داره و با اینکه تازه خریده ولی درش یه کوچولو سره جاش لق میخوره -
LCD هم کیفیت مناسبی داشته باشه و حداقل 2 اینچ باشه که البته فکر میکنم تو این رنج قیمت اکثر گوشیها LCD هاشون تو همین حدود یا بزرگتر از 2 اینچ هست .
در مورد سیستم عامل هم بودنش یه حسنه ولی نبودشم مشکلی نیست .
کیفیت صداشم فقط مناسب باشه .
ممنون از راهنماییتون .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میشه یه گوشی معرفی کنید تا همون حدود 400 تومن .
دوربینش خیلی برام مهم نیست .
ولی ظاهر گوشی , خوش دست بودن , شارژ مناسب و کیفیت ساخت خوب و مستحکم باشه
- مثلا از نزدیک که بعضی از مدل های گوشی های سونی اریکسون رو نگاه میکنی یا دستت میگیری احساس میکنی جنس بدنه و مواد به کار رفته در ساخت گوشی خیلی چیپ و نامرغوبه ولی گوشی های نوکیا اینجوری نیست یا من حداقل ندیدم یا حتی بعضی از گوشی ها رو دیدم که مثلا دکمه هاشون لق میزنه یا اگه بصورت اسلایدی یا در دار هست درشون موقع باز و بسته شدن استحکام لازم رو نداره یا لق میخوره مثلا بابام U600 داره و با اینکه تازه خریده ولی درش یه کوچولو سره جاش لق میخوره -
LCD هم کیفیت مناسبی داشته باشه و حداقل 2 اینچ باشه که البته فکر میکنم تو این رنج قیمت اکثر گوشیها LCD هاشون تو همین حدود یا بزرگتر از 2 اینچ هست .
در مورد سیستم عامل هم بودنش یه حسنه ولی نبودشم مشکلی نیست .
کیفیت صداشم فقط مناسب باشه .
ممنون از راهنماییتون .

سونی اریکسون P1 خیلی مناسبه براتون...باتری عالی داره...صفحه نمایش 2.6 اینچ لمسی و ابعاد مناسبی هم داره...کلا هرکی دست من دیده حال کرده :)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

این صحبت شما درست نیست!!!...براتون یک مثال میارم...ن95 نوکیا گوشی اسلایدی هست که اسلایدش لق میزنه!!!....5300 نوکیا هم تقریبا همینجوریه!!!.....

با این اوصافی که شما فرمودین و مهم نبودن دوربین بهتون پیشنهاد میکنم دبلیو910 سونی اریکسون که اتفاقا اسلاید هم هست رو ببینید او نوقت راجع به بدنه مقاوم قضاوت کنید!!!

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی از هم دوستان , این E51 رو چند گفتین دوست عزیز .
P1 هم گوشیه خیلی خوبیه .

AshkanFb

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان یکی کمک کنه لطفا. من بین n73 و P1 مونده‌م کدوم رو بگیرم. یعنی با توجه به ایرادات n73 (مخصوصا سرعت پایینش) آیا ارزش داره چهل- پنجاه تومن بیشتر بدم و یه p1 بگیرم؟
یه چیزی هم که برام توی گوشی مهمه قابلیت‌های نرم‌افزاریشه و اینکه نرم‌افزارهای خوبی براش پیدا بشه (و همچنین بازیهای خوب)
(راستی این دو تا گوشی جفتشون فایلهای swf رو ساپورت میکنن دیگه؟)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دوستان یکی کمک کنه لطفا. من بین n73 و P1 مونده‌م کدوم رو بگیرم. یعنی با توجه به ایرادات n73 (مخصوصا سرعت پایینش) آیا ارزش داره چهل- پنجاه تومن بیشتر بدم و یه p1 بگیرم؟
یه چیزی هم که برام توی گوشی مهمه قابلیت‌های نرم‌افزاریشه و اینکه نرم‌افزارهای خوبی براش پیدا بشه (و همچنین بازیهای خوب)

به نظر من که ارزش داره ....ممکنه ساپورت نرم افزاری ن73 بیشتر باشه ولی شما با خرید پی وان صفحه نمایش لمسی و بزرگتر همچنین دوربین بهتر و از همه مهمتر کی برد خیلی راحتتر (مال ن73 مصیبته) بدست میارین!!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان ... سوالی داشتم ، ما دور و برمون دبلیو910ی داشتیم که دزدیدنش 3 روز پیش فکرم نکنم پیدا بشه ...

اما این بابایی که W910 رو داشت همچنان میخواد همون رو بخره ...

اولا" میخواستم بپرسم قهوه ایش هست علائلدین ؟!
دوما" من بهش میگم بیا برو یه ان81 ِ 8 گیگ بخر ... حالا مهمیش کاراییش نیست ، میخوام ازتون بپرسم بین 910 و ان81 ِ 8 گیگ ، کدومشون استعداد ِ خز شدن رو بیشتر داره ؟!

توصیه ی دوستان از لحاظ خز شدن و ایضا" ارزون شدن چیه ؟ ( از لحاظ سیمبین بودن و سی پی یو و اینا که ان81 کولاکه نسبت به 910 )

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
نوکیا نسبت به سونی استعداد خز شدنش بالا تر ه...
اما هر دو از اون دسته گوشی هایی هستند که کمتر خز میشن!

افت ه قیمت ام باید در یه سطح باشه... اما 81 میتونه افت ه بیشتری داشته باشه...

من به دوستتون ان81 رو پیشنهاد میکنم! نه به دلیل ه کارایی! وقتی شما گوشی ای میگیری دستت که 2بار پولشو دادی حس ه خیلی بدی به آدم دست میده!!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نوکیا نسبت به سونی استعداد خز شدنش بالا تر ه...
اما هر دو از اون دسته گوشی هایی هستند که کمتر خز میشن!

افت ه قیمت ام باید در یه سطح باشه... اما 81 میتونه افت ه بیشتری داشته باشه...

من به دوستتون ان81 رو پیشنهاد میکنم! نه به دلیل ه کارایی! وقتی شما گوشی ای میگیری دستت که 2بار پولشو دادی حس ه خیلی بدی به آدم دست میده!!!
ممنون ، یادمه شما مغرضانه راجب به اس ای یا نوکیا نظر میدادید اما اینجا بسیار متین پاسخم رو دادین ... تشکر ...

حالا دوستان خارج از محدوده ی دو بار گرفتن گوشی دوستان دیگه هم ساجست بدن ممنون میشم ...

دم ِ همه تون سوزان باد

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون ، یادمه شما مغرضانه راجب به اس ای یا نوکیا نظر میدادید اما اینجا بسیار متین پاسخم رو دادین ... تشکر ...

حالا دوستان خارج از محدوده ی دو بار گرفتن گوشی دوستان دیگه هم ساجست بدن ممنون میشم ...

دم ِ همه تون سوزان باد

عزیز اگر منظور اتون تاپیک ه 5310 ه ماکه اونجا معقولانه بحث کردیم!!!

بالا