• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من که انقدر تو این فروم ها دنبال جواب گشتم کلا خسته شدم....فروختمش رفت.....ولی من همیشه این مشکل رو با سامسونگ داشتم خدایی...در حالی که مثلا اپل اصلا اینجوری نیست....یا سونی اریکسون...نوکیا.....

شاید مشکل از دستگاه های من هست.

میدونی مصرف باتری به رام هم بستگی داره رام شما چی بود؟!!!!....البته باتریهای اپل کلا یه چیز دیگست....mbp من بعد از تقریبا 2 سال و اندی حدود 4 5 ساعت هنوز شارژ نگه میداره با حدود 250 تا لود سایکل!!!!!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام /
نمیدونم جای سوالم فکر کنم همینجاست

رفقای کارشناس( اقا مازیار و حمید جان و ... ) یه سوالی دارم:

گوشی ای میخوام که وای فای توپ داشته باشه. این مهمترین ویژگیه/
اندازه صفحه بزرگ باشه.
سیستم عامل رو نمیدونم اندرویید بهتره یا ویندوز 7 / درواقع کلا گوشی هایی که داشتم تو این مایه ها نبودن. اصلا سر از این سیستم عامل ها در نمیارم ولی ذهنیتم اینه که 7 بهتر بتونم کار کنم. نمیدونم اونم.
میخوام کلا پردازش انواع فایل هاش خوب باشه. شما از آفیس و پی دی اف و ... بگیر تا همون پلیر ها و بقیه اش و ... / یعنی کلا نه نشنوم ازش :دی
اهل بازی کردن با گوشی نیستم/ وقتش هم نیست و مهم نیست ولی برنامه کاربردی خورش خوب باشه. حالا هر چی که فکر میکنید لازمه و بکار ادم میاد.
دوربینش هم مهم نیست ولی ظاهرا تو این رنج حداقل دوربین 5 دارن/ اگه کمتر هم داشت مهم نیست دوربین.
عمر باتریش هم برام مهمه/ هم عمر کلی و هم همین شارژ تا شارژ ش
////////////////

خودم به نتایجی رسیده بودم از htc مثل hd7 , و امثالش تو همون برند.
تو سامسونگها این گلکسی ها خیلی تنوع مدل دارند ( و اسمهاشون هم مثل همه/ مثلا چند تا مدل اس دارند) /// بعد از طرفی چون تا حالا سامسونگ نداشتم دو دل هستم روش.
از نوکیا هم کلا خیری ندیدیم این همه سال
سونی اگه چیز قابلی باشه و بدرد بخور باز بد نیست.
رنج قیمت هم در همون فاز مدلهایی که گفتم هست. یه کم بالا و پایین فرقی نداره چون فروشنده رفیقه و قسطی ازش میگیرم :دی
//////////
یه زحمت بکشید شسته رفته :دی این تردید های منو از بین ببرید و چند تا در حد دو یا سه تا مدل گوشی بهم معرفی کنید. لطفا مدلها اسمشو کامل بفرمایید که من باز گیج نزنم.
سپاسگذار

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام /
نمیدونم جای سوالم فکر کنم همینجاست

رفقای کارشناس( اقا مازیار و حمید جان و ... ) یه سوالی دارم:

گوشی ای میخوام که وای فای توپ داشته باشه. این مهمترین ویژگیه/
اندازه صفحه بزرگ باشه.
سیستم عامل رو نمیدونم اندرویید بهتره یا ویندوز 7 / درواقع کلا گوشی هایی که داشتم تو این مایه ها نبودن. اصلا سر از این سیستم عامل ها در نمیارم ولی ذهنیتم اینه که 7 بهتر بتونم کار کنم. نمیدونم اونم.
میخوام کلا پردازش انواع فایل هاش خوب باشه. شما از آفیس و پی دی اف و ... بگیر تا همون پلیر ها و بقیه اش و ... / یعنی کلا نه نشنوم ازش :دی
اهل بازی کردن با گوشی نیستم/ وقتش هم نیست و مهم نیست ولی برنامه کاربردی خورش خوب باشه. حالا هر چی که فکر میکنید لازمه و بکار ادم میاد.
دوربینش هم مهم نیست ولی ظاهرا تو این رنج حداقل دوربین 5 دارن/ اگه کمتر هم داشت مهم نیست دوربین.
عمر باتریش هم برام مهمه/ هم عمر کلی و هم همین شارژ تا شارژ ش
////////////////

خودم به نتایجی رسیده بودم از htc مثل hd7 , و امثالش تو همون برند.
تو سامسونگها این گلکسی ها خیلی تنوع مدل دارند ( و اسمهاشون هم مثل همه/ مثلا چند تا مدل اس دارند) /// بعد از طرفی چون تا حالا سامسونگ نداشتم دو دل هستم روش.
از نوکیا هم کلا خیری ندیدیم این همه سال
سونی اگه چیز قابلی باشه و بدرد بخور باز بد نیست.
رنج قیمت هم در همون فاز مدلهایی که گفتم هست. یه کم بالا و پایین فرقی نداره چون فروشنده رفیقه و قسطی ازش میگیرم :دی
//////////
یه زحمت بکشید شسته رفته :دی این تردید های منو از بین ببرید و چند تا در حد دو یا سه تا مدل گوشی بهم معرفی کنید. لطفا مدلها اسمشو کامل بفرمایید که من باز گیج نزنم.
سپاسگذار

سلام...

وایفای گوشی ها تقریبا به نظر من یکی اند... تفاوت محسوسی به نظر من ندارن... (‌یا من متوجه نشدم...)

اگه ویندوز می خواین بگیرن به نظرم بهتره به Omnia7 هم فکر کنی
Samsung I8700 Omnia 7 - Full phone specifications
البته یه ۶۰تومنی فکر کنم گرونتر از HD7 باشه...

چرا به آندروید فکر نمی کنی ؟
انتخاب های بیشتر و بهتری می تونی داشته باشیووو

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام...

وایفای گوشی ها تقریبا به نظر من یکی اند... تفاوت محسوسی به نظر من ندارن... (‌یا من متوجه نشدم...)

اگه ویندوز می خواین بگیرن به نظرم بهتره به Omnia7 هم فکر کنی
Samsung I8700 Omnia 7 - Full phone specifications
البته یه ۶۰تومنی فکر کنم گرونتر از HD7 باشه...

چرا به آندروید فکر نمی کنی ؟
انتخاب های بیشتر و بهتری می تونی داشته باشیووو
آقا پارسا ممنون

البته منظورم این بود که ذهنیت خودم این هست که با ویندوز 7 بتونم بهتر کار کنم وگرنه الزامی به اون نیست. آندروید هم باشه از نظرم فرقی نداره.
کلا با مشخصاتی که گفتم گوشی میخوام انتخاب کنم و میتونم بگم تنها چیزی که برام مهمه زمان کاربردش هست. مثلا سیستم عاملش زود از دور خارج نشه و یا اینکه از لحاظ سخت افزاری مثلا باطری کاری و با دوام باشه.
مثلا این که گفتم به سامسونگ ها دو دل هستم نه اینکه بگم بد بینم. نه منظورم اینه که شناختی در حد اطمینان ندارم. حتی این سری گلکسی ها رو مثال زدم. وگرنه اگر چیزی مطمعن و خوب باشه برام مارک و تیپ و اینها مهم نیست / حتی اسمش مثلا پارس خزر باشه :دی
فقط میخوام چیز مطمعنی باشه و کار کردن با اون چیزهایی که مد نظرم هست رو برآورده کنه.

ممنون میشم در مورد اندرویید ها روشنم کنید. خود آندرویید چه تفاوتی داره با مثلا سیمبین ها و یا ویندوز موبایل ها داره/ و اینکه چه گوشی هایی رو میشه با آندرویید ها در نظر گرفت؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر سیمبین میخواید تنها بهترین انتخابتون نوکیا N8 هست. که فکر کنم زیاد مایل نیستید درسته؟
-----------------------------
توی اندروید ها:
بهترین انتخاب تو رنج 550 تومن فقط سونی اریکسون arc هست

بهترین در رنج 700 تومن هم سامسونگ گالاکسی اس 2 هست ....

به نظر من اندروید بگیرید بهتره.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگر سیمبین میخواید تنها بهترین انتخابتون نوکیا N8 هست. که فکر کنم زیاد مایل نیستید درسته؟
-----------------------------
توی اندروید ها:
بهترین انتخاب تو رنج 550 تومن فقط سونی اریکسون arc هست

بهترین در رنج 700 تومن هم سامسونگ گالاکسی اس 2 هست ....

به نظر من اندروید بگیرید بهتره.
بله نوکیا نمیخوام.
این هفصدیه هم خیلی میره بالا:دی

تو htc مثل hd7 چطورند یا مدلهای دیگه
و تو سامسونگ مدلهای دیگه گلکسی
نفر هم بهم گفت اکسپریا سونی هم چیز خوبیه. عکسش و بهم داد / همونی که پشتش منحنی مانند هست. اون چطوره؟

سونی arc رو نمیدونستم الان میرم ببینمش / ممنون

ادیت:
Sony Ericsson Xperia arc S
Sony Ericsson XPERIA Arc X12

کدومش رو شما میگید؟
دومی همونه که دیده بودم/ چطوریه /؟ این خوبه؟ آرک ایک 12

بازم ادیت:
اولی انگار نیومده هنوز

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید گالاکسی اس 1 که دیگه قدیمی شده تقریبا...البته سخت افزار خوبی داره...ولی دوربین جالبی نداره....و کلا خریدش به نظرم الان دیگه جالب نیست.

اکسپریا ارک همونه که منحنی هست...

HTC هم مدل های خوبی داره....مثلا اینکردیبل یا sensation....که هردو اندروید هستن.

کلا ویندوز فون الان خریدش اشتباه هست به نظرم...یه 6 ماه دیگه بهتره.

imperfect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رنج 400-500
Samsung I9000 Galaxy S - 8GB چطوره؟

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان میخواستم بپرسم آیا با اومدن گالاکسی اس پلاس خریدن گوشی هایی مثل دیزایر اس یا دیزایر اچ دی و یا آرک درست هستش یا نه؟؟
و میخواستم بپرسم فرق جی پی یو 205 با 540 خیلی هست یا نه؟؟
ممنونم...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوستان میخواستم بپرسم آیا با اومدن گالاکسی اس پلاس خریدن گوشی هایی مثل دیزایر اس یا دیزایر اچ دی و یا آرک درست هستش یا نه؟؟
و میخواستم بپرسم فرق جی پی یو 205 با 540 خیلی هست یا نه؟؟
ممنونم...

بستگی به شما داره...مثلا دوربین ارک خیلی دوربین خوبی هست...ولی گالاکسی پلاس نه....صفحه ارک بزرگتره ولی اون کیفیت رنگ ها توش بهتره....

کلا سلیقه ای هست....

فرق gpu ها زیاده و تاثیرگذار.

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
بستگی به شما داره...مثلا دوربین ارک خیلی دوربین خوبی هست...ولی گالاکسی پلاس نه....صفحه ارک بزرگتره ولی اون کیفیت رنگ ها توش بهتره....

کلا سلیقه ای هست....

فرق gpu ها زیاده و تاثیرگذار.

عزیز این تاثیر بیشتر در بازی ها مشهوده یا کلا در سرعت و چیزهای دیگه هم قابل مشاهده هست؟؟
شما ترکیب سی پی یو 1 گیگ و 540 رو بیشتر میپسندید یا سی پی یو 1.4 و 205 ؟؟
ممنونم...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عزیز این تاثیر بیشتر در بازی ها مشهوده یا کلا در سرعت و چیزهای دیگه هم قابل مشاهده هست؟؟
شما ترکیب سی پی یو 1 گیگ و 540 رو بیشتر میپسندید یا سی پی یو 1.4 و 205 ؟؟
ممنونم...

تا جایی که من میبینم GPU این دو دیوایس با هم یکیه.

Sony Ericsson Xperia Arc vs. Samsung I9001 Galaxy S Plus - GSMArena.com

ا
ز این مسئله گذشته این دو تا دیوایس قیمتشون یکی نیست آرک قیمتش حدود 440 هست و پلاس فک میکنم حدود 600 (دقیقا نمیدونم)
آرک اس هم حدود 550 هست.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا من با گالاکسی معمولی یه لحظه قاطی کردم...گالاکسی پلاس gpu گرافیکی اش از گالاکسی معمولی ضعیف تره....و دقیقا همون طوری که علی گفت با ارک در یک رده هستن.....دقیق مثل هم....

فقط پلاس 1.4 هست cpu اش و ارک هم 1 گیگاهرتز....و البته الان ارک اس با 560 تومن بسیار بسیار گزینه بهتری هست نسبت به پلاس.....چون دوربین اش بهتره...cpu ها یکی هستن و ارک اس بسیار هم زیباتره...من بودم بین اینها ارک اس میخریدم.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
لینک دادن به سایتهای دیگه در بخش مشاوره ممنوع است

پستتون ادیت شد.

Last edited by a moderator:

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
لینک دادن به سایتهای دیگه در بخش مشاوره ممنوع است

پستتون ادیت شد.

Last edited by a moderator:

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
من چشمم بدجور Droid Razr رو گرفته.. می ارزه بگیرمش؟ دیگه تو این قیمت چه انتخابایی هست؟

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
کسی میدونه
htc flyer tawin
چنده و پیشنهاد بهتری با این قیمت داره؟

بالا