wellcan
Registered User
کمی بودجه ی بیشتر K550
یه گوشی تا 150، با قابلیت های زیر:
دوربین داشته باشه.
مموری بخوره.
صدای نسبتا خوب و بالا داشته باشه.
آنتن دهی خوب باشه.
حدالامکان بلوتوث داشته باشه.
چیزی پیدا میشه؟
حالا علی جان این دو مدل سامسونگ که معرفی کردی صدا خوب داره؟
یک گوشی تاشو میخوام، شیک و ظریف و جمع و جور اما نه جینگول، شیک!!! ضخامتش خیلی زیاد نباشه، صفحه نمایش روی در داشته باشه که شماره تماس گیرنده رو هم نشون بده، تا 170-160 تومن - سامسونگ نباشه!! - دوربینش VGA نباشه، دیگه حداقل 1.3 باشه، 2 باشه که خیلی بهتر.
توی مدلهای سونی اریکسون چیزی پیدا نکردم که ظریف باشه. با این مشخصات فقط میشه v3i؟
یک گوشی تاشو میخوام، شیک و ظریف و جمع و جور اما نه جینگول، شیک!!! ضخامتش خیلی زیاد نباشه، صفحه نمایش روی در داشته باشه که شماره تماس گیرنده رو هم نشون بده، تا 170-160 تومن - سامسونگ نباشه!! - دوربینش VGA نباشه، دیگه حداقل 1.3 باشه، 2 باشه که خیلی بهتر.
توی مدلهای سونی اریکسون چیزی پیدا نکردم که ظریف باشه. با این مشخصات فقط میشه v3i؟
سلام
من چند تا سوال داشتم!!:
1-یه گوشی ارزون و شیک میخوام که منشی داشته باشه!! امکاناتم اصلا احتیاج ندارم! یه چیزی تو مایه های c260منشی دار(که این نداره البته!!)
c300 هم هست ولی زیاد از ظاهرش خوشم نمیاد!!
2-وقتی موتورولا ال 6 فقط 10 مگ حافظه داره بلوتوث به چه دردش میخوره!!!فکر نکنم 3-4 تا اهنگ بیشتر جا بشه!!!
3-قیمت سامسونگ E230 رو هم میخواستم
متاسفانه اینجا کمی از رونق افتاده.نایب رییس نداره اینجا!
جناب مدیر که نیستش! کس دیگه هم که جواب نمیده!
متاسفانه اینجا کمی از رونق افتاده.
گوشی های سیمبیان رو میشه روشون منشی نصب کرد ..مثل 6120 که حول و حوش 210-15 قیمت داشت(البته توی این چند روزه قیمتا متلاطم شده ) از گوشیایی هم که گفتین خبر ندارم
پ ن: اگه قصد قیمت گرفتن دارین بهتره به بازار شهرتون یه سری بزنید اونجا به واقعیت نزدیک تره تا این سایت ..علی رضا هم که معلوم نیست کی برگرده
در مورد سامسونگ ها چون سامسونگ به نیاز مشتریش اهمیت میده با یه پرس و شاید پیدا کنی...
تصحیح میشه!! شاید نه حتما!!اکثر سامسونگها دارن....e760 که دست خودمه داره!!!!...در نهایت پیشنهاد من e250 سامسونگ هست!!!...به احتمال بسیار قوی باید منشی رو داشته باشه چون این مورد از امکانات دیفالت سامسونگ هست!!!!
نوکیا های ارزون (جاوا) کلا بزرگ مینویسن... من یه گوشی تاشو پیشنهاد میکنم... میدونید کلا هم کار کردن باهاش راحت تره و هم اینکه برای افراد مسن از قفل در آوردن و قفل کردن کلا کار اعصاب خرد کنی ه! (تست شده!) کمی بیشتر هزینه کنید ... 6060 نوکیا گوشی خیلی خوبیه...ضد آبم هست!!! (شوخی!) البته یه بار باهاش رفتم شنا! چیزیش نشد!!! با اینکه زیر ال سی دیش آب بود اما روشن شد!!اساتید ، سلام .
بنده موظف به خرید یک عدد گوشی برای یک خانم مسن رو دارم که 2 تا شرط داره :
1- زیر 70 تومن باشه
2- شماره های روی دکمه و ایضا" شماره های توی صفحه بزرگ باشه قشنگ
بسیار ممنون
اساتید ، سلام .
بنده موظف به خرید یک عدد گوشی برای یک خانم مسن رو دارم که 2 تا شرط داره :
1- زیر 70 تومن باشه
2- شماره های روی دکمه و ایضا" شماره های توی صفحه بزرگ باشه قشنگ
بسیار ممنون
سلام اگه ممکنه منو راهنمايی کنيد يک گوشی ميخوام قيمتش 150 تومان دوربينش 2 باشه و کشويی نباشه رم هم بخوره اگه nokia يا sony باشه بهتره مرسی