• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یه گوشی تا 150، با قابلیت های زیر:

دوربین داشته باشه.
مموری بخوره.
صدای نسبتا خوب و بالا داشته باشه.
آنتن دهی خوب باشه.
حدالامکان بلوتوث داشته باشه.

چیزی پیدا میشه؟

گزينه های مناسب رو دوستان گفتند
L7 از موتورولا هم گزینه بدی نیست

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
راستش تا این قیمترو برادرم میخواد.
تاشو میگه نباشه.

حالا علی جان این دو مدل سامسونگ که معرفی کردی صدا خوب داره؟

از بقیه بچه ها هم ممنون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حالا علی جان این دو مدل سامسونگ که معرفی کردی صدا خوب داره؟

از نظر بلندی قابل قبوله ولی از نظر کیفیت استریو نیستندmono هستند!!!....صدای باکیفیت میخوای w300 بگیر....یک پرس و جو بکن اگر تونستی w550 گیر بیاری(که فکر نمیکنم بتونی)...از نظر صدا یکی از بهترینهاست!!!

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یک گوشی تاشو میخوام، شیک و ظریف و جمع و جور اما نه جینگول، شیک!!! ضخامتش خیلی زیاد نباشه، صفحه نمایش روی در داشته باشه که شماره تماس گیرنده رو هم نشون بده، تا 170-160 تومن - سامسونگ نباشه!! - دوربینش VGA نباشه، دیگه حداقل 1.3 باشه، 2 باشه که خیلی بهتر.
توی مدلهای سونی اریکسون چیزی پیدا نکردم که ظریف باشه. با این مشخصات فقط میشه v3i؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
یک گوشی تاشو میخوام، شیک و ظریف و جمع و جور اما نه جینگول، شیک!!! ضخامتش خیلی زیاد نباشه، صفحه نمایش روی در داشته باشه که شماره تماس گیرنده رو هم نشون بده، تا 170-160 تومن - سامسونگ نباشه!! - دوربینش VGA نباشه، دیگه حداقل 1.3 باشه، 2 باشه که خیلی بهتر.
توی مدلهای سونی اریکسون چیزی پیدا نکردم که ظریف باشه. با این مشخصات فقط میشه v3i؟

موتورولا k1 یا v3x

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

ک1 موتورولا تایید میشه v3x زیادی پهنه!!!...از se زد550 هم هست!!!

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من چند تا سوال داشتم!!:
1-یه گوشی ارزون و شیک میخوام که منشی داشته باشه!! امکاناتم اصلا احتیاج ندارم! یه چیزی تو مایه های c260منشی دار(که این نداره البته!!)
c300 هم هست ولی زیاد از ظاهرش خوشم نمیاد!!
2-وقتی موتورولا ال 6 فقط 10 مگ حافظه داره بلوتوث به چه دردش میخوره!!!فکر نکنم 3-4 تا اهنگ بیشتر جا بشه!!!
3-قیمت سامسونگ E230 رو هم میخواستم

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من چند تا سوال داشتم!!:
1-یه گوشی ارزون و شیک میخوام که منشی داشته باشه!! امکاناتم اصلا احتیاج ندارم! یه چیزی تو مایه های c260منشی دار(که این نداره البته!!)
c300 هم هست ولی زیاد از ظاهرش خوشم نمیاد!!
2-وقتی موتورولا ال 6 فقط 10 مگ حافظه داره بلوتوث به چه دردش میخوره!!!فکر نکنم 3-4 تا اهنگ بیشتر جا بشه!!!
3-قیمت سامسونگ E230 رو هم میخواستم

نایب رییس نداره اینجا!
جناب مدیر که نیستش! کس دیگه هم که جواب نمیده!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
نایب رییس نداره اینجا!
جناب مدیر که نیستش! کس دیگه هم که جواب نمیده!
متاسفانه اینجا کمی از رونق افتاده.

گوشی های سیمبیان رو میشه روشون منشی نصب کرد ..مثل 6120 که حول و حوش 210-15 قیمت داشت(البته توی این چند روزه قیمتا متلاطم شده ) از گوشیایی هم که گفتین خبر ندارم

پ ن: اگه قصد قیمت گرفتن دارین بهتره به بازار شهرتون یه سری بزنید اونجا به واقعیت نزدیک تره تا این سایت ..علی رضا هم که معلوم نیست کی برگرده

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
متاسفانه اینجا کمی از رونق افتاده.

گوشی های سیمبیان رو میشه روشون منشی نصب کرد ..مثل 6120 که حول و حوش 210-15 قیمت داشت(البته توی این چند روزه قیمتا متلاطم شده ) از گوشیایی هم که گفتین خبر ندارم

پ ن: اگه قصد قیمت گرفتن دارین بهتره به بازار شهرتون یه سری بزنید اونجا به واقعیت نزدیک تره تا این سایت ..علی رضا هم که معلوم نیست کی برگرده

ممنون دوست عزیز
یه گوشی ارزون قیمت میخوام.اون سامسونگ اولی 55 و دومی 80 تومنیه!
بازار شهرمون که همون بازار شهر شماست!!من برا گوشی پاساژ الزهرا میرم اونجام بیشتر گوشیای رند بازارو داره

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز... شما فقط یه محدودیت گذاشتین و اون منشی تلفنی ه ...
خب براتون بگم که گوشی های سونی اریکسون و نوکیا منشی ندارن... نوکیا هایی که سیمبین دارن مثل همونی که دوستمون گفتن 6120 میشه روش منشی نصب کرد.
در مورد سامسونگ ها چون سامسونگ به نیاز مشتریش اهمیت میده با یه پرس و شاید پیدا کنی...

اما پیشنهاد من سرویس VoiceMail هست
موقعی که ویس میل هست شما منشی روی گوشی احتیاج نداری. یه گوشی 50 تومن بگیر + Voice Mail

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در مورد سامسونگ ها چون سامسونگ به نیاز مشتریش اهمیت میده با یه پرس و شاید پیدا کنی...

اکثر سامسونگها دارن....e760 که دست خودمه داره!!!!...در نهایت پیشنهاد من e250 سامسونگ هست!!!...به احتمال بسیار قوی باید منشی رو داشته باشه چون این مورد از امکانات دیفالت سامسونگ هست!!!!

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
همون ای 250 رو گرفتم!!منشی ام داره!البته از بودجه خیلی بیشتر شد!!
ممنون از دوستان

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اکثر سامسونگها دارن....e760 که دست خودمه داره!!!!...در نهایت پیشنهاد من e250 سامسونگ هست!!!...به احتمال بسیار قوی باید منشی رو داشته باشه چون این مورد از امکانات دیفالت سامسونگ هست!!!!
تصحیح میشه!! شاید نه حتما!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اساتید ، سلام .

بنده موظف به خرید یک عدد گوشی برای یک خانم مسن رو دارم که 2 تا شرط داره :
1- زیر 70 تومن باشه
2- شماره های روی دکمه و ایضا" شماره های توی صفحه بزرگ باشه قشنگ

بسیار ممنون

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اساتید ، سلام .

1- زیر 70 تومن باشه

بسیار ممنون
نوکیا های ارزون (جاوا) کلا بزرگ مینویسن... من یه گوشی تاشو پیشنهاد میکنم... میدونید کلا هم کار کردن باهاش راحت تره و هم اینکه برای افراد مسن از قفل در آوردن و قفل کردن کلا کار اعصاب خرد کنی ه! (تست شده!) کمی بیشتر هزینه کنید ... 6060 نوکیا گوشی خیلی خوبیه...ضد آبم هست!!! (شوخی!) البته یه بار باهاش رفتم شنا! چیزیش نشد!!! با اینکه زیر ال سی دیش آب بود اما روشن شد!!
مزیت دیگش ... دکمه 5طرفه و قرمز و سبز به اندازه کافی بزرگن. اما دکمه های شماره نوشته هاش کوچیکه...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اساتید ، سلام .

1- زیر 70 تومن باشه

بسیار ممنون

دارید مشخصات موتورولا f3 رو میدین تازه قیمتش 40 تومن هم بیشتر نیست...اگر ارزونتر نشده باشه!!!....تازه اگر سیمکارت و گوشی رو با هم گم کنید یا سرقت بشه 47 تومن بیشتر توی خرج نمیری...اتفاقی که برای دوستم افتاد....لول

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام اگه ممکنه منو راهنمايی کنيد يک گوشی ميخوام قيمتش 150 تومان دوربينش 2 باشه و کشويی نباشه رم هم بخوره اگه nokia يا sony باشه بهتره مرسی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام اگه ممکنه منو راهنمايی کنيد يک گوشی ميخوام قيمتش 150 تومان دوربينش 2 باشه و کشويی نباشه رم هم بخوره اگه nokia يا sony باشه بهتره مرسی

من به شما سونی اریکسون k550 رو پیشنهاد میکنم....تمام مواردی رو که گفتین داره فقط فکر کنم قیمتش حدود160 باشه !!!!

بالا