• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام از این گوشی های تلوزیون دار " چینی " بگیرم ، احیانا کسی از دوستان میتونه بهم کمک بکنه که چه مارکیش رو بگیرم از همه بهتره و از کجا ؟؟

ممنون از لطفتون

بنده خرید این گوشیها رو به شما توصیه نمیکنم!!!!....دوام آنچنانی نخواهد داشت....بهتره پول خودتون رو روی یک چیز مطمئن تر سرمایه گذاری بکنید!!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بنده خرید این گوشیها رو به شما توصیه نمیکنم!!!!....دوام آنچنانی نخواهد داشت....بهتره پول خودتون رو روی یک چیز مطمئن تر سرمایه گذاری بکنید!!!

سلام علي جان ، ممنون از راهنمائيت .. ولي ميدوني يهو هوس يه چيز كه به سر من ميفته مثل ويروس عمل ميكنه !!
فرمايشتو قبول دارم ولي واسه هوس نه سرمايه گذاري .... :blush: ميتوني راهنمائيم كنيد ؟

بازم ممنون .. :)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام علي جان ، ممنون از راهنمائيت .. ولي ميدوني يهو هوس يه چيز كه به سر من ميفته مثل ويروس عمل ميكنه !!
فرمايشتو قبول دارم ولي واسه هوس نه سرمايه گذاري .... ميتوني راهنمائيم كنيد ؟

بازم ممنون ..

متاسفانه من اطلاعاتی راجع به این گوشیها ندارم...شرمنده که نمیتونم راهنمایی کنم....شاید بقیه بچه ها اطلاعاتی داشته باشن ....علی رضا همه چیو میدونه احتمالا الان میاد راهنماییت میکنه!!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام از این گوشی های تلوزیون دار " چینی " بگیرم ، احیانا کسی از دوستان میتونه بهم کمک بکنه که چه مارکیش رو بگیرم از همه بهتره و از کجا ؟؟
ممنون از لطفتون

من هم تقریبا چیز زیادی از اینها نمیدونم
در این مورد یه توصیه دارم که به علاءالدین برین و مدلهای مختلف رو اونجا ببینید ( هیچ مرجع کاملی برای گوشیهای چینی در اینترنت وجود نداره )
در " TehranGSM " هم موارد مناسبی پیدا میشه
از طرفی مدل C2000 !!? رو دیدم که زیاد فروش میره و تفریبا یکی از مشهورترین های این گونه هست (!!)
که میشه در موردش بیشتر هم تحقیق کرد- تا جایی که دیدم حتی وبلاگ/فروم هایی جهت داونلود برنامه/بازی گوشیهای چینی هم راه اندازی شدن و این گوشی عنوان پرفروش ترین گوشی چینی رو هم قبلا به دست اورده ( لینک )

2 تاپیک مناسب در بخش PPC هم در این مورد هست :

http://forum.persiantools.com/t92448.html
http://forum.persiantools.com/t105239.html

sara_af

کاربر فعال ادبیات و سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوستان

خوب من اولين باره اينجا پست ميزارم. يه سوالي داشتم.ممنون مي شم جوابمو بديد
من مي خواستم يه گوشي بخرم كه قيمتش زير 70هزار تومن باشه
شما چه پيشنهادهايي داريد؟
راستش مي خوام به كسي هديه بدم.
بازم ممنونم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان

خوب من اولين باره اينجا پست ميزارم. يه سوالي داشتم.ممنون مي شم جوابمو بديد
من مي خواستم يه گوشي بخرم كه قيمتش زير 70هزار تومن باشه
شما چه پيشنهادهايي داريد؟
راستش مي خوام به كسي هديه بدم.
بازم ممنونم

سلام
کلا تا زیر 70.000 گزینه هایی به این شکل رو میشه در نظر گرفت :

Sony Ericsson

K310
K200
J100
J120
J110

Nokia

2600
2626
1209
1200
1600
1208

Samsung

C300
C260

Motorola

F3
W230
C113
C118

در این رنج بیشتر ظاهر هست که حرف آخر رو میزنه برای خرید
T250 و K310 بین 8 تا 15 هزار بیشتر بودجه هستند ولی کلا K310 امکانات مناسبی هم داره در کنار قیمت مناسب
Z310 هم طراحی مناسبی داره ولی حدود 20.000 گرونتر هست
L6 موتورولا هم هست ولی باز حدود 20.000 بیشتر از بودجه که البته ارزشش رو داره
در کل نظر من اینه که حدود 10 تومان بیشتر بدید و K310 رو بگیرید که نسبت به قیمتش واقعا میرزه
در غیر این صورت از روی ظاهر بقیه یکی رو انتخاب کنید

sara_af

کاربر فعال ادبیات و سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
کلا تا زیر 70.000 گزینه هایی به این شکل رو میشه در نظر گرفت :

Sony Ericsson

K310
K200
J100
J120
J110

Nokia

2600
2626
1209
1200
1600
1208

Samsung

C300
C260

Motorola

F3
W230
C113
C118

در این رنج بیشتر ظاهر هست که حرف آخر رو میزنه برای خرید
T250 و K310 بین 8 تا 15 هزار بیشتر بودجه هستند ولی کلا K310 امکانات مناسبی هم داره در کنار قیمت مناسب
Z310 هم طراحی مناسبی داره ولی حدود 20.000 گرونتر هست
L6 موتورولا هم هست ولی باز حدود 20.000 بیشتر از بودجه که البته ارزشش رو داره
در کل نظر من اینه که حدود 10 تومان بیشتر بدید و K310 رو بگیرید که نسبت به قیمتش واقعا میرزه
در غیر این صورت از روی ظاهر بقیه یکی رو انتخاب کنید

سلام
ممنونم از راهنمايتون و پيشنهاداتون:happy:
اصلا باور نمي كردم چنين سرعت عملي تو پاسخگويي داشته باشيد.
بازم تشكر مي كنم.خيلي مفيد بود.:happy:
موفق باشيد

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
ممنونم از راهنمايتون و پيشنهاداتون:happy:
اصلا باور نمي كردم چنين سرعت عملي تو پاسخگويي داشته باشيد.
بازم تشكر مي كنم.خيلي مفيد بود.:happy:
موفق باشيد

سلام
خواهش, امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشید

پ.ن = دیدم E250 هم به حدود 95.000 رسیده که از نظر قیمت + امکانات عالی هست

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
علی جان و علی‌رضا جان نظرتون درباره نوکیا 3110 چی هست؟
تا 130، 140 تومان بیشتر نمی‌خوام بدم، دوربین مهم نیست. کوچولو باشه، شارژش خوب باشه، گوشی جوندار و محکمی هم باشه، نرم‌افزار هم زیاد برام مهم نیست ولی قابلیت پخش موسیقی‌اش برام مهمه.
ممنون از لطفتون.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علی جان و علی‌رضا جان نظرتون درباره نوکیا 3110 چی هست؟
تا 130، 140 تومان بیشتر نمی‌خوام بدم، دوربین مهم نیست. کوچولو باشه، شارژش خوب باشه، گوشی جوندار و محکمی هم باشه، نرم‌افزار هم زیاد برام مهم نیست ولی قابلیت پخش موسیقی‌اش برام مهمه.
ممنون از لطفتون.

سلام
حقیقتش اگر من 140 تومان بودجه داشته باشم یک راست میرم سراغ K550
زیاد نباید بالاتر از بودجه باشه ( اینجا همون 140 رو قیمت دادن )
هرچی باشه دوربینی مثل K750/W800
مموری 512 ه M2 که خودش کم قیمت نداره به همراه 77 مگ مموری داخلی , ساپورت A2DP که خیلی از گوشیهای رده بالاتر هم ندارن
پردازش مناسب برنامه/بازیهای جاوا که میشه با این حافظه چند صد مورد مناسب نصب کرد و سایر امکانات
اما مشکل کجاست ؟
مدتی هست که باتری بسیاری از گوشیهای سونی اریکسون تقلبی شده و کارکرد مناسبی نداره, یه گشت تو فروم بزنی به تاپیک های مختلفی در این مورد میرسی (+ یک مورد از همین K550 رو اینجا میشه دید )
که البته از نظر من اگر باتری جایگزین قیمت بالایی نداشته باشه همچنان همین K550 بهترین گزینه هست
اما مورد دیگه ای از سونی اریکسون که البته کمی قدیمی شده W300 هست
با توجه به اینکه دنبال موسیقی هستی, W300 با واکمن پلیر + 256 مگ مموری + Earphone مناسب گزینه بدی نیست, فقط دوربین خوبی نداره و به طور کلی یکی دو رده از K550 پایین تر هست
در مورد 3110 که گفتی, شخصا تستش نکردم ولی به هر حال امکانات روی کاغذش به 2 مورد قبلی نمیرسه
اما از باتری'ش بد نمیگن

1znwrcz.jpg

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
حقیقتش اگر من 140 تومان بودجه داشته باشم یک راست میرم سراغ K550
زیاد نباید بالاتر از بودجه باشه ( اینجا همون 140 رو قیمت دادن )
هرچی باشه دوربینی مثل K750/W800
مموری 512 ه M2 که خودش کم قیمت نداره به همراه 77 مگ مموری داخلی , ساپورت A2DP که خیلی از گوشیهای رده بالاتر هم ندارن
پردازش مناسب برنامه/بازیهای جاوا که میشه با این حافظه چند صد مورد مناسب نصب کرد و سایر امکانات
اما مشکل کجاست ؟
مدتی هست که باتری بسیاری از گوشیهای سونی اریکسون تقلبی شده و کارکرد مناسبی نداره, یه گشت تو فروم بزنی به تاپیک های مختلفی در این مورد میرسی (+ یک مورد از همین K550 رو اینجا میشه دید )
که البته از نظر من اگر باتری جایگزین قیمت بالایی نداشته باشه همچنان همین K550 بهترین گزینه هست
اما مورد دیگه ای از سونی اریکسون که البته کمی قدیمی شده W300 هست
با توجه به اینکه دنبال موسیقی هستی, W300 با واکمن پلیر + 256 مگ مموری + Earphone مناسب گزینه بدی نیست, فقط دوربین خوبی نداره و به طور کلی یکی دو رده از K550 پایین تر هست
در مورد 3110 که گفتی, شخصا تستش نکردم ولی به هر حال امکانات روی کاغذش به 2 مورد قبلی نمیرسه
اما از باتری'ش بد نمیگن

1znwrcz.jpg

ممنون علی‌رضا از جواب کاملت:)

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
البته اگه موسیقی برات مهم میتونی رو دبلیو 810 هم فکر کنی(علاوه بر گوشی های بالا)

ولی یکم قدیمی

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
نظرتون بین این 3 تا گوشی کدوم هست :

samsung E250

Nokia 2630

Nokia 2600 Classic

برای من اس ام اس زدن و راحتی کلیدها مهم هست و کلا کار با SMS :happy: میخام کاربری منو sms کتمل باشه یعنی send recieve archive delivey report اینا کاملا مجزا و کار باهاش راحت باشه .....

مرسی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نظرتون بین این 3 تا گوشی کدوم هست :

samsung E250

Nokia 2630

Nokia 2600 Classic

برای من اس ام اس زدن و راحتی کلیدها مهم هست و کلا کار با SMS :happy: میخام کاربری منو sms کتمل باشه یعنی send recieve archive delivey report اینا کاملا مجزا و کار باهاش راحت باشه .....

مرسی

بین این موارد 90-100 هزار چند گزینه مناسب دیگه مثل :

K310
W200
K510
K320
L6

این وسط J110 با قیمت حدود 45.000 گزینه بدی نیست ( برای SMS ) البته LCD کوچک هست ولی کیپد راحتی داره
از نظر قابلیت هم بین موارد بالا اگر بلوتوث نخوای W200 خوبه, K320/L6 هم امکانات بدی ندارن

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
اقا بهترین مدل تاشو یا کشویی سامسونگ با قیمت زیر 100 چیه؟ (یعنی بییشتر بیرزه!)
واسه این گفتم سامسونگ که نوشته‌هاش بزرگ باشه اگر برند دیگه‌ای هم هست یه راهمنایی کنید پلیز ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اقا بهترین مدل تاشو یا کشویی سامسونگ با قیمت زیر 100 چیه؟ (یعنی بییشتر بیرزه!)
واسه این گفتم سامسونگ که نوشته‌هاش بزرگ باشه اگر برند دیگه‌ای هم هست یه راهمنایی کنید پلیز ...

بهترین گزینه کشویی سامسونگ در این رنج E250 هست
به خاطر بلوتوث 2.0 / درگاه مموری / پخش Mp3 / دوربین VGA ارزشش رو داره ( کمتر گوشی ای با این امکانات چنین قیمتی داره )
بین رده پایین ترها هم C300 گزینه بدی نیست
اگر موتو F3 هم گیر بیاری ( البته اگر 100% تاشو/کشویی نخوای ) فونت هاش نسبتا بزرگ هست

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان
اگه ممکنه برای خرید گوشی تا 150 تومن راهنمایی کنید. برای من مهم کار کردن با GPRS ایرانسل و بعدش دوربین خوب هست. برنامه هم اولویت بعدی. مشکل برنامه های بیشتر از یک مگ نوکیا هم زیاد مهم نیست برام. چون خیلی بیرون نیستم! خودم دیدم Nokia 3500 چیز خوبی بود. البته Sony ericsson k750 هم شنیدم خوبه ولی مشکل شارژ باتریهاش منو ناامید کرد. نظر شما چیه؟
با تشکر

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان
اگه ممکنه برای خرید گوشی تا 150 تومن راهنمایی کنید. برای من مهم کار کردن با GPRS ایرانسل و بعدش دوربین خوب هست. برنامه هم اولویت بعدی. مشکل برنامه های بیشتر از یک مگ نوکیا هم زیاد مهم نیست برام. چون خیلی بیرون نیستم! خودم دیدم Nokia 3500 چیز خوبی بود. البته Sony ericsson k750 هم شنیدم خوبه ولی مشکل شارژ باتریهاش منو ناامید کرد. نظر شما چیه؟
با تشکر

سلام دوست عزیز
تقریبا تمام گزینه های مناسب در همین 2-3 صفحه آخر مطرح شدند و میشه جمع بندی خوبی داشت
K750 که خب همون طور که میدونی مدت زیادی ازش گذشته, باتری های SE هم تقلبی زیاد شده
در هر صورت همچنان روی K550 به عنوان گزینه ای برتر میشه فکر کرد ( امکاناتی واقعا بالا + قیمت مناسب )

-
پست های همین صفحه مثل " این پست " رو هم بخونید

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست عزیز
تقریبا تمام گزینه های مناسب در همین 2-3 صفحه آخر مطرح شدند و میشه جمع بندی خوبی داشت
K750 که خب همون طور که میدونی مدت زیادی ازش گذشته, باتری های SE هم تقلبی زیاد شده
در هر صورت همچنان روی K550 به عنوان گزینه ای برتر میشه فکر کرد ( امکاناتی واقعا بالا + قیمت مناسب )

-
پست های همین صفحه مثل " این پست " رو هم بخونید

ممنون
ولی یه سوالی داشتم این GPRS برای گوشی های سونی و نوکیا تو سرعت اتصال به اینترنت و پیدا کردن شبکه فرقی با هم دارن؟ سرعت دانلود که یکی باید باشه ولی چون GPRS ایرانسل هنوز اختلال داره باید چند بار امتحان کنیم تا بتونه وصل بشه.

بالا