• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنون
ولی یه سوالی داشتم این GPRS برای گوشی های سونی و نوکیا تو سرعت اتصال به اینترنت و پیدا کردن شبکه فرقی با هم دارن؟ سرعت دانلود که یکی باید باشه ولی چون GPRS ایرانسل هنوز اختلال داره باید چند بار امتحان کنیم تا بتونه وصل بشه.

متاسفانه ایرانسل ندارم برای تست, ولی sarah_aster هم K550 دارن و هم در تاپیک " ایرانسل " خیلی فعال هستند
100% میتونن در مورد این گوشی و سازگاری ش با ایرانسل راهنمایی بکنند

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوستان
اگه ممکنه برای خرید گوشی تا 150 تومن راهنمایی کنید. برای من مهم کار کردن با GPRS ایرانسل و بعدش دوربین خوب هست. برنامه هم اولویت بعدی. مشکل برنامه های بیشتر از یک مگ نوکیا هم زیاد مهم نیست برام. چون خیلی بیرون نیستم! خودم دیدم Nokia 3500 چیز خوبی بود. البته Sony ericsson k750 هم شنیدم خوبه ولی مشکل شارژ باتریهاش منو ناامید کرد. نظر شما چیه؟
با تشکر

کلا به نظر من با گوشیهای جاوا gprs کار کردن یه جورایی اعصاب خوردیه(شاید هم بد فکر میکنم ولی من چند تایی رو که امتحان کردم به این نتیجه رسیدم)....به هر حال نظر من اینه که یه 20 تومن بذاری رو مایه(با توجه به اینکه اولویت بعدیتون هم دوربین هست)و یک ک800 تهیه کنید ارزش داره....در ضمن من از یک نفر از s500 قیمت 164 تومن رو شنیدم(مطمئن نیستم شاید لیبل و refurbished باشه)...اگر اینجوری باشه که خیلی مناسبه

پ ن:جریان s500 مکزیکی چیه علی رضا؟!!!...همین رفیق ما که 164 تومن داده اس 500 گرفته پشتش زدهmade in mexico....من که حدس میزنم لیبل باشه ولی بهش نگفتم که نا امید بشه!!!:cool:

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
متاسفانه ایرانسل ندارم برای تست, ولی sarah_aster هم K550 دارن و هم در تاپیک " ایرانسل " خیلی فعال هستند
100% میتونن در مورد این گوشی و سازگاری ش با ایرانسل راهنمایی بکنند
خیلی ممنون از راهنمایی و سرعت پاسخگویی شما. حتما از ایشون هم می پرسم.

کلا به نظر من با گوشیهای جاوا gprs کار کردن یه جورایی اعصاب خوردیه(شاید هم بد فکر میکنم ولی من چند تایی رو که امتحان کردم به این نتیجه رسیدم)....به هر حال نظر من اینه که یه 20 تومن بذاری رو مایه(با توجه به اینکه اولویت بعدیتون هم دوربین هست)و یک ک800 تهیه کنید ارزش داره....در ضمن من از یک نفر از s500 قیمت 164 تومن رو شنیدم(مطمئن نیستم شاید لیبل و refurbished باشه)...اگر اینجوری باشه که خیلی مناسبه

پ ن:جریان s500 مکزیکی چیه علی رضا؟!!!...همین رفیق ما که 164 تومن داده اس 500 گرفته پشتش زدهmade in mexico....من که حدس میزنم لیبل باشه ولی بهش نگفتم که نا امید بشه!!!:cool:

ممنون
منظورتون از گوشیهای جاوا چیه؟من تازه وارد خط موبایل شدم زیاد اطلاع ندارم.
البته من دیروز GPRS سونی k810 رو هم تست کردم. نتیجه فرقی نداشت با nokia 3500. چه از نظر سرعت چه مدت و نوع وصل شدن. کلا اینترنت ایرانسل راحت وصل نمیشه ولی به هر حال کار می کنه! البته نرسیدم با opera mini هم تست کنم. هر چند که k550 نیست ولی میشه اینترنتو تعمیم داد به k550!
برنامه هم الان شاید به بیشتر از 1 مگ نیاز نداشته باشم ولی شاید بعدا لازم بشه. بنابراین بیشتر گرایش به سونی پیدا کردم.

بازم ممنون از نظرات شما

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
پ ن:جریان s500 مکزیکی چیه علی رضا؟!!!...همین رفیق ما که 164 تومن داده اس 500 گرفته پشتش زدهmade in mexico....من که حدس میزنم لیبل باشه ولی بهش نگفتم که نا امید بشه

والا منم دقیق نمیدونم, گشت میزدم تو نت چیزی راجبه مکزیکیش به چشمم نخورد ~ حالا اگر یکی دیگه از بچه ها میدونه لطفا شفاف سازی بکنه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون
منظورتون از گوشیهای جاوا چیه؟من تازه وارد خط موبایل شدم زیاد اطلاع ندارم.
البته من دیروز GPRS سونی k810 رو هم تست کردم. نتیجه فرقی نداشت با nokia 3500. چه از نظر سرعت چه مدت و نوع وصل شدن. کلا اینترنت ایرانسل راحت وصل نمیشه ولی به هر حال کار می کنه! البته نرسیدم با opera mini هم تست کنم. هر چند که k550 نیست ولی میشه اینترنتو تعمیم داد به k550!
برنامه هم الان شاید به بیشتر از 1 مگ نیاز نداشته باشم ولی شاید بعدا لازم بشه. بنابراین بیشتر گرایش به سونی پیدا کردم.

بازم ممنون از نظرات شما

منظور از گوشیهای جاوا گوشیهایی هستند که سیستم عامل ندارن (مثل سیمبین و ویندوز موبایل)....البته همونطور هم که گفتین کلا اینترنت ایرنسل یه جورایی تعطیله....با توجه به صحبتهای شما باز هم پیشنهاد من همون ک800 هست(البته اگر به پولتون 20 تومن اضافه کنید)...به نظر من که ارزش داره!!!

pany

Registered User
لایک‌ها
19
والا منم دقیق نمیدونم, گشت میزدم تو نت چیزی راجبه مکزیکیش به چشمم نخورد ~ حالا اگر یکی دیگه از بچه ها میدونه لطفا شفاف سازی بکنه
90% نوکیا های تو بازار امریکا ساخت mexico هستن. شایدم همشون چون من هر چی نوکیا دیدم ساخت مکزیک هستن ,البته من در مورد
گوشیهای تا 200 -300 $ میگم , بقیه رو نمیدونم شاید n95 و.....ساخت mexico باشن

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
99% نوکیا های تو بازار امریکا ساخت mexico هستن. شایدم همشون چون من هر چی نوکیا دیدم ساخت مکزیک هستن ,

اگر دقت کنید منظور من گوشیهای سونی اریکسون بود(و مشخصا s500)!!!!!

pany

Registered User
لایک‌ها
19
اگر دقت کنید منظور من گوشیهای سونی اریکسون بود(و مشخصا s500)!!!!!

اها , من نخونده بودم خوب , خب لابد se هم برای بازار امریکا تو مکزیکو یه سری از گوشیهاش رو میسازه !

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اها , من نخونده بودم خوب , خب لابد se هم برای بازار امریکا تو مکزیکو یه سری از گوشیهاش رو میسازه !

نمیدونم شاید!!!...ولی وجود اون توی بازار ایران کمی عجیبه!!!!....شما همچین چیزی رو دیدی؟!!!

pany

Registered User
لایک‌ها
19
نمیدونم شاید!!!...ولی وجود اون توی بازار ایران کمی عجیبه!!!!....شما همچین چیزی رو دیدی؟!!!
چی رو دیدم? نه عجیب نیست.
مهم نیست به نظر من کجا میسازه مثلا مرسدس هایی که تو خاورمیانه فروخته میشن تو افریقای جنوبی assemble میشن , حالا گوشی که
300-400 $ بیشتر نیست چه اهمیتی داره ? همشون لایسنس کمپانی مادر رو دارن حالا چه فرق داره این کشور یا اون کشور .
علی جان انقدر پیکی نباش ! ولی اگه میخوای من میرم SE ها رو نگاه میکنم ببینم متولد کجا هستن.

Last edited:

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه
من گوشی های k800 و nokia 3500 و k550 رو بررسی کردم قیمتها به ترتیب حدود 185 140 و 145. میزان SAR هم برای k800 0.58 k550 1.25 nokia 0.43 که نشون میده ضرر k800 برای مغز کمتر از k550. این فاکتور SAR که میزان اشعه موبایل رو در حالت ماکزیمم میگه چقدر مهمه؟ مثلا ضرر k550 نزدیک 3 برابر 3500 هست؟

ممنون

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من احتیاج به یک گوشی دم دست و قیمت پایین با دکمه های خوب (برای SMS) دارم، فکر می کنم W200 مناسب است، به قیمت 85 تومان، شما چه نظری دارین؟
-------
رنگ آبیش گیر میاد؟

Last edited:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من احتیاج به یک گوشی دم دست و قیمت پایین با دکمه های خوب (برای SMS) دارم، فکر می کنم W200 مناسب است، به قیمت 85 تومان، شما چه نظری دارین؟
-------
رنگ آبیش گیر میاد؟

w200 مشکلات زیادی داره: 1- صفحه نمایشگرش tft نیست==>توی آفتاب اذیت می کنه و کیفیتش پایینه. 2- نه بلوتوث نه اینفرا

من بودم سامسونگ e250 می گرفتم.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
w200 مشکلات زیادی داره: 1- صفحه نمایشگرش tft نیست==>توی آفتاب اذیت می کنه و کیفیتش پایینه. 2- نه بلوتوث نه اینفرا

من بودم سامسونگ e250 می گرفتم.
مرسی از راهنماییتون. حقیقتش من مدتی 1100 دستم بود و با اون مشکل نداشتم، این از اون بدتره؟:D
راستش من W200 رو دیدم و گفتم در کنار استفاده عادی میشه از امکان MP3 Player استفاده کرد، و شنیدم کیفیت صدای earphone قابل قبوله. و دکمه های راحتی هم برای SMS داره.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
مرسی از راهنماییتون. حقیقتش من مدتی 1100 دستم بود و با اون مشکل نداشتم، این از اون بدتره؟:D
راستش من W200 رو دیدم و گفتم در کنار استفاده عادی میشه از امکان MP3 Player استفاده کرد، و شنیدم کیفیت صدای earphone قابل قبوله. و دکمه های راحتی هم برای SMS داره.

صفحه 1100 dot matrix ـه ولی برای ubc,w200 هستش که علاوه بر viewing angel افتضاح (30 درجه از هر طرف بیشتر بره صفحه کلا بنفش بنظر میرسه، توی آفتاب هم اصلا نمیشه نگاه کرد.
هدفونش از این Noise cancelling ها نیست و معمولیه ولی خوب باسش نسبت به بقیه هدفون های معمولی بهتره. ولی دکمه هاش خوبه (البته به نظرم یکم سفته)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کیپد هم یجورایی سلیقه ای هست
ولی تا 85.000 روی K320 هم فکر کنید, جدای از امکانات مناسب نسبت به قیمت, کیپد بدی هم نداره
اگر یدونه گیر بیاری و تست کنی بد نیست

-
1101 هم کیپد واقعا نرم و راحتی داشت

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
کیپد هم یجورایی سلیقه ای هست
ولی تا 85.000 روی K320 هم فکر کنید, جدای از امکانات مناسب نسبت به قیمت, کیپد بدی هم نداره
اگر یدونه گیر بیاری و تست کنی بد نیست

-
1101 هم کیپد واقعا نرم و راحتی داشت
گوشی مناسبی به نظر میاد K320، اما مثل اینکه همون مشکل صفحه نمایش W200 رو داره، یعنی UBC با 65K رنگ

1101 شباهت خیلی زیادی به 1100 داره، به نظر من کیپد خیلی خوبی داشت، و یک باتری غول! اما توی دیجی کالا که 1101 رو کمیاب نوشته.
(1200 هم هست، اما شکل keypad ش تغییر کرده:دی)

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
گوشی مناسبی به نظر میاد K320، اما مثل اینکه همون مشکل صفحه نمایش W200 رو داره، یعنی UBC با 65K رنگ

1101 شباهت خیلی زیادی به 1100 داره، به نظر من کیپد خیلی خوبی داشت، و یک باتری غول! اما توی دیجی کالا که 1101 رو کمیاب نوشته.
(1200 هم هست، اما شکل keypad ش تغییر کرده:دی)

آره, خیلی روی 1200 مانور میدن, قیمت پایینی هم داره ( 33-40 )

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
من میخوام یه k550 بگیرم.فقط روی صفحه نمایشش یکم مشکوکم.تو gsm arena زده TFD, 256K colors نمیدونم اینTFD چی هست و اینکه آیا زیر نور آفتاب برای دیدن صفحه با مشکل روبرو نمیشم؟
در کل به نسبت قیمتش گوشی خوبی بنظر میاد.اگه مورد بهتری سراغ دارین تو اون رنج قیمت معرفی کنید ممنون میشم!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من میخوام یه k550 بگیرم.فقط روی صفحه نمایشش یکم مشکوکم.تو gsm arena زده TFD, 256K colors نمیدونم اینTFD چی هست و اینکه آیا زیر نور آفتاب برای دیدن صفحه با مشکل روبرو نمیشم؟
در کل به نسبت قیمتش گوشی خوبی بنظر میاد.اگه مورد بهتری سراغ دارین تو اون رنج قیمت معرفی کنید ممنون میشم!

در مورد گزینه بهتر که شخصا مورد بهتری نسبت به K550 سراغ ندارم در این رنج, فقط اون تاپیک های مربوط به " باتری K550 رو هم بخون " در مورد TFT/TFD دوست دارم بیشتر بدونم, یکی ترانزیستور ~ T و دیگری دیود ~ D ( آیا؟) اما تفاوت در عمل ( مقایسه محدود ) زیاد نیست
قبلا صحبت هایی مبنی برقیمت بالای TFT نسبت به TFD و همچنین فشار ( مصرف ) بیشتر بود . باز هم اگر دوستان دقیق تر راهنمای کنن ممنون میشم

بالا