• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نوکیا 1200 رو به خاطر اون کیبوردش اصلا خوشم نمی یاد!
این سامسونگه چطوره ؟
فعلا همین j110 رو خوشم اومده اگه این سامسونگه باشه
و قیمتش خوبه باشه اونم به نظر بد نمیاد

آها, این C130 یه زمانی زیاد شده بود و طرفدار هم داشت ولی الان رو نمیدونم, چند ماهی میشه که به چشمم نخورده, راستی L6 رو هم یه سوالی بکن شاید قیمتش به 60 هم رسیده باشه ( البته بعید به نظرم میرسه یه چند هزارتومان بالاتر باید باشه )
J110 قیمت خیلی خوبی داره, نظرات مردم در GSMArena رو هم ببینی بد نیست, اکثرا راضی هستن

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من یک N95 دارم و از دوربین و وای فای و GPS و امکاناتش کامل استفاده می کنم و راضی ام، یک گوشی دیگه می خوام برای ایرانسل که فقط خیلی شیک و ظریف باشه و قیمتشم بالای 150 ، یا نهایتا 170 نره، اصلا دوربین و امکاناتش برام مهم نیست فقط می خوام قیافه داشته باشه، کار کردن باهاش راحت باشه و دوام داشته باشه.

فعلا به اینا رسیم ( به ترتیب اولویت ) :

1. نوکیا 8800 سفیر یا آرت کربن که البته چینیشه ( تو دست گرفتم با کیفیت بود، منظورم اینه که مثل جنس درجه یک چینی بود یا خودش ) که هفته پیش تو علاالدین بین 145 تا 180 قیمت کردم ، خیلی شک و تر و تمیز بود .

2. W880 سونی اریکسون که رنگ طلایی و نقره ایشو می پسندم که اونم حول و حوش 150 بود.

3. نوکیا 5310 که رنگ بندی های زیادی هم داشت قیمت نوش نپرسیدم اما می دونم همین حدوداس( چنده الان ؟ ) اونم بیشتر اسپرت بود تا شیک ( چون باریک بود و امکانات بهتری داشت خوشم اومد )

دنبال اون مدل های طلایی 8800 که روش مارک های D & G ... خورده هم گشتم اما پیدا نکردم تو علاادین فکر کنم قدیمی شده دیگه نمیارن ...

نظرتون راجب انتخابها چیه و آیا گزینه دیگری پیشنهاد می کنین؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من یک N95 دارم و از دوربین و وای فای و GPS و امکاناتش کامل استفاده می کنم و راضی ام، یک گوشی دیگه می خوام برای ایرانسل که فقط خیلی شیک و ظریف باشه و قیمتشم بالای 150 ، یا نهایتا 170 نره، اصلا دوربین و امکاناتش برام مهم نیست فقط می خوام قیافه داشته باشه، کار کردن باهاش راحت باشه و دوام داشته باشه.
فعلا به اینا رسیم ( به ترتیب اولویت ) :
1. نوکیا 8800 سفیر یا آرت کربن که البته چینیشه ( تو دست گرفتم با کیفیت بود، منظورم اینه که مثل جنس درجه یک چینی بود یا خودش ) که هفته پیش تو علاالدین بین 145 تا 180 قیمت کردم ، خیلی شک و تر و تمیز بود .
2. W880 سونی اریکسون که رنگ طلایی و نقره ایشو می پسندم که اونم حول و حوش 150 بود.
3. نوکیا 5310 که رنگ بندی های زیادی هم داشت قیمت نوش نپرسیدم اما می دونم همین حدوداس( چنده الان ؟ ) اونم بیشتر اسپرت بود تا شیک ( چون باریک بود و امکانات بهتری داشت خوشم اومد )
دنبال اون مدل های طلایی 8800 که روش مارک های D & G ... خورده هم گشتم اما پیدا نکردم تو علاادین فکر کنم قدیمی شده دیگه نمیارن ...
نظرتون راجب انتخابها چیه و آیا گزینه دیگری پیشنهاد می کنین؟

با توجه به اینکه N95 داری و راضی هستی به نظرم گوشی دوم رو کمی سلیقه ای ظاهری عمل کنی بد نیست
به هر ترتیب در رنج -170 فعلا گزینه های خوبی گیر میاد . از K800/K770 که بگذریم . W350 مدتیه قیمت خوبی پیدا کرده -حدود 120- که اتفاقا ظاهر بدی هم نداره ( با توجه به اینکه دوربین هم برات مهم نیست گزینه خوب و قیمت مناسبیه ) از طرفی K550 هم زیر 150 هست که اگر کسی دنبال 2 مگاپیکسل باشه میگیره - البته بحث باتری تقلبی زیاد مطرح میشه - از طرفی اگر دنبال ظاهر هستی S500 هم در این رنج قرار داره, فقط موضوع شکستگی کیپدش مدتی داغ بود, خود W880 که اشاره کردی گزینه کاملی هست و قیمت خوبی داره فقط خیلی ها کیپدش رو نمیپسندن و باهاش راحت نیستن, در نتیجه اگر شد قبلش حتما باهاش کار کن, از نوکیا 6300 با اینکه قدیمی شده اما به خاطر ظاهر شیک+مناسب همچنان خریدار داره و گوشی کار راه اندازی هست - البته نصب جاوا بالای یک مگ امکان پذیر نیست -
5310 حدود 175 هست ( بالا/پایین )

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با توجه به اینکه N95 داری و راضی هستی به نظرم گوشی دوم رو کمی سلیقه ای ظاهری عمل کنی بد نیست
به هر ترتیب در رنج -170 فعلا گزینه های خوبی گیر میاد . از K800/K770 که بگذریم . W350 مدتیه قیمت خوبی پیدا کرده -حدود 120- که اتفاقا ظاهر بدی هم نداره ( با توجه به اینکه دوربین هم برات مهم نیست گزینه خوب و قیمت مناسبیه ) از طرفی K550 هم زیر 150 هست که اگر کسی دنبال 2 مگاپیکسل باشه میگیره - البته بحث باتری تقلبی زیاد مطرح میشه - از طرفی اگر دنبال ظاهر هستی S500 هم در این رنج قرار داره, فقط موضوع شکستگی کیپدش مدتی داغ بود, خود W880 که اشاره کردی گزینه کاملی هست و قیمت خوبی داره فقط خیلی ها کیپدش رو نمیپسندن و باهاش راحت نیستن, در نتیجه اگر شد قبلش حتما باهاش کار کن, از نوکیا 6300 با اینکه قدیمی شده اما به خاطر ظاهر شیک+مناسب همچنان خریدار داره و گوشی کار راه اندازی هست - البته نصب جاوا بالای یک مگ امکان پذیر نیست -
5310 حدود 175 هست ( بالا/پایین )

ممنون بابت راهنمایی، در مورد انتخاب اول نظری ندارین ؟ 8800 رو میگم:

http://www.tehrangsm.com/index.php?productID=39

البته قیمتش طبقه 5 علاالدین 150 هست.

گوشی هارو دیدم بیشتر اسپورت هستند تا شیک . البته گزینه های خوبی بودن، از W350 هم خوشم اومد.

s500 که همون مشکل keypad رو دراه و چون N95 کش.یی هست دیگه کشویی نمی خوام .

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
به W380 هم یه نگاهی بندازین ، من خیلی از طراحیش خوشم میاد . ضمنا تاشو هم هست ... بزرگ ترین مشکلش میتونه دوربین 1.3 باشه که شما نیازی ندارید گویا ...

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
به W380 هم یه نگاهی بندازین ، من خیلی از طراحیش خوشم میاد . ضمنا تاشو هم هست ... بزرگ ترین مشکلش میتونه دوربین 1.3 باشه که شما نیازی ندارید گویا ...

طراحیش خوبه، دگمه های روی پنل خارجیش تاچ هستند؟ حساسیتشون خوبه؟

قیمتش چنده الان؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
طراحیش خوبه، دگمه های روی پنل خارجیش تاچ هستند؟ حساسیتشون خوبه؟

قیمتش چنده الان؟
سلام
بله دکمه ها به تماس حساس هستن ، آره خوبه

من 2 هفنه پیش 135-130 تو علائدین دیدم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
W350 مدتیه قیمت خوبی پیدا کرده -حدود 120- که اتفاقا ظاهر بدی هم نداره ( با توجه به اینکه دوربین هم برات مهم نیست گزینه خوب و قیمت مناسبیه )

تایید میشه ...من یکی دارم راضیم....خیلی خوش دست و کوچیک و استایلیش هست....البته دوربینش فیلم نمیگیره!!!!

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
نظرتون راجب Nokia Prism 7070 چیه ؟ خیلی شکیل به نظرم ، البته دوربین و Mp3player تعطیل هست که با توجه به گوشی اول برام مهم نیست ، گویا قیمتش 70 تومانه ...

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
نظرتون راجب Nokia Prism 7070 چیه ؟ خیلی شکیل به نظرم ، البته دوربین و Mp3player تعطیل هست که با توجه به گوشی اول برام مهم نیست ، گویا قیمتش 70 تومانه ...
من دیدم اصلا خوشم نیومد

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
سلا م من می خوام یه گوشی براتون با قیمت 1,380,000 ریال بزارم
امکانات :
جزئیات
مشخصات كلي معرفي جولاي2007
باند فرکانس GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
پيکربندي ابعاد 13.8*50.6*99.8ميليمتر
وزن 119گرم
شکل ظاهري كشوئي
رنگ مشکي /نقره اي/طلايي
صفحه نمايش نوع TFT
تعداد رنگ 256 هزاررنگ
وضوح 240*320پيکسل
ابعاد 2.2اينچ
زنگ نوع زنگ پلي فونيک (40کانال)/MP3
دريافت زنگ بله
لرزاننده بله
حافظه دفترچه تلفن ذخيره1000شماره به همراه تصوير تماس گيرنده
گزارش تماس ها 50تماس گرفته شده/50تماس دريافت شده/50تماس از دست رفته
حافظه داخلي 50مگابايت
کارت حافظه بله
كارت حافظه همراه -
نوع کارت Micro SD
قابليت ارتقاء بله
خصوصيات ديگر حافظه 300text messages
تبادل اطلاعات بلوتوث بله نسخه 1.2با قابليت ارسال همزمان داده هاBLUTOOTH STEREO
مادون قرمز خير
USB بله
انطباق با کامپيوتر بله
پيام SMS, EMS, MMS, Email
مرورگراينترنت WAP 2.0/xHTML
شبکه بيسيم خير
چاپ مستقيم خير
GPRS بله
HSCSD خير
EDGE بله
3G خير
PUSH TO TALK خير
GPS خير
دوربين کيفيت عکس 2مگاپيکسل
ابعاد عکس 1600 * 1200 پيکسل
بزرگنمائي بله
فلاش بله
فيلمبرداري بله
مدت فيلمبرداري به ميزان حافظه
ابعادفيلم QCIF
فوکوس خودکار بله
دوربين دوم خير
تماس تصويري خير
ويژگيها پخش فيلم 3GP/MPEG4 player
پخش موسيقي MP3/AAC++ player
راديو خير
كار با پرونده هاي پي دي اف بله
پخش با صداي بلند بله
ساعت بله
زنگ هشدار بله
جاوا MIDP 2.0
بازي بله
نصب بازي بله
پيش بيني كلمه T9
ضبط صدا بله
مديريت اطلاعات شخصي تقويم / دفترچه تلفن / يادداشت / وظايف آتي/تبديل مقياس/ماشين حساب و...
مشخصات ويژه اين مدل (Document viewer (.ppt, .doc, .pdf, .xls, .txt
باتري نوع باتري استاندارد.Li-Ion 750mAh
مکالمه حداکثر 3 ساعت
انتظار حداکثر280ساعت

لینک نقد و بررسی گوشی موبایل LG KE970-Shine
http://shabnama.co.cc/post/2

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همه اینا خیلی خوب فقط یه مساله هست اونم اینه که مارکش ال جی هست یعنی اگه همین مشخصات مارکش نوکیا یا سونی اریکسون بود خیلی قضیه فرق میکرد....ولی ال جی من به شخصه عمرا موبایلی با مارک ال جی بخرم ...نه من خیلی خیلی ها...سامسونگ حاضرم بخرم ولی ال جی هرگز...

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
همه اینا خیلی خوب فقط یه مساله هست اونم اینه که مارکش ال جی هست یعنی اگه همین مشخصات مارکش نوکیا یا سونی اریکسون بود خیلی قضیه فرق میکرد....ولی ال جی من به شخصه عمرا موبایلی با مارک ال جی بخرم ...نه من خیلی خیلی ها...سامسونگ حاضرم بخرم ولی ال جی هرگز...
این گوشی واقعا خوبه فقط بلوتوث ضعیف داره

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
من برای مام ! می خوام گوشی بگیرم . (شنبه یا یک شنبه می خوام حتما بخرم . در نتیجه به کمک فوری نیاز دارم)
اولویت ها : دوربین مناسب + زبان فارسی + کارکردن باهاش ساده باشه.
قیمت تا 125 تومن
Nokia 5000 چطوره ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من برای مام ! می خوام گوشی بگیرم . (شنبه یا یک شنبه می خوام حتما بخرم . در نتیجه به کمک فوری نیاز دارم)
اولویت ها : دوربین مناسب + زبان فارسی + کارکردن باهاش ساده باشه.
قیمت تا 125 تومن
Nokia 5000 چطوره ؟

با توجه به اینکه دوربین مهم هست گزینه های محدود میشن, الان بین 2 مگاپیکلسی های این رنج میشه به 3500 اشاره کرد ( البته 5 تومنی اینور/اونور هست )
بین جدیدترها 7210 هم هست با 2 مگاپیکسل دوربین, البته در نظر داشته باش این دوربین ها که فلش و AF هم ندارن بیشتر جنبه کار راه اندازی دارن . قیمت 7210 حدودا همین 125 هست .

-
حالا اگر رفتی علاءالدین یه گشتی بزن ببین K530 پیدا میشه یا نه, اگر بشه حدود 130-135 گزینه بدی نیست

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
با توجه به اینکه دوربین مهم هست گزینه های محدود میشن, الان بین 2 مگاپیکلسی های این رنج میشه به 3500 اشاره کرد ( البته 5 تومنی اینور/اونور هست )
بین جدیدترها 7210 هم هست با 2 مگاپیکسل دوربین, البته در نظر داشته باش این دوربین ها که فلش و AF هم ندارن بیشتر جنبه کار راه اندازی دارن . قیمت 7210 حدودا همین 125 هست .

-
حالا اگر رفتی علاءالدین یه گشتی بزن ببین K530 پیدا میشه یا نه, اگر بشه حدود 130-135 گزینه بدی نیست
دستت درد نکنه . K530 انتخاب خوبیه . خوب شد اینجا مطرح کردم برم ببینم K530 گیرم میاد یا نه . چون به نظرم کار یا سونی اریکسون اصلا راحت تر هم باشه .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دستت درد نکنه . K530 انتخاب خوبیه . خوب شد اینجا مطرح کردم برم ببینم K530 گیرم میاد یا نه . چون به نظرم کار یا سونی اریکسون اصلا راحت تر هم باشه .

راستی W350 هم تو همین رنج 120-125 گزینه بدی نیست . البته دوربینش ضعیف هست و گویا فیلمبرداری هم نمیکنه, بیشتر به درد کسانی میخوره که واکمن+موبایل میخوان .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوستان

اتفاقا منم میخوام واسه مادر خانوممون یک گوشی بگیرم حداکثر دیگه 200
اولویت ها userfriendly بودن به شدت ! هرچه کارکردن باهاش راحت تر و بی دردسر تر باشه ، بهتر
ظاهر هم خوب باشه . فارسی بصورت پیش فرض داشته باشه ترجیحا.
دوربین هم زیر 2 نباشه دیگه (با فلش ترجیحا)

خودم u600 و u700 از سامسونگ (صداش کمه و دکمه ی لمسیش دردسر) / w580 , w880 از سونی اریکسون (مورد دوم گویا میشکنه سطح زیرینش و دوربین ها فلش نداره) / shine از ال جی (شنیدم مشکلات نرم افزاری داره !؟) مد نظرم هست . از نوکیا هم چون خوشم نمیاد اطلاعات مناسبی ندارم ، اگر گزینه ی خوبی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید .

(علیرضا راهنمایی سفارشی بکن
t5hq2u.gif
)

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان

اتفاقا منم میخوام واسه مادر خانوممون یک گوشی بگیرم حداکثر دیگه 200
اولویت ها userfriendly بودن به شدت ! هرچه کارکردن باهاش راحت تر و بی دردسر تر باشه ، بهتر
ظاهر هم خوب باشه . فارسی بصورت پیش فرض داشته باشه ترجیحا.
دوربین هم زیر 2 نباشه دیگه (با فلش ترجیحا)

خودم u600 و u700 از سامسونگ (صداش کمه و دکمه ی لمسیش دردسر) / w580 , w880 از سونی اریکسون (مورد دوم گویا میشکنه سطح زیرینش و دوربین ها فلش نداره) / shine از ال جی (شنیدم مشکلات نرم افزاری داره !؟) مد نظرم هست . از نوکیا هم چون خوشم نمیاد اطلاعات مناسبی ندارم ، اگر گزینه ی خوبی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید .

(علیرضا راهنمایی سفارشی بکن
t5hq2u.gif
)

NOKIA 3600:
3.15 MP with AF and Flash
QVGA screen with 16m color
TV-Out
and ....!

Price : 164000 toman

http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=570

farsi nadaram dige ziad neminevisam! :D too in range gheymat moshakhaste kheyli khoobi dare, monasebe niaze shoma ham hast.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
اساتید سلام

به عنوان موبایل کارگاهی و دم دستی قصد خرید یک گوشی با قابلیت استفاده از mp3 به عنوان زنگ را داریم باقی قضایا اصلا" مهم نیست قیمت تا 50 و نهایت 60 تومان قابلیت توسری خوردن و باطری و آنتن مناسب هم بی تاثیر نیست دوستی برند جدیدی به نام GLX را (اگر اشتباه نشنیده باشیم ) پیشنهاد میداد
اگر قابل دانستید راهنمایی بفرمایید

یاحق

بالا