• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان
اتفاقا منم میخوام واسه مادر خانوممون یک گوشی بگیرم حداکثر دیگه 200
اولویت ها userfriendly بودن به شدت ! هرچه کارکردن باهاش راحت تر و بی دردسر تر باشه ، بهتر
ظاهر هم خوب باشه . فارسی بصورت پیش فرض داشته باشه ترجیحا.
دوربین هم زیر 2 نباشه دیگه (با فلش ترجیحا)
خودم u600 و u700 از سامسونگ (صداش کمه و دکمه ی لمسیش دردسر) / w580 , w880 از سونی اریکسون (مورد دوم گویا میشکنه سطح زیرینش و دوربین ها فلش نداره) / shine از ال جی (شنیدم مشکلات نرم افزاری داره !؟) مد نظرم هست . از نوکیا هم چون خوشم نمیاد اطلاعات مناسبی ندارم ، اگر گزینه ی خوبی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید .

(علیرضا راهنمایی سفارشی بکن
t5hq2u.gif
)

سلام نوید
با توجه به اینکه رابط کاربری مناسب + ساده میخوای در کنار امکاناتی خوب از SE انتخاب کنی بهتر هست
ظاهر زیبا + فارسی که گفتی به همراه امکاناتی قابل قبول در این رنج رو T650 داره ( این پست رو یه نگاهی بنداز )
از طرفی کیپد W880 که اشاره کردی کمی سلیقه ای هست و ممکن هست بعضی باهاش راحت نباشن, یعنی اگر تصمیم به 880 شد حتما قبلش یدونه گیر بیار تا تست صورت بگیره, از طرفی قیمت 880 هم خیلی پایین اومده و واقعا مناسب شده . در کل یه نظری به T650 بنداز شاید پسندیدن

به عنوان موبایل کارگاهی و دم دستی قصد خرید یک گوشی با قابلیت استفاده از mp3 به عنوان زنگ را داریم باقی قضایا اصلا" مهم نیست قیمت تا 50 و نهایت 60 تومان قابلیت توسری خوردن و باطری و آنتن مناسب هم بی تاثیر نیست دوستی برند جدیدی به نام GLX را (اگر اشتباه نشنیده باشیم ) پیشنهاد میداد
اگر قابل دانستید راهنمایی بفرمایید

مهران جان اگر K310/K320 گیر اوردین گزینه های بدی نیستن . البته شاید نزدیک به 10.000 بیش از بودجه باشن
در مورد Mp3 هم یکی از دوستان قبلا K310 گرفته بود که میگفت موارد بیت ریت پایین رو به راحتی پخش میکنه و اونهایی که بالاتر هستند رو کمی در پخششون مشکل داره ( یا کلا پخش نمیکنه ) از باتری/کیفیت مکالمه هم راضی بودن . راستی دیدم یکی از سایت های فروش قیمت K330 رو زده 70.000 . من در بازار ندیدم ولی به هر حال نسبتا با خواسته شما هماهنگ هست .

farsi nadaram dige ziad neminevisam!

برنامه En2Fa اینجور وقت ها کار رو درست میکنه
biggrin.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم علیرضا یه راهنمایی توپ هم برا ما انجام بده...یه گوشی میخوام بخرم برای کسی حدود 140-150 حالا یکم بالا پایین ولی کلا میخوام امکانات خوبی داشته باشه...

نظری روی W350 دارم...کلا به نظر گزینه خوبی میاد فقط فیلم نمیگیره که زیاد مهم هم نیست...ولی حالا به نظرت چیزی بهتر چی هست؟

یه چند تا رو بگو البته باید قیافه اش هم مد نظر بگیرم که خب سلیقه ای هست..بهش نشون میدم خودش انتخاب میکنه...ولی کلا امکاناتی مثل مموری داشتن...هندزفری خوب..دوربین 2 حتی الامکان و بلوتوث و غیره...

ادیت: فقط یا سونی اریکسون یا نوکیا...بی زحمت سامسونگ نگو// ممنون

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام نوید
با توجه به اینکه رابط کاربری مناسب + ساده میخوای در کنار امکاناتی خوب از SE انتخاب کنی بهتر هست
ظاهر زیبا + فارسی که گفتی به همراه امکاناتی قابل قبول در این رنج رو T650 داره ( این پست رو یه نگاهی بنداز )
از طرفی کیپد W880 که اشاره کردی کمی سلیقه ای هست و ممکن هست بعضی باهاش راحت نباشن, یعنی اگر تصمیم به 880 شد حتما قبلش یدونه گیر بیار تا تست صورت بگیره, از طرفی قیمت 880 هم خیلی پایین اومده و واقعا مناسب شده . در کل یه نظری به T650 بنداز شاید پسندیدن

]

آره خوب منکه خودم ترجیح میدم se رو . مساله مدلشه .
این w580 خیلی شکیل هست و امکانات خوبی هم داره ، اگه این مشکل ضعیف بودن فیزیکیش نبود انتخاب راحت تر میشد.
w880 هم که خودت اشاره کردی ، یه مقدار برای افراد مسن تر و توپول تر مشکل داره
t5hq2u.gif

t650 هم طبق توضیحات خودت گزینه ی خیلی خوبیه ، منتها اونم به نظر میرسه مشکل کیپد رو داشته باشه ، مخصوصا در مورد دکمه های back و c
scratch_one-s_head.gif

این راستی بلندی صداش چطوره ؟ این خانوما که میدونی میذارن گوشی رو توی کیفشون ! اونوقت ما آقایون بیچاره میشیم وقتی کارشون داریم
1148394932.gif

خوب پس نظرت روی T650 و W880 هست ؟
فکر میکنم باید ببرمش این 2-3 مدل رو بگیره دستش و خودش بگه با کدوم یکی راحت تره
unknown.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
NOKIA 3600:
3.15 MP with AF and Flash
QVGA screen with 16m color
TV-Out
and ....!

Price : 164000 toman

http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=570

farsi nadaram dige ziad neminevisam! :D too in range gheymat moshakhaste kheyli khoobi dare, monasebe niaze shoma ham hast.

ممنون از راهنمایی.

آره این مدل رو هم چک کردم .
مشخصاتش که خوبه ، منتها دو تا مشکل اولیه داره .
یکی ظاهرش که به نظرم ضایعست .
یکی هم اینکه نوکیاست
t5hq2u.gif

ولی نه جدا شما خودت کارکردش رو دیدی ؟
از دوستان کسی هست که تجربه ای داشته باشه در موردش ؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
آهان راستی علیرضا نظرت در مورد s500 چیه ؟
به جز مشکلات کلی slide ها ، اشکال خاصی نشنیدم داشته باشه (البته فلاش هم نداره که واسه مورد من مهم نیست)
ظاهرش هم کولاکه ، داشتم تصاویر گوشی ها رو نشون مام میدادم ، 500 رو دید کلی خوشش اومد.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
مهران جان اگر K310/K320 گیر اوردین گزینه های بدی نیستن . البته شاید نزدیک به 10.000 بیش از بودجه باشن
در مورد Mp3 هم یکی از دوستان قبلا K310 گرفته بود که میگفت موارد بیت ریت پایین رو به راحتی پخش میکنه و اونهایی که بالاتر هستند رو کمی در پخششون مشکل داره ( یا کلا پخش نمیکنه ) از باتری/کیفیت مکالمه هم راضی بودن . راستی دیدم یکی از سایت های فروش قیمت K330 رو زده 70.000 . من در بازار ندیدم ولی به هر حال نسبتا با خواسته شما هماهنگ هست .

biggrin.gif

شوالیه به سلامت باد

ممنون از راهنمایی مفید شما

یا حق

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میگم علیرضا یه راهنمایی توپ هم برا ما انجام بده...یه گوشی میخوام بخرم برای کسی حدود 140-150 حالا یکم بالا پایین ولی کلا میخوام امکانات خوبی داشته باشه...
نظری روی W350 دارم...کلا به نظر گزینه خوبی میاد فقط فیلم نمیگیره که زیاد مهم هم نیست...ولی حالا به نظرت چیزی بهتر چی هست؟
یه چند تا رو بگو البته باید قیافه اش هم مد نظر بگیرم که خب سلیقه ای هست..بهش نشون میدم خودش انتخاب میکنه...ولی کلا امکاناتی مثل مموری داشتن...هندزفری خوب..دوربین 2 حتی الامکان و بلوتوث و غیره...
ادیت: فقط یا سونی اریکسون یا نوکیا...بی زحمت سامسونگ نگو// ممنون

سلام مازیار
این W350 رو خودمم خیلی تو فکرش بودم -کلا جای اون T650 ه در نظر داشتم- با توجه به توضیحاتی که علی راجبه ش داد به نظر گزینه خیلی خوبی میاد . فقط اون موضوع فیلمبرداری هست . کلا اگر این موضوع برات مهم نیست و انتظار پخش ویدو با کیفیت های مختلف رو هم ازش نداشته باشی عالیه! هم قیمت + هم امکانات . بهترین Music Phone تو این رنج هست .
الان G502 تو همین حدود قیمت هست, امکاناتش روی کاغذ بد نیست . اما خود W880 که نزدیک به 150 قیمت داره همچنان گزینه ویژه ای هست
1657.gif
. جواب خودش رو هم که پس داده

آره خوب منکه خودم ترجیح میدم se رو . مساله مدلشه .
این w580 خیلی شکیل هست و امکانات خوبی هم داره ، اگه این مشکل ضعیف بودن فیزیکیش نبود انتخاب راحت تر میشد.
w880 هم که خودت اشاره کردی ، یه مقدار برای افراد مسن تر و توپول تر مشکل داره
t650 هم طبق توضیحات خودت گزینه ی خیلی خوبیه ، منتها اونم به نظر میرسه مشکل کیپد رو داشته باشه ، مخصوصا در مورد دکمه های back و c
این راستی بلندی صداش چطوره ؟ این خانوما که میدونی میذارن گوشی رو توی کیفشون ! اونوقت ما آقایون بیچاره میشیم وقتی کارشون داریم
خوب پس نظرت روی T650 و W880 هست ؟
فکر میکنم باید ببرمش این 2-3 مدل رو بگیره دستش و خودش بگه با کدوم یکی راحت تره

از نظر صدا مشکل خاصی نداره T650, یعنی Volume که تا آخر باشه تقریبا میشه شنیدش!
راستی, اینطور که دوستان گفتن قیمت W910 هم به همین حدود 200.000 رسیده . به هر حال گوشی ای هست که با رگ و ریشه! جوایز مختلفی برده! مدتی هم روش مانور میدادن . با توجه به اینکه حالت کشویی W580 هم نظرت رو جلب کرده بود گفتم یه نگاهی به این هم داشته باشی بد نیست . فقط من کوتاه مدت کار کردم باهاش احساس کردم اسپیکرش زیاد قوی نیست

آهان راستی علیرضا نظرت در مورد s500 چیه ؟
به جز مشکلات کلی slide ها ، اشکال خاصی نشنیدم داشته باشه (البته فلاش هم نداره که واسه مورد من مهم نیست)
ظاهرش هم کولاکه ، داشتم تصاویر گوشی ها رو نشون مام میدادم ، 500 رو دید کلی خوشش اومد.

اصل موضوع همون شکستگی کیپدش هست ( اینجا - اینجا - اینجا رو یه نگاهی بنداز )

شوالیه به سلامت باد
ممنون از راهنمایی مفید شما
یا حق

wubpink.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
از نظر صدا مشکل خاصی نداره T650, یعنی Volume که تا آخر باشه تقریبا میشه شنیدش!
راستی, اینطور که دوستان گفتن قیمت W910 هم به همین حدود 200.000 رسیده . به هر حال گوشی ای هست که با رگ و ریشه! جوایز مختلفی برده! مدتی هم روش مانور میدادن . با توجه به اینکه حالت کشویی W580 هم نظرت رو جلب کرده بود گفتم یه نگاهی به این هم داشته باشی بد نیست . فقط من کوتاه مدت کار کردم باهاش احساس کردم اسپیکرش زیاد قوی نیست

اصل موضوع همون شکستگی کیپدش هست ( اینجا - اینجا - اینجا رو یه نگاهی بنداز )

wubpink.gif

ممنون از راهنمایی
bouquet.gif

فقط شنیده میشه ؟
biggrin.gif

اگه قیمتش 200 باشه که عالیه ، گرچه مادر بنده که از امکانات مرتبط با موسیقیش استفاده ای نمیکنه ، ولی خوب ظاهر زیبایی داره واقعا . یک مشکل هم علاوه بر اسلاید داره ، اونم دوربینشه .
بنظر من که روی همون t650 هست ، منتها این خانوما علاقه ی خاصی به گوشیهای تاشو و کشویی دارن.
یعنی صدای اسپیکر 650 از 910 بلندتر بود طبق تجربه ای که داشتی ؟

دیگه امشب میخوام برم بگیرم براش .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون علیرضا...اره اون G502 هم گزینه خوبیه...فکر کنم قیمتش بالاتر باشه..نه؟ قیمت نداری؟

ولی در نهایت همون W350 یا شاید W380 رو احتمالا میخرم...ممنون...

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
تا 150 تومن گوشی 5320 اکپرس موزیک نوکیا فکر کنم بهترین انتخاب باشه
گوشی که با توجه به امکاناتی که داره قیمتش واقعا" معقول هست

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یعنی صدای اسپیکر 650 از 910 بلندتر بود طبق تجربه ای که داشتی ؟

راستش الان فقط T650 رو دم دست دارم . مدت زیادی از کار با 910 میگذره . اگر چیزی بگم ممکن اشتباه باشه . ولی کلا 650 از این نظر مشکلی نداره

ممنون علیرضا...اره اون G502 هم گزینه خوبیه...فکر کنم قیمتش بالاتر باشه..نه؟ قیمت نداری؟
ولی در نهایت همون W350 یا شاید W380 رو احتمالا میخرم...ممنون...

G502 حدود 2 هفته پیش 153.000 بود . الان هم باید همین حدود فروش بره
این W350 یه خوبیش هم انتخاب رنگ هست, 4 رنگش در بازار موجوده ( کلا 6 تا داره ) امروز پایتخت بودم کنار هم چیده بود واقعا قشنگ هست . من از مشکی'ش خیلی خوشم میاد . یاد توپ بسکتبال هم میوفتم
icon10.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این W350 یه خوبیش هم انتخاب رنگ هست, 4 رنگش در بازار موجوده ( کلا 6 تا داره ) امروز پایتخت بودم کنار هم چیده بود واقعا قشنگ هست . من از مشکی'ش خیلی خوشم میاد . یاد توپ بسکتبال هم میوفتم

....لول...مشکی با نارنجی رو میگی؟!!!....من مشکی با بنفش دارم به نظرم از نارنجیه قشنگتره!!!!

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمام دوستان و كساني كه كمك ميكنند :

راستش من يه گوشي ترجيحا نوكيا ( حال اگر نبود به گزينه هاي ديگر اشاره كنيد ) براي مادرم ميخوام و ميخوام زير 100 تومن باشه . چون خيلي دوربين و .. شايد براش مهم نباشه .

مهمترين نكته ميخوام كه دكمه هاي گوشي كمي بزرگ باشه و گوشي حالا كاركني هم باشه :

ممنون

يا حق

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
با سلام خدمت تمام دوستان و كساني كه كمك ميكنند :

راستش من يه گوشي ترجيحا نوكيا ( حال اگر نبود به گزينه هاي ديگر اشاره كنيد ) براي مادرم ميخوام و ميخوام زير 100 تومن باشه . چون خيلي دوربين و .. شايد براش مهم نباشه .

مهمترين نكته ميخوام كه دكمه هاي گوشي كمي بزرگ باشه و گوشي حالا كاركني هم باشه :

ممنون

يا حق
سلام

زیر 100 تومن:

nokia-3110-evolve.jpg

نوکیا 3110 کلاسیک گزینه خوبیه (از نظر امکانات). 9مگ حافظه داخلی / حافظه microSD / دوربین 1.3
از نظر بزرگ بودن دکمه هم چیز خوبیه

2630 نوکیا هم بد نیست ولی دوربین VGA داره
nokia-2630.jpg

اصلي نيا 95,000

اگه به ظاهر توجه کنی / از نظر شکل T280 خیلی شیک تر هست (به نظرم برای استفاده خانوم ها از نظر ظاهری بهتر هست)
ولی دکمه هاش به اندازه 2 تای دیگه بزرگ نیست

sony-ericsson-t280-t270.jpg

سوني اريکسون T280
دوربین 1.3 / 10مگ حافظه داخلی / کارت حافظه نمیخوره
گارانتي معمولي 90,000

Last edited:

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام، نوکیا 7210 سوپرنوا چطور گوشی هست؟ کسی تجربه ی کارکردن باهاش رو داشته؟ میخوام برای خواهرم بخرم ظاهرش که دخترپسنده امکاناتش هم خوبه تو شیراز قیمتش حدود 115 تومنه. میخوام گوشی در همین محدوده ی قیمتی بگیرم از این گزینه بهتر سراغ دارید؟ مشکل محدودیت بودجه ندارم ولی نمیخوام گوشیش بالاتر از کا530 خواهر دیگه ام دربیاد که بعداً بگن بین ما فرق میذاری!! دخترا رو که میشناسین.

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
Dark Knight جان چند روز پیش من ازت مشاوره گرفتم واسه گوشی یادته .الان رفتیم k گیر نیاوردیم . ولی مادرم از 3600 خوشش اومد . دیگه اونو گرفتیم . الان یه سری سوال دارم . چجوری چک کنم که اصل یا کارکرده نیست یا (هر تجربه ای داری در تست و این حرفا بده بیاد. نفس منی ) .
یه هویی شد . قرار نبود بریم رو 150 . مادرم جو گیر شد اونجا . به خاطر همین من هیچ اطلاعاتی نداشتم . نمی دونم چه چیزایی تو پکش باید باشه . مثلا سی دی همراش نیست . نوشته می شه متصلش کرد به tv ولی کابلی همراش نیست .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مشکی با نارنجی رو میگی؟!!!

آره
icon10.gif

سلام، نوکیا 7210 سوپرنوا چطور گوشی هست؟ کسی تجربه ی کارکردن باهاش رو داشته؟ میخوام برای خواهرم بخرم ظاهرش که دخترپسنده امکاناتش هم خوبه تو شیراز قیمتش حدود 115 تومنه. میخوام گوشی در همین محدوده ی قیمتی بگیرم از این گزینه بهتر سراغ دارید؟ مشکل محدودیت بودجه ندارم ولی نمیخوام گوشیش بالاتر از کا530 خواهر دیگه ام دربیاد که بعداً بگن بین ما فرق میذاری!! دخترا رو که میشناسین.

من با 7210 کار نکردم ولی به هر حال دوربین+ظاهرش در این رنج کاملا قابل قبول هست, فقط اگر بودجه رو یه 25-30 تومانی بالاتر ببرین برای W880 عالی میشه, الان قیمتی فوق العاده عالی پیدا کرده, در همین قسمت و بخش اصلی بگردین اطلاعات زیادی ازش پیدا میکنین . روی W350 هم یه نظری داشته باشین, البته یه سری نکات منفی هم داره که برای بعضی ممکن هست خیلی مهم باشه ( در تاپیک گوشی, علی راجبه ش گفته )

Dark Knight جان چند روز پیش من ازت مشاوره گرفتم واسه گوشی یادته .الان رفتیم k گیر نیاوردیم . ولی مادرم از 3600 خوشش اومد . دیگه اونو گرفتیم . الان یه سری سوال دارم . چجوری چک کنم که اصل یا کارکرده نیست یا (هر تجربه ای داری در تست و این حرفا بده بیاد. نفس منی ) .
یه هویی شد . قرار نبود بریم رو 150 . مادرم جو گیر شد اونجا . به خاطر همین من هیچ اطلاعاتی نداشتم . نمی دونم چه چیزایی تو پکش باید باشه . مثلا سی دی همراش نیست . نوشته می شه متصلش کرد به tv ولی کابلی همراش نیست .

تبریک میگم
wubpink.gif
از گزینه های خوب در این رنج هست
حقیقتش داخل ایران خیلی وقت ها پک ها عوض میشن, داخل یکی مثلا کابل هست و یکی نه ولی فکر میکنم 3600 از مواردی باشه که کابل TV ش رو جدا باید تهیه کرد. عکس زیر مربوط میشه به موارد داخل جعبه این گوشی :

2q9fmsn.jpg

در مورد آکبند بودنش زیاد حساسیت به خرج نده, کلا حالا یه سری موارد مثل چک کردن LCD/درگاه مموری, نبود خش در قسمتی که سیم کارت میره و از این حرفها هست ولی الان شرایط طوری شده که همین که گوشی سالم باشه و باتری'ش ایرادی نداشته باشه باید شکر کرد

touch.1387

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان
می خاستم نطرتون را درباره ی 5500 بدونم
در ضمن اصلن میشه نوش را گیر آورد.؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام به دوستان
می خاستم نطرتون را درباره ی 5500 بدونم
در ضمن اصلن میشه نوش را گیر آورد.؟

نظر دوستان رو " اینجا " ببینید
الان دیگه هیچ کس به فکر این گوشی نیست, نمیدونم در بازار پیدا میشه یا نه, اگر بگید دنبال چه قابلیت هایی هستین میشه بهتر راهنمایی کرد . در هر صورت فعلا W880 با قیمتی که پیدا کرده گزینه بسیار عالی ای هست در این رنج . همچنین اگر سیمبین بخواین 5320 گزینه خوبی هست

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
اساتید w880 ، کیفیت دوربینش چه جور
مموری چی می خوره؟

بالا