• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
دوستان من یه گوشی برای پدرم میخوام با این مشخصات لطفا راهنمایی کنید شاید عجیب باشه ولی خوب کاریش نمیشه کرد
گوشی قبلیش n620 بوده که بعد از قرنی تصمیم به تعویض گرفته :)
تاشو باشه
برای جواب دان وقتی بازش میکنه بشه جواب داد و نیاز به زدن کلیدی نباشه (من خودم تا حالا تجربه گوشی تاشو نداشتم و اطلاعاتی ندارم )
دکمه هاش به این زودی ها خراب نشه (گوشی که الان داره من باید دو پایی برم روش تا یه کلید رو بزنم ) دکمه ها رو خیلی فشار میده :eek:
فاصله کلید های صفحه کلید برای شخصی با انگشت بزرگ مناسب باشه
دوربین و پخش موزیک هم داشته باشه
منو فارسی و کاربری راحتی داشته باشه
میدونم عجیبه و شاید بگین باید بدیم همچین چیزی بسازن ولی خوب چاره ای نیست :blink:
اما چیزایی که من تا حالا انتخاب کردم به ترتیب اولویت
z610 فکر کنم با این مشخصات مناسب باشه (هنوز پیدا میشه ؟ )
w380
w350

هر مدل دیگه ای که نظر شماست رو بفرمایید ممنون میشم (لطفا زودتر که فردا برم بگیرم )
به گزینه های مناسب اشاره کردین. Z550 هم به خاطر کیپدش مورد خوبیه ولی شک دارم دیگه تو بازار پیدا بشه
Z710 هم هست ( اگر قیمت Z610 مناسب نبود )
بله Z610 پیدا میشه
راجبه W350 هم اینجا رو ببینید

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
تشکر برای پاسختون
طبق آخرین رایزنی هایی که با پدر شد ایشون کیفیت پخش mp3 هم براشون مهمه :D
حالا با این اوصاف سری z تفاوت عمده ای از این نظر با w داره
خصوصا بین این دو مدل (z610 or z710 ) با W380
نمیخوام خیلی بترکونه ولی خوب پخش مناسبی داشته باشه (بالاخره سن رو هم در نظر بگیرید ):D
البته شما اشاره ای به W380 نکردین آیا دلیل خاصی داشت ؟
گویا برای سری Z یه هدفون هم لازمه چون روش نیست !!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تشکر برای پاسختون
طبق آخرین رایزنی هایی که با پدر شد ایشون کیفیت پخش mp3 هم براشون مهمه :D
حالا با این اوصاف سری z تفاوت عمده ای از این نظر با w داره
خصوصا بین این دو مدل (z610 or z710 ) با W380
نمیخوام خیلی بترکونه ولی خوب پخش مناسبی داشته باشه (بالاخره سن رو هم در نظر بگیرید ):D
البته شما اشاره ای به W380 نکردین آیا دلیل خاصی داشت ؟
گویا برای سری Z یه هدفون هم لازمه چون روش نیست !!!!

هدفون که در سری Z هم موجود هست. یعنی Z610 تا جایی که یادمه داشت
کیفیت پخش Mp3 در سری W کلا خوب بوده و هست . یه Earphone استاندارد سری W مثل HPM-70 ( قیمت روز ندارم شاید 20.000 !؟ ) هم میشه تهیه کرد. دلیل خاصی نداشت.

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
..از لطف همه دوستاني كه جواب دادن ممنونم!
دست مريزاد!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
. یه Earphone استاندارد سری W مثل HPM-70 ( قیمت روز ندارم شاید 20.000 !؟ ) هم میشه تهیه کرد

بین 10~12 هست اصلیش که معمولا از توی جعبه در میارن!! :d
HPM-82 ولی بین 20~22 هست. باز جعبه ایش البته :d
کلا تفاوتی توی کیفیتشون ندیدم. فقط همون کم/زیاد ه صدا و عقب/جلو هستش.
HPM-82 :

HPM-82-T2.jpg

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
خوب امروز بازار بودم چیزی گیرم نیومد برگشتم :D
z610 دریغ از یه دونه یعنی من ندیدم هر چی تو علاالدین و جمهورری رو گشتم
z710 فقط یه مغازه داشت اونم 130 که به نظر من زیاد بود یه خوردم با قیافش حال نکردم :(
w380 هم که گویا فعلا نایاب شده تا دوباره بریزن تو بازار چند تایی داشتن قیمتشون تند بود 140 که فکر میکنم 2 ماه پیش 120 بوده
گفتم بگم شاید برای کسی مفید باشه
گویا باید کمی صبر کنم تا مدل ها فراون تر بشه
نظر دوستان در مورد موتورولا k1 چیه توی gsmarena نظرات استفاده کننده ها رو که چند صفحه ای خوندم زیاد راضی نبودن ؟؟؟؟؟:eek:
راستی این w580 خیلی زود کلیداش خراب میشه ؟؟؟ همینجا از دوستان شنیدم نظر بقیه اساتید چیه ؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خوب امروز بازار بودم چیزی گیرم نیومد برگشتم :D
z610 دریغ از یه دونه یعنی من ندیدم هر چی تو علاالدین و جمهورری رو گشتم
z710 فقط یه مغازه داشت اونم 130 که به نظر من زیاد بود یه خوردم با قیافش حال نکردم :(
w380 هم که گویا فعلا نایاب شده تا دوباره بریزن تو بازار چند تایی داشتن قیمتشون تند بود 140 که فکر میکنم 2 ماه پیش 120 بوده
گفتم بگم شاید برای کسی مفید باشه
گویا باید کمی صبر کنم تا مدل ها فراون تر بشه
نظر دوستان در مورد موتورولا k1 چیه توی gsmarena نظرات استفاده کننده ها رو که چند صفحه ای خوندم زیاد راضی نبودن ؟؟؟؟؟:eek:
راستی این w580 خیلی زود کلیداش خراب میشه ؟؟؟ همینجا از دوستان شنیدم نظر بقیه اساتید چیه ؟؟
با توجه به اینکه دنبال پخش موسیقی + دوربین خوب هستی K1 به طور اتوماتیک حذف میشه. کلا توصیه نمیشه
W580 یه سری آمار شکستگی کیپد داشته ولی در ایران تا جایی که من دیدم این اتفاق خیلی کم افتاده! یعنی حتی شاید بشه گفت - در شرایط فعلی - جای نگرانی نیست. این تاپیک رو هم ببین
Z710 = 130 خیلی خوبه, آکبند بود؟ فکر نمیکنم

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد z710 آک بودنش نپرسیدم فقط گفتم گارانتیش چیه و.... شاید دست دو بوده :wacko:
ولی یه سوالی که برام پیش اومده تقریبا در تمام نظراتی که در مورد flip های SE گفته شده(منبع gsmarena ) خاموش شدن خود به خود و فریز شدن وجود داره که تا اونجا که من فهمیدم به علت flexible cable ش هست حالا این مورد چقدر زیاد هست و آیا راه حلی داره؟؟ (اگر بخواد هی اذیت کنه که نمیشه !!!! )
اساتید پاسخ بدن ممنون میشم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در مورد z710 آک بودنش نپرسیدم فقط گفتم گارانتیش چیه و.... شاید دست دو بوده :wacko:
ولی یه سوالی که برام پیش اومده تقریبا در تمام نظراتی که در مورد flip های SE گفته شده(منبع gsmarena ) خاموش شدن خود به خود و فریز شدن وجود داره که تا اونجا که من فهمیدم به علت flexible cable ش هست حالا این مورد چقدر زیاد هست و آیا راه حلی داره؟؟ (اگر بخواد هی اذیت کنه که نمیشه !!!! )
اساتید پاسخ بدن ممنون میشم

این مشکل رو ندیدم کسی ( بین اطرافیان ) با Z610 داشته باشه
Z530/W300 هم که مدتی تست میکردم و چنین موضوعی نبوده
بین جدیدترها ( مثل W980 ) هم نشنیدم چنین چیزی

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان من بالاخره این گوشی رو گرفتم و خیالم راحت شد و فکر میکنم انتخاب خوبی بود تا نظر اساتید چی باشه
w380 بدون گارانتی 135 دیگه خوب و بدش رو نمیدونم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم تو این قیمت انتخاب بهتری ندارم و پدر هم راضی هستن و کلی حال کرد :cool:
ولی قیمت هایی که گرفتم z610 185-190 که به نظرم اصلا نمیارزه :blink:
z550 135 که بازم نسبت به w380 خیلی پایین تره
z530 130 که میگفتن اکثرش مشکل داره نمیدانم رفتم حتی ازش بخرم گفت الان این مدل رفرش هست
در هر صورت کاری هم به این مسائل حاشیه ای ندارم :cool:
تشکر از اساتید خصوصا dark knight
موفق باشید

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستان راستش ميخوام يه گوشي براي خانم بگيرم در حدود 150 تومن حالا 20-30 تومن كم تر يا بيشتر!

گوشي فعليش سوني اريكسون 520؟؟؟- يادم نيست حقيقتش از اون كشوييها- !

پيشنهاد شما چيه؟

من از يك طرف ميخوام سامسونگ بگيرم به علت راختي كار باهاش و همچنين زياد بودن مدلهاي كشويي اش- چون بيشتر به كشويي راغبم- و هم از اونجا كه گوشي سوني اريكسون داشته بدم بدم نمياد بازم يه سوني اريكسون بگيرم!

با اين تفاصيل پيشنهاد شما چيه دوستان؟

سامسونگ يا سوني اريكسون؟

دست كم 1 گيگ رم

موزيك

دوربين

ترجيحا كشويي!

150-180 تومن!

ممنون

دوستان پيرو صحبتهاي قبلي و راهنمايي هاي شما مصمم شده بودم كه برم يه u600 سامسونگ بگيرم اما امروز دو نفر از همكاراتن كه به تازگي گوشيهاي مشابه- D800 و D840 - خريدند گفتند عمر باتريهاي گوشيهاشون افتضاحه و در بهترين حالت هر 24 ساعت بايد شارژ بشه!
يعني يو600 هم همين مشكل رو داره؟
اگه اينگونه باشه كه خيلي بده؟
چي كار كنم؟

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
يك موبايل با فونت بزرگ براي كسي پيرچشمي داره ودوربينش كيفيت بالا دارد چي خوب هست؟بلوتوس داشته باشد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
يك موبايل با فونت بزرگ براي كسي پيرچشمي داره ودوربينش كيفيت بالا دارد چي خوب هست؟بلوتوس داشته باشد.

تاپیک/پست هایی راجبه گوشیهایی با فونت درشت هست که شاید به کارتون بیاد
G502 هم گزینه مناسبی هست برای شما. دوربین 2 مگاپیکسل کار راه انداز ( دم دستی ) داره ( فلش/AF نداره البته, به هر حال نمونه عکسهای گرفته شده با دوربینش در گوگل موجود هست ) و بلوتوث هم که مشخصا داره, قیمتش هم همین حدود 150 ( کمی کمتر ) هست . صفحه نمایش 2 اینچی ای که داره هم کار رو برای دیدن شماره/متن راحت می کنه ( فقط انتظار کیفیت بالای صفحه در زیر نور مستقیم آفتاب رو نباید داشته باشین! ). رنگ مشکیش هم موجود هست و از نظر رنگ هم خلاصه مشکلی نیست. باتری هم خوب نگه میداره . حالا گزینه زیاد هست, میشه روی سایر موارد هم نظری انداخت. این رو هم بخونی بد نیست.

فایل های ضمیمه

• gsmarena_002.jpg
    gsmarena_002.jpg
    64.5 KB · نمایش ها: 19
  • gsmarena_007.jpg
    gsmarena_007.jpg
    75.6 KB · نمایش ها: 15
  • gsmarena_107.jpg
    gsmarena_107.jpg
    21.2 KB · نمایش ها: 14
  • gsmarena_111.jpg
    gsmarena_111.jpg
    12.5 KB · نمایش ها: 13
  • gsmarena_114.jpg
    gsmarena_114.jpg
    11.2 KB · نمایش ها: 13

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
تاپیک/پست هایی راجبه گوشیهایی با فونت درشت هست که شاید به کارتون بیاد
G502 هم گزینه مناسبی هست برای شما. دوربین 2 مگاپیکسل کار راه انداز ( دم دستی ) داره ( فلش/AF نداره البته, به هر حال نمونه عکسهای گرفته شده با دوربینش در گوگل موجود هست ) و بلوتوث هم که مشخصا داره, قیمتش هم همین حدود 150 ( کمی کمتر ) هست . صفحه نمایش 2 اینچی ای که داره هم کار رو برای دیدن شماره/متن راحت می کنه ( فقط انتظار کیفیت بالای صفحه در زیر نور مستقیم آفتاب رو نباید داشته باشین! ). رنگ مشکیش هم موجود هست و از نظر رنگ هم خلاصه مشکلی نیست. باتری هم خوب نگه میداره . حالا گزینه زیاد هست, میشه روی سایر موارد هم نظری انداخت. این رو هم بخونی بد نیست.

يكي از دوستام ميگفت سامسونگ ديده كه دوربينش 3 مگا بودقيمتش 130 شما نميدونيد گوشيش چي بوده؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
يكي از دوستام ميگفت سامسونگ ديده كه دوربينش 3 مگا بودقيمتش 130 شما نميدونيد گوشيش چي بوده؟

تنها موردی که به ذهنم میرسه E590 هست که شک دارم در بازار پیدا بشه. دو 3.2 مگاپیکسلی معروف سامسونگ U600/D900 هستند زیر 160.000 تومان. U600 شاید 140 هم پیدا بشه -شاید
کلا 3 مگاپیکسل ارزون پیدا میشه تعدادی از برندهای مختلف

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
تنها موردی که به ذهنم میرسه E590 هست که شک دارم در بازار پیدا بشه. دو 3.2 مگاپیکسلی معروف سامسونگ U600/D900 هستند زیر 160.000 تومان. U600 شاید 140 هم پیدا بشه -شاید
کلا 3 مگاپیکسل ارزون پیدا میشه تعدادی از برندهای مختلف

خيلي ممنون فقط دوربين و فونت مهمه

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام

من به دنبال یک گوشی با امکانات زیر هستم :

دوربين با کیفیت خوب
قابليت پخش فيلم
پخش موسیقی (فرمت mp3)
قابلیت ضبط صدا
قابلیت ارتقاء با کارت حافظه
بلوتوث
دکمه های صفحه آن کوچک نباشد
مشاهده تماس‌ها يا پيام‌هاي ناموفق بدون نیاز به وارد شدن به صفحه اصلی گوشی
امکان فيلتر کردن تماس ها
صفحه نمايشی که در نور آفتاب هم بشود محتویات آنرا خواند و اثر انگشت روی نماند و زود خش نگیرد
مدت زمان مکالمه و دوام خوب باتری
صدای زنگ بلند

راهنمایی لطفاً؟

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام

من به دنبال یک گوشی با امکانات زیر هستم :

دوربين با کیفیت خوب
قابليت پخش فيلم
پخش موسیقی (فرمت mp3)
قابلیت ضبط صدا
قابلیت ارتقاء با کارت حافظه
بلوتوث
دکمه های صفحه آن کوچک نباشد
مشاهده تماس‌ها يا پيام‌هاي ناموفق بدون نیاز به وارد شدن به صفحه اصلی گوشی
امکان فيلتر کردن تماس ها
صفحه نمايشی که در نور آفتاب هم بشود محتویات آنرا خواند و اثر انگشت روی نماند و زود خش نگیرد
مدت زمان مکالمه و دوام خوب باتری

راهنمایی لطفاً؟

چه حدود قیمتی؟

بالا