خودت هیچ چی نمیدونیشما که هیچی نمیدونی بهتره نظر ندی! کی گفته با 50 تومن گوشی گیر نمیاد؟ میخوا 10 تا مدل برات ردیف کنم از نوکیا و سونی گرفته تا سامسونگ و ال جی؟
درست حرف بزن
میخواستم کمکت کنم ولی انگار
خودت هیچ چی نمیدونیشما که هیچی نمیدونی بهتره نظر ندی! کی گفته با 50 تومن گوشی گیر نمیاد؟ میخوا 10 تا مدل برات ردیف کنم از نوکیا و سونی گرفته تا سامسونگ و ال جی؟
بهترین گوشی بازار در حد 50 تومن چیه؟
فقط مهمه که ام پی تری بخوره به زنگش..
و یکی از این دو یعنی بلوتوث و یو اس بی رو داشته باشه
سلام!سلام دوستان. من با توجه به وضع مالیم قصد دارم یه w350 بگیرم. به نظرتون گوشی خوبی هست یا نه؟ استحکام بدنش چطوره؟ میترسم اون فلیپش (Flip) براحتی بشکنه!
آفرین همون کلمه هستش در جواب همچین کسی کافیه.
گوشی نوکیا 1202 هست ولی هیچ کدوم از امکاناتی که خواستید نداره....ولی به هر حال گفتم به شما بگم شاید به دردتون بخوره....چون قیمت نوش 28 تومنه....گوشی باریک و خوشدستی هم هست ببینید: http://www.gsmarena.com/nokia_1202-2573.php
راستی صفحه این گوشی سیاه و سفیده!!!!.....باتری با ظرفیت شارژ بالایی هم داره!!!!
سلام دوستان. من با توجه به وضع مالیم قصد دارم یه w350 بگیرم. به نظرتون گوشی خوبی هست یا نه؟ استحکام بدنش چطوره؟ میترسم اون فلیپش (Flip) براحتی بشکنه!
من به دنبال یک گوشی با امکانات زیر هستم :
دوربين با کیفیت خوب
قابليت پخش فيلم
پخش موسیقی (فرمت mp3)
قابلیت ضبط صدا
قابلیت ارتقاء با کارت حافظه
بلوتوث
دکمه های صفحه آن کوچک نباشد
مشاهده تماسها يا پيامهاي ناموفق بدون نیاز به وارد شدن به صفحه اصلی گوشی
امکان فيلتر کردن تماس ها
صفحه نمايشی که در نور آفتاب هم بشود محتویات آنرا خواند و اثر انگشت روی نماند و زود خش نگیرد
مدت زمان مکالمه و دوام خوب باتری
صدای زنگ بلند
راهنمایی لطفاً؟
گوشیهای سونی اریکسون معمولاً کیفیت دوربین خوبی دارند اما تو چند مدل زیر 150 هزار تومان که در سایتها دیدم سیستم عامل سیمبین نداشتند چرا ؟
سلامدوستان بررسی رو انجام دادم
فایل رو هم آپلود کردم
الان بلاگفا برام باز نمیشه که تو وبلاگم قرار بدم
هر وقت درست شد لینکشو میزارم
سلامسلام
خسته نباشی
تو تاپیک خودش هم اگه کامل بزاری به نظر بهتره
http://forum.persiantools.com/t129961.html
اگه می تونی یه مقدار بذار روش 6220 بگیرگوشي كه جك 3.5 داشته باشه تو اين رنج قيمت به جزء سامسونگ M3510B چي هست ؟
برند!؟سلام دوستان من دنبال یه گوشی تا سقف 160 تومان هستم ( چه نو چه کارکرده ) که امکاناتش خوب باشه ممنون میشم کمکم کنید
می خوام بزرگ نباشه و دوربین خوبی داشته باشه
پیشاپیش ممنون
به نظرم یه خورده بودجه ت رو افزایش بدی و 6300 بگیری بهتر باشه. ساده و شیک ه. W380 و 5220 رو هم در نظر داشته باش. 5220، این اکسپرس موزیک ه کوچولو [!]با توجه به قیمت امکانات خیــلی خوبی داره.اقا گوشی تا سقف 100 هزار تومان و به پائین چه چیزهایی هست؟ مشخصات زیر رو میخوام داشته باشه:
1- بلوتوس
2- رم
3- فضای اس ام اس خوب باشه
4- صداش هم خوب باشه
سونی اریکسون w350 :
نوکیا 5130:
نوکیا 3500:
نوکیا 3110:
کدوم بهتره؟؟؟ قیمت چنده؟؟
چطوري حامد خوبي؟سلام دوستان من دنبال یه گوشی تا سقف 160 تومان هستم ( چه نو چه کارکرده ) که امکاناتش خوب باشه ممنون میشم کمکم کنید
می خوام بزرگ نباشه و دوربین خوبی داشته باشه
پیشاپیش ممنون