P30star
Registered User
با کارکرذه که مشکلی ندارم اگه سالم باشه که خوبه
علی جان فکر کنم تئ این چند مدل که گفتین همون که امیر آقا گفت بهتره درسته>؟
علی جان فکر کنم تئ این چند مدل که گفتین همون که امیر آقا گفت بهتره درسته>؟
با سلام تنها با ثبت نام در یک سایت و دعوت دیگران به عضویت در آن بدون هزینه می توانید صاحب موبایل شود اگر می خواهید اطلاعات بیشتر داشته باشید به وب سایت زیر مراجعه کنید .
http://nooryas62.blogdoon.com
GooshiShop.comقیمت گوشی های زیر رو میخواستم :
نوکیا 5220
نوکیا 5130
نوکیا 3110
سونی اریکسون W350
LG KG290
LG KP 220
گوشی ال جی ها خوب هستن ارزش خریدن داره؟؟؟
کلا دو سیستم عامل متفاوت دارن.بین G700 و K770 کدامیک را پیشنهاد میکنید و چرا ؟
کلا دو سیستم عامل متفاوت دارن.
G700 هم از هر لحاظ بهتر هست. صفحه نمایش بزرگ تر، سیمبین، تاچ اسکرین، پشتیبانی از کارت حافظه تا 8 گیگابایت و...
فقط ظاهرش هست که باید مقبول بی افته و دیگری هم سیستم عامل Uiq
حتما قبل از خرید با یک گوشی Uiq کار کنید وظاهرش رو ببینید.
در مورد 770 هم، آمار خرابی بسیار بالایی داره. دوربینش هم در حد یک سه مگاپیکسلی عالی مثل K800 نیست.
هرچند بین دو انتخابی که شما دارید، در کل دوربین K770 بهتر هست.
اگه دست دوم ميخايد بخريد نوكيا 6220 بايد به اين قيمت شايد يكم بالاتر ا گيرتون بياد
دو مدل سامسونگي كه اشاره كردين اصلا توصيه نميشه.
نوكيا 3600 هم زياد رخ جالبي نداره بنظر من و نو ش رو ميتونيد تو همين حدود كه مد نظرتونه بخريد اما زياد جالب نيست.
با توجه به بودجه اي كه داريد اگه نو ميخايد بگيريد اين مدل ها پيشنهاد ميشه
نوکيا 5310XpressMusic
نوکيا 5320xpressMusic
سوني اريکسون T700
سوني اريکسون G700
و چند مدل ديگه.
اگر هم كار كرده ميخاين همون 6220 كه بالا گفتم يا سوني اريكسون w980 يا Nokia N78 و.. اين مدلها.
توصيه ميشه سراغ مدل هاي الجي و مدل هاي ارزون سامسونگ هم نريد.
در ضمن خوندن مجله راهنمايي هم ميتونه كمكتون كنه.
http://www.forum.persiantools.com/t135415.html
خوب اين يكم سليقه اي هست5310XpressMusic یا 5320XpressMusic یا T700 یا G700 میگیرم. به نظرتون کدومش بهتره؟
u600 و u700 چند تا از دوستان داشتن هم براشون خرابي پيش اومده هم بي كيفيت كلا و در ضمن مشكل نصب جاوا هم داره و ...راستی چرا u600 خوب نیست؟ من شنیدم که گوشی خوبیه؟
اگه پولت به 5320 نميرسه و از اون خوشت اومده 5130 هم هست ارزونتره اما سيستم عامل نداره.اون مدلهایی که گفتی خوب بودند مخصوصا 5320xpressMusic که خیلی گوشی تمیزی بود اگه پولم برسه و بخوام نو بگیرم حتما این را میگیرم .
بايد بزني تو خط خانواده چراغ قوه
فك كنم 1200 حدود 28 تومن اينا باشه.
چسوري علي جان؟
خوشي
بايد بزني تو خط خانواده چراغ قوه
فك كنم 1200 حدود 28 تومن اينا باشه.
تایید میشه.....نمونه جدیدش هم اومده که باریکتره 1202 منتهی وقتی باهاش حرف میزنید تمام عالم و آدم از موضوع مکالمتون با جزئیات خبر دار میشن....اگر هم چراغ قوه دارها به کلاس کاریتون نمیخوره میتونید برید سراغ خانواده j از سونی اریکسون و ارزونترینش هم j100 تازه صفحش هم رنگیه!!!!!