• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 500 هزار تومان

Shredder

Registered User
لایک‌ها
3
بسیار خب.
ممنون از راهنماییهای شما.
رفتم یکسر علائدین و کربن رو دست گرفتم.یه جوری بود.
کلی زد تو ذوقم.هر کدوم یه موردی داشتند.یه ایراد.که بیشترین ایرادات هم مربوط بود به صفحه کلید..
منم دست آخر یه گوشی گرفتم که کلا از صفحه کلبد معاف هست.
کربن اصلا به دلم نچسبید.....
اما این یکیه بدک نیست.یه سامسونگ استار گرفتم.حوالی 160 تموم شد.البته فردا یا پس فردا هم باید برم یه هندسفری استریو بلوتوث بگیرم. کیفیت پلیرش هم خوبه.دوربینش هم در حد کار راه انداز هست.اما یه سری ریزه کاری ها در رابط کاربریش هست که از اونها بیشتر خوشم اومد...دوست داشتم...
ممنون از نظرهایی که دادین و کمکی که کردین.
:)

abre sepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه شما دوستان.من از شما متخصصان در زمینه گوشی یه سوال داشتم.من یه گوشی میخوام که بیشتر میخوام ازش به عنوان ام پی تری پلیر استفاده کنم.یعنی اول قصد داشتن ام پی تری پلیر بخرم. دیدم گوشیم هم خوب نیست گفتم گوشی بخرم.ولی میخوام صداش خوب باشه و مهم تر از اون نیاز نباشه برای پخش صدا وارد منوهاش بشی میخوام روی خود گوشی پلی و جلو عقب داشته باشه تا بدون نیاز به نگاه به خود گوشی به ترک های قبی بعدی برم یا جلو عقبش کنم.نمیدونم این که میگن اکسپرس موزیک یعنی همین که من میگم یا نه؟ولی یه چند تا گوشی که دیدم که این خاصیت را داشته روش نوشته بود اکسپرس موزیک.بعد من بیشتر دوست دارم نوکیا باشه و دوربینش هم 3 و بیشتر باشه قیمت اون هم زیر دویست و پنجاه باشه.هرچی کمتر خیلی بهتره.کلا من زیاد از گوشی اطلاع ندارم گوشی های نوکیایی که این خاصیت را داره را اگه میشناسین به من معرفی کنید.حالا اگه غیر نوکیا هم به نظرتون مناسبه معرفی کنید.یه سوال دیگه کیفت دوربین دو چطوره؟خیلی بده؟اگه خیلی بد نیستد دوربین دو هم باشه معرفی کنی.امکانات گوشی ها رو هم لطف کنید بگید.چون اطلاعاتم صفره.به نظرتون چه گوشی توی این مایه ها از همش بیشتر میرزه .امکاناتش هم از همه بیشتره؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام به همه شما دوستان.من از شما متخصصان در زمینه گوشی یه سوال داشتم.من یه گوشی میخوام که بیشتر میخوام ازش به عنوان ام پی تری پلیر استفاده کنم.یعنی اول قصد داشتن ام پی تری پلیر بخرم. دیدم گوشیم هم خوب نیست گفتم گوشی بخرم.ولی میخوام صداش خوب باشه و مهم تر از اون نیاز نباشه برای پخش صدا وارد منوهاش بشی میخوام روی خود گوشی پلی و جلو عقب داشته باشه تا بدون نیاز به نگاه به خود گوشی به ترک های قبی بعدی برم یا جلو عقبش کنم.نمیدونم این که میگن اکسپرس موزیک یعنی همین که من میگم یا نه؟ولی یه چند تا گوشی که دیدم که این خاصیت را داشته روش نوشته بود اکسپرس موزیک.بعد من بیشتر دوست دارم نوکیا باشه و دوربینش هم 3 و بیشتر باشه قیمت اون هم زیر دویست و پنجاه باشه.هرچی کمتر خیلی بهتره.کلا من زیاد از گوشی اطلاع ندارم گوشی های نوکیایی که این خاصیت را داره را اگه میشناسین به من معرفی کنید.حالا اگه غیر نوکیا هم به نظرتون مناسبه معرفی کنید.یه سوال دیگه کیفت دوربین دو چطوره؟خیلی بده؟اگه خیلی بد نیستد دوربین دو هم باشه معرفی کنی.امکانات گوشی ها رو هم لطف کنید بگید.چون اطلاعاتم صفره.به نظرتون چه گوشی توی این مایه ها از همش بیشتر میرزه .امکاناتش هم از همه بیشتره؟

در نوکیا‌ها زیر 250 هزار تومان

Nokia 5530 XpressMusic

http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Nok-5530-XM

قابل بررسی است (البته من این گوشی را ندارم اما از لحاظ پخش موسیقی و عکاسی گوشی سطح بالایی است!)

صفحه نمايش لمسي 2.9 اينچي
با حسگر خاموش خودکار گوشي و حسگر شتاب دهنده براي چرخش خودکار صفحه نمايش
دوربين 3.15 مگاپيکسلي مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED و لنز Carl Zeiss
مرورگرهاي قوي اينترنت
فرمت هاي متنوع پخش موسيقي و فيلم
عمر مناسب باتري
قابليت ضبط صدا
پشتيباني از راديو FM
مجهز به بلوتوث
Wi-Fi
سيستم عامل سيمبين

قیمت این گوشی حدود 230 هزار تومان است

و اگر عکاسی در شب با گوشی زیاد برای‌ات مهم نیست گوشی Sony Ericsson W890 که در همین تاپیک توصیه شده و به دلیل نداشتن سيستم عامل سيمبين سریعتر است و ویروسی هم نمی‌شود و کار با آن ساده‌تر است و قیمت آن‌هم 150 هزار تومان است

Last edited:

abre sepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در نوکیا‌ها زیر 250 هزار تومان

Nokia 5530 XpressMusic

http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Nok-5530-XM

قابل بررسی است (البته من این گوشی را ندارم اما از لحاظ پخش موسیقی و عکاسی گوشی سطح بالایی است!)

صفحه نمايش لمسي 2.9 اينچي
با حسگر خاموش خودکار گوشي و حسگر شتاب دهنده براي چرخش خودکار صفحه نمايش
دوربين 3.15 مگاپيکسلي مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED و لنز Carl Zeiss
مرورگرهاي قوي اينترنت
فرمت هاي متنوع پخش موسيقي و فيلم
عمر مناسب باتري
قابليت ضبط صدا
پشتيباني از راديو FM
مجهز به بلوتوث
Wi-Fi
خروجي کامپيوتر و تلويزيون
سيستم عامل سيمبين

قیمت این گوشی حدود 230 هزار تومان است

و اگر عکاسی در شب با گوشی زیاد برای‌ات مهم نیست گوشی Sony Ericsson W890 که در همین تاپیک توصیه شده و به دلیل نداشتن سيستم عامل سيمبين سریعتر است و ویروسی هم نمی‌شود و کار با آن ساده‌تر است و قیمت آن‌هم 150 هزار تومان است
ممنون.توضیحاتتون خیلی کمکم کرد.راستی خروجی تی وی هم داره؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ممنون.توضیحاتتون خیلی کمکم کرد.راستی خروجی تی وی هم داره؟

Nokia 5530 XpressMusic خروجی تلویزیون ندارد

خوشبختانه بخش فارسی نوکیا مشخصات کامل این گوشی را دارد که از دیگر سایت‌های فارسی قابل اعتمادتر است :

http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-5530-xpressmusic/specifications

اگر خروجی تلویزیون و gps می‌خواهی می‌توانی مدل Nokia 5800 XpressMusic را به قیمت 290 هزار تومان بخری

http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-5800-xpressmusic/specifications

عکس‌های مدل Nokia 5530 XpressMusic

http://www.gsmarena.com/nokia_5530_xpressmusic-pictures-2832.php

عکس‌های مدل Nokia 5800 XpressMusic

http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-pictures-2537.php

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان نظرشون درباره 5220 چیه؟

دوربین و باتری خوبی نداره.
اگر Music Phone میخوای W890 هم تقریبا توی همون رنج هست. اگر خوب توی بازار دنبالش بگردی شاید تفاوت قیمتشون فقط چند هزار تومان باشه.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوربین و باتری خوبی نداره.
اگر Music Phone میخوای W890 هم تقریبا توی همون رنج هست. اگر خوب توی بازار دنبالش بگردی شاید تفاوت قیمتشون فقط چند هزار تومان باشه.
5220 را بهم 124 تومن قیمت دادن. این چنده؟

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
زیر قیمت سایت گوشی شاپ هم اگر بگردی میتونی پیدا بکنی

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
زیر قیمت سایت گوشی شاپ هم اگر بگردی میتونی پیدا بکنی
تشکر!

نمیتونید یه گوشی معرفی کنید که رنج قیمتش توی همون 120 تومن باشه؟ البته 5130 هم هست ولی هدستش از این هزار تومنی هاست! 5220 لااقل یه هدست حرفه ای داره. الان اوضاع مالیم زیاد خوب نیست و 150 تومن را ندارم...

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تشکر!

نمیتونید یه گوشی معرفی کنید که رنج قیمتش توی همون 120 تومن باشه؟ البته 5130 هم هست ولی هدستش از این هزار تومنی هاست! 5220 لااقل یه هدست حرفه ای داره. الان اوضاع مالیم زیاد خوب نیست و 150 تومن را ندارم...

5220 مشکل آنچنان خاصی نداره. باتریش رو هم روی تنظیمات معمولی میتونی خوب ازش کار بکشی. دوربین خیلی خوب هم اگر نخوای پس مشکلی نیست. 890 رو فقط به این خاطر گفتم که یک دفعه مموری 2 گیگ و Earphone مناسب هم باهاش باشه و نخوای احیانا بعدا هزینه بکنی. اما خود 5220 هم در رنج خودش گزینه بسیار خوبی هست.

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این گوشی پدر ما رو امروز ازش زدن :|
گوشی که دکمه هاش راحت باشه و ترجیحا سونی اریکسون، تا 100-150 چی پیشنهاد میکنید؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این گوشی پدر ما رو امروز ازش زدن :|
گوشی که دکمه هاش راحت باشه و ترجیحا سونی اریکسون، تا 100-150 چی پیشنهاد میکنید؟

ای بابا :(
کیپد گوشی رو که خودت میدونی توی هر دستی فرق می کنه. S302 گوشی جمع و جور و قیمت مناسبی هست که دکمه های جدا از هم داره. حدود 95.000 قیمت داره.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ای بابا :(
کیپد گوشی رو که خودت میدونی توی هر دستی فرق می کنه. S302 گوشی جمع و جور و قیمت مناسبی هست که دکمه های جدا از هم داره. حدود 95.000 قیمت داره.
آره اینجوری خوبه. دکمه های جدا. چون انگشت هاش یکمی کلفته D:
T280 چطوره؟
1657.gif
از نظر کارایی کدومشون بهترن S302 یا T280

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آره اینجوری خوبه. دکمه های جدا. چون انگشت هاش یکمی کلفته D:
T280 چطوره؟
1657.gif
از نظر کارایی کدومشون بهترن S302 یا T280

T280 هم خوبه. فقط S302 صفحه نمایش مناسب تری داره و روی همین حساب شاید بشه بیشتر روش حساب کرد. البته روی دوربین 2 مگاپیکسلش اصلا نمیشه حساب کرد. بیشتر مناسب عکس گرفتن برای دفترچه تلفن هست.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
T280 هم خوبه. فقط S302 صفحه نمایش مناسب تری داره و روی همین حساب شاید بشه بیشتر روش حساب کرد. البته روی دوربین 2 مگاپیکسلش اصلا نمیشه حساب کرد. بیشتر مناسب عکس گرفتن برای دفترچه تلفن هست.

اس 302 تاييد ميشه علاوه بر باريك و خوشدست بودن كيبرد مناسبي هم داره....دوربينش هم همونطور كه عليرضا گفت نميشه روش حساب كرد .....من براي يكي از همكاران گرفتم راضيه ازش

در ضمن به z750 سوني اريكسون هم ميشه فكر كرد باقيمت جديدي كه ازش دارم 103 تومن واقعا ميارزه.....مخصوصا رنگ سيلور اون آخر زيباييه:cool:....امكاناتش هم در حد همون اس302 هست منتهي تاشو هست!!!!

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من برای پشتیبانی زبان فارسی که معمولاً در پیش فرض زبان گوشی‌های نوکیا وجود دارد و امکان گذاشتن قفل روی گوشی تا با زدن رمز گوشی قابل دسترسی شود می‌خواهم یک گوشی نوکیا با اولویت عکاسی خوب و سپس موسیقی بخرم دوستان چه گوشی را پیشنهاد می‌کنند؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من برای پشتیبانی زبان فارسی که معمولاً در پیش فرض زبان گوشی‌های نوکیا وجود دارد و امکان گذاشتن قفل روی گوشی تا با زدن رمز گوشی قابل دسترسی شود می‌خواهم یک گوشی نوکیا با اولویت عکاسی خوب و سپس موسیقی بخرم دوستان چه گوشی را پیشنهاد می‌کنند؟

بودجه؟

بالا