hamidalikhani
Registered User
دوستان نظرتون در مورد NOKIA 2730 CLASSIC چیه فکر کنم قیمتش بین هشتاد تا نود تومن باشه تو همین رنجه قیمت این گوشی به نظرتون خوبه اگه گزینه ی بهتری دارین ممنون میشم بگین
دوستان نظرتون در مورد NOKIA 2730 CLASSIC چیه فکر کنم قیمتش بین هشتاد تا نود تومن باشه تو همین رنجه قیمت این گوشی به نظرتون خوبه اگه گزینه ی بهتری دارین ممنون میشم بگین
سلام
یک نگاهی به پست های بالا بندازین چند گزینه معرفی شده.
2730 تو رنج خودش گوشی خیلی خوبی هست فقط LCD زیاد خوبی نداره.
ممنون دوست عزیز
فقط بین S312 اریکسون و 2730 نوکیا کدومو شما پیشنهاد میکنین؟
ممنون بازم
سلام
اون 2تایی که مد نظرتون هست 10مگ مموری دارند مموری هم ساپورت نمی کنن...
رو 10مگ عملا نمیشه کاری کرد
به علاوه منوشون معمولیه جذاب نیست ...
به نظر من یه 10-15 تومن بیشتر هزینه کنید W350 SE رو بخرید...
هم مموری ساپورت می کنه هم ظاهرش قشنگ تره هم منوش منوی سونی اریکسونه ... که به نظر من از همه منوها قشنگتره...
درضمن 512مگ مموری داره تو جعبه ...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w350-2198.php
![]()
اما اگر نه به جز 2630-2330 فکر کنم گزینه دیگه ای وجود نداشته باشه ...
سلام
نه اون قضیه باتری دیگه تموم شد. از اول هم البته 2330 رو تو لیست انفجاری ها! نذاشته بودن. سریال نامبر تولیدیشون چیز دیگه ای بود فکر می کنم. در مجموع با شرایطی که گفتی 2630 گزینه خوبی هست. اگر فقط نوکیا رو در نظر داشته باشی. از هر نظر توی رنج خودش عملکرد خوبی داره.
با توجه به اینکه راجع به ظاهرش گفتی. گوشی 5000 تا مدتی پیش حدود 73.000 تومان قیمت داشت. همین امکانات مشابه با 2630 رو داره فقط صفحه نمایش 2 اینچی داره که کار رو برای دیدن Contact List و شماره گیری شاید یکمی راحت تر بکنه. تاشو هم اگر در نظر داشته باشی 2760 هست. اما من باشم همین 2630 رو میگیرم. فقط قضیه کیپد کاملا بر میگرده به دست هر شخص. یعنی نمیشه گفت راحت هست یا نیست. در مجموع کیپد خوبی داره ولی قبل از خرید حتما تست کنین.
آره گوشی خوبی هست تو رنج خودش (از نوکیا)
این قضیه مربوط به باند 1900 کلا هیچ تاثیری روی این گوشی در ایران نداره. از نظر آنتن دهی خیالت راحت باشه. فقط همون اول موقع خرید تست مکالمه بکن.
تشکر فراوان عزیز :heart:
برای خریدش اقدام می کنم .
فقط علیرضا این موضوع کیپد رو موقع خرید هم میتونی امتحان کنی. از پشت ویترین میده دستت گوشی رو که ببینی راحت هست یا نه. چون توی هر دست فرق می کنه.
120 برای گوشی با دوربین 5 که حتی خوشگل هم نباشه بودجه کمیه.سلام. دوستان گوشی می خوام تا ۱۲۰ با دوربین ۵ که خوشجل هم باشه! داریم؟
سلام. دوستان گوشی می خوام تا ۱۲۰ با دوربین ۵ که خوشجل هم باشه! داریم؟
5230میشه یه گوشی خوب نوکیا معرفی کنید
زیبا هم باشه و کیفیتش هم خوب باشه
آره. بین 135 تا 150 میدن، هرکجا ارزون تر داد همون رو بگیر.ببخشید قیمت گوشی نوکیا x3 در حدود 150 هست ؟