تمام گوشیهای جی ال ایکس پس زمینشون پرچم ایران هست!!!!
خسته نباشن
تمام گوشیهای جی ال ایکس پس زمینشون پرچم ایران هست!!!!
فقط جی ال ایکس نیست.اس3 تا3ماه پیش1600بود الان شده 1270-1300آی لعنت به این جی ال ایکس!!!!!
چه تخفیفی به گوشیهاش داره میده!!! گوشی که من خریدم 268 تومن داره میده 180 تومن:blink:
حالا جواب ضرر و زیان من کی میده؟؟؟!!!!!!!!
آی لعنت به این جی ال ایکس!!!!!
چه تخفیفی به گوشیهاش داره میده!!! گوشی که من خریدم 268 تومن داره میده 180 تومن:blink:
حالا جواب ضرر و زیان من کی میده؟؟؟!!!!!!!!
لینک بده ببینم بقیه گوشیاش چند شده؟
قاب که آره ولی برد بعیده.به هرحال امیدوارم راست باشه.کسی نیست از پیشرفت کشورش خوشحال نشه.الان مدیرعامل جی ال ایکس مهمان برنامه پایش شبکه 1 هست . میگه برد و قاب و ... خودمون تولید میکنیم
قاب که آره ولی برد بعیده.به هرحال امیدوارم راست باشه.کسی نیست از پیشرفت کشورش خوشحال نشه.
الان از این نرم افزار چطور باید استفاده کرد؟؟دوستان این برنامه رو جی ال ایکس خودش زده؟؟؟؟
نرم افزار گفتگو
نرم افزار گفتگو نرم افزار جدید شرکت جی ال ایکس است که محیطی ساده و کار آمد را برای ارتباطات شما با یکدیگر فراهم می کند . این نرم افزار دارای امکانات زیادی از جمله امکان چت کردن ، نمایش افراد آنلاین نزدیک به شما ، نمایش محل دقیق دوستان شما روی نقشه ، ارسال تصویر و صدا ، مکالمه صوتی و امکانات بسیار دیگر می باشد . نرم افزار گفتگو قابل نصب و اجرا بر روی همه گوشی های اندرویدی می باشد.
![]()