• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی وطنی

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
آی لعنت به این جی ال ایکس!!!!!
چه تخفیفی به گوشیهاش داره میده!!! گوشی که من خریدم 268 تومن داره میده 180 تومن:blink:
حالا جواب ضرر و زیان من کی میده؟؟؟!!!!!!!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چه تخفیفی به گوشیهاش داره میده!!! گوشی که من خریدم 268 تومن داره میده 180 تومن:blink:
فقط جی ال ایکس نیست.اس3 تا3ماه پیش1600بود الان شده 1270-1300
بخاطر پایین اومدن ارزه.دلار رو 3600ثابت شده بود الان حول و حوش3160بازی میکنه.ولی اینم دیگه بدجور آورده پایین.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

لینک بده ببینم بقیه گوشیاش چند شده؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان این برنامه رو جی ال ایکس خودش زده؟؟؟؟

[h=3]نرم افزار گفتگو[/h] نرم افزار گفتگو نرم افزار جدید شرکت جی ال ایکس است که محیطی ساده و کار آمد را برای ارتباطات شما با یکدیگر فراهم می کند . این نرم افزار دارای امکانات زیادی از جمله امکان چت کردن ، نمایش افراد آنلاین نزدیک به شما ، نمایش محل دقیق دوستان شما روی نقشه ، ارسال تصویر و صدا ، مکالمه صوتی و امکانات بسیار دیگر می باشد . نرم افزار گفتگو قابل نصب و اجرا بر روی همه گوشی های اندرویدی می باشد.
[h=3]
[/h]

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
الان مدیرعامل جی ال ایکس مهمان برنامه پایش شبکه 1 هست . میگه برد و قاب و ... خودمون تولید میکنیم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
الان مدیرعامل جی ال ایکس مهمان برنامه پایش شبکه 1 هست . میگه برد و قاب و ... خودمون تولید میکنیم
قاب که آره ولی برد بعیده.به هرحال امیدوارم راست باشه.کسی نیست از پیشرفت کشورش خوشحال نشه.

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دقیقا شده داستان خودروی سمند که به اسم خودروی ملی دادن بیرون در حالی که موتور پژو.طراحی بدنه دزدی از خودروهای اروپایی بعلاوه مشارکت طراحان خارجی.فقط آرم جلو و پشتش کار داخله.
این جی ال ایکس هم سازندش یه شرکت تایوانیه.فقط تو ایران سر هم(سمبل) میکنن میندازن به ملت.....شرمنده ملت

Sent from my TA701254 using Tapatalk 4 Beta

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
قاب که آره ولی برد بعیده.به هرحال امیدوارم راست باشه.کسی نیست از پیشرفت کشورش خوشحال نشه.

والا خط تولید برد دستگاه نشون داد. گفت بجز بعضی از قطعات مثل CPU که از تایوان و آی سی شارژ از چین و بعضی آی سی های خاص از ژاپن و ... که حدود 20 درصد قطعات گوشی تشکیل میدن حدود 80 درصد قطعات در داخل تولید میشه .

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
دوستان این برنامه رو جی ال ایکس خودش زده؟؟؟؟

نرم افزار گفتگو

نرم افزار گفتگو نرم افزار جدید شرکت جی ال ایکس است که محیطی ساده و کار آمد را برای ارتباطات شما با یکدیگر فراهم می کند . این نرم افزار دارای امکانات زیادی از جمله امکان چت کردن ، نمایش افراد آنلاین نزدیک به شما ، نمایش محل دقیق دوستان شما روی نقشه ، ارسال تصویر و صدا ، مکالمه صوتی و امکانات بسیار دیگر می باشد . نرم افزار گفتگو قابل نصب و اجرا بر روی همه گوشی های اندرویدی می باشد.

الان از این نرم افزار چطور باید استفاده کرد؟؟

mmho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من که بد ازش نشنیدم یکی می شناسم تعمیر کار موبایل هست می گفت glx اسمبلش وکیفیتش بهتر از برندهای دیگه هس

FONQRI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم از برادران و خاواهرانی که تا به حالاین گوشی رو از نزدیمک ندیدند ویا با این .وشی کار نکردند هیچ اظهار نظری در موردش نکنند چون خیلی خها هستند که دارند برای خرید این گوشی تحقیق میکنند و نیازی به تفکرات کسی ندارند من خودم خیلی در مورد این گوشی glx g4 NFC تحقیق کردم به نتایج خوبی هم رسیدم از عوامل شرکت جی ال ایکس هم نیستم بعد ماه رمضان به مناسبت عید چهار روز g4nfc تخفیف ۱۰۰ هزار تومنی خورد از سایتش خریدم الان هم دارم با همین گوشی نظر میزارم کاراییش عالیه فقط به نظرم دوربینش 8 واقعی نیست البته من هنوز نرم افزار دوربین روش نصب نکردم ببینم کیفیتش چطور میشه در مورد برچسب روی صفحه باید بگم منم نگران بودم ولی وقتی جعبه ی گوشی رو باز کردم یه برچسب روی صفحه بود که زیاد جالب نبود ولی یه برچسب هم بود که باید برچسب اول رو جدا میکردی و برچسب دیگه رو میزدی الان زدم خوب شد راستش فکر میکردم نتونم بزارمش توی جیبم ولی وقتی امتحان کردم دیدم راحت توی جیب شلوار لی میره خیلی هم عالیه وقتی باهاش کار کنی میفهمی چی میگم تازه حسگر تنظیم نور صفحه با محیط هم داره وضوح صفحه نمایشش هم توی افتاب عالیه

FONQRI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته یادم رفت چندتا از بدیهاش رو هم بگم یکیش اینه که در پشتش خیلی ضعیفه در حدی که وقتی میخوای بازش کنی حس میکنی الان میشکنه دوربینش پشت گوشی برامدست که زیبایی گوشی رو کم کرده در ن اگر کسی میخواد g4 بخره دست نگه داره چون قراره تا قبل پاییز g5 با صفحه نمایش 5.7 اینچی و پردازنده چهار هسته ای واندروید به احتمال زیاد4.2 یا بالاتر به بازار بیاد در مورد اپدیت گوشی جی ۴ هم باید بگم شرکت قول داده اپدیت عرضه کنه البته هنوز نکرده

FONQRI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم بگم یادم نره بنچمارک گوشی خود من توی برنامه «an tu tu «6447 هستش بالا تر از ایسوز ترنسفورمر

FONQRI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گوشی که میگید ساخت کدوم کشوره گارنتی داره نمایندگی داره خدمات پس از فروش چی داره؟
طرح ویژه خدمات پس از فروش

شرکت جی ال ایکس برای تمامی محصولات فروخته شده هفت روز زمان بازگشت را در نظر گرفته و از این رو کلیه خریداران محصولات  فروشگاه جی ال ایکس درصورت عدم رضایت از گوشی یا تبلت خود می تواند حداکثر تا یک هفته پس از خرید  آن را فقط از طریق پست ارسال نمایند و هماهنگی لازم را به صورت تلفنی انجام دهند لازم به ذکر است که این طرح جهت جلب رضایت هر چه بیشتر هموطنان عزیز اجرا خواهد شد .
این در حالی ایست  که گارانتی  تمامی محصولات این شرکت از یک ماه گارانتی تعویض  و یک سال گارانتی تعمیر رایگان برخوردارند و پس از این مدت نیز تا ۱۸ ماه خدمات پس از فروش برای محصولات این شرکت در ۳۰۰ مرکز خدمات پس از فروش در تهران و سایر مراکز خدمات پس از فروش در سراسر کشور عرضه می‌شود.

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
هر چی که بگین من نگاه این گوشی میکنم حالم خراب میشه اصلا نمیتونم تحملش کنم در ضمن وطنی کجا بود پولش میره تو جیب چشم بادومیا

خدای اسپاگتی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
111
دوتا از فامیلا ما g4 خریدن پشتش که کپ اچ تی سی وان جلوشم همینطور دور گوشی هم کپی نوت دو صفحشم پر از خش شده بود تو دو ماه استفاده...کلا توصیه ندارم بخری.وزنشم که یه اجر بود.

بالا