• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی وطنی

bastian

Registered User
لایک‌ها
13
من جی سه دارم صدای اسپیکرش خیلی ضعیفه دوربینش زیاد خوب نیست سرعتش خوبه فیفا ۱۲ رو نمیخونه خیلی مواقع هم از اپ ها مخصوصا اینستاگرام (که حجمی نداره) خارج میشه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام دوستان
دیروز پنجشنبه مهندس پیمان وکیلی مدیر عامل شرکت مینیاتور مهمان ویژه همایش کارآفرینی در دانشگاه ما بود.
تو یه موقعیت انتحاری گیرش اوردم
:D بهش گفتم اگه میخواید فروش داشته باشید بایست اطلاعات فنی محصولاتتون را ارائه کنید مثلا صرف گفتن این که این تبلت سی پی یو 2 گیگاهرتزه دلیل نمیشه جوونا بیان از شما خرید کنن باید دقیق بگید این محصول از چه چیپست برای CPU چه چیپست برای گرافیگ و... استفاده میکنه ،این عدم شفافیت به فروشتون خودتون لطمه میزنه و...

سرتونا درد نمیارم خیلی چیزا و گلایه های دیگه بش گفتم...

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
سلام دوستان
دیروز پنجشنبه مهندس پیمان وکیلی مدیر عامل شرکت مینیاتور مهمان ویژه همایش کارآفرینی در دانشگاه ما بود.
تو یه موقعیت انتحاری گیرش اوردم
:D بهش گفتم اگه میخواید فروش داشته باشید بایست اطلاعات فنی محصولاتتون را ارائه کنید مثلا صرف گفتن این که این تبلت سی پی یو 2 گیگاهرتزه دلیل نمیشه جوونا بیان از شما خرید کنن باید دقیق بگید این محصول از چه چیپست برای CPU چه چیپست برای گرافیگ و... استفاده میکنه ،این عدم شفافیت به فروشتون خودتون لطمه میزنه و...

سرتونا درد نمیارم خیلی چیزا و گلایه های دیگه بش گفتم...

احسنت. کلا شرکتهای ایرانی اطلاعات کامل و جامعی از محصولشون ارائه نمیدن!
خب حالا چی جواب داد؟ زد و خورد که نداشتین:D

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
احسنت. کلا شرکتهای ایرانی اطلاعات کامل و جامعی از محصولشون ارائه نمیدن!
خب حالا چی جواب داد؟ زد و خورد که نداشتین:D

گفت رسیدگی میکنم!نوشت تو برگه گذاشت تو جیبش،اگه رسیدگی کرد میشه از تو سایتش فهمید.

بالا