• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
بازم سلام ميخواستم راهنماييم كنيد براي يه انيمه از اين انيمه ها كه از زمان خودشون ميرن زمان ديگه اي ؟؟؟!!!:happy:
عليك سلام :D
راستش بيتا جان اگه درست متوجه منظورت شده باشم من يه سري و معرفي ميكنم البته ملكه انيمه خيلي خيلي بهتر راهنمايي ميكنه:blush::happy:من نميدونم سليقه شخصيت چيه اما اون هايي كه خودم ديدم و به ترتيب بهت معرفي ميكنم از اوني كه بيشتر خوشم اومده تا بقيه :)

The Twelve Kingdoms Juuni Kokki (در میون تموم انیمه های این مدلی تا حالا هیچ کدوم به نظر من به عمق، جذابیت و ابهت "افسانه دوازده پادشاهی نيست )
Kyo Kara Maoh (اگرچه داستانش به قوت داستان افسانه دوازده پادشاهی نیست ولی طنز داستان برای من یکتایی خاصی به این انیمه می ده )
Escaflowne
Magic Knight Rayearth
Fushigi Yuugi (و نمايشنامه اسرار آميز )

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بازم سلام ميخواستم راهنماييم كنيد براي يه انيمه از اين انيمه ها كه از زمان خودشون ميرن زمان ديگه اي ؟؟؟!!!:happy:

اینایوشه هفت دی وی دی!

Fushigi Yuugi
ولی اینایوشه سر تره!;)

The Twelve Kingdoms Juuni Kokki (در میون تموم انیمه های این مدلی تا حالا هیچ کدوم به نظر من به عمق، جذابیت و ابهت "افسانه دوازده پادشاهی نيست )

سفارش مردادمو سهراب فرستاد اینو می زارم تو سفارش ماه بعد(احتمالا مهر!)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من تو ليست اصلي نديدم فكر كردم هنوز به دست كسي نرسيده;)

لاكي هم دنبالشه :eek:
حالا چه بايد كرد؟؟!!! بايد خلاصه برسه به دست سهراب با انيمه هاي ديگه برام بفرسته ;)

تمام کارتون هایی که فریدا سری آخر فرستاده رو غیر از من، سهراب و روزبه و علی هم دارن
happy114.gif

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر میشه درباره انیمه ها زیر یه کم توضیح بدید(ممنون)
و اونا رو رتبه بندی کنید( مثلا کدوم یکی رو باید اول دید)
(Ghost-In-The-Shell-SAC-1nd
(Ghost-In-The-Shell-SAC-2nd
(Death Note
(Hack/Sign
(Berserk( (9
(Ninja Scroll
(Trinity Blood
(Samurai Deeper
(Fate stay night
(Hellsing
(Witch Hunter Robin
(Outlaw Star
(Hand Maid May
(Midori no Hibi
(Groove Rave Master

ممنون از لطف شما عزیزان
بابهترین آرزوها موفق باشید

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
سلام
(Ghost-In-The-Shell-SAC-1nd
(Ghost-In-The-Shell-SAC-2nd
(Death Note
(Hack/Sign
(Berserk( (9
(Ninja Scroll
(Trinity Blood
(Samurai Deeper
(Fate stay night
(Hellsing
(Witch Hunter Robin
(Outlaw Star
(Hand Maid May
(Midori no Hibi
(Groove Rave Master

ممنون از لطف شما عزیزان
سلام دوست عزيز :happy:
والا تمام انيمه هايي كه اسم بردي اكثر قشنگ هستن ولي نميشه رتبه بندي كرد كه كدوم و بايد اول ببيني چون خيلي ژانرشون باهم فرق داره از خشن گرفته تا كمدي و تاريخي و تخيلي يعني كاملا سليقه اي هست ميتوني بري اينجا و از جريان انيمه ها مطلع بشي
http://forum.persiantools.com/t75938.html
درباره اكثرشون توضيح داده شده ... بگو بيشتر چه ژانري دوست داري تا بر حسب اون بچه ها راهنماييت كنن...
مثلا Hack/Sign از نوع انيم هاي جدي و علمي تخيلي وBerserk بي اغراق يكي از قشنگترين انيمه هايي هست كه من ديدم ولي به همون اندازه خشن ترين انيمه اي كه ديدمم هست .Samurai Deeper يه انيمه تارخيه مخلوط kenshin و inuyasha و Midori no Hibi ژانر كمدي داره يعني ژانر هاي مختلفي و انتخاب كردي...

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
فريدا جون نيازمند ياري سبزت هستم :lol:بين اين دوتا انيمه لاواستوري كدوم و پيشنهاد ميكني اصلا خوبن ؟؟؟
1- Kaikan phrase
171fs870691.jpg

2- Yami no Matsuei-Descendants of Darkness
171fs872592.jpg

جفتشون rating خوبي دارن

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

خواهر ارام ببخشيد مي دانم از خانم فريدا سوال كرديد ولي اگر انيمه دوم يعني Yami no Matsuei-Descendants of Darkness را براي دانلود مي خوايد من دارم هر چند اصلا فكر نمي كنم لاواستوري به شمار بياد.

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
سلام

خواهر ارام ببخشيد مي دانم از خانم فريدا سوال كرديد ولي اگر انيمه دوم يعني Yami no Matsuei-Descendants of Darkness را براي دانلود مي خوايد من دارم هر چند اصلا فكر نمي كنم لاواستوري به شمار بياد.

ممنون خواهر ين ين عزيزم
thankyou.gif
اين حرفها چيه متشكرم از توجه ات
rose.gif
...
اما امان از دست اين منابع نادرست من از داستان انيمه Gravitation كه يه لاو استوري قشنگه خوشم اومد دوستم گفت كه اگه از داستانش خوشت اومده حتما از اين دوتا هم خوشت ميادKaikan phrase و Yami no Matsuei-Descendants of Darkness و بهم پيشنهاد كرد;)درنهايت خيلي خيلي ازت ممنونم :happy::D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
(ممنون از لطف شما عزیزان

Death Note درجه عالی بسیار زیبا سی وپنج قسمت!

(Berserk( (9درجه عالی یک دی وی دی !بالای هجده !شمشیر دتار اروپایی
(Ninja Scroll فیلم و سریالش دو داستان متفاوتن !فیلمش درجه عالی بالای هجده شمشیر دار نینجایی سمورایی بسیار زیبا سریالش بدک نیست!
(Trinity Blood یک دی وی دی خون اشامی جالب
(Samurai Deeper یک دی وی دی قشنگه و شمشیردار سمورایی
((Hellsing درجه عالی سیزده قسمت جز بهترین کار های ژانر خون!
(Witch Hunter Robin بدک نیست
(Midori no Hibi درجه عالی کمدی رمانتیک بالای جده بسیار جالب سیزده قسمت!
اول فیلم سنمایی نینجا اسکرولو ببین بعد میدوریو!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

با دیدن یکی از گزینه ها مشاورمو تغییر می دم!
اینایوشه هفت دی وی دی!
کیبا دو دی وی دی!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
inuyasha من هفت تا دی وی دی ولی 135 اپیزود بیشتر نیست
نباید 167 تا باشه؟!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
چه بد من 130 تا دیدم یعنی بقیش نیست!!!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون خواهر ين ين عزيزم
thankyou.gif
اين حرفها چيه متشكرم از توجه ات
rose.gif
...
اما امان از دست اين منابع نادرست من از داستان انيمه Gravitation كه يه لاو استوري قشنگه خوشم اومد دوستم گفت كه اگه از داستانش خوشت اومده حتما از اين دوتا هم خوشت ميادKaikan phrase و Yami no Matsuei-Descendants of Darkness و بهم پيشنهاد كرد;)درنهايت خيلي خيلي ازت ممنونم :happy::D
راستش خواهر ين ين حق داره !:blink: yami no matsuei هر چيزی هست جز رمانتيک!:p البته بعضی ها به خاطر يه کم رمنس توش ميگن shounen ai هست!!! :blink::blink::blink: ولی به نظر من اونم نيست!:lol:
بيشتر يه کارتون adventure/fantasy شايد بهش گفت! :cool:

kaikan phrase رو نديدم ولی رفتم يه نگاهی کردم جسته و گريخته ديدم.:) شايد اين بيشتر حالات رمانتيک داشته باشه! حداقل يه دختر توش پيدا ميشه!!! ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
عليك سلام :D
راستش بيتا جان اگه درست متوجه منظورت شده باشم من يه سري و معرفي ميكنم البته ملكه انيمه خيلي خيلي بهتر راهنمايي ميكنه:blush::happy:من نميدونم سليقه شخصيت چيه اما اون هايي كه خودم ديدم و به ترتيب بهت معرفي ميكنم از اوني كه بيشتر خوشم اومده تا بقيه :)

Kyo Kara Maoh (اگرچه داستانش به قوت داستان افسانه دوازده پادشاهی نیست ولی طنز داستان برای من یکتایی خاصی به این انیمه می ده )
Escaflowne
Magic Knight Rayearth
Fushigi Yuugi (و نمايشنامه اسرار آميز )
سلام خواهر بيتا

خوب همه اينايی که آرام گفت + اينوياشا که برادر شيان گفت درست هستن و ميشه گفت قشنگ ترين هاشون هم هستن!:D اگه بازم بخوای اينا هستن (همه کم يا زياد يه شيفت زمانی/مکانی دارن!):

fullmetal alchemist movie
Haruka Naru Tokio Naka de
Noein
Scrapped Princess
utawarerumono
XXXHolic
Yu Gi Oh
Yu Yu Hakusho
Zero no Tsukaima

اوه dragon ball ها رو فراموش کردم!!! :p:lol:

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين Haruka Naru Tokio Naka de دقيقا چند قسمتش در اومده ؟آخه تا اونجاييكه توي ليست هست اصلا معلوم نمي شه كه آخرش چي مي شه ....يعني اينم از اون انيمه هاست كه اخرش به عهده خودمونه؟
در مورد اين انيمه انتقال زمان و مكان مي شه گفت Tsubasa chronicles هم يه جورايي اينطوريه ، نه!!
يه سوال الان كسي از دوستان paradise kiss رو داره؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين Haruka Naru Tokio Naka de دقيقا چند قسمتش در اومده ؟آخه تا اونجاييكه توي ليست هست اصلا معلوم نمي شه كه آخرش چي مي شه ....يعني اينم از اون انيمه هاست كه اخرش به عهده خودمونه؟
در مورد اين انيمه انتقال زمان و مكان مي شه گفت Tsubasa chronicles هم يه جورايي اينطوريه ، نه!!
يه سوال الان كسي از دوستان paradise kiss رو داره؟
همون 25-26 قسمت هست. + 2 تا ova که ربطی به آخرش ندارن!:wacko: يه جورايی آره بايد خودت آخرش رو حدس بزنی!:p

tsubasa chronicles رو هم راست ميگی.;)

paradise kiss رو هم من دارم.:D

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
چند وقت بود نیومده بودم حالا هم که امدم با خبرای بد امدم

اطلاعیه
uhh.gif

بچه های زیر گروه من عجله کنن چون تا 20 تم این ماه فقط من مسولیت پخش انیمه رو بعهده دارم
یعنی این آخرین سفارششون هست
dead.gif

52dtybp.jpg

l PeaCe l

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من خیلی تازه کار هستم و اصلا هیچ آشنایی با انیمه ها ندارم . ولی خیلی دوست دارم که انیمه دیدن رو شروع کنم .

من کارهای میازاکی رو دیدم و واقعا لذت بردم ، انیمه تو سبک کارهای میازاکی هستش ؟ شایدم چون کارهای میازاکی شاهکاره من خوشم اومده باشه و اصلا ربطی به سبکشون نداشته باشه ... : (

در کل اگه میشه یه انیمه بهم معرفی کنید که برای شروع خوب باشه ...
ممنون

بالا