BRADER SHIAN
Registered User
ایول اواتور!
این عکس کدوم انیمه است؟! (پست بالا رو می گم)
سلامسلام
من خیلی تازه کار هستم و اصلا هیچ آشنایی با انیمه ها ندارم . ولی خیلی دوست دارم که انیمه دیدن رو شروع کنم .
من کارهای میازاکی رو دیدم و واقعا لذت بردم ، انیمه تو سبک کارهای میازاکی هستش ؟ شایدم چون کارهای میازاکی شاهکاره من خوشم اومده باشه و اصلا ربطی به سبکشون نداشته باشه ... : (
در کل اگه میشه یه انیمه بهم معرفی کنید که برای شروع خوب باشه ...
ممنون
ممنون :blush:هممم
نمی دونم چی بگم آخه من تا حالا انیمه ندیدم.... برای من داستان خوب خیلی مهمه :happy: (حداقل توی بازیا داستان خوب همیشه جذبم کرده)
اگه میشه یه چیزی معرفی کنید که همه دوست دارن و برای شروع خوب باشه :blush:
ممنون که جواب دادید
یه چیزی هم همین جا تو پرانتز بگم ( واقعا کارتون خیلی درسته :wub: حرف ندارید)
هممم
نمی دونم چی بگم آخه من تا حالا انیمه ندیدم.... برای من داستان خوب خیلی مهمه :happy: (حداقل توی بازیا داستان خوب همیشه جذبم کرده)
اگه میشه یه چیزی معرفی کنید که همه دوست دارن و برای شروع خوب باشه :blush:
ممنون که جواب دادید
یه چیزی هم همین جا تو پرانتز بگم ( واقعا کارتون خیلی درسته :wub: حرف ندارید)
سلاممن برادرم:blush: 21 سال - تهران-دانشجوی رشته سینما
Bleach یا kenshin با زیر نویس انگلیسی موجود هست ؟همه انیمه ها که اینجا هست زیر نویس انگلیسی دارن ؟
Midori no Hibi وhana yori dango هر کدوم چند قسمته ؟
راستی برای سفارش DVD چه قدر محدودیت وجود داره ؟
ممنون که وقت میگذارید و جواب می دید
ببخشید اگه سوال هام خیلی بیخودن
کارتون BLOOD اونم هاجیه!بهترین کار ژآنر خون
چهار تا از کارهای ژانر خون به ترتیب زیبایی و محبوبیت
BLOOD دو دی وی دی
HELLSING سیزده قسمت
TRINITTY BLOODیک دی وی دی
KIKKO سیزده قسمت
ممنون :blush:
خوب از معروف ها شروع کنين ديگه پس:
Narutoراستی خواهرين يا برادر؟
bleach
kenshin
fullmetal alchemist
berserk
blood +
inuyasha
اگه خواهرين hana yori dango رو هم بگيرين.
![]()
فیلم سینمایی اعتماد خیانت کینشن (ترجیحا دوبله شده!در ویدیو کلوپ!) سریال کینشن!چهار دی وی دی!
بهترین شروع شروع با کینشنه!
تموم شد !برو سراغ
یک دوتا کار عالی کوتاه مثل
Midori no Hibi
Berserk
![]()
SOS!!!SOS!!!
![]()
ببخشید!!من توی لیست Prelude2love ... inuyasha movie 3 the sword of world پیدا کردم!که انگار فیلم هست!!این با inuyasha که شما پیشنهاد دادید یکیه؟؟!!
![]()
من خیلی انگار تو انیمه تازه کارم!!برادر شیان که اینجوری با هیجان از انواع و اقسام انیمه ها حرف می زنن من دلم آب میوفته!!
دوستان من از نقدی که تلویزیون خودمون روی Hoel's moving castle نشون میداد به این دنیا راه پیدا کردم!خیلی نا آشنا هستم!!کمی هم گیج شدم!!می خوام سفارش بدم برام به جز این انیمه که اکثر trailer هاشو توی اینترنت دیدم ،جندتا دیگه هم بیارن!!![]()
در مورد سبک هم...
والا داشتم trailer انیمه hillsing رو میدیدم!یکم ترسیدم!!..
یکم ملایم تر!!من توی سبک howl's moving castle واقعا می پسندم..تخیلی،کمی رومنس،کمی هم مبارزه!خونریزی هنوز برای سن من خوب نیست!![]()
آها!راستی من توی بهشت زیباتون هم اومدم!!کیا اونجا پخش کنندن؟؟شما واقعا همه این انیمه هارو می خرید!؟!(من اگه بخوام این همه انیمه بخرم که.. !!خدا بهم رحم کنه!!)
آیا پخش کننده ها و مکانشون معلوم هست؟!آخه نسبت به مسافت هزینه پیک رو هم باید حساب کرد!!![]()
![]()
ببخشید زیاد شد!اما تقریبا همه سوالاتم رو پرسیدم!
با تشکر از راهنماییتون![]()
دو راه برای دیدن انیمه هست می تونین برین در بخش مشارکت(اشتراک گزاری فیلم ها وس ریال های معروف!) پیش جناب مردی نازنین و از ایشون انیمه بگیرین یا می تونی به پس زدن در بهشت ادامه بدین تا وقتی که سیستم جدید پخش انیمه ایجاد بشه!
اینایوشه صد وشصت و هفت قسمت و چهار فیلمه!(ناقصیامو تو این یکی تازه پریروز گرفتم!)
بهترین کار الان اینه برید از لیست اقای مردی بیستا دی وی دی !(کینشن و اینایوشه وناراتو!و بریسک) رو سفارش بدین و با دیدن سریال کینشن یا نینجا اسکرول شروع کنید!
ایشوندر پست اول تاپیکشون ترتیب وقیمت سفارش دی وی دی رو نوشتن!برای بحث در مورد هرکدوم هم به اینجا مراجعه کنید!
در ضمن هر دو طرف انیمه رو نمی فروشن با دریافت قیمت دی وی دی خام و هزینه پست در اختیارا دوستاران قرار می دن!
سلام
بین دو انیمه
وfull metall alchemist
full metall panic
کدوم بهتره
انیمه حماسی -رزمی -و نیمه فلسفی چی پیشنهاد میکنید![]()
سلام
برادر شیان ممنون ولی انیمه ناروتو رو دیدم ودارم پیگیریش میکنم ولی اگر تو همین زمینه چیز دیگه ای دارید ممنون میشم راهنمای کنید
من درحال حاظر تو حس نبمه فلسف هستم اونم چند لایه زیر پوستی![]()