• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
52dtybp.jpg

ایول اواتور!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
این عکس کدوم انیمه است؟! (پست بالا رو می گم)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
این عکس کدوم انیمه است؟! (پست بالا رو می گم)

کارتون BLOOD اونم هاجیه!بهترین کار ژآنر خون

چهار تا از کارهای ژانر خون به ترتیب زیبایی و محبوبیت

BLOOD دو دی وی دی
HELLSING سیزده قسمت
TRINITTY BLOODیک دی وی دی
KIKKO سیزده قسمت

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
من یک سوال برام پیش اومد یکی از اعضای گروه سون تو اینویاشا رفتارش و صداش و... خیلی دخترونست ولی توی سریال همه با ضمیر های مذکر خطابش می کنند!!!می خواستم بدونم این زنه یا مرد؟!!!!!!!

l PeaCe l

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل این که پست من گم شد اون وسطا :(
هیشکی جواب نمیده ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام

من خیلی تازه کار هستم و اصلا هیچ آشنایی با انیمه ها ندارم . ولی خیلی دوست دارم که انیمه دیدن رو شروع کنم .

من کارهای میازاکی رو دیدم و واقعا لذت بردم ، انیمه تو سبک کارهای میازاکی هستش ؟ شایدم چون کارهای میازاکی شاهکاره من خوشم اومده باشه و اصلا ربطی به سبکشون نداشته باشه ... : (

در کل اگه میشه یه انیمه بهم معرفی کنید که برای شروع خوب باشه ...
ممنون
سلام

راستش اينجوری نميشه به کسی چيزی معرفی کرد. :pحداقل به من بگين از چه فيلم هايی خوشتون ميآد.:eek: رمانتيک- اکشن- خون آشام-هماسی-رزمی ، ... :D
که من بتونم بر اون مبنا بهتون معرفی کنم.;)

l PeaCe l

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هممم
نمی دونم چی بگم آخه من تا حالا انیمه ندیدم.... برای من داستان خوب خیلی مهمه :happy: (حداقل توی بازیا داستان خوب همیشه جذبم کرده)
اگه میشه یه چیزی معرفی کنید که همه دوست دارن و برای شروع خوب باشه :blush:
ممنون که جواب دادید ;)
یه چیزی هم همین جا تو پرانتز بگم ( واقعا کارتون خیلی درسته :wub: حرف ندارید)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هممم
نمی دونم چی بگم آخه من تا حالا انیمه ندیدم.... برای من داستان خوب خیلی مهمه :happy: (حداقل توی بازیا داستان خوب همیشه جذبم کرده)
ممنون که جواب دادید ;)
ممنون :blush:

خوب از معروف ها شروع کنين ديگه پس;):
Naruto
bleach
kenshin
fullmetal alchemist
berserk
blood +
inuyasha

راستی خواهرين يا برادر؟:eek: اگه خواهرين hana yori dango رو هم بگيرين. ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
هممم
ممنون که جواب دادید ;)

فیلم سینمایی اعتماد خیانت کینشن (ترجیحا دوبله شده!در ویدیو کلوپ!) سریال کینشن!چهار دی وی دی!
بهترین شروع شروع با کینشنه!;)
تموم شد !برو سراغ
یک دوتا کار عالی کوتاه مثل
Midori no Hibi
Berserk

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من هنوزم ميگم اول سريال رو ببينين و بعد فيلم های کنشين رو! :cool: و حتماً هم به زبان ژاپنی ببينين نه فارسی نه اينگيليسی!:f34r::D

l PeaCe l

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برادرم:blush: 21 سال - تهران-دانشجوی رشته سینما
Bleach یا kenshin با زیر نویس انگلیسی موجود هست ؟ ;) همه انیمه ها که اینجا هست زیر نویس انگلیسی دارن ؟
Midori no Hibi وhana yori dango هر کدوم چند قسمته ؟
راستی برای سفارش DVD چه قدر محدودیت وجود داره ؟
ممنون که وقت میگذارید و جواب می دید ;)
ببخشید اگه سوال هام خیلی بیخودن :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من برادرم:blush: 21 سال - تهران-دانشجوی رشته سینما
Bleach یا kenshin با زیر نویس انگلیسی موجود هست ؟ ;) همه انیمه ها که اینجا هست زیر نویس انگلیسی دارن ؟
Midori no Hibi وhana yori dango هر کدوم چند قسمته ؟
راستی برای سفارش DVD چه قدر محدودیت وجود داره ؟
ممنون که وقت میگذارید و جواب می دید ;)
ببخشید اگه سوال هام خیلی بیخودن :(
سلام

بله همه کاتون ها زير نويس ايبگيليسی دارن و چند تا شون هم دوبله اينگيليسی هم هستن که البته اصلاً توصيه نميشه!

برای چک کردن اطلاعات همه کارتون ها بهتره يه سر به سايت animenewnetwork.com بزنين و اينکه چند قسمت هستن و ... رو ميتونين خيلی راحت پيدا کنين. anyway:) , هانا يوری دنگو بايد 50 قسمت اينطور ها باشه اگه درست يادم مونده باشه. midori no hibi هم بايد 12-13 قسمت باشه.;)

گروه ما ديگه تو PT کارتون پخش نميکنه.:f34r: شما ميتونين به تاپيک آقای مردی تو قسمت مشارکت برين و از ايشون بگيرين يا اينکه تشريف بيارين animparadise.com و اونجا از ما بگيرين.:cool:

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
کارتون BLOOD اونم هاجیه!بهترین کار ژآنر خون

چهار تا از کارهای ژانر خون به ترتیب زیبایی و محبوبیت

BLOOD دو دی وی دی
HELLSING سیزده قسمت
TRINITTY BLOODیک دی وی دی
KIKKO سیزده قسمت

yun.gif

SOS!!!SOS!!!

ممنون :blush:

خوب از معروف ها شروع کنين ديگه پس;):
Naruto
bleach
kenshin
fullmetal alchemist
berserk
blood +
inuyasha

راستی خواهرين يا برادر؟:eek: اگه خواهرين hana yori dango رو هم بگيرين. ;)

hun.gif

ببخشید!!من توی لیست Prelude2love ... inuyasha movie 3 the sword of world پیدا کردم!که انگار فیلم هست!!این با inuyasha که شما پیشنهاد دادید یکیه؟؟!!

فیلم سینمایی اعتماد خیانت کینشن (ترجیحا دوبله شده!در ویدیو کلوپ!) سریال کینشن!چهار دی وی دی!
بهترین شروع شروع با کینشنه!;)
تموم شد !برو سراغ
یک دوتا کار عالی کوتاه مثل
Midori no Hibi
Berserk

qiangjiao.gif

من خیلی انگار تو انیمه تازه کارم!!برادر شیان که اینجوری با هیجان از انواع و اقسام انیمه ها حرف می زنن من دلم آب میوفته!!

دوستان من از نقدی که تلویزیون خودمون روی Hoel's moving castle نشون میداد به این دنیا راه پیدا کردم!خیلی نا آشنا هستم!!کمی هم گیج شدم!!
haixiu.gif
می خوام سفارش بدم برام به جز این انیمه که اکثر trailer هاشو توی اینترنت دیدم ،جندتا دیگه هم بیارن!!
در مورد سبک هم...
والا داشتم trailer انیمه hillsing رو میدیدم!یکم ترسیدم!!..
یکم ملایم تر!!من توی سبک howl's moving castle واقعا می پسندم..تخیلی،کمی رومنس،کمی هم مبارزه!خونریزی هنوز برای سن من خوب نیست
tianshi.gif
!

آها!راستی من توی بهشت زیباتون هم اومدم!!کیا اونجا پخش کنندن؟؟شما واقعا همه این انیمه هارو می خرید!؟!(من اگه بخوام این همه انیمه بخرم که.. !!خدا بهم رحم کنه!!)
آیا پخش کننده ها و مکانشون معلوم هست؟!
yiwen.gif
آخه نسبت به مسافت هزینه پیک رو هم باید حساب کرد!!
xiezi.gif

ببخشید زیاد شد!اما تقریبا همه سوالاتم رو پرسیدم!
با تشکر از راهنماییتون
huishou.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
yun.gif

SOS!!!SOS!!!

hun.gif

ببخشید!!من توی لیست Prelude2love ... inuyasha movie 3 the sword of world پیدا کردم!که انگار فیلم هست!!این با inuyasha که شما پیشنهاد دادید یکیه؟؟!!

qiangjiao.gif

من خیلی انگار تو انیمه تازه کارم!!برادر شیان که اینجوری با هیجان از انواع و اقسام انیمه ها حرف می زنن من دلم آب میوفته!!

دوستان من از نقدی که تلویزیون خودمون روی Hoel's moving castle نشون میداد به این دنیا راه پیدا کردم!خیلی نا آشنا هستم!!کمی هم گیج شدم!!
haixiu.gif
می خوام سفارش بدم برام به جز این انیمه که اکثر trailer هاشو توی اینترنت دیدم ،جندتا دیگه هم بیارن!!
در مورد سبک هم...
والا داشتم trailer انیمه hillsing رو میدیدم!یکم ترسیدم!!..
یکم ملایم تر!!من توی سبک howl's moving castle واقعا می پسندم..تخیلی،کمی رومنس،کمی هم مبارزه!خونریزی هنوز برای سن من خوب نیست
tianshi.gif
!

آها!راستی من توی بهشت زیباتون هم اومدم!!کیا اونجا پخش کنندن؟؟شما واقعا همه این انیمه هارو می خرید!؟!(من اگه بخوام این همه انیمه بخرم که.. !!خدا بهم رحم کنه!!)
آیا پخش کننده ها و مکانشون معلوم هست؟!
yiwen.gif
آخه نسبت به مسافت هزینه پیک رو هم باید حساب کرد!!
xiezi.gif

ببخشید زیاد شد!اما تقریبا همه سوالاتم رو پرسیدم!
با تشکر از راهنماییتون
huishou.gif

دو راه برای دیدن انیمه هست می تونین برین در بخش مشارکت(اشتراک گزاری فیلم ها وس ریال های معروف!) پیش جناب مردی نازنین و از ایشون انیمه بگیرین یا می تونی به پس زدن در بهشت ادامه بدین تا وقتی که سیستم جدید پخش انیمه ایجاد بشه!
اینایوشه صد وشصت و هفت قسمت و چهار فیلمه!(ناقصیامو تو این یکی تازه پریروز گرفتم!)
بهترین کار الان اینه برید از لیست اقای مردی بیستا دی وی دی !(کینشن و اینایوشه وناراتو!و بریسک) رو سفارش بدین و با دیدن سریال کینشن یا نینجا اسکرول شروع کنید!;)
ایشوندر پست اول تاپیکشون ترتیب وقیمت سفارش دی وی دی رو نوشتن!برای بحث در مورد هرکدوم هم به اینجا مراجعه کنید!
در ضمن هر دو طرف انیمه رو نمی فروشن با دریافت قیمت دی وی دی خام و هزینه پست در اختیارا دوستاران قرار می دن!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
دو راه برای دیدن انیمه هست می تونین برین در بخش مشارکت(اشتراک گزاری فیلم ها وس ریال های معروف!) پیش جناب مردی نازنین و از ایشون انیمه بگیرین یا می تونی به پس زدن در بهشت ادامه بدین تا وقتی که سیستم جدید پخش انیمه ایجاد بشه!
اینایوشه صد وشصت و هفت قسمت و چهار فیلمه!(ناقصیامو تو این یکی تازه پریروز گرفتم!)
بهترین کار الان اینه برید از لیست اقای مردی بیستا دی وی دی !(کینشن و اینایوشه وناراتو!و بریسک) رو سفارش بدین و با دیدن سریال کینشن یا نینجا اسکرول شروع کنید!;)
ایشوندر پست اول تاپیکشون ترتیب وقیمت سفارش دی وی دی رو نوشتن!برای بحث در مورد هرکدوم هم به اینجا مراجعه کنید!
در ضمن هر دو طرف انیمه رو نمی فروشن با دریافت قیمت دی وی دی خام و هزینه پست در اختیارا دوستاران قرار می دن!

ممنون از توضیحات!
حتما سریال هایی که نوشتید رو تهیه می کنم.

با سپاس

Akira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بین دو انیمه
وfull metall alchemist
full metall panic
کدوم بهتره
انیمه حماسی -رزمی -و نیمه فلسفی چی پیشنهاد میکنید:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بین دو انیمه
وfull metall alchemist
full metall panic
کدوم بهتره
انیمه حماسی -رزمی -و نیمه فلسفی چی پیشنهاد میکنید:D

انیمه رزمی ونیمه فلسفی نارتو!دویست بیست قسمته!البته شیبودنتم هست که ادامشه!بهترین انمیه ای که تا حالا ساخته شده!
16.gif

سلیقت خحوبه که نیمه فلسفی دوست داری نه تمام فلسفی!

Akira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برادر شیان ممنون ولی انیمه ناروتو رو دیدم ودارم پیگیریش میکنم ولی اگر تو همین زمینه چیز دیگه ای دارید ممنون میشم راهنمای کنید
من درحال حاظر تو حس نبمه فلسف هستم اونم چند لایه زیر پوستی:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
برادر شیان ممنون ولی انیمه ناروتو رو دیدم ودارم پیگیریش میکنم ولی اگر تو همین زمینه چیز دیگه ای دارید ممنون میشم راهنمای کنید
من درحال حاظر تو حس نبمه فلسف هستم اونم چند لایه زیر پوستی:D

کینشن و اینایوشه خوبم ولی به ترتیب بخش تاریخش و بخش جادویی به بخش فلسفی ارجحیت داره!
کلیمورم بد نیست!;) ایضا بریسک!;)

بالا