• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

hemmat

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من دنبال انیمه ای می گردم مانند فاینال فانتزی نجات کودکان (از نظر گرافیک و موضوع) همچنین دارای صحنه های رزمی زیاد باشد
پیشاپیش متشکرم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با عرض سلام
من دنبال انیمه ای می گردم مانند فاینال فانتزی نجات کودکان (از نظر گرافیک و موضوع) همچنین دارای صحنه های رزمی زیاد باشد
پیشاپیش متشکرم
از نظر گرافيک که چيزی شبيه اين پيدا نميکنين ، نگردين.:f34r: از نظر دستان ...
4_12_6.gif
خوده فاينال فنتسی های ديگه رو ديدی؟ :eek:

فيلم wonderful days يا blue sky رو هم پيشنهاد ميکنم.;)

رزمی منظورتون فقط از نوع FF هست يا رزمی های ديگه رو هم دوست دارين؟:eek:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
:blink::blink::blink:
برادر چطوری نتیجه گیری کردین ناراتو بهتر از کنشینه
آخرین باری که نگاه کردم کنشین هنوز رنک 1 بود:p
ناراو طولانی تره !از لحاظ شخصیت های منفی هرچند من به لرد شی شیو ارادت زیادی دارم(کلا از لردا خوشم میادخصوصا اگه سیاه باشن!) با این حال اراچیساما یا ایتاچی(دادش ساسکه !) خیلی برترن!شخصیت های درجه یک زیاد دارتر داره و غیره(این برتری ها رو نسبت به بلیچم داری!) راستی تو ژانر سیاه میدوری نو هبی هم بد نیست(اول کمدی رمانتیکه بعد یه نفر به اسم ویلی خونخوار میاد توش!;)

vampire hunter
چیز خوبیه
Yesterday 06:58 PM
حتما می بینم!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
حتما می بینم!

vampire hunter ? منم ديدمش خيلي هم خوشم اومد ولي مگه سينمائي نبود ؟! يا سريال هم داره ؟ :blink:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ای والله! خیلی تاپیک خوبی برای ماها که از انیمه زیاد سر در نمیاریم است.
slider_beersmiley1.gif
clap.gif

یه سوال رو من خیلی وقت پیش توی تاپیک معرفی انیمیشنها پرسیدم و جواب ندادید، اون هم این که کارتون "کوتلاس" که بعدازظهرهای جمعه می داد و علی رغم برخورداری از انیمیشن در ظاهر ساده، یکی از فوق العاده ترین و بی نظیرترین کارتونهاییه که تا به حال دیدم رو می دونید اسم اصلیش چیه؟
بابک نداردش؟ اگه نه برای دانلود سراغ نداریدش؟ :)
دو سری کارتون فوتبالیستها چی؟ اسم هاشون چیه و پیدا میشند؟
مرسی.
flowerysmile.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
vampire hunter ? منم ديدمش خيلي هم خوشم اومد ولي مگه سينمائي نبود ؟! يا سريال هم داره ؟ :blink:

فيلم هاي سينمايي !البته هيچي نينجا اسكرول(فيلم سينمايش ) يا اعتماد و خيانت كينش)دوبلش!)نميشه!;)
راسيت زود بگو ميدوري و بريسك چه جور بودن!;)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
فيلم هاي سينمايي !البته هيچي نينجا اسكرول(فيلم سينمايش ) يا اعتماد و خيانت كينش)دوبلش!)نميشه!;)
راسيت زود بگو ميدوري و بريسك چه جور بودن!;)

:( دست رو دلم نذار كه خيييييييييينه !!! گرفتمش اما تا الان جرات نكردم دست بهشون بزنم :f34r: آخه ميدونم اگر يه قسمتشون رو ببينم بايد يه كله تا آخرشو برم .... اون وقت فاتحه اين ترمه رسما خوندست .... هييييييييييييييييييييييين ( صداي آه و ناله )

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دستتون درد نكنه ...عجب تاپيك خوبي.اينجوري خيلي از مشكلات تو انتخاب انيمه ها كم ميشه:)

من بلاخره فهميدم عاشق انيمه هاي خون اشاميم!بلاد و بلاد بكك برادرو ديدم !الن دارتريسنگ بلادو مي بينم كسي چيز ديگه نداره معرفي كنه!(وجود شمشير الزاميست!)
برادر شيان شما انيمه Hellsing رو كه 13 قسمت هست و 1 OVA هم داره رو ديديد.
اينم يه جورايي قشنگه

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دستتون درد نكنه ...عجب تاپيك خوبي.اينجوري خيلي از مشكلات تو انتخاب انيمه ها كم ميشه:)

برادر شيان شما انيمه Hellsing رو كه 13 قسمت هست و 1 OVA هم داره رو ديديد.
اينم يه جورايي قشنگه

vampire hunter

Hellsing

تا حال شد اين دوتا!هلسينگو گرفتم فقط با ديويدي پلير نمياد اون يكي كامپيتور منم تو تعمير گاهه!:(
دست رو دلم نذار كه خيييييييييينه !!! گرفتمش اما تا الان جرات نكردم دست بهشون بزنم آخه ميدونم اگر يه قسمتشون رو ببينم بايد يه كله تا آخرشو برم .... اون وقت فاتحه اين ترمه رسما خوندست .... هييييييييييييييييييييييين ( صداي آه و ناله )
Today 06:48 PM
پس حتما فعلا نبين برا من دو روز و دو شب نيم طول كشيد هر دوتاشو ديدم!;)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
vampire hunter
...
پس حتما فعلا نبين برا من دو روز و دو شب نيم طول كشيد هر دوتاشو ديدم!;)

چه دست به انیمه دیدنت خوبه ... من با انیمه حال می کنم , یعنی اگر از انیمه ا ی یا سریالی خوشم بیاد , دیگه دیدنش تا یکی دو ماه طول می کشه , دلم نمیاد تمومش کنم ...:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
چه دست به انیمه دیدنت خوبه ... من با انیمه حال می کنم , یعنی اگر از انیمه ا ی یا سریالی خوشم بیاد , دیگه دیدنش تا یکی دو ماه طول می کشه , دلم نمیاد تمومش کنم ...:D

خوب انيمه هاي بلند مثل كينشن و ناراتو يه چيزن انيمه هاي كوتاه مثل ميدوري و بريسكو كابويز يه چيز ديگه راستي يوئه تو خواشان مي زاره انيمه كوتاه ببينيد يا نه!( انيمه كوتاه خاصيت اينه بعضي جاها كه لازمه تو داستان صحنه هم داره!);) حالا اينارو كه گفتم (هركدوم بيست وپنج قسمته )ديدين!؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
كس ديگه اي نبود !مشاوره درخواست بدين خجالت نكشين بگين دوست دارين تو انيمه چي باشه!;)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خوب انيمه هاي بلند مثل كينشن و ناراتو يه چيزن انيمه هاي كوتاه مثل ميدوري و بريسكو كابويز يه چيز ديگه راستي يوئه تو خواشان مي زاره انيمه كوتاه ببينيد يا نه!( انيمه كوتاه خاصيت اينه بعضي جاها كه لازمه تو داستان صحنه هم داره!);) حالا اينارو كه گفتم (هركدوم بيست وپنج قسمته )ديدين!؟

نه این انیمه ها رو ندیدم ... در اصل بیشتر انیمه ها و فیلم هایی توی ژاندر فانتزی و تخیلی رو دوست دارم ... که تو این ژاندر زیاد صحنه وجود نداره ;)

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
نه این انیمه ها رو ندیدم ... در اصل بیشتر انیمه ها و فیلم هایی توی ژاندر فانتزی و تخیلی رو دوست دارم ... که تو این ژاندر زیاد صحنه وجود نداره ;)

watch this

61lsf7q.jpg

539v980.jpg

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من هر بار اشتباهي مي يام تو اين پست چون فكر مي كنم كه شما مي خواهيد براي كسايي كه تازه مي خوان شروع كنن يه سري پيشنهاد يا حداقل يه چيزي شبيه اين باشه ولي مي بينم اين طور نيست
لطفا مي شه يه تاپيك براي پيشنهاد درست كنيد كه اگه يكي تازه بخواد شروع كنه چه انيمه هايي براي شروع ببينه

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
من هر بار اشتباهي مي يام تو اين پست چون فكر مي كنم كه شما مي خواهيد براي كسايي كه تازه مي خوان شروع كنن يه سري پيشنهاد يا حداقل يه چيزي شبيه اين باشه ولي مي بينم اين طور نيست
لطفا مي شه يه تاپيك براي پيشنهاد درست كنيد كه اگه يكي تازه بخواد شروع كنه چه انيمه هايي براي شروع ببينه

جاش درست همينجاست عزيز :happy: شما اول بايد بگي چه سبكي چه جوري دوست داري ... بعد اساتيد اهل فن ( مثل خواهر فريدا - برادر شيان و .....) بهتون معرفي ميكنند ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

امان از دست اين يوئه ملعون مرتجع!
147fs45142.gif

بريسك تو مايه هاي افسانه شجاعانه !ميدوري از اون كارايي كه اول ادم نميخواد ببينه
120.gif
.ولي بعد از كنار تي وي تكون نمي خوره!
119.gif
ولي خوب هيچكدوم فانتزي نيستن!;)

131083066845.jpg

بالا