از نظر گرافيک که چيزی شبيه اين پيدا نميکنين ، نگردين.:f34r: از نظر دستان ...با عرض سلام
من دنبال انیمه ای می گردم مانند فاینال فانتزی نجات کودکان (از نظر گرافیک و موضوع) همچنین دارای صحنه های رزمی زیاد باشد
پیشاپیش متشکرم
ناراو طولانی تره !از لحاظ شخصیت های منفی هرچند من به لرد شی شیو ارادت زیادی دارم(کلا از لردا خوشم میادخصوصا اگه سیاه باشن!) با این حال اراچیساما یا ایتاچی(دادش ساسکه !) خیلی برترن!شخصیت های درجه یک زیاد دارتر داره و غیره(این برتری ها رو نسبت به بلیچم داری!) راستی تو ژانر سیاه میدوری نو هبی هم بد نیست(اول کمدی رمانتیکه بعد یه نفر به اسم ویلی خونخوار میاد توش!:blink::blink::blink:
برادر چطوری نتیجه گیری کردین ناراتو بهتر از کنشینه
آخرین باری که نگاه کردم کنشین هنوز رنک 1 بود![]()
حتما می بینم!vampire hunter
چیز خوبیه
Yesterday 06:58 PM
حتما می بینم!
vampire hunter ? منم ديدمش خيلي هم خوشم اومد ولي مگه سينمائي نبود ؟! يا سريال هم داره ؟ :blink:
فيلم هاي سينمايي !البته هيچي نينجا اسكرول(فيلم سينمايش ) يا اعتماد و خيانت كينش)دوبلش!)نميشه!
راسيت زود بگو ميدوري و بريسك چه جور بودن!![]()
برادر شيان شما انيمه Hellsing رو كه 13 قسمت هست و 1 OVA هم داره رو ديديد.من بلاخره فهميدم عاشق انيمه هاي خون اشاميم!بلاد و بلاد بكك برادرو ديدم !الن دارتريسنگ بلادو مي بينم كسي چيز ديگه نداره معرفي كنه!(وجود شمشير الزاميست!)
سلام
دستتون درد نكنه ...عجب تاپيك خوبي.اينجوري خيلي از مشكلات تو انتخاب انيمه ها كم ميشه
برادر شيان شما انيمه Hellsing رو كه 13 قسمت هست و 1 OVA هم داره رو ديديد.
اينم يه جورايي قشنگه
پس حتما فعلا نبين برا من دو روز و دو شب نيم طول كشيد هر دوتاشو ديدم!دست رو دلم نذار كه خيييييييييينه !!! گرفتمش اما تا الان جرات نكردم دست بهشون بزنم آخه ميدونم اگر يه قسمتشون رو ببينم بايد يه كله تا آخرشو برم .... اون وقت فاتحه اين ترمه رسما خوندست .... هييييييييييييييييييييييين ( صداي آه و ناله )
Today 06:48 PM
vampire hunter
...
پس حتما فعلا نبين برا من دو روز و دو شب نيم طول كشيد هر دوتاشو ديدم!![]()
چه دست به انیمه دیدنت خوبه ... من با انیمه حال می کنم , یعنی اگر از انیمه ا ی یا سریالی خوشم بیاد , دیگه دیدنش تا یکی دو ماه طول می کشه , دلم نمیاد تمومش کنم ...![]()
راستي كسي نيست به من پيشنهاد ديدن كارتون خون اشامي بده بلاد و بلك بلاد برادرو ديدم!
Trinity Blood, Hellsingاگر Vampire Princess Miyu رو ندیدی اونم قشنگه
Trinity Blood, Hellsing
خوب انيمه هاي بلند مثل كينشن و ناراتو يه چيزن انيمه هاي كوتاه مثل ميدوري و بريسكو كابويز يه چيز ديگه راستي يوئه تو خواشان مي زاره انيمه كوتاه ببينيد يا نه!( انيمه كوتاه خاصيت اينه بعضي جاها كه لازمه تو داستان صحنه هم داره!)حالا اينارو كه گفتم (هركدوم بيست وپنج قسمته )ديدين!؟
نه این انیمه ها رو ندیدم ... در اصل بیشتر انیمه ها و فیلم هایی توی ژاندر فانتزی و تخیلی رو دوست دارم ... که تو این ژاندر زیاد صحنه وجود نداره![]()
من هر بار اشتباهي مي يام تو اين پست چون فكر مي كنم كه شما مي خواهيد براي كسايي كه تازه مي خوان شروع كنن يه سري پيشنهاد يا حداقل يه چيزي شبيه اين باشه ولي مي بينم اين طور نيست
لطفا مي شه يه تاپيك براي پيشنهاد درست كنيد كه اگه يكي تازه بخواد شروع كنه چه انيمه هايي براي شروع ببينه
نه این انیمه ها رو ندیدم ... در اصل بیشتر انیمه ها و فیلم هایی توی ژاندر فانتزی و تخیلی رو دوست دارم ... که تو این ژاندر زیاد صحنه وجود نداره![]()