• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سوالمو یبار دیگه می زارم شاید کسی جوابمو داد!
من انیمه های بالای هیجده سال با صحنه های ریپ و کشتار مثل فیلم سینمایی نینجا اسکرول می خوام چی هست

يه انيمه جديد دان كردم ، بكش بكش نيست ولي از اونا زياد ;)داره سبك Mecha هست، اسمش Moonlight mile ، بزار تا آخر اين هفته ميدم به سهراب. بزار تو ليست سفارشات.:cool:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
10 تا انیمه
قشنگ باشن
لوس بازی نباشه
وراجی نداشته باشه
1 چند نفری بمیرن بهتره
موضوعش اروپایی نباشه
داستان مربوط به زمانهای قدیم باشه
داستانش سیاه باشه بهتره
اگه قرار نقش اول دختر باشه حداقل زشت نباشه
نمونه
کنشین-ناروتو-سامورایی کیو -سامورایی ... - پرنسس اس...-بلاد و دویل می کرای و ......
==================
همينا؟ بارم پيشنهاد بدين. كم بيد!!

سوالمو یبار دیگه می زارم شاید کسی جوابمو داد!
من انیمه های بالای هیجده سال با صحنه های ریپ و کشتار مثل فیلم سینمایی نینجا اسکرول می خوام چی هست

love hina
هم شوخی زیاد داره هم خشن هستش
چندتا دخترن که از صبح تا شب از 1 پسره بیچاره در عوض جایی که بهش دادن کار میکشن
شوخی هاش هم جالبه من 5-4 قسمتش رو دارم :happy: قشنگ بود

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
اين bleach چجوريه ؟ داستانش چيه ؟
ميشه يك انيمه خوب معرفي كنيد بعد نارتو ميخوام ببينم :f34r:

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
لوووول واسه انیمه هم مشارکت می خوای سهیل ؟ :D:happy:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

داستانش قشنگه، 10 قسمت اول رو ببینی یه ضرب تا آخرش میری ( البته بجر بعضی از فیلرهاش) بیا تو تاپیک مخصوص این انیمه بحث کنیم.

بلاد هم قشنگه :D
لوووول واسه انیمه هم مشارکت می خوای سهیل ؟ :D:happy:

خوب اره مگه من چمه:p
بیشتر چون جای این تاپیک خالی بود تو این قسمت ،گفتم بزنم ببینم چی میشه.;)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0

خيلي بيخود بود
163fs294522.gif

فقط ده دوازده قسمت اولش خوب بود ! و آهنگهاش سامورايي + هيپ هاپ :blink: تركيب جالبي بود ...

سر قسمت 21 هم خيلي خنديدم !

يه مسابقه بيس بال داشتن بعد تيمشون ناقص بود مجبور شدن يه پير مرد شونصد ساله بيارن توي تيم . تا نوبت بهش رسيد عمرش تموم شد و مرد :lol:

پ.ن : يادم باشه تا وقتي چراغ سهراب روشنه اين طرفا پست نزنم !!!

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
داستانش قشنگه، 10 قسمت اول رو ببینی یه ضرب تا آخرش میری ( البته بجر بعضی از فیلرهاش) بیا تو تاپیک مخصوص این انیمه بحث کنیم.

خوب اره مگه من چمه:p
بیشتر چون جای این تاپیک خالی بود تو این قسمت ،گفتم بزنم ببینم چی میشه.;)

لیستی رو که توی صندلی داغ نوشتم بگیر ببین
100% خوشت میاد
brille.gif

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5

خوب داستانش در چه موردي هست اين مهمه
39.gif

عشق و عاشقيه
59.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
10 تا انیمه
قشنگ باشن
لوس بازی نباشه
وراجی نداشته باشه
1 چند نفری بمیرن بهتره
موضوعش اروپایی نباشه
داستان مربوط به زمانهای قدیم باشه
داستانش سیاه باشه بهتره
اگه قرار نقش اول دختر باشه حداقل زشت نباشه
نمونه
کنشین-ناروتو-سامورایی کیو -سامورایی ... - پرنسس اس...-بلاد و دویل می کرای و ......

اینایوشه رو ببین!قهرمانشش خیلی نازه!بین کینشن و ناراتوئه!از لحاظ زمانی تو دوره ژاپن فدراله!می شه هفتا دی و دی!یه دی و دی بریسک یا midori no habi (فقط جفتش بالای هیجدست!)و دوتا دی وی دی هم کیبا موسیقی عالی قهرمان با کلاس به علاوه لوس بازی صفر تضمین می کنم خوشت بیاد!

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
love hina
هم شوخی زیاد داره هم خشن هستش
چندتا دخترن که از صبح تا شب از 1 پسره بیچاره در عوض جایی که بهش دادن کار میکشن
شوخی هاش هم جالبه من 5-4 قسمتش رو دارم :happy: قشنگ بود

من از این اصلا خوشم نیومد ، آخرش دیگه خیلی مسخره بازی بود :eek:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

بلیچ دیدن نداره!برا اینکه برای کودکان ساخته شده صحنه یا چیز رمانتیک نداره تا اینطوری زیر دوازده سالم بتونن ببینش!;)
کار رمانتیک با شمشیر می خوای اینایوشه!(هفت دی وی دی!)کینشنم(پنج دی وی دی!) بعد از ناراتو دومین کار محبوب بین بچه هاست!بریسک و midori no habiبه علاوه شینوبودن!(جمعا دوتا دی وی دی!)هم رمانتیسم دارن بریسک شمشیر داره و بالی هیجدهم هستن بعلاوه فیلم سینمایی نینجا اسکرولم بزار روش! اونایی که قرمز کردم بالای هجده ساله!اگه کینشنو انتخاب کردی دوتنا دی وی دی جا داری چون می گه رمانتیک بلاد مثبتو انتخاب کن خیلی قشنگه!
اینایی که گفتم همشون رمانتیکن!جمعشون شد ده تا دی وی دی!(یا اینایوشه با بریسک وmidori no habi و فیلم سینمایی نینجا اسکرول یا کینشن و بلاد و بریسک وmidori no habi و فیلم سینمایی نینجا اسکرول !;)

END_BOY

Registered User
لایک‌ها
5
بلیچ دیدن نداره!برا اینکه برای کودکان ساخته شده صحنه یا چیز رمانتیک نداره تا اینطوری زیر دوازده سالم بتونن ببینش!;)
کار رمانتیک با شمشیر می خوای اینایوشه!(هفت دی وی دی!)کینشنم(پنج دی وی دی!) بعد از ناراتو دومین کار محبوب بین بچه هاست!بریسک و midori no habiبه علاوه شینوبودن!(جمعا دوتا دی وی دی!)هم رمانتیسم دارن بریسک شمشیر داره و بالی هیجدهم هستن بعلاوه فیلم سینمایی نینجا اسکرولم بزار روش! اونایی که قرمز کردم بالای هجده ساله!اگه کینشنو انتخاب کردی دوتنا دی وی دی جا داری چون می گه رمانتیک بلاد مثبتو انتخاب کن خیلی قشنگه!
اینایی که گفتم همشون رمانتیکن!جمعشون شد ده تا دی وی دی!(یا اینایوشه با بریسک وmidori no habi و فیلم سینمایی نینجا اسکرول یا کینشن و بلاد و بریسک وmidori no habi و فیلم سینمایی نینجا اسکرول !;)

خيلي ممنون از توضيحاتت
فعلا كه بايد فعاليت كنم وگرنه انيمه از كجا گير بيارم :happy:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

خوب من پيشنهاد ميکنم Blood+ رو بگيری و ببينی.:D

درتاييد حرفهاي دوستان هركس مي خواهد اانيميشن ببيند برود ابتدا اعتماد وخيانت(تو ايران افسانه سمورايي ترجمه شده!) رو از ويديو كلوپ نگاه كنه بعد بياداينجا سريال كينشو بگيره و ببينه!(سروش خان همين الان برو بگيرش !)

خوب من تا بحال +blood رو گرفتم اما افسانه سامورايي رو نتونستم گير بيارم به من توصيه چي ميكنيد؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
با
خوب من تا بحال +blood رو گرفتم اما افسانه سامورايي رو نتونستم گير بيارم به من توصيه چي ميكنيد؟

بلاد شروع بسیار جالبیه!
شروع به دیدن سریال کینشن بکنید وخود فیلم به صورت زبون اصلی!(چهار تا دی وی ید!)البته به وضعیت سهمیه ماهانه بستگی داره (فکر کنم ده تا باشه!)!در ضمن بریسک هم برا شروع خوبه!(یک دی و دی!) (پنچتا هم از ناراتو سفار ش بده!0سلطان بی چون چرای انیمه ها انیمه ای که دوبار محبوبترین انیمه شد!)چون تازه کاری تا سفارش بعدی برسه مشکلی نداری!فقط شروعش با سریال کینشن باشه !

کینشن 4
بریسک 1

ناراتو 5

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

برادر شیان قرار نیست که اینجا راهنمایی که میکنی نظرات شخصی خودت رو هی به دیگران تحمیل کنی فکر کنم فقط تنها کسی که تو این قسمت میگه بلیچ لوس و بدر نخوره فقط خودت هستی حالا نمیدونم چه اصراری داری خوب شما دیدی خوشت یومده دلیل نمیشه یکی دیگه ببینه و خوشش نیاد فکر کنم اگه میخوای راهنمایی که منصف تر باشی خیلی بهتره.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شیان قرار نیست که اینجا راهنمایی که میکنی نظرات شخصی خودت رو هی به دیگران تحمیل کنی فکر کنم فقط تنها کسی که تو این قسمت میگه بلیچ لوس و بدر نخوره فقط خودت هستی حالا نمیدونم چه اصراری داری خوب شما دیدی خوشت یومده دلیل نمیشه یکی دیگه ببینه و خوشش نیاد فکر کنم اگه میخوای راهنمایی که منصف تر باشی خیلی بهتره.

دوستمون گفت کمی عشقو عاشقی بلیچ در این یک ضمینه .ضعیفه !بلیچ برای کسایی که مثل دوستمون دنبال داستانی تا حدودی رماتیکن یا مثل من انیمه بالای هجده سال دوست دارن مناسب نیست!;) البته این درسته !من منتقد بلیچم و خوب شاید مشاورم در مورد بلیچ بی طرفانه نباشه!ولی در مورد عدم وجود صحنه های رمانتیک در انیمه فوق الذکر حق با منه!
ما داریم انیمه ها رو نقد می کنیم ممکنه یه انیمه از نظر یک منتقد ضعیف و از نظر بقیه قوی باشه ولی خوب همه نظرشونو می گن!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
لیستی رو که توی صندلی داغ نوشتم بگیر ببین
100% خوشت میاد
brille.gif

اوکی میرم میبینم :p
خوب داستانش در چه موردي هست اين مهمه
39.gif

عشق و عاشقيه
59.gif

درباره یه پسری هست که از بچگی قدرت دیدن روح ادم های مرده و یا موجودات عجیب غریب رو داره و در اثر یه اتفاق یه قدرت خارق العاده ای برای مبارزه با روح های بد پیدا میکنه همه مبارزاتش هم جنگ تن به تن با شمشیر هستش .
همه انیمه های ژاپنی یه داستان رمانتیک هم در پس زمینه داستان دارم که اینم مستثنا نیست ( البته اونایی که صرفا عاشقانه نیستن)

بالا