سـلام
من میخوام بخاری گازی بخـرم ; تو گوگل هر چی سرچ کردم بجز یه مشت تبلیغات چیزی نصیبم نشد ، دریغ از حتی یه صفحه که توش 4 تا نظر پیدا بشه !!!
با توجه به شروع فصل سرما ، این تاپیک میتونه راهنمای خوبی برای کاربرانی که قصد خرید بخاری دارن باشه ، البته با راهنمایی دوستان مطلع در این زمینه !!!
منتظر راهنمایی و نظرات سـبـــز شما دوستان عزیز هستم .
دم هـمـتــون گــــــــــــــــــــــــــــرم
سلام دوست من
البته من تخصصم در اون حدا که فکر میکنید نیست ولی حالا که رو راهنماییم حساب کردین و تو خصوصیم ازم خواستین سعی میکنم تا اونجا که اطلاع دارم درباره تجاربم بگم
ازم در مورد بخاری کربنی که میشه مدل f39 آلونی 4 تا سوال پرسیدین :
قیمت: ما 45 هزار تومن خریدیم
میزان مصرف: حداکثر 900 واته ولی فرق بزرگش با بقیه بخاریا نوع المنتشه که از کربنه و مقداری بسیار فراتر از سایر المنتها گرما تولید میکنه و این یعنی صرفه جویی یعنی همون گرمای بخاریای 1600 وات توی اینم هست!!! یعنی 700 وات کمتر
اینکه هزینه مصرف برق 900 وات چقدر میشه فرض کنید یه خونه 9 تا لامپ حبابی 100 وات داره 6 تا پذیرایی دوتا خواب یکی آشپزخانه این مقدار مصرف برق لامپا مساوی با مصرف بخاری ماس فکر نمیکنم چیز نجومی بشه البته ما اکثر اوقات روشنش میگذاریم برای همین احتمالاً پولش زیاد بشه هنوز قبضمون نیومده که بهت بگم چقد شده ولی نجومی و غیرقابل پرداخت نیست مطمئن باش (بحث یارانه که فرق میکنه و بدبختی کلاً هممونو میگیره فکر میکنی همین کامپیوترا و کولرا کم مصرف میکنن؟!)
دوام استفاده: این بخاری خاموش نمیشه و ما تقریباً دائم روشنش میکنیم هیچ اشکالیم نداره از لحاظ گرمای بدنش خیالت راحت باشه چون به جز همون بخش المنتش دسته و پایه اون سرد میمونه! همچنین طوری طراحی شده که به زمینو نمیسوزونه من خودم روی کفپوش میگذارمش هیچم خطری نداره
رضایت: بله راضیم بگذار سایر محاسنشم بگم مثلاً استاندارد خوبیه که داره و آلونی شرکت ایتالیاییه و ضمانتنامه آلون کار هم داره و خیلیم تو ایران معتبره شکل جالبی داره و با دکوراسیون مچ میشه هم کوچیکه هم کم وزنه حدود 3 کیلو و راحت دستشو میگیری هرجا خواستی میگذاری برای گرم کردن یه اتاق بزرگ نیم ساعت وقت میبره ولی اگه خودت سردته روی همون درجه کمشم باشه تو فاصله دومتریتم باشه گرمای خوبی بهت میده یه حسنی که داره اینه که اگه بیفته زمین خاموش میشه و وقتی بلندش کردی دوباره روشن میشه! و از خطر سوختن زمین جلوگیری میشه باز یه حسن دیگش زود روشن شدنشه البته تو تبلیغش نوشته کمتر از 3 ثانیه ولی من زمان گرفتم کمتر از 5 ثانیه شد کفرم بالا اومد!
من اولش میخواستم بخاری بدون دودکش بگیرم اما بعد فکرشو کردم حالا چه اشکال داره یه کم پول برقم بدم ولی هم بخاری زیباتری میگیرم هم خطرش به مراتب کمتر از گازیهاس هم وزنش و امکان جابجاییش راحتتره و هم هی خاموش روشن نمیشه و هرچقد بخوای میتونی روشن بگذاریش تا اونجا که گرمت بشه
البته بازم یه حسنی که بخاریه داره اینه که اگر گرمای زیاد احیاناً به فرض محال بیش از حد شد برای حفاظت بدنه خودش خاموش میشه و دوباره روشن میشه ما که همیشه روشنش میگذاریم اکثراً روی زیاد ولی به تنهایی کل خونه رو گرم کرده (اینو ازم قبول کنید چون ما قبلاً بخاری دودکشدار داشتیم و به این حد گرما نداشت!!!! شک نکنید به گفته هام در مورد گرمای خوبش)
بخاریای بدون دودکش خوبن و ظاهراً ایمن هستن ولی تضمینی ندارن و اکثراً اون ترموستاتی که وقتی گاز سمی بیش از حد تو محیط میاد خاموششون میکنه بعد از 5 سال خراب میشه و وقتی خراب میشه هیچکسی متوجه نمیشه و این یعنی مسموم شدن و متاسفانه مرگ حتمی... پس واقعاً خطر به قوت خودش باقیه البته گرمای اونا میتونه برای محیطهایی که جا برای خروج هوا دارن خوب باشه ولی از طرفی هوای سرد هم دوباره وارد میشه و هیچوقت گرمای خیلی زیادی مثل دودکش دارها ندارن دودکش دار هم که خودتون میدونید خطراتشو داره و گذشته از مشکلات و خطرات دودکش ممکنه دیواررو فرسوده و خراب کنه در مورد ما اینطور شده بود و دیگه استفاده نمیکنیم خداییش شکل جالبیم نداره خلاصه من بخاری گازیو بهتون توصیه نمیکنم مخصوصاً اگر توی اتاقهای کوچک هستید اصلاً از این بخاریا استفاده نکنید.
از باقی دوستانم تحقیق کنید کار درستی میکنید منم خیلی جاها پرسو جو کردم و الانم الحمدلله راضیم و نتیجشو دیدم
موفق باشید