• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
چه مارکی ؟ یعنی فرقی نمیکنه چه مارکی باشه
هر کدوم که گرون تره ؟
کارایی برام مهمه !

سلام
ronan با این بدن ورزشکاری حتماً یه چیز میدونه دیگه :دی
قصدم اسپم نبود.
منم بدم نمیاد یکی بخرم ولی فعلاً پولش نیست ، حالا چی خوبه؟ رنج قیمتی چطوریاس؟ و ...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
چه مارکی ؟ یعنی فرقی نمیکنه چه مارکی باشه
هر کدوم که گرون تره ؟
کارایی برام مهمه !

راستش من یه زمانی خیلی دنباش بودم.

ببین قیمت تو کارآیی خیلی تاثیر میزاره ولی بهت بگم من از دکترم سوال کردم گفت وقتی تو میری مثلا استخر و ماساژور میگیری، برات چیکار میکنه ، نقاطی از بدنت رو ماساژ میده که از نظر طبی باید اینکارو انجام بده مثل گردن و کمر و ماهیچه ها.

برای همین وقتی تو میری یه صندلیش رو بگیی یارو میگه نمی دونم گرم کن داره و یه کارای اینجوری میکنه که خب تو ماساژ انسانی این امکانات نیست و لازم هم نیست از نظر بدن انسان.

برای همین در این یک مورد سراغ جنس گرون نرو ولی در نوع ساده یک صندلی که چند نوع ماساز میده و در انواع خودش قیمت خوبی داره (بدون گرمکن و ...) رو بگیر.

من صندلیم رو از اینجا خریدم. http://www.simahang.com و بدم نبود انصافا حدود 3 سال پیش بود ، اولش می گفتم هر روز ماساژ میگیرم ولی الان فکر می کنم 3 ماهی میشه طرفش نرفتم.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ببین قیمت تو کارآیی خیلی تاثیر میزاره ولی بهت بگم من از دکترم سوال کردم گفت وقتی تو میری مثلا استخر و ماساژور میگیری، برات چیکار میکنه ، نقاطی از بدنت رو ماساژ میده که از نظر طبی باید اینکارو انجام بده مثل گردن و کمر و ماهیچه ها.

برای همین وقتی تو میری یه صندلیش رو بگیی یارو میگه نمی دونم گرم کن داره و یه کارای اینجوری میکنه که خب تو ماساژ انسانی این امکانات نیست و لازم هم نیست از نظر بدن انسان.

برای همین در این یک مورد سراغ جنس گرون نرو ولی در نوع ساده یک صندلی که چند نوع ماساز میده و در انواع خودش قیمت خوبی داره (بدون گرمکن و ...) رو بگیر.

من صندلیم رو از اینجا خریدم. http://www.simahang.com و بدم نبود انصافا حدود 3 سال پیش بود ، اولش می گفتم هر روز ماساژ میگیرم ولی الان فکر می کنم 3 ماهی میشه طرفش نرفتم.
چه جالب از این چیزا اهواز گیر نمیاد من کلی دنبال یه صندلی زیبای چرخدار برای کامپیوترم گشتم اینقد چرخدارا زشتن (فقط سیاه بود) که اصلاً از خیرش گذشتم ! حالا اینا چه قیمت هست ؟ ما فقرا هم میتونیم بخریم؟! :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

ممنون حسین جان ، منم بیشتر برام همون ماساژش مهمه! بقیه امکانات مثل نمایش tv,dvd, music گرم کن برام مهم نیست !
فقط از نظر کیفیت می خوام یه چیزی باشه که بعد از 1 سال داغون نشه !
شما کدوم مدلش رو گرفتی؟
نوع ماساژ ها چقدر مهمه مثلا همین ماساژ شیاتسو یا ماساژ پا در این دستگاه راضی کننده هست ؟

javad_839

Registered User
لایک‌ها
0
سـلام​

من میخوام بخاری گازی بخـرم ; تو گوگل هر چی سرچ کردم بجز یه مشت تبلیغات چیزی نصیبم نشد ، دریغ از حتی یه صفحه که توش 4 تا نظر پیدا بشه !!!

با توجه به شروع فصل سرما ، این تاپیک میتونه راهنمای خوبی برای کاربرانی که قصد خرید بخاری دارن باشه ، البته با راهنمایی دوستان مطلع در این زمینه !!!

منتظر راهنمایی و نظرات سـبـــز شما دوستان عزیز هستم .

دم هـمـتــون گــــــــــــــــــــــــــــرم

Blues Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
این نیکالا که قدیما ما داشتیم که خیلی خوب بود ... بعید می دونم بد شده باشه ...

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
بهترینش نیک کالا هست. مخصوصا طرح شومینه هاش...

ads

Registered User
لایک‌ها
6
منم یه وصیت کنم که برای مکان کوچیک و جایی که درش به ندرت باز و بسته می شه از اینا که نیاز به لوله ندارن و به جاش سنسور دارن و خودشون خاموش می شن نخرید، اونا بیشتر به درد مغازه های بزرگ و سالن های پذیرایی و این جور جاها می خورن.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ممنون حسین جان ، منم بیشتر برام همون ماساژش مهمه! بقیه امکانات مثل نمایش tv,dvd, music گرم کن برام مهم نیست !
فقط از نظر کیفیت می خوام یه چیزی باشه که بعد از 1 سال داغون نشه !
شما کدوم مدلش رو گرفتی؟
نوع ماساژ ها چقدر مهمه مثلا همین ماساژ شیاتسو یا ماساژ پا در این دستگاه راضی کننده هست ؟

من مدل A638 رو گرفتم که 5 نوع ماساژ مختلف داره ، الان 3 ساله تقریبا دارم و ازش خیلی راضیم ، البته گارانتی اینها هم داره که من تا حالا نیازی نداشتم.

ولی انصافا وقتی ماساژ می گیری ، کاملا تو بدنت گردش خون و نشاط رو حس می کنی.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من مدل A638 رو گرفتم که 5 نوع ماساژ مختلف داره ، الان 3 ساله تقریبا دارم و ازش خیلی راضیم ، البته گارانتی اینها هم داره که من تا حالا نیازی نداشتم.

ولی انصافا وقتی ماساژ می گیری ، کاملا تو بدنت گردش خون و نشاط رو حس می کنی.
ممنون حسین جان زنگ زدم قیمت کردم! قیمت رو 1650 گفت شما هم همین قدر گرفتی ؟
گفت از 1650 هست تا 2950
تو این تهران با این هوا و الودگی واقعا همچین چیزی تو خونه لازمه !

javad_839

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سه مدل بخاری تو بازار است :::

1 - بـا دودکـش ( گـازی )
2 - بـدون دودکـش ( گـازی )
3 - بـرقــــی

از بین مدلهای بالا کدامیک گرمایش بیشتری داره و دیرتر خراب میشـه و درکـل کدام مـدل را پیشنهـاد میکنیـد ؟؟؟

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سـلام​

من میخوام بخاری گازی بخـرم ; تو گوگل هر چی سرچ کردم بجز یه مشت تبلیغات چیزی نصیبم نشد ، دریغ از حتی یه صفحه که توش 4 تا نظر پیدا بشه !!!

با توجه به شروع فصل سرما ، این تاپیک میتونه راهنمای خوبی برای کاربرانی که قصد خرید بخاری دارن باشه ، البته با راهنمایی دوستان مطلع در این زمینه !!!

منتظر راهنمایی و نظرات سـبـــز شما دوستان عزیز هستم .

دم هـمـتــون گــــــــــــــــــــــــــــرم
سلام دوست من
البته من تخصصم در اون حدا که فکر میکنید نیست ولی حالا که رو راهنماییم حساب کردین و تو خصوصیم ازم خواستین سعی میکنم تا اونجا که اطلاع دارم درباره تجاربم بگم
ازم در مورد بخاری کربنی که میشه مدل f39 آلونی 4 تا سوال پرسیدین :
قیمت: ما 45 هزار تومن خریدیم
میزان مصرف: حداکثر 900 واته ولی فرق بزرگش با بقیه بخاریا نوع المنتشه که از کربنه و مقداری بسیار فراتر از سایر المنتها گرما تولید میکنه و این یعنی صرفه جویی یعنی همون گرمای بخاریای 1600 وات توی اینم هست!!! یعنی 700 وات کمتر
اینکه هزینه مصرف برق 900 وات چقدر میشه فرض کنید یه خونه 9 تا لامپ حبابی 100 وات داره 6 تا پذیرایی دوتا خواب یکی آشپزخانه این مقدار مصرف برق لامپا مساوی با مصرف بخاری ماس فکر نمیکنم چیز نجومی بشه البته ما اکثر اوقات روشنش میگذاریم برای همین احتمالاً پولش زیاد بشه هنوز قبضمون نیومده که بهت بگم چقد شده ولی نجومی و غیرقابل پرداخت نیست مطمئن باش (بحث یارانه که فرق میکنه و بدبختی کلاً هممونو میگیره فکر میکنی همین کامپیوترا و کولرا کم مصرف میکنن؟!)
دوام استفاده: این بخاری خاموش نمیشه و ما تقریباً دائم روشنش میکنیم هیچ اشکالیم نداره از لحاظ گرمای بدنش خیالت راحت باشه چون به جز همون بخش المنتش دسته و پایه اون سرد میمونه! همچنین طوری طراحی شده که به زمینو نمیسوزونه من خودم روی کفپوش میگذارمش هیچم خطری نداره
رضایت: بله راضیم بگذار سایر محاسنشم بگم مثلاً استاندارد خوبیه که داره و آلونی شرکت ایتالیاییه و ضمانتنامه آلون کار هم داره و خیلیم تو ایران معتبره شکل جالبی داره و با دکوراسیون مچ میشه هم کوچیکه هم کم وزنه حدود 3 کیلو و راحت دستشو میگیری هرجا خواستی میگذاری برای گرم کردن یه اتاق بزرگ نیم ساعت وقت میبره ولی اگه خودت سردته روی همون درجه کمشم باشه تو فاصله دومتریتم باشه گرمای خوبی بهت میده یه حسنی که داره اینه که اگه بیفته زمین خاموش میشه و وقتی بلندش کردی دوباره روشن میشه! و از خطر سوختن زمین جلوگیری میشه باز یه حسن دیگش زود روشن شدنشه البته تو تبلیغش نوشته کمتر از 3 ثانیه ولی من زمان گرفتم کمتر از 5 ثانیه شد کفرم بالا اومد! :D
من اولش میخواستم بخاری بدون دودکش بگیرم اما بعد فکرشو کردم حالا چه اشکال داره یه کم پول برقم بدم ولی هم بخاری زیباتری میگیرم هم خطرش به مراتب کمتر از گازیهاس هم وزنش و امکان جابجاییش راحتتره و هم هی خاموش روشن نمیشه و هرچقد بخوای میتونی روشن بگذاریش تا اونجا که گرمت بشه
البته بازم یه حسنی که بخاریه داره اینه که اگر گرمای زیاد احیاناً به فرض محال بیش از حد شد برای حفاظت بدنه خودش خاموش میشه و دوباره روشن میشه ما که همیشه روشنش میگذاریم اکثراً روی زیاد ولی به تنهایی کل خونه رو گرم کرده (اینو ازم قبول کنید چون ما قبلاً بخاری دودکشدار داشتیم و به این حد گرما نداشت!!!! شک نکنید به گفته هام در مورد گرمای خوبش)
بخاریای بدون دودکش خوبن و ظاهراً ایمن هستن ولی تضمینی ندارن و اکثراً اون ترموستاتی که وقتی گاز سمی بیش از حد تو محیط میاد خاموششون میکنه بعد از 5 سال خراب میشه و وقتی خراب میشه هیچکسی متوجه نمیشه و این یعنی مسموم شدن و متاسفانه مرگ حتمی... پس واقعاً خطر به قوت خودش باقیه البته گرمای اونا میتونه برای محیطهایی که جا برای خروج هوا دارن خوب باشه ولی از طرفی هوای سرد هم دوباره وارد میشه و هیچوقت گرمای خیلی زیادی مثل دودکش دارها ندارن دودکش دار هم که خودتون میدونید خطراتشو داره و گذشته از مشکلات و خطرات دودکش ممکنه دیواررو فرسوده و خراب کنه در مورد ما اینطور شده بود و دیگه استفاده نمیکنیم خداییش شکل جالبیم نداره خلاصه من بخاری گازیو بهتون توصیه نمیکنم مخصوصاً اگر توی اتاقهای کوچک هستید اصلاً از این بخاریا استفاده نکنید.
از باقی دوستانم تحقیق کنید کار درستی میکنید منم خیلی جاها پرسو جو کردم و الانم الحمدلله راضیم و نتیجشو دیدم
موفق باشید

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
ماهم نیک کالا داریم خیلی خوبه هم خوب گرم میکنه هم آخر زمستون که میخوای جمعش کنی یه ذره دوده هم رو دیوار نزده

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ممنون حسین جان زنگ زدم قیمت کردم! قیمت رو 1650 گفت شما هم همین قدر گرفتی ؟
گفت از 1650 هست تا 2950
تو این تهران با این هوا و الودگی واقعا همچین چیزی تو خونه لازمه !

والا من یادم نیست چند گرفتم، سه سال پیش بود ، ولی یادمه بالای 1.200 گرفتم.
ولی برو اونجا ببین ، یک صندلی هم گذاشته برای تست، البته جاش کوچیکه ولی خب میگم من راضی بودم از خریدم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
والا من یادم نیست چند گرفتم، سه سال پیش بود ، ولی یادمه بالای 1.200 گرفتم.
ولی برو اونجا ببین ، یک صندلی هم گذاشته برای تست، البته جاش کوچیکه ولی خب میگم من راضی بودم از خریدم.
ممنون از کمکی که کردی

javad_839

Registered User
لایک‌ها
0
سـلام مـجـتــبـی جــان

مرسـی از تـوضیـح کـاملتـون

مـــوفــق بــاشــــیـــــــــــــد​

بالا