• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
سلام بچه ها

تاپيك خوبي زديد :happy:

اتفاقا منم ميخوام امسال يكي بگيرم . نظرم هم روي بخاري گازي نيك كالا طرح شومينه هستش كه از فروشگاه رفاه قيمت كردم 200 تومان بود .

مرسي از اين دوستمون كه خيلي خوب در مورد بخاري آلوني توضيح داد . ولي با مصرف برق 900 وات و افزايش تصاعدي قيمت برق فكر نكنم گزينه خوبي باشه . مضاف برا اينكه ممكنه مدت زمان زيادي روشن بمونه :wacko:

به نظر منم بهترين گزينه خريد بخاري گازي از نوع دودكش دارش است چون اين بدون دودكش ها فقط بدرد مغازه ها و جاهايي ميخوره كه هوا به طور مرتب جريان داره . خدايي نكرده اومديم و شب همه خوابيدن ، اين بخاري هم به طور اتوماتيك خاموش نشد ، كار ديگه پيش مياد اونوقته كه ...:(

باز ببينيم بقيه دوستان نظرشون چيه

بچه ها بيائيد از تجربيات بخاري منشتون بگيد تا من و بقيه دوستان بتونيم بهتر انتخاب كنيم :p

ممنون

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد خرید بخاری دودکش دار، مهمترین نکته اینه که در محل استفاده، دودکش مناسب و اصولی وجود داشته باشه.

دودکش مناسب باید این مشخصات رو داشته باشه:

۱- تا بام بالا رفته باشه. (ترجیحا از داخل دیوارها)
۲- کلاهک مناسب H شکل داشته باشه.
۳- برای بخاری، حداقل قطر دودکش 10 سانتیمتر و برای شومینه و آبگرمکن حداقل 15 سانتیمتر
۴- طول قسمت افقی دودکش در مسیر زیاد نباشه و همچنین تعداد زانوها کم باشه.

تست دودکش: باید بلافاصله پس از روشن کردن بخاری، دودکش گرم بشه. یا اگر شعله فندک یا کبریت رو مقابل دهانه دودکش قرار بدید، باید شعله به سمت داخل دودکش کشیده بشه.

نکته مهم: دودکش در نما ممنوعه. یعنی اگر دودکش از نمای ساختمان خارج شده و تا بام بالا نرفته، این دودکش مناسب نیست. زیرا این دودکش کشش مناسب رو نداره و با وزش باد، دود به داخل خانه پس می زنه.

در صورت داشتن دودکش مناسب، با توجه به هزینه ی برق مصرفی، بهترین گزینه خرید بخاری گازی دودکش دارد استاندارد هست.

ضمنا در خانه ای که از بخاری گازی استفاده میشه، نباید تمام درزهای در و پنجره ها رو عایق بندی کرد. بلکه باید جایی برای ورود هوا وجود داشته باشه.

همچنین استفاده از بخاری گازی در حمام و همچنین محیط های کوچک و بدون پنجره ممنوع است.

موفق باشید

hamedharry2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ۲ ساله دارم و ازش خیلی راضی ام و الان یک تیغش خراب شده البته من خیلی ازش کار کشیدم من الان دوباره می خواهم بخرم ولی قیمتش گرون شده من ۲ سال پیش ۸۱۰۰۰ تومان خریدم ولی الان ۸۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰۰ تومان رسیده ولی بازم حاضرم دوباره تمدید کنم چون من خطه ریش و ریشمو باهاش مدل می دادم و غیره اگر شما می خوای بدونی کدوم خوبه برای اصلاح باید به نیازه خودتون نگاه کنید اگر نمی خواهید ریش داشته باشید Philips خیلی بهتره براتون چون تخصص آن همین است چه به راحتی مو رو از ته بزنه با هر زاویه ای . ولی برای مدل ریش و خطه ریش و ته ریش مهمه Braun cruzer4 Z60 بهتره چون یک جور همه کاره است و ابزار های بیشتری برای ریش و سیبیل و غیره براتون فراهم می کنه.
ph-stage-cruzer-z60-global.jpg

comp-cruzer-feat-rotatingstyler.gif
41VO0Atm0cL._SL500_AA280_.jpg

comp-cruzer-feat-detachabletrimming.gif
Cruzer_image_1._V5386603_.jpg
comp-cruzer-feat-shower.gif
comp-cruzer-feat-foil.gif

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من حدود یک ساله از اینا دارم و راضیم:

philips-cool-skin-hs-8020.jpg

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
هرکی تاپیکهای مرده رو زنده میکنه !!!! :p

گذشته از شوخی منم تصمیم دارم یه ریش تراش بگیرم
بنظر شما تا سقف 40 تومان چی بگیرم ؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اون مایعش خیلی گرونه. اصلاحی فکر کنم 1000 تومنی میوفته

نه بابا همچین گرون هم نیست 70 میلش 15 تومنه یعنی با یک دونه 70 میل شما 15 بار اصلاح میکنی؟!!!:blink:....تازه من حدود 5 ماه از مایعش استفاده نمیکردم از ژل ژیلت فیوژن همین نارنجیها استفاده میکردم!!!!....خیلی هم عالی بود

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
نه بابا همچین گرون هم نیست 70 میلش 15 تومنه یعنی با یک دونه 70 میل شما 15 بار اصلاح میکنی؟!!!:blink:....تازه من حدود 5 ماه از مایعش استفاده نمیکردم از ژل ژیلت فیوژن همین نارنجیها استفاده میکردم!!!!....خیلی هم عالی بود

حالا نه 15 بار ولی بیشتر از 25 بار هم دووم نمیارهه.

اون ژیلتی که میگی رو تو مخزنش مزدی؟

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
فیوژن رو شما تویباکش میریختی ؟

mahsa vorooojak

Registered User
لایک‌ها
38
من بابام فیلیپس داره

انگار همه ی مدلاش خوبن!
ولی قیمتاش بالاس

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
سلاو دوستان کسی میدونه فرق بین بوش و زیمنس در چی هست؟ چون مدلهاشون کاملاٌ مثل همه :blush:
(زیمنس فروشان میگن کیفیت قطعات زیمنس درجه 1 هست ولی بوش یکم کیفیتش پایین تره :wacko:
بوش فروشان هم میگن هیج فرقی نداره فقط زیمنس گرون تره)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حالا نه 15 بار ولی بیشتر از 25 بار هم دووم نمیارهه.

اون ژیلتی که میگی رو تو مخزنش مزدی؟

فیوژن رو شما تویباکش میریختی ؟

نه بابا دو تا کوچولو روی تیغهاش بریزید حله....البته من بیشتر از 25 بار با اون نیوا ها میزنم....اصلا اونقدرها هم که فکر میکنید برای هر اصلاح به اون مایع نیاز نیست....مگر اینکه ریشهاتون رو دیر به دیر بزنید....من به شخصه یک روز در میون و بعضی وقتها هر روز میزنم:cool:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
نه بابا دو تا کوچولو روی تیغهاش بریزید حله....البته من بیشتر از 25 بار با اون نیوا ها میزنم....اصلا اونقدرها هم که فکر میکنید برای هر اصلاح به اون مایع نیاز نیست....مگر اینکه ریشهاتون رو دیر به دیر بزنید....من به شخصه یک روز در میون و بعضی وقتها هر روز میزنم:cool:

قسمت گردن رو راحت میزنه این مدل ؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بابا بیخیال بوش بخر دیگه
من زیمنس رو نمیدونم چه جوریه ولی وقتی بوش امتحانش رو پس داده همون بوش بهتره

بالا