• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فقط Mach3 ، ریش تراش با هر صورتی سازگار نیست بد ازون ریش تراش بدیش به اینه که هروز باید شیو کنید .

حمید راس میگه همون مچ 3 را عشق است.... حالا یکی دو هفته دیگه اگه وقت شد این پاناسونیک رو میگیرم.انشاله که خوب دربیاد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من براون 360 دارم کار شیوش خیلی خوبه! فقط تنها ایرادی که داره موهای گردن رو خیلی خوب نمی تونه اصلاح کنه
اما روی صورت عالیه! حتی باهاش می تونی ته ریش هم بزاری! فقط باید یادت باشه که خوب تمیزش کنی و
هر وقت تیغش کثیف شد برازی شستشو بده
البته پاناسونیک هم نام معتبر و باکیفتی هست!
براون مدل کروزر رو هم خوبه !
در ضمن تیغ صورتت رو خراب میکنه! هزینه شم بالاست
همین مچ3 ساده تیغش 7000 قیمتشه

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب تیغهاشو تا یک ماه استفاده می کنن! من که حال تیغ زدن ندارم و ماشین پاناسونیکرو می گیرم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب تیغهاشو تا یک ماه استفاده می کنن! من که حال تیغ زدن ندارم و ماشین پاناسونیکرو می گیرم.
ولي من حال دارم منتها دو روز پشت هم نميتونم با تيغ بزنم. بدجوري پوستم حساس ميشه. ديگه دست بهش نميتونم بزنم. بنابراين فكر ميكنم ماشين بهتره. نميدونم چطوري بعضي ها هر روز با تيغ اصلاح ميكنن!

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ببین اصولا ریش تراش ها یی که تو بازار هستند اکثرا زیر گردن رو خوب اصلاح نمی کنند ...
بعد هم در زمان هایی که هوا گرم میشه ممکنه صورتت عرق کنه و شیو خوبی رو انجام نده ولی در کل این مدل ریش تراش ها خیلی عالی شیو می کنند ...
اگه می خوای از تیغ استفاده کنی که برای زیر گردن هم عالیه mach3 نگیر ... برو اخرین محصول ژیلت gillette fusion رو بگیر
فکر می کنم حول و حوش 20.000 تا باشه ...
5 تیغه شده ... علاوه بر اون یه تریمر هم واسه دم خط زنی هم داره ...
عکس هاش هم می تونی تو نت ببینی ...
یه نکته دیگه اینکه با ریش تراش هایی از این نوع می تونی هر روز شیو کنی و صورتت صاف صاف باشه ... ولی تیغ حداقل باید 2-3 روز بزاری بلند بشه والا صورت بد جور اسیب می بینه ...
در مورد es8093 اگه خواستی بگو بیشتر جزئیاتش رو بگم ...

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببین اصولا ریش تراش ها یی که تو بازار هستند اکثرا زیر گردن رو خوب اصلاح نمی کنند ...
بعد هم در زمان هایی که هوا گرم میشه ممکنه صورتت عرق کنه و شیو خوبی رو انجام نده ولی در کل این مدل ریش تراش ها خیلی عالی شیو می کنند ...
اگه می خوای از تیغ استفاده کنی که برای زیر گردن هم عالیه mach3 نگیر ... برو اخرین محصول ژیلت gillette fusion رو بگیر
فکر می کنم حول و حوش 20.000 تا باشه ...
5 تیغه شده ... علاوه بر اون یه تریمر هم واسه دم خط زنی هم داره ...
عکس هاش هم می تونی تو نت ببینی ...
یه نکته دیگه اینکه با ریش تراش هایی از این نوع می تونی هر روز شیو کنی و صورتت صاف صاف باشه ... ولی تیغ حداقل باید 2-3 روز بزاری بلند بشه والا صورت بد جور اسیب می بینه ...
در مورد es8093 اگه خواستی بگو بیشتر جزئیاتش رو بگم ...

امیر جان بنظر میاد مدل جدیدترش هم اومده باشه،براتون مقدور هست که از جایی سوال کنید ؟ :blush:
مدل ES8163 جایگزین مدلی که شما دارید،شده!

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
من فقط تجربه شخصی دارم که یخجال فریزر سامسونگ از بقیه یخجالهای همرده خودش بهتره و فوق العاده برای نگهداری میوه مناسبه. قیمتش هم شاید 400 تا 600 باشه.

Last edited:

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خوام یخچال فریزیر بخرم. بین مارکای ایرانی و خارجی چی خوبه؟ اگه حدود قیمتشم دارید بگید بد نیست

به نظر من سعی کن Hitachi بخری و اگر پول نداری برو سراغ الکترواستیل یا از این جور کج و معوج ها

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتره بری سراغ همان gillete fusion power که اخیراً سیگنال های خوبی هم می فرسته ولی من جریان این باطری قلمی و سیگنال های تریمر را نفهمیدم اگر کسی اطلاعات بیشتر داره بفرماد..

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بهتره بری سراغ همان gillete fusion power که اخیراً سیگنال های خوبی هم می فرسته ولی من جریان این باطری قلمی و سیگنال های تریمر را نفهمیدم اگر کسی اطلاعات بیشتر داره بفرماد..

البته اگه تاریخ پست ها رو نگاه کنید میبینید که ایشون تا حالا یه 200 باری ریش مبارک رو با ریش تراش جدید زدن !
38.gif
38.gif

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
آقا من یه فیلیپس دارم. نسبتا قدیمی شده دیگه.
باهاش هیچ مشکلی ندارم. زیر گردن روی گردن صورت همه جارو تمیز میزنه امکان نداره باهاش مشکل داشته باشید.
خیلی عالیه خلاصه.

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
فقط mach 3 power عالیه البته اگه مثل من تحمل دارید صلاح بر عکس هم کنید تا صورتتون مثل خورشید بدرخشه

newnaeemtaheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من ميخوام با دقت خيلي زيادي ريش مدل دار درست كنم چه ماشين ريش تراشي پيشنهاد ميكنيد ؟
با Match3 نميشه ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من هم از براون 360 استفاده می کنم،بنده هم اوائل فکر می کردم که چه انتخاب مزخرفی انجام دادم،اما چند نکته هست که می گم؛
این ریش تراش برای افرادی که ریشهای پر پشتی ندارن توصیه می شه؛و گرنه برین سراغ فلیپس؛
اگر خواستید از براون استفاده کنید؛هر روز صورتتون رو اصلاح کنید؛اونوقت نتیجه عالی می شه؛اگر بعد از یکی دو روز اصلاح کنید؛نمی تونه خوب اصلاح کنه؛در حقیقت برای ریشهای خیلی کوتاه مناسبه؛
اینها تجربه من بوده؛ضمن اینکه باعث شده تا هر روز صورتم مرتب و شیو شده باشه؛

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من ميخوام با دقت خيلي زيادي ريش مدل دار درست كنم چه ماشين ريش تراشي پيشنهاد ميكنيد ؟
با Match3 نميشه ...

من فکر می کنم باید موزر بگیری ...

یا برای چنین دقتی که نوشتی از قالب ها و ابزار آلات خاصی استفاده کنی که فکر نکنم هنوز ساخته شده باشه...

مثلاً به نظرت چطوری می شه روی ریش ستاره و گل انداخت ؟ تا حالا کسی فکرش را کرده؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
یه سرچ میکرردی قبلا زیاد در موردش بحث شده
بستگی به نوع کاربردتون و موهای صورتتون داره
فیلیپس- براون - پاناسونیک

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77