فقط Mach3 ، ریش تراش با هر صورتی سازگار نیست بد ازون ریش تراش بدیش به اینه که هروز باید شیو کنید .
حمید راس میگه همون مچ 3 را عشق است.... حالا یکی دو هفته دیگه اگه وقت شد این پاناسونیک رو میگیرم.انشاله که خوب دربیاد.
فقط Mach3 ، ریش تراش با هر صورتی سازگار نیست بد ازون ریش تراش بدیش به اینه که هروز باید شیو کنید .
ولي من حال دارم منتها دو روز پشت هم نميتونم با تيغ بزنم. بدجوري پوستم حساس ميشه. ديگه دست بهش نميتونم بزنم. بنابراين فكر ميكنم ماشين بهتره. نميدونم چطوري بعضي ها هر روز با تيغ اصلاح ميكنن!خوب تیغهاشو تا یک ماه استفاده می کنن! من که حال تیغ زدن ندارم و ماشین پاناسونیکرو می گیرم.
ببین اصولا ریش تراش ها یی که تو بازار هستند اکثرا زیر گردن رو خوب اصلاح نمی کنند ...
بعد هم در زمان هایی که هوا گرم میشه ممکنه صورتت عرق کنه و شیو خوبی رو انجام نده ولی در کل این مدل ریش تراش ها خیلی عالی شیو می کنند ...
اگه می خوای از تیغ استفاده کنی که برای زیر گردن هم عالیه mach3 نگیر ... برو اخرین محصول ژیلت gillette fusion رو بگیر
فکر می کنم حول و حوش 20.000 تا باشه ...
5 تیغه شده ... علاوه بر اون یه تریمر هم واسه دم خط زنی هم داره ...
عکس هاش هم می تونی تو نت ببینی ...
یه نکته دیگه اینکه با ریش تراش هایی از این نوع می تونی هر روز شیو کنی و صورتت صاف صاف باشه ... ولی تیغ حداقل باید 2-3 روز بزاری بلند بشه والا صورت بد جور اسیب می بینه ...
در مورد es8093 اگه خواستی بگو بیشتر جزئیاتش رو بگم ...
سلام
من می خوام یخچال فریزیر بخرم. بین مارکای ایرانی و خارجی چی خوبه؟ اگه حدود قیمتشم دارید بگید بد نیست
بهتره بری سراغ همان gillete fusion power که اخیراً سیگنال های خوبی هم می فرسته ولی من جریان این باطری قلمی و سیگنال های تریمر را نفهمیدم اگر کسی اطلاعات بیشتر داره بفرماد..
بچه ها من ميخوام با دقت خيلي زيادي ريش مدل دار درست كنم چه ماشين ريش تراشي پيشنهاد ميكنيد ؟
با Match3 نميشه ...