اینکه آیا بعد از هر اصلاح حتما باید ماشین توسط دستگاه شستشو داده بشه؟ چون اگه این طور باشه که اون مایع خیلی زود تموم میشه و باید هر سری 11 تومن پیاده شد.
نه ! . .. اونقدرها هم زود تموم نمیشه . از من 12-13 مرتبه ای تا حالا استفاده کردم فعلا که روی full نشون میده . تعداد تخمینیش رو داخل دفترچه هم نوشته بود الان یادم نیست.
ولی مایعه الکل داره . تیغ رو ضد عفونی میکنه که کار خوب و مستحبی هست! . حتی با ژیلت هم که اصلاح کنم قبلش با الکل ضدعفونیش میکنم .
کار دیگش این که موهای اصلاح شده رو خود بخود از دستگاه خارج میکنه میریزه محفظه سمت چپ همین ظرف الکله که خب خودمون هم میتونیم تیغ رو خارج کنیم و تمیزش کنیم ! دوتا دکمه دوطرف تیغه هاش هست اونها رو کاملا فشار بدین و ... بیرون میاد . ولی خیییلی با حوصله و آروم ! چون خودم یک مدل دیگه براون رو به همین دلیل باعث شدم که پایه تیغه اش بشکنه و Recyle Bin !
اتفاق جالب این بود که یک مرتبه همین کار رو کردم . موها رو خودم ازش خارج کردم و بعد به دستگاه وصلش کردم که فقط درواقع با الکل ضدعفونی بشه ولی این نادان باز هم میزان کثیفی دستگاه رو روی Intense قرار داد با و این وجود که خودم موها رو خارج کرده بودم .
Customization : موها رو خودمون خارج کنیم ! خودمون هم با الکل ضدعفونیش کنیم !
پول اضافی هم ندیم!