• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
اتو بکشید ولی قبلش از اسپری محافظ در برابر اتو استفاده کنید.

با مارک Wella در بازار موجوده.flat iron spray

Flat%20Iron%20Spray%20image%20large.jpg
شما خودت از این استفاده کردی ؟ از مو خوره هم جلوگیری میکنه ؟ قیمتش چقدره ؟

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موهاتو با شماره کوتاه بزن...

اگه می خوای سنت بالا رفت موهات نریزه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بابیلیس چینیه؟
تقلبیش نیستش؟
نمایندگی نداره؟
از کجا بخرم که ارزون تر واسم در بیاد؟(اتو موش رو میگم)

تقلبیش هست ولی تقلبیاش کارت گارانتی ندارن..بهتره با گارانتیش رو خریداری کنید.

بهترین جا برای خرید هم خیابون منوچهری تهران هست.از سمت راست حرکت کنید ( از سمت فردوسی که داخلش میشید) بورس لوازم آرایشی و ایناست.

اصل بابیلیس مال انگلستان هست.

البته ممکنه چین تحت لیسانس بزنه..دقیق نمیدونم.
مثل فیلیپس که چین تحت لیسانس هلند میزنه.یعنی در واقع قطعات از هلند میاد توی چین اسمبل میشه.
سایت اصلی بابیلیس:

کد:
http://www.babyliss.co.uk/

Last edited:

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
هوا کم کم داره گرم میشه. این اتاق من کولر نداره. میخواهم از این کولر های کوچیک برقی بگیرم. فقط نمیدونم همچین چیزی هست یا کجا اصلا میفروشن
یه چیزی تو سایت سامسوتگ دیدم :
http://www.samsung.com/ae/consumer/...fier/SA600CWXSG/index.idx?pagetype=prd_detail
رها اعتمادی هم رفته بود ترکیه تو منوتو گفتش چه باحاله فلان ...

کلا کولر کوچیک برقی هست که یه اتاق هفت هش متری رو جواب بده ؟ اصلا کولر برقی وجود داره ؟ آخه اتاق من لوله گاز نداره !

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
مگه کولر گازی با گاز کار میکنه؟؟؟:دی

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
هوا کم کم داره گرم میشه. این اتاق من کولر نداره. میخواهم از این کولر های کوچیک برقی بگیرم. فقط نمیدونم همچین چیزی هست یا کجا اصلا میفروشن
یه چیزی تو سایت سامسوتگ دیدم :
http://www.samsung.com/ae/consumer/...fier/SA600CWXSG/index.idx?pagetype=prd_detail
رها اعتمادی هم رفته بود ترکیه تو منوتو گفتش چه باحاله فلان ...

کلا کولر کوچیک برقی هست که یه اتاق هفت هش متری رو جواب بده ؟ اصلا کولر برقی وجود داره ؟ آخه اتاق من لوله گاز نداره !

این که کولر نیست فقط هوا رو تمیز میکنه همین

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
کولر گازی یا اسپلیتش باید بیرون باشه یا که مدل پنجره ای باشه که با این پول برق بسیار بسیار بسیار گرون خواهد شد . اون موقع ها که برق خیلی خیلی ارزون بود هزینه ی این کولر گازی پنجره ای ها سرسام آور بود چه برسه به الان !
یه مدل کولر یا پنکه هم هست که 70-80 تومنه . عملآ کار پنکه رو می کنه و اون منبع آب و ... ش هیچ غلطی نمی کنه . یه پنکه بگیر آقا

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
خسته نباشید !
چی فکر میکردیم چی شد ....

(پولوس موجود. لا پنجره)

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خوب ببین شما یه کاری می تونی بکنی اگه پول برقش واست مهم نیست . یه کولر هایی هست که گازی هست و پرتابل و قابل حمل . فقط باد گرم کمپرسورش حتمآ باید از یه جا خارج بشه . پنجره و ... که نداری و خوب نمی تونی هم باد گرمش رو بفرستی داخل خونه . اما یه راه دیگش اینه که باد گرمش رو از طریق همون لوله خرطومی های انعطاف پذیر با استفاده از کانال بخاری به بیرون هدایتش کنی ( دیگه کانال بخاری که دارید انشالله :دی ؟ )

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
گرمه ! گرمه!!
آره بگو یک کاریش میکنم
پورتابل خوبه
قیمت دقیق ندارم اما قیمتش نصف اسپلیت هم نیست . مصرفش هم از پنجره ای به مراتب کمتره. ابعاد اتاقت رو بگو تا مدل مناسبش رو بهت بگم .

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
پول برق برای من مهمه عمو مران :دی

منم نیاز به همچین چیزی دارم ، اتاق هم پنجره داره ، 1 چیزی میخوام خنک کنه حسابی ، نه فقط مثل پنکه باد بزنه !!!

اتاق هم تقریبا" 3 در 4 هست .... مرسی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
پول برق برای من مهمه عمو مران :دی

منم نیاز به همچین چیزی دارم ، اتاق هم پنجره داره ، 1 چیزی میخوام خنک کنه حسابی ، نه فقط مثل پنکه باد بزنه !!!

اتاق هم تقریبا" 3 در 4 هست .... مرسی
عمو متاسفانه پول برق اینقدر وحشتناک شده که تو هر منطقه ای نمیشه از کولر گازی استفاده کرد (مثلآ جنوب میشه چون پول برق واسشون کمتر میاد به دلیل آب و هوایی که دارن) . کولر های پنجره ای هم به شدت مصرف برق دارن ! در حدی که واسه اتصالش تکنسین برق میفرستن :دی
این کولر های پرتابل هم در مغازه داشتیم قدیما پول برقش زیاد بود الان که دیگه اصلآ حرفشم نزن . مگراینکه مثل هلاکوخان چاره ای نداشته باشی
کولر های آبی به مراتب مصرف برقشون کمتره . یه آبی پنجره ای کوچیک بگیر . منبع آبش رو هم دستی میشه پر کرد . از اونا که جدید اومدن و شکل این پرتابل های گازی هستن نگیر که اصلآ خنک نمی کنن و فقط سر و صدا و قیافه دارن

بالا